180212


Galet bra låt. Sådäså.

Idag är det den 18 februari vilket jag gått runt och sagt hela dagen av någon anleding. Att det snart också är ett halvår sedan jag såg Erik Hassle senast känns inte helt okej alltså. Jag blir lite halv störd om man ska vara helt ärlig. Hehe. Men han har iallfall spelat in skivan nu och nu ska den bara fixas och massor vilket kan ta veckor eller månader.

Slutpratat om detta nu. Idag gick jag upp tidigt för att vara jägare till pjäsen rödluvan som jag och Jennie sysslar med på tyskan. Så vi fotade lite, och Josse och Carro var gulliga och ställde upp som modeller. Josse som rödluvan och Carro som varg. Jennie var mormor. Vi fick ganska mycket blickar när vi sprang runt där men det var inte något som störde oss!




Brusiga bilder på det va!

Sedan stack jag och vargen iväg in till stan lite spontant. Detta bestämdes när vi såg att tåget åkte in på perrongen. Vi gick litegrann och jag var död efter trapporna upp bredvid fotografiska ungefär. vi kikade lite i affärer, Carro (som jag höll på att stava Karro alldeles nyss...) köpte en gullig plånkbok och testade även ett linne som var långt.
Att vi också gick på ett gudomligt vackert övergångsställe behöver vi inte tala om.



Denna ramlösa kostade hela 30:- på kafé Muggen.

Ikväll är det melodifestivalen som är jävligt trist. Men kan ändå inte sluta titta. Thihi.

Sen kan jag också tala om att jag är glad för Armand Mirpour släper sitt debutalbum i april typ och Niki and The Dove släpper deras debualbum den 14 maj! Detta fick jag reda på igår och detta gör mig galet glad!

Kommentarer
Postat av: Josse

Priceless på den där andra bilden. Rödluvan i tandställning och småbarnsflin. Det ni! Det är sånt bara Josse kan åtstakomma. Höhö^^

2012-02-18 @ 23:50:41
URL: http://jozzys.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Inte ofta man går på vackra övergångsställen. Sist jag gjorde det var i Paris, vid en korsning vid Siene.

2012-02-20 @ 14:10:46
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Fin blogg!

2012-02-23 @ 18:43:49
URL: http://jenniferspictures.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0