310812

Ok har en erik hassle dag idag. mhm. Saknar dagen i östersund+alla andra ställen väldigt mycket.
 
Ja idag gick jag hem från skolan igen innan jag ens hann börja pga hade så äckligt jävla ont i magen. Tror aldrig jag haft så ont någongång, det var riktigt hemskt. Så ja då åkte jag till mamma och sov och nu mår jag fiiint!!
 
Hursom, på kvällen sen tittade jag på go´kväll där Ärik var med. Han var läskigt bra (ovanligt...). Hursom blev jag glad då han körde Back Under Water och Feather Rain ♥ ♥  iih så satt hemma helt hyper. John (gitarrist) hade sina fina rosa skor igen och det var bara bra.
 
Sen har jag hittat "gamla" bilder från 2010. Dem är fina kan jag säga. Från en fotovecka i skolan, julafton och från Kafé 44. haha vad ska man säga?

300812

 
Hejhej. Har haft slöjd idag. Träslöjd det var hemskt. Började förövrigt 8.05 och slutade 16.10, hemskt.
 
Imorgon ska jag titta på tv på svt då en av mina favoritartister (haha...) ska spela på go kväll. alltså jag döör så spännande. Funderar på vilket låt denna herre ska spela. Antagligen Stay. Synd. Är taggad ändå. Hejdå
 

270812

 
Tralalalala veckan igång igen och även skolan. Segt känner jag mest. Hade iallafall sovmorgon till 12 idag vilket var skönt. Dagen kändes inte så lång då när man slutade vid fyra. Har hunnit skriva prov, pratat på tyska och gjort fyra tal i matteboken.
 
När jag kom hem var jag glad då det var ett program med Niki And The Dove. Åh dem är så fiina och braa. Tycker om dem ännu mer efter programet då deras personligheter var lika bra som musiken. Hursom i detta program var det intervjuer+att dem spelade runt fyra låtar, mihihi!!!

26 Augusti 2012

 
 
Guu så var helgen slut och det är skola imorgon igen , helvetehelvetehelvete känner jag mest, är så himla opepp på att gå tillbaka till detta ställe.
 
Hursom har jag inte gjort någonting speciellt alls denna helg. Igår hade jag läskigt tråkigt. Ida och Pappa var inte hemma och jag var väldigt sällskapssjuk. Slutade med att jag åkte till min mor och sov där. Supermysigt. Vi tittade på Låt den rätta komma in (apbra film), lyssnade på Kent, åt dammsugare (nu menar jag inte städredskapet dammsugare alltså) och jag pratade om att Erik Hassle fyller år idag. Fint
 

Grattis fina fina Erik

Idag fyller fina Erik Hassle 24.
 
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis

En dag i Augusti

Igår gick jag och min syster ut för att fota litegrann.
 
Fina moln.
 
Ljung(bergskan(haha nee))
 
Glad Ida
 
Jag ville plocka lite blåbär.
 
Åh även fota dem. Åt dem gjorde jag dock inte, vågade inte pga orkade inte springa in och skölja av dem från konstigheter, haha :)))
 
Sen hade jag väldigt lila händer.

230812

Det känns som det var hiiiimla länge sedan jag uppdaterade här, det har hänt så mycket dem senaste dagarna och har inte alls orkat uppdatera.
Jag har hursom sett Kent och insåg att jag kanske borde lyssnat in mig lite mer innan konserten, blev lite långtråkigt i ett tag då jag inte kände igen som mycket samt att jag stod långt bak där det inte var någon stämmning alls, meeeen dem var iallafall väldigt väldigt bra!!
jag har börjat skolan igen och fått ett nytt klassrum som är enormt samt ett nytt schema som mest är bajs pga maaaassssoooor av håltimmar, kulkul.
Jag har också varit på vandring med alla nior på skolan. Vi gick 1,3mil vilket var hemskt med en packning som vägde otroligt mycket. Det kändes så himlans skönt när man äntligen kom fram till tältplatsen, har aldrig varit så lättad. På vägen dit hann jag även äta massa blåbär och få massor av myggbett.
Nu är skolan på gång på riktigt igen vilket mest är hemskt.
 
 ♥♥♥FÖRÖVRIGT. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JULES SOM BLIR 34 IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥

Hejdå

Nu ska jag till skolan och jag är inte alls lika taggad som på bilden (bilden är från igår när jag var taggad för konsert).
Hursom, nu försvinner mitt liv och min fritid igen och kommer inte ha en ledig dag till nästa sommarlov pga läxor och skit. Jag vill inte.


190812

Tralalala någon dag i april när jag var glad.
 
Hursom idag ska jag se Kent vilket jag hade glömt totalt när jag vaknade. Det var min farmor som påminde mig när hon ringde och berättade att Hassle var utmanare på Svensktoppen. Så denna morgon har jag alltså röstat på Svensktoppen, woop! 
Nu hoppas jag att det inte ska regna ikväll för jag tycker inte om regn. Hejdå

170812

Idag har jag och min väldigt fina vän Astrid varit på äventyr. Denna kväll tog vi pendeln in till Centralen och Kungsträdgården för att besöka ung08. Mhm...
 
Hursom vi var endast där för att se Armand Mirpours nya band Det Urbana Barnets Sorg (dubs) samt Icona Pop. Ìnnan detta stod vi endast och kände oss felplacerade. Nej vi passade inte in där riktigt. Haha vi stod där vid något träd och skrattade och undrade vad fasikens vi egentligen gett oss in på.
DUBS började spela och jag tog endast bilder på Armand som inte kändes som vanliga Armand, han glada energi var typ borta? Kände jag iallafall. Åh om jag ska vara ärlig var detta band inte speciellt bra heller. Armands solo-skiva är så himlans mycket bättre.
Förövrigt sa han något om yttrande Frihet och någonting jag inte minns som han tydligen inte fick säga. Ung08 drog typ av musiken och dem fick inte spela mer. Äckelfestival. Märke inte av någonting då faktiskt men nu på twitter. Alltså fu. Nej vägrar att besöka detta ställe igen. Är så sur på detta + en massa andra saker omkring detta som hände.
 
Efter spelingen fick iallafall jag och Astrid träffa Armand och vi fick en varsin fin iphone-blixt-vacket-kvalitet bild,  tihihihhi. Vi sa att dem var himlans bra och han sa att polisen inte höll med oss om detta(gör mig sur i efterhand) Vi berättade även att vi var fans sedan innan av honom och han berättade då att han fortfarande höll på med den musiken, reaktionen av detta blev två glada människor som sa ÅH VA BRA!!! haha.
Att jag sedan la ut denna på instagram och att Armand kommenterade den gjorde ju inte så mycket, tralala.
 
Efter att vi träffat Armand hade vi ingen lust med att gå och ställa oss vid den dansande publiken igen så vi stod bredvid scenen typ. Iallafall så fick jag syn på Caroline och Aino (Icona Pop) och jag blev ca väldigt hyper. Astrid tyckte att jag skulle gå fram till dem men jag vägrade och tyckte bara att dem verkade läskiga.
När en annan tjej gick fram till dem vågade jag också detta och jag vet inte men det där med läskiga var dem väl inte. Haha dem var vääldigt trevliga och blev väldigt glada när jag sa att jag verkligen tyckte om deras musik. Fick en stor kram av båda två och råkade lova att stå och dansa med sen när dem spelade (ok vad fan gjorde jag för något. Dansa- det värsta som finns). Haha hursom dem sa att dem skulle kika efter en med orange tröja och en med en gul tröja. Alltså åh dem var så fina ju.
(hahah känner mig jättejobbig som går fram till ca alla... Mvh starstruck eller något)
 
Åh dem var toookbraaaaaa live. Tycker dem var otroligt mycket bättre än dubs samt att man kände igen låtarna på denna spelning och åhhh såå himlans braaa!!
Trycket som uppstod när Rebecca&Fiona dock dök upp. Vi fick väl lite panik och gick därifrån efter att båda hållit på att ramla. Rätt så obehagligt. Vi missade dock bara en låt.
 
Lalalala sedan skulle Astrid prata i telefon länge och under detta samtal såg jag någon gammal medlem från Erik Hassles band från 2008 vilket jag inte blev så hyper av. Dock när vi går förbi någon Pub och jag ser någon bakifrån som jag tycker liknar Jocke (Eriks trummis som min kamera även är döpt efter) får jag ca panik, speciellt när jag ser ansiktet också. Då var jag tvungen att stanna Astrid i hennes samtal pga blev galen. Helt galen. Sedan kunde inte jag andas på ett tag och detta var det jag pratade om 10min senare. Så ehm detta gjorde väl ungefär min dag. Tredje gången jag ser denna trummis på ett oväntat ställe och blir galen. Dumt.
 
Nu ska jag dock sova. Godnatt!
(och förlåt för alla dessa värdelösa bilder...)

150812

 
Tralalala idag är det onsdag. Ville meddela det ifall någon gått runt hela dagen och trott att det var torsdag. Hursom idag jag packat till min far samt "städat rummet". Jag har druckit iskall mjölk då min mor drog ned gradera i kylskåpet och glömde bort detta. Det slutade med att vi fick frysta grönsaker. Jag har lyssnat på Icona Pop och taggad inför fredag. Jag har varit nära på att glömma det väldigt bra albumet We Dance hos mamma. Men det gjorde jag minsann inte.
 
Nu redigerar jag bilder och det går inte bra. Har ingen insperation och allt blir bajs så nu ger jag upp.
 

130812

Nu fick ju jag då för mig att nattblogga av någon anledning, vi mobilen dessutom. Orsaken är väl att jag borde sova pga att jag ska upp tidigt imorgon då jag ska fira min fina vän Elin som nu är 15.

Ok hahah så långt var det inlägget. Nu ska jag läsa.
Förövrigt fick jag en glad ångest när Erik Hassle länkade klippet från Östersund. Att en person dock kände igen denna Felicia från "Vip-gruppen" är väl kanske en annan sak, mvh kändis. Haha nej ok detta kommer endast spåra ut känner jag så godnatt och glöm inte BettySpagetty på tumblr.

Guu föresten Kaj hade namnsdag idag (eller igår då..) ok så grattis till mr.Hassle på namnsdagen samt förra kameran och en badkrokodil jag hade när jag var sju!!!


Det Urbana Barnets Sorg

 
Tralala jag har ju lyssnat på Armand Mirpour ganska mycket och för någon vecka sedan fick jag reda på att han bildat något nytt typ av band och att dem ska släppa en EP i höst. En teaser har dem också släppt och det låter riktigt bra må jag säga. Tror till och med att jag tycker om detta mer än det Armand gjort innan, så bra.

120812

Gu vad mycket trädbilder jag lägger upp nu, så får det va med det.
 
Hursom idag har jag sovit till halv ett och steg upp vid halv två vilket inte sker speciellet ofta. Åt en god frukost och sedan har jag underhållt mig med tumblr ca hela dagen. Vilket liv. Utöver detta fick jag ont i fötterna då jag envisades med att gå i mina försmå creepers till Ica. Nu har jag ont i ca hela fötterna.
Jag åt även världens godaste middag som jag tjatat på min mor att laga i två månaders tid samt druckit trocadero.

BettySpagetty

 
Idag var dagen då jag fick för mig att skaffa tumblr. Har funderat på detta i ettt halvår ungefär och när syster då skaffade det förra veckan bara kände jag att jag var tvungen att göra detsamma. Och nu är jag fast. Helt fast. Så himlans kul!
Hursom känner jag mig jobbig och lägger upp bilder hela tiden men med tanke på att jag endast har två följare så förpestar jag bara två människors liv, haha. Nej men är det någon trevlig själ som har tumblr vill jag gärna veta det!
Bettyspagetty heter jag förövrigt då Bettyspagetti och Bettyspaghetty var upptaget.
Åh till sist, ni som icke har tumblr bör skaffa det nu och direkt, hejdå

P3 sommarsession

Fina fina Erik.

Haha nu har jag lyssnat på p3 Sommarsession från Östersund och jag kommer antaglien gå runt med ett stort leende hela dagen. Det var så fint att lyssna på det såhär två veckor senare. Jag hade glömt bort så mycket saker i allt det nervösa. Åh att lyssna på när fansen frågar honom frågor var så åh. Därirån mindes jag inte mycket alls, var så himla nervös då. Men att höra det igen, åh så underbart. Detta med att han säger att Jo men Felicia har jag träffat några gånger innan. Hon är väldigt pålitlig, man kan alltid lita på Felicia! Alltså hejsan hoppsan.
Förövrigt står jag och stammar och säger lite konstiga saker. Jag överkonsumerar orden typ, galet, så att, jo och säger dem orden ca hela tiden. Tyvärr nu finns ju inte detta på p3 hemsida, bara hela programet som var massa konstigheter så, jajajaj. Hursom är så himla glad. Obeskrivligt. Okej
 
Tralalal så hittade jag lite på p3. Nio minuter in i programet blir jag glad.
 
Lyssna: Musikguiden i P3 Sommarsession

100812

Ok idag har jag träffat mina fina vänner Emmi och Ljungbergskan. Jag har pratat sönder Carro om Östersund+grönan. Vi åt lunch klockan fem vilket bestod av köttbullar och väldigt salt pasta. Carro berättade om när hon varit i en knarkarstad, Emmi provade allt i min garderob som vanligt, Carro berättade om sina drömmar och jag fortsatte med mitt Erik Hassle prat. Förövrigt var vi på det glada humöret vi alltid är och jag filmade som vanligt. Som vanligt sa jag att "detta måste jag lägga upp på bloggen!!!" och som vanligt sa Emmi och Carro "ja men du gör ju aldrig det, du har massor av klipp du sagt att du ska lägga upp..." Ja en är väl lat. Men ok för att motbevisa detta. MAH här kommer ett par klipp från dagen. NEEEJ och detta är bara flummigt och knasigt alltihop. Ok så.
 
- OK KLIPP ETT - Emmi är på strumjakt pga Carros strumpor försvan.
OK KLIPP TVÅ - Carro håller på att Ca dö pga Emmis lilla atack.
Förövrigt vet jag inte alls vad det är för relaterade klipp :)))) 
 
Förövrigt är jag grisnervös inför imorgon. Tralalalala detta från Östersund sänds alltså på radio imorgon. Alltså haha är så nervös. Först ifall dem klippt bort delen med fansen och ifall dem inte gjort det är jag vidrigt nervös inför vad jag egentligen sagt för ok minns ingenting förutom att jag skrattade hela tiden och sa att jag färgade håret rött för att Erik har det (..?). Ja så detta lär ju bli väldigt intressant.
 
 

090812

En gammal bild från denna sommar och så.
 
Idag har jag besökt biblioteket igen och lånat massor av böcker (alla dessa om pojken som kallades det, världens hemskaste böcker men samtidgt så bra. Även en bok om titanic lyckades jag låna mvh titanicfreak...)
Nu ska jag läsa tills jag somnar för att imorgon träffa mina fina vänner Emmi och Carro. Ljungis (Carro alltså) har jag inte träffat sedan dagen då bilden ovan togs, i juli alltså så nu är det fasikens på tiden. Godnatt

Skippin' town

 
Oj va mycket musik det är på denna blogg just nu. Men detta är så bra bra bra bra.
Iiih är glad då jag hörde denna låt på en blogg någon gång men fick aldrig reda på vad den hette och nu så ah är så glaaaad!

080812

Hej nu ska jag gå ut i det fantastiska vädret (nooooo regnet öser ned). För nu ska jag köpa hö till en kanin. Hejdå

070812

 
oj hej. är smart och glömde spara bilden utan stjärnor överallt och orkar inte redigera om så. hej

Somebody

 
Bara bara bara för att dem är väldigt bra

060812

Idag har det varit varmt. Ifall någon undrar. Regnat har det också gjort. Mycket. Nu är det kallt. Och mörkt ute.
 
Idag har jag och min vän Emmi gått runt i den stora staden Stockholm. Jag har pratat oavbrutet hela tiden. Speciellt om dagen i Östersund. Och om massa annat också för jag kan aldrig vara tyst i vissa sammanhang.
Vi fotade hus och diskuterade en av Erik Hassles gitarrister. Han med dem rosa skorna hursom.
Såg en fin cykel.
Vi åt mat på vårt standardställe - Pizza hut.
Vi gick förbi detta ställe varav att jag sa att Emmi kunde "galleria" sig om några år. Var ordet galleria kom ifrån varken hon eller jag någon aning om. Jag hade nämligen inte läst ordet galleria någonstans. Helt knasigt.
Vi kom båda fram till iallafall att vi ville hitta gnuggisar också, var vet jag dock inte.
Emmi fotade.
Vi passerade denna butik som var leeeskig. Nja lite iallafall.
Ett hus jag hittade som jag blev kär i. Eller ok färgen iallafall. Eller ja ifall att man haft färgen som hårfärg.
Sedan gick vi och diskuterade massor av olika hårfärger som jag ville ha. Jag kan ju säga att det var ett antal.
I närheten här träffade vi också några av våra lärare och både jag och Emmi blev superglada. Att jag höll på att börja gråta dock pga att vi träffade en av våra favoritlärare som ska sluta var väl dock en annan sak. Alltså fu.
Emmi tog ett par bilder på lilla mig. Jag ser ju väldigt skeptiskt ut men det var jag dock inte. Här tror jag att jag precis pratat lite (för ovanlighetens skull...)
 
Ok sen ska jag träffa denna fajna vän på fredag igen. Hejsan hoppsan då ska vi testa lite saker, maha hemligt dock.

I Love It

 
Jag vet inte detta känns väl kanske inte som Felicia dirket. Men tycker om detta gör jag iallafall. Väldigt mycket. Så nu vet ni det också.

050812

 
Tralala idag har jag besökt en strand vilket inte skett på väldigt lång tid. Två år ungefär. Hursom har jag varit där precis hela dagen med min mor och syster samt moster, kusin och mormor. Trevligt trevligt.
Har tagit massor (ok 199) bilder som jag inte fixat än förutom den ovan på mina spökben som inte sett solen speciellt mycket under mina svarta jeans denna sommar.
Nu vet jag också att jag kommer skriva att jag ska lägga upp bilderna senare men det är jag nästan säker på att jag inte alls kommer göra pga gör aldrig detta. Meeeen vi får ju se va.
 
Imorgon ska jag iallafall träffa min fina vän Emmi. Hejdå

This is a bump in the road

 
Bara för att han (eller ok dem) är så jäkla bra.

040812

 
OK bara för att det är den 4 augusti idag och det är ett år sedan jag tog bilden ovan. Ok ett år sedan jag började använda ordet antiklimax pga världens roligaste händelse som egentligen inte var ett antiklimax osv. Hahah och ett år sedan jag inte använde min högra hand på fyra timmar då jag skakat hand med honom, haha åh.
Alltså ok ska sluta med detta nu. TIHIHIHIHHII
 
Meen den 4 augusti 2012 är det idag. Vad har jag gjort idag.
Idag har jag läst en bok. Hela dagen ungefär. Jag hann bli så rastlös att jag fick panik. Sedan kom jag då på att jag var på biblioteket i torsdags. Ja så nu har jag läst. Bra var den också. Tycker jag iallafall. Nu kommer jag dock inte veta vad jag ska göra pga har inga böcker hos mor. Gråter nästan.
 
Förövrigt var jag ca såhär glad. Mhm. Att jag ens lägger upp dessa bilder.
OK förövrigt fyller min knasiga och bästa vän Ljungbergskan 15 idag. OMG OMG OMG va. Ok nej men alltså grattis för typ 20 gången idag. Nej men nej femte iallafall. TJOOOFh

Lyckligare nu

 
Mhm jag tycker om denna låt väldigt mycket. Denna har väl spelats hemma ungefäär hela dagen blandat med resten av låtarna från hennes album. Så bra.

010812

Oskarp och grumlig bild osv men bara för att dem är så himla bäst.
 
Tralalala idag har sovit bort hela dagen, insett att jag överkonsumerar orden himla och så, fått reda på att Armand Mirpour startat något nytt typ av band och att dem spelar i Stockholm, jag har fått reda på att Birgit Bidder ska spela med någon människa i Stockholm utan åldersgräns idag och att jag inte kan gå, jag har lyssnat på Linnea Henriksson så mycket att min mor tror att jag fått nya favoritlåtar (nehe aldrig), jag har redigerat bilder i massvis och ätit pastasallad.

310712

Åh nu är jag på besök hos min lilla blogg här igen då jag kände att det allt var ett bra läge att uppdatera igen.
Sen sist har jag haft det fint. Har tänkt att gå igenom det lite snabbt och så innan jag lägger upp massvis med bilder i efterhand.
 
I söndags gjorde jag min extremt tomma väg hos mamma "fin" med denna. Åh autografen som är åt lite fel håll, tycker om den väldigt mycket ♥
 
Igår (måndag) var jag på Gröna Lund och tittade på Linnea Henriksson med syster och Elvira. Suupertrevligt. Åh hon är så himla bra. Jag hade knappt lyssnat på henne innan så att sjunga med i låtar osv var ren problematik för mig. Men jag kan säga att jag lär lyssna bra mycket mer på henne nu i efterhand. Shit va duktig hon är!
 
Idag var jag på Allsång på Skansen för andra gången iår. Denna gång med Elvira. Det var gaalet trevligt och kul.
Linnea Henriksson var b.la med och hon var tokbra idag också!
Men det är så himla härlig stämning där på allsången. Så kul!
 
Nu ska jag då kolla på detta på svtplay och sen ska jag sova för nu är jag trött (ja jag är rätt kvällstrött). Sen ska jag lägga upp massa andra bilder också. Har ju lite kvar från Östersund och Grönan (erik hassle konserter) från förra veckan och så. (härligt insåg precis att jag varit på fyra olika ställen på en veckas tid och hört livemusik. Bra för min del). Men ja så var det, bilder. Massor kommer sedan någon dag. Nu - godnatt!

RSS 2.0