I Stockholm.









Såhär kan det se ut när mor och döttrar är inne och går på stadens torg. Mest bilder på hus för min del. Alla bilder är tagna av mig förutom dem som är på mig för dem är tagna av min mor.
Imorgon blir det nog också foto med syster Ida.

290212

Det är inte varje dag man skriver datumet 29 februari. Inte varje år heller. Sist jag gjorde det gick jag i fjärde klass och var glad nästan varje dag.

Idag lös solen så otroligt fint i denna Stockholmsförort. Det var så himla vackert. Och jag gick runt i en klänning med små stjärnor på.

Denna dag lös det också väldigt vackert inne i köket hemma hos mamma. Bodde inne i köket en stor del denna dag. Varmt var det också.
Jag och min lillasyster var även glada.

Utomhus var jag tyvärr inte idag. Men jag ville ut. Men mitt rum skulle städas och jag skulle flytta till min far idag så ja rummet var det jag sysslade med idag. Fint blev det också. Och sängen blev flyttad så att jag inte skulle mosa fler elektroniska sladdar.

Något jag gjorde när jag inte hade lust med att damma fler saker i rummet var att bombardera min mobil med bilder. På mig själv dock lite ego som bara jag kan vara.


När jag väl var klar med allt och vi skulle ta turen till min far tog jag på mig solglasögonen pga den fantastiska solen. När jag kommer ut började solen gå ned så dem behövdes inte och de var synd, så det blev ingen invigning av dem.

Imorgon är det vårmånad vilket gör mig lycklig. Vet inte vad jag ska göra heller. Mina vänner är upptagna/i Halmstad/svarar inte på sms, min far vill åka till något ställe inne i stan, mormor vill träffas, Ida vill kanske fota eller lyssna på Fool hela dagen. Så det blir nog något spontant val imorgon. Solglasögonen måste på iallafall. De vill jag.

It's Gonna Be Alright


Åh herregud va denna människa är bra. Han röst alltså. Åh.
(fin startbild var det också, haha)

280212

Guuuutentag!

Andra dagen på lovet och jag har underhållt mig själv med många trevliga saker. Idag tog jag och Emelie nämligen en tur in till stan för att titta lite på bio. Hatar dock att vara mitt inne i "city" men vad gör man inte. Ännu surare blir man också när man får reda på att någon sett Mr.Hassle på Söder. Alltså nej.
Men ja, jag och Emmi såg iallafall Simon och Ekarna. Galet bra film om ni frågar mig, inte Emmi dock som tydligen inte tycker om drama vilket hon talar om när filmen är slut.

Igår var jag också inne i stan och fotograferade med mor och syster min. Trevligt.

Och det är våååår. Går i min älskade gröna vårjacka nu. Skinjackan är dock för kall, testade igår och höll på att dö av kyla (nej det gjorde jag förstås inte men det känns bättre att skriva det).
Bor i min hatt gör jag också, hihi.


Knasbild på glada (hoppas jag) människor i sommras.

Att gå in på blogg.se och mötas av detta...


... haha en glad upplevelse att mötas av Erik Hassle på starsidan. Hade dock sett han hylla sin lärare för ett par dagar sedan men iallafall.

Bäst.



Tullpaner.






Dessa bilder är nog en och en halv månad gamla nu med redigerade är dem idag. Tullpaner är ju så otroligt fina och vackra.
Det fick även Emma av mig och Emmi igår som tack för att vi fick komma. En falukorv fick hon också. Vi tänkte att det kunde vara trevligt.


260212

Galopp, galopp!

Nu har jag lov och det har inte ni (jo det har ni noog) och detta är jag lycklig som satan över. Å min helg, den ni. Den har varit galet bra. Har spenderat helgen hos Emma med världens bästa vänner. Vi har kollat på film och har haft galet roligt. Och ha nu har jag också sett Never say Never. Det niiii. (och just nu är det skönsång till en av hans låtar hemma... Idas fel)
Jag och Emmi hittade också vårt favoritband som sjunger en fantastisk (eller många fantastiska) låtar. Bajs i Bastun bland annat. Och nej, vi var inte alls flummiga... Nej dååå.






Och jag har som sagt lov nuu. Och i veckan ska jag bara ha det bra och träffa alla underbara människor i min närhet. Fota ska jag också göra. Mihih.

Sen grattis Ljungbergskan.
Och snart är det mars och vår.



240212



Halloj, och oj så jäkla off jag varit här. Har inte bloggat sen i lördags, söndags någonting. Fu på mig.

Har hänt galet mycket saker denna vecka kan jag också säga. Skolan var som vanligt hela veckan förutom i torsdags (igår kan man ju också säga...) då jag var i Gävle. På Kungsberget där det åktes skidor för fullt. Skidor är ju inte riktigt min grej heller. Är värdelös på det. Men jag har världens underbaraste vän Emmi som åkte med mig i den minsta lilla backe man kan tänka sig.
Roligast var iallafall bussresan som samanlagt blev 6h. Mysigt. Vi fick så bra platser också i våran lilla delfinbuss så vi kunde sitta mitt emot varandra och hade ett litet bord mellan oss. Alla bilder jag tog, tog jag med min lilla kompaktkamera vars överföringssladd till datorn är hos min far. Så bilder kommer om en vecka.
I tisdags var det också ett halvår sedan som jag såg Erik Hassle sist. Fuuuu.

Nu börjar det även bli vår också. 10grader idag och vatten överallt. Använde också skinjackan när jag skulle till affären och kallt var det inte. Blir så glad då.
Fotat har jag också gjort.



Det var väldigt vacker ljus hemma i lägenheten idag också.

Syster var glad.

Annars ska jag besöka och sova hos världens bästa EmmaPemma imorgon! Jag ska också kolla på The Voice Sverige ikväll, heja Dennis! Sen ska jag se Kent i Augusti!!!!!! :DDDDD


Om vingarna bär.


Knasbra ju. Även om jag hatade låten till en början, och inte tala om bandet. Haha.

Skinny Love.



Detta är väldigt bra. Ja det är apbra. Nej det går inte att beskriva. Han är med i The Voice och ja jag hejar på honom. Som tusan. Ja jäkligt bra. Dennis Camitz. Ja han är så bra.

180212


Galet bra låt. Sådäså.

Idag är det den 18 februari vilket jag gått runt och sagt hela dagen av någon anleding. Att det snart också är ett halvår sedan jag såg Erik Hassle senast känns inte helt okej alltså. Jag blir lite halv störd om man ska vara helt ärlig. Hehe. Men han har iallfall spelat in skivan nu och nu ska den bara fixas och massor vilket kan ta veckor eller månader.

Slutpratat om detta nu. Idag gick jag upp tidigt för att vara jägare till pjäsen rödluvan som jag och Jennie sysslar med på tyskan. Så vi fotade lite, och Josse och Carro var gulliga och ställde upp som modeller. Josse som rödluvan och Carro som varg. Jennie var mormor. Vi fick ganska mycket blickar när vi sprang runt där men det var inte något som störde oss!




Brusiga bilder på det va!

Sedan stack jag och vargen iväg in till stan lite spontant. Detta bestämdes när vi såg att tåget åkte in på perrongen. Vi gick litegrann och jag var död efter trapporna upp bredvid fotografiska ungefär. vi kikade lite i affärer, Carro (som jag höll på att stava Karro alldeles nyss...) köpte en gullig plånkbok och testade även ett linne som var långt.
Att vi också gick på ett gudomligt vackert övergångsställe behöver vi inte tala om.



Denna ramlösa kostade hela 30:- på kafé Muggen.

Ikväll är det melodifestivalen som är jävligt trist. Men kan ändå inte sluta titta. Thihi.

Sen kan jag också tala om att jag är glad för Armand Mirpour släper sitt debutalbum i april typ och Niki and The Dove släpper deras debualbum den 14 maj! Detta fick jag reda på igår och detta gör mig galet glad!

170212



Ja hej.

Idag har jag haft en sån där trevlig dag igen som jag spenderat med underbara Emmi. Vi tog pendeln in till Södra och så va vi helt plötsligt inne på Söder.
Vi fotade och gick på en lång promenad. Bilderna finns dock inte på min dator än. Vi hade det som sagt jättemysigt. Vi gick från Södra Station till slussen där vi tog färjan till Djurgården. Oj vad mycket fint det fanns att fota på den turen. Att vi sedan gick från Djurgården upp till slussen och till Götgatan sedan behöver vi inte tala om. Det blev en bra bit runt alltihop vilket tog oss drygt en och en halv timme.

Imorgon ska jag träffa Carro, Jennie och Josse för att fota en grej till min och Jennies tyska. Rödluvan. Får se hur detta går kan jag säga. Måste hitta lite rekvestita imorgon bitti sedan.

Nu ska jag nog snart sova och se till att somna på en kvart, för snart är det den 18 februari och då kommer jag inte vilja vara med längre. Tack och hej.

150212


Vackraste stället i världen att befinna sig på. Regents Park i London. Så otroligt fint.


Hej idag är den den 15 februari och för ett år sedan skrev jag såhär:

"*PIP* vad jag är glad nu!
Jaa för are you leavning släpps ju imorrn men aa nu har ju jag en väldigt kärlek till aftonbladet eftersom att man kunde lyssna på den där. *pip* vad glad jag är. Och den är sjukt bra, precis som vanligt. Har ju redan hört refrängen och redan då hörde man hur bra låten är. Sen är den lång, längsta låten han gjort(om man inte räknar med the thanks i get som live verison. Den kan vara upp till 6,40) men aa den här är 4,37. Hassle kan inte misslyckas med någe och inte med hjälp av Jocke Berg och ehh aa vad han nu heter (a) Men den var verkligen skit bra och jag bara väntar till den 16 mars när albumet släpps <3"

Vad ska man säga, året har gått så äckligt jäkla snabbt.

Idag har jag iallafall haft hemstudiedag, mitt utvecklingssamtal blev inställt precis som alla andra utvecklingssamtal denna morgon. Min mentors barn var sjuk så nu vet jag inte när jag ska ha detta samtal.
Men idag åkte jag hem till min mor och även mormor som är där nu då mamma operarade bort halsmandlarna nu efter andra halsbölden och halsflussen iår.
Hade det jättemysigt, att göra läxor blev det inte såmycket med att göra, bara matte nu när jag kom hem som jag inte fattar ett skit av.

Sen så hade min mor hittat min tubhalsduk som varit borta i evigheter. Den låg under min säng tillsammas med två lokaflaskor så nu är jag glad. Kameraladdaren är dock busig och vill inte komma fram. Kult.


.-.-.-.-.-.-.-.-.-.



Hej jag heter Felicia och på bilden till vänster var jag för ett år sedan och höger är jag nu. Så kan det gå.

140212



Tisdagen den 14 februari. Det är en dag då jag minns att jag tillfrisknade från min influensa förra året, Emmi var i/på Filippinerna och vi målade.
Nej men så är det även alla hjärtansdag. Och ja jag är Forever Alone men har såklart fin familj och fina vänner så vad spelar detta för stor roll.

Skolan idag var hemsk. Engelska mutlig diskutions skit och jag hatar engelska, pratar som en groda och kan ingenting. Hade även uppvisining i idrotten. Dans. Och ja där kommer nästa favorit. Dans. Jag kan inte ens titta på dans, jag får negativa rysningar i hela kroppen och får verkligen panik (förlåt Carro...) och att dansa själv stel som jag är i hela kroppen + klumpfotad gör ju fan inte saken bättre. Dansade alltså Rumba. Och herregud, vill knappt tänka på detta. Disco gick lite bättre.
Sen är min idrottslärare dum som tycker att hon är världsbäst på att dansa. Om hon ska skryrta om sig själv en gång till kommer jag fasen lämna rummet. (nej det kommer jag inte men iallafall)
Men dåå för att avsluta dagen hade jag SO prov. Mihihih <3 Skolan alltså, åhåå. Nej men tycker ändå att det gick ganska bra. Hoppas att det gick bra också!

Imorgon har jag förmodligen utvecklingssamtal, leeeeeskigt. Men har ju också hemstudiedag med knappt några läxor alls så de är skönt nii.

Nu sitter jag i min mysiga mössa (nej inte i min hatt!?!?!??!) och har tittat på Top Model Sverige. Vi sade hejdå till Sofie vilket inte gör någonting, en sa att rött hår har bara tanter i klimakteriet (tack kärring) och hon gråter då dem ska färga hennes hår, sen att dem klippte Victorias hår är inte kul. Men jaaa.
Om 20min nu börjar grammisgalan och det är alltid trevligt, och förra året sände dem inte detta av någon anledning.



130212



Barababaaa!!

Nu tänker ni alla att nte hon och pluggar på sin SO som hon har prov i imorgon! :O Ehm nej det tänker ni nog inte, men prov har jag och pluggar är inte det jag gör nu, för jag är klar. Så gott som klar iallafall. Ska bara läsa någon gång till sen ser ni, då är jag minsan reda, mohahaha!

Haft en helt okej dag i skolan. Har varit så gott som död hela dagen. Ja skolan tar död på en. Alla i klassen börjar bli sjuka. FU. Alla är sjuka.
Åh efter skolan skulle jag stanna kvar för att dansa. Det gick inte bra. Och ja vi ska visa skiten för klassen imorgon och en dans är inte klar. Mihi.

Annars är jag ledsen. ARMAND MIRPOUR SPELAR I STOCKHOLM UTAN ÅLDERSGRÄNS I ÖVERMORGON. AHHH. Klockan 22 och tror ni att jag, Felicia 14 år får gå dit med en kompis bara. Nej. Fml. Dessutom spelade Birgit Bidder där för två veckor sen och jag trodde att det var åldersgräns men de var det inte. Kult.
Sen spelar massa andra apbra där. CUBA ett band jag funnit (dem är dock inte lhsfihGDFHGDSFj bra) och Viktor och Carl Norén, då måste jag bara dit. Ingen kommer stoppa mig, muuuuU!

Annars är sista dagen i skolan imorgon då jag gar hemstudiedagar och studiedagar resten av dagarna. Aptrevligt. Och nu är det Mammor och Mini Modeller strax. Mihihiiih.

Sen är min syster en "köttis" dessutom och ingen fattar någonting nu förutom hon som sitter flummig bredvid en flummig mig. BAHHH!


Gråter av ilska genom att titta på ett klipp från förra gången jag såg honom. (de skulle blivit tredje konserten med honom om de gick på onsdag :()

Sometimes when it rains.


Haha ååh, detta är alltså vad jag lyssnar på just nu till läxläsning av industriella revolutinen.

Och är helt jäkla dunderunderpeppad på att han har/håller på att spela in nya skivan. Detta är de ända jag pratar om just nu. Tjohej.

IdaA 2.



Igåår.

Nu saknar jag sommaren. Galet mycket. Obeskrivligt mycket. Har aldrig i hela mitt liv gjort detta. Har alltid varit ett vinterbarn som älskar allt med vinter. Inte nu längre.
Vill ha sommar, vill kunna gå runt och känna alla dofter, fota alla blommor, gå på konserter (grönan blir förhoppningsvis min räddning), bara gå runt där med kameran och ja. Åh.
Lyckan försvinner dock så fort man tittar ut. Ca 2dm snö och -15°. *Gråter*

Världsbäst.


Rosa Skor.



Åh har fått en sån galen fotoinspration. Älskar min lilla Kaj, den är med överallt nu. Har dock laddaren hos mamma och kameran håller på att ladda ut. HSHDKJAFHKJ. Så planerar att prata med min mor så kanske jag kan åka över nu i helgen.

Imorgon tror jag att jag ska träffa Astrid för vi måste lära oss att dansa Rumba och Vals. Döda mig tack.


IdaA.



THIHI, här kommer ett smakprov från dagens fotografering. Blev ganska nöjd med bilderna (dock var kontrasten lite låg i denna bild...) och hoppas att ni också kommer att uppskatta detta!

Nu har jag tittat på The Voice också. Dennis Camitz gick vidare. Wihii. Haha lyckorus blev det då eftersom att min hjärntvättade familj hejade på honom som han duellade med. Men näää! Så nu blir det att fortsätta att kolla på The Voice. WIiihihihi!

100212



Idag i solen stod termometern på dessa grader i solen. Kan dock tala om att denna termometer inte riktigt stämmer. Idag var det minsann -19º när jag skule traska till bussen och skolan. Svinkallt.

Trotts detta var det en vacker dag med solljus som smög sig in genom fönstret. Skolan var ganska trevlig också. Kemi är dock lite läskigt när man ska labba men jag och min fantastiska labbpartner Natta klarar allt! Även att hälla upp amoniak i provrör.

Skoldagen var lång, slutade 11.40 och då gick jag hem (eller åkte hem) och stekte ett par pannkakor då det var kris på lunch och så tog jag med mig min avanserade (enligt Erik Hassle avanserad...) kamera och gick ut och fotade. Det blev mest porträtt på systeryster.

Under dagen fick jag också reda på en knassak. Ida frågade sin älskade Ulrik Munther om han tyckte att Erik Hassle var bra. Hon fick dock inte riktigt det svaret hon ville utan "Abslout! Erik är grym." Haha jag tyckte dock att det var lite roligare måste jag säga.

Ikväll ska jag titta på The Voice och heja på Dennis som heter något i efternamn och någon som jag inte minns förnamnet på heller. Knasigt.


090212

Gutentag som man säger sådär på tyska!

Snötäcket blir större och större för varje dag som går. Kallare och kallare blir det också i detta land i norra europa. I dessa tillfällen älskar jag inte att bo i Sverige. Men jag ska inte klaga.



Dagen spenderade i skolan i två hela timmar. Teknikprov som jag hoppas jag bra. Det kändes bra iallafall. Hade pluggat som en gris under gårdagen.
Hade hemuppgift i svenska så började 12.40. Helt okej sovmorgon!



Skolan rullar på och veckorna bara går och går. Idag är det även två veckor kvar som klassen och skolan åker upp till Kungsberget igen. LÄSKIGT! Är inte skidvan kan jag säga. Åkt två gånger i hela mitt liv. UHHUHUHUH.


Förra åket på kungsberget.

Och mina lärare är underbara, en säger att hon börjar bli som bildläraren "HAT MOT 8:2!!!!!" Illa, nästa kommer in glad på tyskan och säger "Vill ni veta något roligt?! :D:D:D" JAAAAA!!! svarar alla "tyskar" och som svar får vi "I år är det ett grimmår och 200 år sedan bröderna Grimm skrev deras historier, kul va? :D"rolig tjej. Och för att avsluta detta så slänger jag in en konversation som jag och Astrid hade med våran fysiklärare.

*Jag och Astrid handlar loka i kafeterian och Kristina(fysiklärare kommer gående)*

Kristina : Hej tjejer, kan jag få era lokaflaskor när dem är slut? :D:D:D
Jag och Astrid: Ehh aa...
Kristina: Bra! För jag samlar grädde i såna hemma! Men kom till mig när ni druckit upp så ger jag er en krona för pant. Tack tjejer"

Helt ärligt, samla grädde i Loka flaskor. Kan medela att hon inte fick dem, heheh. Men på måndag på fysiken, då nii! ;)


Kristinas (snart) loka flaska.

Nu ska jag äta mat så drar ned på detta inlägg. Imorgon ska jag ha hemkunskap och Kemi. FREDAG <3

Idag har jag även lyssnat på en låt sjukligt mycket. Till och från skolan, hemma till läxläsning, hemma till instagramandet. HELA TIDEN.


<3


070212


Finaste lilla hunden.

Idag är det tisdag ifall att någon gått hela dagen idag och trott att det varit måndag. Eller varför inte Söndag.
Skolan var urseg. Ni förstår inte. Skola från 8.15-16.00. USCH.
Saken blev inte bättre då vi skulle dansa på idrotten. DANSA. Helvete. För att saken skulle bli roligare så var det vals, rumba och disco också. Och ja, tjej och kille. Och ja idrottsläraren bestämde vem. Ja jag dansar med en av dem stökigaste i klassen. Gråt med mig.
Vår idrottslärare är också virrig och tycker att vi ska kunna detta bara för att hon kan det. Hrmf. Och hon använde oss och visade inför klassen/Grupper. Så ja, nu har jag dansat vals och rumba med henne 2-3 gånger. Elakt.

Hade även prov. Engelskan var dum och likaså SOn. Läxor gjordes det sedan. Äckliga jävla teknik. FU.FU.FU!

Nu ska jag sura samt släppa ut kaninen ur buren ett tag som inte vill sitta instängd (de där lät hemskt...) men jaja. Hejdå.

Och ja, det är NIO månader sedan jag var glaaaaaaaaad. HiHIHIHIH.(och där lät det som att det var nio månader sedan som jag var glad senast. Men så är det inte kan jag tala om...)


Denna bild är idag alltså nio månader. Nu är dessa träd (som blommorna blommar fint på) fula.

När man gör teknik...


... och den officiella videon för The Fox släpps går det tyvärr inte bättre med att göra teknik.

060212



Blöpp hej.

Idag är det en tröttdag och jag orkar ingenting. Har pluggat biologi i fyrahundrafemtio år. Mitt i allt trodde jag att jag skulle somna när jag satt där och läste, och det gjorde jag också. Så segt.

Skolan var också seg, oförberett matteprov. Ajdå. Nej men det gick nog. Fysiken... Herregud min lärare är inte klok någonstans och jag och Carro satt bara och sa hur mycket vi saknade vår gamla lärare. Trodde ALDRIG att jag i hela mitt jävla liv skulle sakna den läraren. Men jaa...
Tyskan var trevlig, min lärare var på bra humör, likadant med bildläraren. WOW. Har ALDRIG sett henne glad, men hon skrattade och sa att vi var kreativa och jag vet inte vad.

Så nu är jag också på bra humör. Snart är det mammor och minimodeller och ja, jag kan inte sluta kolla på programet. Så sjukt.

OCH NU ÄR DET LYCKORUS. MIN FAVORIT PÅ INSTAGRAM BÖRJADE FÖLJA MIG! NI FATTAR INTE. ALLTSÅ, HERREGUD. JAG ÄR AHHHH!!

Hus.



Åh lever fortfarande på den fantastiska eftermiddagen jag hade i fredags. Sällskapet var bäst + att jag älskar att vara mitt inne i Stockholm. Att bara gå runt på gatorna, vid vattnen och mellan alla fina hus. Åh.

If you love someone you should not let it show.


Fina Emmi i fredags!

Nu känner jag mig klar och stolt för dagen. Läxor är fan inte kul. Dö på dem.

Nu står Så Ska Det Låta på, på tven. Måste säga att jag glömt bort Calle från idol helt och håller. Honom som jag hejade på så mycket. Såg nu också att han var sjukligt lik en människa jag inte tänker nämna namnet på.
Sen är det Äkta Människor. Otroligt jäkla bra serie. Vi får tacka svt.

Imorgon är helgen slut och jag ska säga hejsan till min skola. DÖ. Har mina favoritlärare också. Margit, Bajs Jessica samt fysik läraren som inte är normal någonstans.
Nu ska jag sluta skriva här. HIHIHIHIHIHIHIHIH!!!

Och rubriken var random från en väldans bra låt. tack hej.

050212



Sådär såg jag ut igår.

Och detta är vad jag gör fast jag egentligen borde plugga ap mycket. Men det gör jag inte.
Min dag har iallafall spenderats med läxläsning. Kuuuul!!! :DDDDD Har galet mycket kvar dessutom. Synd för mig.

Ikväll ska jag fortsätta att maila om praoplatser, måste hitta något nu... Skapat en ny mail har jag också gjort så jag slipper skicka ut med min ganska galna mailadress som jag skapade när jag var 9-10 år.

En ny instagram profil har jag skapat mig också för mina mobilbilder endast. HIHI! Följ FeliciiaLinnea!

Sen måste jag ju såklart nämna Melodifestivalen som startade för året igår. Ingenting är ju riktigt vad jag lyssnar på men hejade på Dead By April gjorde jag (precis som jag sa igår) varför va för en principsak + att deras låt var bäst. Dock tycker jag att han som vrålar(vette fan vad det heter) ska vråla mer för det var de i låten som va bra. Och såå tillsist kan jag säga att förra gången jag såg dem uppträda som tv sändes (vilket var på sommarkrysset för två år sedan, 7 månader och 1 dag sedan (4 juli 2011)) då var det minsann en av gitarristerna som sjöng och inte han som sjöng igår, för en av gitarristerna va väldigt mycket bättre en honom. Han var inte bra.

Åh nej jag kan inte skriva ett inlägg nu utan att nämna att det är ett år sedan och sju månader sedan som jag var på grönan och hade det trevligt, IHIHIHIHI!H.

Åh nu nä, då ska jag minsann hälsa på SOn. XX.


040212


Idag då jag var fullt upptagen med att fota den fina solen. Ida är fotografen.

Nu är det helg och då blir man glad. Solen lös och det var ett så himla fint vinterväder och gladare blev man då. Minde glad blir man när man ska ägna helgen åt läxor. Dö på skolan.

Men fota hann jag minsann med idag. Som jag sa så var det så fint så tog med min Ida och kameran och gick ut. Bilderna har jag inte fått in på datorn än men dem kommer någon dag (först måste ju gårdagens bilder upp här)

Sen ikväll är det melodifestivalen. Klart att jag tittar på detta. HIHIHI. Ska heja på Dead By April. Och det vet jag fast jag inte hört låten. Di Leva ska jag heja på veckan efter. SÅ DÄ SÅ.

Sura ska jag också göra pga åldergränser på konserter. Men niii, jag fyller 20 om 5år 9månader och 28dagar nu. Och då kan jag gå på konserter, de nii!

Och så är de ett halvår sedan som jag var i norrköping. Firar detta med en bild från denna speciella dag.


En ny hatt + tröja.




Ja här har vi bild på både tröjan och hatten jag införskaffade mig idag. Även om man inte ser tröjan till 100%. Är riktigt nöjd.

Nu känner jag mig täpt i hela näsan som attans och trött är jag också så ska sova nu.

XX.

030212

Hej alla galet underbara människor som kikar in här just nu och läser detta. En stor kram till er alla *kramar hårt*

Idag har varit en sån där superduper dag som man inte uppelever så ofta. Har haft en otroligt bra dag med världens bästa Emmi. En rikitg mysdag helt enkelt!
Men skola hade jag först och på hemkunskapen gjordes de pannkakor. Fick som vanligt en apdålig grupp men det gick att samarbeta med en av dem, den andra pratar inte. Love life. På Kemin satt jag och min labbpartner Natta rädda som attans då vi höll på med massor av läska grejor.

Vi åt Laxnuggets i skolan som smakade skit innan vi satte oss på pendeln som idag bara gick till Södra. Tur man kan ha ibland då det var dit vi skulle. På pendeln utövade jag också mina Engelska kunskaper. Woho.





Inne på Söder plåtade vi som attans och gick runt och skrattade och pratade. Tog en promenix med kamerorna runt halsen från Södra till Kungsan. Great.
(vi passerade mitt favoritställe. Debaser(de stora bruna huset))




Weekday ♥ Hittade en supersnygg vinterjacka där på rea som det var synd att jag inte hade pengar till då. Hade varit übersnygg till min hatt och mina Docs.

Flickan med världens vackraste ögon.

Vi fikade på mysiga Muggen där Oasis musik spelades. Älskar detta Kafé. Så otroligt fint och mysigt. Och deras chockladbollar, det ni. Oj så goda.




Att dagen sen slutade med att vi kollade i affärer i masor och gick på det gamla vanliga övergångsstället var kanske inte förvånande. Fick med mig en hatt och en ny t-shirt hem också. Pappa blev överlycklig då t-shirten var en Guns N Roses t-shirt.



Guurls in black.

Har helt enkelt haft en underbar dag. Tack Emmi. ♥


010212

H-E-J.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag gör det ändå.
Sitter med en apkonstig känsla och jag är nervös för någonting. Men vad är det? Detta har jag ingen aning om och fattar ingenting.

Dagen har varit skit rent ut sagt. Har inte sett något possitvit över någonting och varit skit irriterad och sur på allt och alla. Saker som jag i vanliga fall inte orkar bli sur på då det upprepas väldigt ofta blev jag idag aaaapsur på och satt och tjurade med musik i öronen Vet inte varför. Detta har jag ju tyvärr tagit ut på mina kära vänner i stort sett. Kult. Tycker synd om er allihopa + min mor som jag också skällt ut.
Fast okej, nu låter det som att jag inte pratat eller varit glad alls, men det har jag varit, på SOn iallafall!

Annars då, skolan går runt och luktar skit. Några människor jobbar med någonting utan skolan som är något med eld iallafall. Igår fick vi gå hem ifrån SOn då det luktade i klassrummet då allt åkte ut i fläkten i vårt klassrum. Ehm jag satt kvar ett tag med ett par kompisar och vi luktade rök på väg hem.
Idag har det inte heller gått att jobba i klassrummet alls. Koridorerna har gällt för dagen samt trevlig musik i öronen.

Sen så har alla mina bilder hållt på att försvinna från min mobil. Alla försvann men kom tillbaka vilket var en lättnad. Oj så glad jag var då.

Okej, och detta blev ju ett apkul inlägg. Fast nej det blev det inte. Ni får fortsätta att ta vara på min toppen humör dag. Tackhej.



Funderar på vad jag hade gjort utan denna mans Musik dessa dagar.


RSS 2.0