Naturkraft

 
well, såhär blev mitt lilla fotoprojekt till sist! känner mig faktiskt himla nöjd, och har definitivt tänkt att jag ska fortsätta att fotografera den här typen av bilder och utöka serien. 

Niki And The Dove

för tillfället försöker jag hitta på saker som jag mår bra av, för att bygga upp någon slags energi igen, och då är livemusik en sån bra sak. Jag drog mig ut hemifrån, och tog med mig Emmi för att åka till radiohuset och gå på P3 live session. Där skulle nämligen Hanna Järver och Niki and The Dove spela! Jag fick reda på det här förra veckan och blev så himlahimla glad.
Niki and The Dove har ju nämligen varit några av mina favoriter i ganska många år nu. De har inte varit aktiva med ny musik eller spelningar på tre år, så blev ju både glad och förvånad när jag fick reda på att en ny singel skulle släppas+en radiospelning. Meen, de var verkligen hur bra som helst, och eftersom att jag inte sett dem live förut hade jag ju lyckats bygga upp SÅ stora förväntingar, men de lyckades hålla upp till alla dessa. Är glad för att musik finns och att det kan påverka en så jäkla mycket <3  
 
Det var en himla fin kväll hursom, och jag lär leva på det här i ett tag nu.

Echoes in my mind

efter en jäkla dum vecka så fick jag iallafall en fin helg. Igår var jag och Emmi på Junibacken vilket vi pratat om i SÅ många år. Det var massor av människor, men så himla värt ändå, och sån nostalgi! Det bästa var sagotåget och jag tror att vi båda satt med rysningar bara för att det var så bra (DOCK, så hade de har tagit bort katla?? upprörd). Sedan åkte vi hem och kollade på gamla melodifestivalen klipp. gos. Sen, idag istället, så lyckades jag bege mig ut för att fota de sista bilderna till min uppgift i skolan, och då blev det självporträtt. Hittade ett så himla ballt träd att fota vid så blev glad. 
 
echoes in my mind-spooky black

play it on my radio

stockholm kan ju vara rätt fint ändå. 

You're still a mystery

en halvgammal bild nu, men har varit så dålig på att fota den senaste veckan. Har mått lite sisådär, vilket bloggen såklart fått lida över då det inte varit prio ett. så sen sist har det inte hänt så mycket. Jag har läst böcker och försökt hitta andra saker som en kan må bättre av. 
 
You're still a mystery-bleachers/MØ

021015

dagen till ära så fotade jag Mikaela efter skolan. Åkte till ännu en skog (alltså mhm skogar <3<3), och hängde där i ett par timmar. Bra grej! 

London

 
 
 
 
är så himla londonsaknig just nu och saknar nog det mesta med den här staden faktiskt. De här bilderna är fyra år gamla nu (!! så sjukt), men turligt nog ska jag ju dit om en månad, och jag är så jädra pepp!!! förstår inte riktigt att jag äntligen ska få åka tillbaka. Så just nu räknar jag ned dag för dag, och väntar bara på att det ska bli november. Men det är det ju nästan, snart iallafall.

RSS 2.0