Filmtips

tänkte att jag skulle göra ett filmtips då jag såg en så himla gosig film igår. Mina päron heter den (eller ja mes héros på originalspråket-franska). Det var en sån där film som bara var fin att se utan någon jättestor och självklar handling. Men för att försöka beskriva det lite kort så är det en man som flyttar in hos sina föräldrar efter att han haft konflikter med sin fru. Samtidigt så gömmer hans mamma en liten kille vars mor förlorat sitt uppehållstillstånd i landet. Så får en följa med under deras vardag. Dessutom är filmen filmad så sjukt fint i asfina miljöer så jag satt bara och ååh:ade filmen igenom. Så sevärd (dock minus för att det inte var så många kvinnor med i filmen.)
 
(bilderna är föresten ifrån filmen allihop!)

210814

här är en annan bild från We Are Sthlm. Jag var nämligen där i lördags också och fotade vilket var askul <3<3 fick dessutom se/fota Miriam Bryant och Beatrice Eli som jag lyssnat på så himla mycket. Sånt lyckorus. 
 
Nu har jag dock börjat skolan igen och det känns så dumt och jobbigt. Vill inte tillbaka till denna ständiga press och stress, ugh.

Solroskjol

tidigt imorse (eller ja, vid elva iallafall) åkte jag och mamma in till stan för att gå på blocketloppsien. Tycker att det är så jäkla kul med stockholms kulturfestival då det händer lite saker helt plötsligt. Hursom så fanns det massvis med kul saker på loppisen och när jag kom hem hade jag även den här kjolen med mig samt ett armband och jag är SÅ NÖJD <3 alltså kjolen är ju världens bästa och lär bo i den hela året om (+ för att den är i jeanstyg så den är ganska varm vilket är passande när det snart blir världens höstruskigaste väder)

In our eyes

bild jag tog på syster förra veckan. Orkar inte med hur fab hon är <3<3

We Are Sthlm

i tisdags var jag och fotograferade på We Are Sthlm och alltså gah det var så jäkla kul. Jag har ju aldrig någonsin fotat en konsert förut (förutom förra året då jag var på fotokurs och också fotade på We Are Sthlm. Men då hade jag ju nio andra nybörjare med mig också, så inte samma sak, tss) och det här resulterade i att jag var fruktansvärt nervös. Dock släppte ju det lite när en stod där och fotade. Är så sjukt glad att jag fick den här möjligheten och önskar så att jag får göra om det här igen. Dessutom var det ju lyx att vi fick fota all the time och inte "bara" de tre första låtarna. Dock var fotodiket väldigt litet och väldigt snett om scenen var av att vi alla stod och trängdes på ett och samma stället. Fast vad gör det tänker jag, pga är så glad att jag fick fota, hah. Det enda som var rätt surt var att jag stack en halvtimme innan det var slut vilket jag inte skulle gjort då jag såg sen att lilla sällskapet spelat. Liksom!?

Östersund

jag hittade ett par gamla bilder från tågresan till Östersund för två år sedan. Det var så jäkla vackert minns jag och åh. Skulle vara fint att åka upp i landet någon gång igen.

All or nothing

igår var jag och syster i stan med farmor. Vi gick runt på söder, åt på pizza hut (såklart, haha) och instagramade (vilket vi ser farmor göra på första bilden). Finigt.
 
är försten dödslycklig då Elliphants spelning från Bråvalla finns på p3! Har lyssnat om och om igen hela veckan. Ifall ni vill lyssna så bör ni klicka här.

Somebody

knäppte en bild på syster. Hon är bra hon

Från en sommarkväll

här är en bild på emmi från när vi var på min gammelmormors landställe för några veckor sedan. Det var så himla vackert på kvällen med solen som lös mellan allt grönt. Jag tog dock inte så många fotografier då jag inte har haft någon inspiration till att fota under hela sommaren. Förhoppningsvis kommer det tillbaka snart. Men det brukar det ju göra sådär när det blir höst och skolan börjar igen. Måste ha fler saker igång och tänka på för att lyckas få några idéer till foto. 

Gustavsbergs porslinsmuseum

idag åkte jag, syster, mamma och mormor till Gustavsberg för att gå på porslinsmuseet. Jag och syster tyckte dock inte att det var så intressant + att det var asvarmt så vi gick ut och satte oss utanför rätt snabbt. Jag blev helt kär i byggnaden pga älskar ju tegelhus <3 min dröm här i livet är ju att bo i ett tegelhus, fast inte i Gustavsberg då utan i London.
Sistah. 
syster+älsklings huset <3
sen så målade syster porslin. Jag skippade det pga asdåligt tålamod samt att jag är sjukt dålig på allt som har med att rita och måla att göra. Ida däremot är ju desto bättre på det. Hon målade en tant på en tallrik. 
jag var där för några år sedan med bestie och hennes familj (har jag för mig iallafall) och då målade jag en prickig kopp som jag tappat bort nu, wops.
när Ida var klar så gick vi ut igen och jag kärade ned mig helt i ännu fler tegelhus <3<3<3
det fanns ett hotell och där utanför stod det två cyklar. Viktigt att föreviga på bild måste jag ha tänkte väl jag eftersom att jag nu har bild på de.
sen så var vi ju inne i deras butik. Ida shoppade muminmuggar och var helt överlycklig, haha.
mammi och mormor. Idag var det dessutom en himla bra dag att åka iväg då det var så himla mycket svalare än vad de varit den senaste månaden (halleluja).
sedan åkte vi tillbaka till slussen igen för att få i oss något att äta innan vi fortsatte hem med pendeln.

Tove Lo

idag var jag och syster på grönan igen, och idag såg vi Tove Lo. Jag hade sett fram emot den här spelningen så himla mycket och speciellt efter Kentfest då jag insåg hur fantastisk denna människa är. Jag och syster var där ett par timmar före och hamnade nästan i mitten längst fram på spelningen och alltså gah vad bra hon var. Trots att spelningen bara var 35min var jag helt dödstrött av allt dansade och hoppande efter. Så himla värd spelning. 
(haha och alltså hade såna fangirl moments efter spelningen då vi går från scenen och jag inser att halva min spotifyspellista är på gröna lund. Först Tove såklart då, men hann även se Icona pop, Jonna från Glasvegas (igen!!! Ida sa i efterhand att hon tittat på mig och lett samt försökt få ögonkontakt med mig??? alltså hur sjukt är inte det ens??? synd att jag själv inte märkte det, eh) samt att jag såg (ok träffade, eh) Rasmus från Urban Cone <3) världens bästa dag. Nu hoppas jag SÅ att Tove ska spela i Stockholm snart igen pga så bra.

Min stad

Jag saknar den här staden så himla mycket att det gör ont i hela mig. Jag visste nog inte ens att en kunde bli helt förälskad i en stad, men det kunde en visst. För att - i London blev en del av mig kvar.

RSS 2.0