Andra dagen i London

efter den första natten i London vaknade vi peppade och drog till Covent Garden. Den stora anledningen till det var för att min syster skulle gå i en muminbutik, men det var ju tur ändå, för hela området var så himla mysigt.
sen så promenerade vi vidare och jag fotograferade hus. 
såhär såg jag föresten ut dagen till ära! köpte vita strupbyxor kvällen innan vilket jag letat efter i år och dar, så finally. och så min älskade fuskpäls som kommer bli min stora vapendragare nu i vinter. 
tillslut tog vi oss till dagens andra mål, british museum. Egentligen blev det inte så mycket tittade utan vi tog ett varv runt och wowade över den stora byggnaden. Därefter besökte vi ett kafé som jag kollat upp redan innan jag åkte, camera café hette det, och det var ett kafé blandat med en fotobutik, kul för mig som gillar båda delarna.
tillsist hamnade vi i massa affärer och slutade dagen vid Neal's yard. Gos.

London dag 1

 
Nu är jag tillbaka i hemma efter några dagar i London och ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt rätt sämst. Jag har alltid tyckt om Stockholm, men nu känner jag mig bara så tom här, för det här är inte den plats jag vill vara på, inte alls, och det känns så himla dumt. Jag har konstaterat att London är en plats jag ska tillbaka till, och rädslan jag hade innan jag åkte, om att jag skulle bli besviken över att staden inte skulle välkomna mig lika bra som sist är helt bortblåst. Jag älskar London lika mycket fortfarande och det är någonting med den staden som tagit ett stadigt grepp om mig, för jag kan verkligen inte släppa det. Det är någonting som är så speciellt men jag kan nog egentligen inte sätta fingret på det, det bara är. 
 
Hursom, jag tänkte iallafall visa hur mina dagar såg ut, så vi börjar med i tisdags. Dag nummer ett.
efter en flygresa som kändes som världens längsta (trycket i luften var inte en helt bra i kombo med en förkylning) kom vi fram till London. Efter en tåg och taxiresa var vi framme vid lägenheten i Bayswater, som vi hyrt via airbnb (tips) .De här husen låg mittemot där vi bodde och det kändes så drömmigt när en kom dit då det satt människor på trapporna utanför portarna och såg allmänt filmiska ut. 
Här är systeryster (och en bil som nästan är yolo) som också var fullt upptagen med att fota. Även det här var på gatan där vi bodde och alltså, vi måste prata om husen i London (eller ja england överhuvudtaget), HUR FINT är det inte ens? Tror att det är en av många faktorer till att jag tokälskar staden. Men kombinationen med de avlånga tegelhusen och de vita husen som bara är allmänt fancy är så himla fint, och jag tror helt ärligt att majoriteten av bilderna jag har från den här resan är på hus.  
då vi landade i London på eftermiddagen någon gång så hann vi inte med så mycket under den här dagen. Vi gick ned till Hyde Park som bara var en gata ifrån stället vi bodde på, och promenixade till Oxford Street för att gå på primark :):) jag köpte ananasstrumpor och strumpbyxor och var nöjd sen. Dock var kvällen rätt jobbig pga ganska mycket ångest, men det verkar vara något som hör till varje gång jag besöker Oxford street för det var precis likadant sist, tråkigt ändå. Men när jag la mig på kvällen var jag nöjd ändå, för jag var ju ändå i min älskade drömstad. 

RSS 2.0