(Åå nej, jag kan inte forma hjärtan...)


290112

Idag...


...har jag gått runt såhär.

... har jag varit glad.

... har fotat mina älskade skor.

... har jag lyssnat på bra musik.

... har jag också hittat på en massa tråkiga saker som läxor. Fu. Håller på med SOn fortfarande och kommer inte bli klar. Sen har jag ju tyskan kvar. Älskar skolan ♥
Aja sportlov om en månad samt att det bär av mot skidbacken om tre och en halv vecka, nervöst som satan.

Update; Lycka när Erik Hassle skriver detta på twitter "Rehearsal's are over . Now we move into the studio"
Wiie.

.Just nu sitter jag och underhåller mig med mina fantastiska läxor. Denna SO är fan helt otroligt. Jag och Emmi har nu tagit ut vår ilska via chatt där det står mycket hat om våran SO/svenska lärare.
Aja får tacka för att det finns bra musik som kan rädda upp hela skiten.

Hej hej.Här är jag och jag vet inte vad som hände med denna bild. Eller joo de vet jag. Sitter och har inte ett skit att göra och med min fantasi slutar de såhär. Brunögd och svartsmikad samt läppstift överallt. Mina datorkunskaper är inte på topp än. Nej. Men ska övergå och fortsätta med detta. Tack och hej.


28012


Bild på vackra Ljungbergskan för ett antal veckor sedan!

Idag har jag haft en segdag och inte gjort ett skit. Har kollat på en film som va helt okej, jag har datoriserat, jag har tjatat om att de va ett år sedan som jag fick reda på något kul, jag har tittat på mina London bilder och saknat London sjukligt mycket, alltså tror inte att någon fattar de, men jag fastnade verkligen för London när jag var där, helt galet. Förutom Oxford Street, inte de minsta intressant.
Lyssnat på bra musik har jag också gjort idag, datorn måste stått på högvarv efter all denn musik som spred sig ut i mitt rum. Denna musik var bland annat Niki and the Dove, galet bra!


IdaEtt till par bilder på Ida.

Nu sitter jag och kollar på the Voice och blev lycklig även denna vecka då en Erik Hassle låt spelades. Denna gång va det två personer som sjöng Hurtful. Lyckan som spred sig i kroppen då, den alltså. Men lika bra som originalet va de ju inte ;-)

Fotograferat.

Sådär ja, nu har jag varit ute med Ida och fotat. Både min och min mors kameror va tydligen urladdade men så snäll syster jag har så fick jag fota med hennes. Wooopp!


En bild från dagen!

270112


Åh här kommer jag gående! Fotografen är Ida, även kallad min syster.

Idag är det FREDAG, FREDAG, FREDAG! Och då blir man såhär glad;Ja precis så glad blir man, ännu gladare blir man när man har kort dag i skolan och solen lyser utanför fönstret, wooop! Våren kommer snart, de vet jag minsann!
Lagade vergitarisk mat på hemkunskapen, vi brände maten så fick göra om hela skiten när alla andra var klara. De smakade skit också, jag HATAR krossadetomater som det var i hela skiten.

Efter skolan besökte jag tåget och påväg dit när jag ska gå genom spärrarna så lägger jag på busskortet på kontrollgrejen och går dirket, detta skulle jag inte göra de de måste godkänna de först så spärren va låst och jag fick ont i magen. Lät gjorde de också Pinsamt :$

Nu är jag sugen som fan på att fota porträtt bilder ute i snön. Detta går ej då jag inte har någon modell och stå modell själv vill jag verkligen inte.
Men nej updatate, IDA KOM HEM. Ska sminka och klä på henne nu och så ska jag dra ut henne (för ja hon tyckte de var okej) Wopp!
Lycka.

Och så ba en random bild från någon sida (typ scandic?) som va SÅ fin. Ba så ni vet de liksom.


Idag.


Så har jag ätit kräm ur min fina mugg då skålarna inte var rena och jag hade inte den minsta lust med att diska.

Jag har lekt med mina små fötter.

Jag har Instagrammat och äntligen passerad 500 followers, wooooppp!!

Tagit ett par bilder på lilla mig.

250112Sitter helt depp på golvet och är sjukt ledsen. Bilderna som jag tagit under 2010-2011 är borta. Allihopa. Ca 8000-10000 bilder. Alla jag tagit. Dem finns inte mer. Dem är borta. Allt är tack vare den jävla externa hårddsiken. Allt är verkligen borta. Även mammas bilder. Jag orkar inte.

Förutom detta har jag haft en helt okej dag. Seg SO lektion, tyskan va sjuk, håltimmen spenderades i bildsalen och matten var seg. Har varit sjukligt trött hela dagen. Och jag är inte den ända. Alla har suttit och gäspat hela dagen. Sega jävla dag.

Efter skolan stack jag ut och fotade lite vinterbilder. Dem kommer när jag redigerat dem. Kallt var det också. Speciellt utan vantar.
Läxor har jag inte heller gjort, bara lite engelska så nu är det teknik som gäller för mig. Roligt.


240112Hej gladisar (eller surisar för de vet jag ju inte om ni är..)

Det är ny vecka och nya tag som gäller. Det har lugnat ned sig med läxorna och detta är lite orsaken till att jag skriver ned detta inlägg.

Med mig är det toppen och jag har energi som en räka ( fråga mig ej vad detta kom ifrån...) och allt jag vill är att det ska bli vår och att snön ska försvinna på ett "tjwipp" från marken. Men det kommer den förmodigen inte göra och detta är inte ett roligt faktum.

Jag har haft en trevlig dag i skolan med mycket skratt. För första gången någonsin kände jag mig säker när jag läste en text på engelskan vilket glädjer mig till stor del.
Jag har också haft idrott som var utan el i drygt 10 minuter innan lektion. Eller utan el var det inte, för det var någon som inte hade de minsta lust med att tända lampan i hallen.

Nu ska jag underhålla mig med att fördjupa mig i Snövit (för nej helt läxfri är jag verkligen inte!) ska se om jag hinner ta tag lite i min teknik också som inte är så kruxig. Vi får se när jag skriver nästa inlägg med tills dess hoppas jag att allt ska vara super med er.

Jag måste också avsluta detta inlägg med P3 guld galan som var nu i lördags. Är riktigt besviken på att inte Niki and The Dove vann årets nykomling. Men jag måste också säga att jag inte riktigt förstår hur band som Den Svenska Björstammen kunde kamma hem två priser men att Veronica Maggio inte fick någon. Så nej P3 guld är inte något för mig.

XX

Tävling - VinterÄr med i Tvspelsweb foto tävling igen då temat är Vinter.
Jag valde då denna bild för att jag tycker att den ser vintig ut med dem kalla färgerna i bilden samt snön som yr runt henne.
Hade jag haft turen att vinna skulle jag vilja vinna denna; http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html

Himmel.


Bild från min istagram, in och följ FFILLANN.


Så.Jäkla.Snygga.


1
 2 3 4

Så jäkla snygga. Ett par Creepers skulle inte sitta helt fel nu.


200112

Tjejen som är bäst på de här med att blogga, yejjj!!! Har faktiskt inte ens rört en dator sen i måndags. Woop.

Har gjort massor med läxor som inte varit roliga. Har sparat dem värsta till sist så kommer att ha en skitkul helg. Not.
Min mor ligger hemma med halsböld så har umgåtts med min halvdöva mormor hela veckan som inte hör vad man säger. Men de har underlättat för min mor iallafall. Idag åkte jag till far min iallafall men ska tillbaka till mamma imorgon igen.

Idag har jag tittat på The Voice Sverige och de va en asgrym människa med idag som bär namnet Dennis Camitz. Aweusme. Sen spelade dem en Erik Hassle låt ♥ Oj så lycklig jag blev då.

Nu vill jag gå på konsert snart för jag har blivit helt knasig. 

Btw så fick jag hem en jäätttefiin artikel idag. Nu är jag såhär glad.


Denna ska ramas in fint, men först måste jag köpa mig en ram.


180112

Åh vad jag inte tycker om att blogga ifrån mobilen men har inte en chans att sätta mig vid datorn och blogga nu.

Skolan är i full gång och denna termin som alla lärare lovade skulle vara lugn är galen. Har apmycket läxor dag tre. Dö på skolan. Har ingen jävla energi kvar alls. Allt är skit.
Hade också min första tyska lektion idag, Margit sa iallafall att jag var fin k håret sen började hon att prata pannluggar med mig.
Jag har också haft håltimme väldigt lång tid. Erik Hassles musik är som vanligt min räddare!

Annars så kan jag tala om att jag är helt sjuk. De som finns i mitt huvud verkar vara läxor och Erik Hassle. Drömde en otroligt konstig dröm inatt. Jag, Carro och Emmi åkte något helt random tåg, de va varken Pendel eller tunnelbana. Vi går av vilket en annan person också gör och Carro säger "de där ser ut som Erik Hassle bakifrån! :o"
Jag utbrister att de är Erik Hassle och Carro tycker att vi ska springa efter. De gjorde vi och helt plötsligt står han framför oss (Carro va nu borta, de va bara jag och Emmi kvar) så jag börjar stamma och ba "h-h-hej och "jag är ett jättestort fan av dig" osv... Han kände tydligen igen mig och säger "jag vet, hej Fillan" (läskigt..) anyways han blir helt plötsligt osynlig och jag står och pratar. Sen säger han helt plötsligt "ska vi ses en dag, vad gör du på måndag?" vad tror ni att Fillan svarar, jo "jag ska göra läxor då" sen gick han och jag och Emmi åker hem igen på en helt trasig perrong där de var hål i marken.

Alltså ärligt talat. Har drömt så sjukt mycket konstiga drömmar den senaste tiden så de är galet. Och sakerna jag drömmer om e väl de jag tänker på, har ju gått och varit orolig för att Erik Hassle inte ska känna igen mig längre pga håret, och jag tänker ju på mina jäkla läxor hela tiden. Random men sant.

Och detta inlägg blev knas. Nu ska ta och duscha och sen ska jag sova för jag är otroligt trött trots att jag sov i drygt 3 timmar på eftermiddagen.

Tack och hej.


160112

Hajjj!!

Måndag innebär skola och skola är inte kul. Från 8.30 - 16.10. Dööö! Jag orkar inte. Läxa har jag också fått. Av minn favorit Margit aka Vic(K)toria.

Matteläraren var borta så vi jobba utan lärare på matten, nya fysik läraren är helt skum och alla i klassen är tydligen hennes små änglar. Satt med min klass när dem hade spanska och de var ointessant, läraren skulle dessutom kolla mina tyska kunskaper som vanligt. BAJS PÅ HONOM.
Hade håltimme på tyskan. Bajs Margit. Samt bild och vi hade den bra läraren som vikarie. Glädje <3
Vi höll på med lerfigurer. Vi ritade alltså inte, åhååhåh!!

Nu är min kära mormor här då min mor ligger sovande i halsböld. Så nu ska jag ha mormor här till imorgon. Mysigt!

Nu ska jag jobba bajstyska. Ska beskiva en hel dag, dö på Margit.
Sen ska jag sura över att jag såg att Birgit Bidder (Raketen) spelar i Stockholm tre gånger i år med 20-årsgräns. DÖ PÅ DET MED. VILL OCKSÅ GÅ PÅ KONSERT!
Btw så lyckades jag vinna en fototävling med denna bild. hihih!

Oktober-December

Kör på sista delen av mitt år tillslut.

OKTOBER.
I oktober blev det höst och jag fotade tokigt mycket!

Jag gick runt på fina Söder.

Fotade spindelnät.

Jag hade en tokdag med Emmi.

Jag fann appen Gingerbooth och var rosenrasande över att jag inte var någon ginger.

Jag och Carro tittade på filmer som vi tyckte om förut. Som Rosa the Movie och melodifestivalen 2003.

Jag färgade håret ännu en gång (eller tona för att vara exakt)

Jag och Emmi gjorde en till gräddbomb och hallonen hamnade visst på mitt köksbord.

Läxorna dödade mig nästan.

Jag sa hejdå till Sverige men Hej till London.


Jag hängde lite med girafferna på London Zoo.

Jag gick runt i det fina vädret och parkerna.

Jag blev djupt förälskad i Camden.

Jag fann detta i en butik och hoppade av lycka. Råkade också köpa skivan trots att jag hade två styckna sen innan.


Vi besökte Tate Modern där de var tråkigt.

Jag köpte mitt andra par dr.Martens och den var ca 400:- billigare än i Sverige (de ni!!!)

Vi besökte även Soho där det fanns färgglada butiker.

NOVEMBER.


Vi besökte Brick Lane och det svenska kafét Fika. Jag blev jag glad när jag kände igen mig efter Erik Hassle klipp.

Sista dagen åkte vi också till Camden igen och vi gick där länge, länge. Ville inte lämna stället men var tvungen. Och nu i efterhand saknar jag det som attans, vill tillbaka.

Jag skulle sett Rihanna men konserten blev tyvärr inställd. APA.


Jag gick på bio med Ljungis samt gick på en liten promenix.Carro hade maskerad två månader efter hennes 14-årsdag.

Jag blev förälskad (nästan iallafall) i bandet The Strokes.

Jag sminkade/fotade Ida litegran.

Jag satt med Instagram och diskuterade Erik Hassle och Owl City med en tjej från USA. Väldigt intressant faktiskt.

Jag fick reda på att Titanic skulle komma på Bio i april och blev helt överlycklig!

Jag gav mig in på twitter. Följ alltså @ffillann.

Jag fotade lite.

DECEMBER.Jag fyllde 14 år tillslut.

Läxorna tog död på mig helt och hållet. Hade ingen fritid i tre veckor. Läxorna var mitt liv.


Jag var på julmarknad med min mor i en hel dag.

Vi fick projectvecka i skolan och de var slut med läxor denna termin, jag hade fritid med mina fina vänner igen och lyckan var stor.

Jag fotade och gick på julmarknad i Gamla stan med Astrid och Emmi.


Jag såg ut såhär.

Erik Hassle var med på Musikhjälpen och budade ut sin Jacka på tradra som jag var fem sekunder ifrån att få.


Snön föll, och försvann efter ett par dagar.
Det blev julavslutning i skolan och jag fick mitt första betyg.

Jag fotade Astrid till hennes blogg.

Rummet hos min mor blev klart.Det blev jul.

Stormen Dagmar var dum och gav ingen ström hos mamma i 24 timmar. Som tur va kunde vi vara hos mormor på annandagen.

Jag besökte frisören och kom hem med pannlugg och rötthår.


Vi firade nyår.

Och där tog mitt år slut. Året 2011. Det måste ha tillhört en av dem bästa åren i mitt liv hitills. Sure det har hänt mindre roliga saker men dem bra har vägt upp det och gjort allt så bra.

Datum att minnas för året blir 16/2, 22/2, 18/3, 23/3 25/3, 7/5, 11/5, 6/6, 4/8, 21/8, 28/10-2/11 ♥ (Blöpp vad mycket de där blev då, men anyways)

Låtar under perioden Oktober-December

Oktober.November.

Det började att jag blev tokförälskat i denna låt, sen insåg jag att alla andra låtar också var bra.


December.

Jag kom fram till att Carl Norén var väldigt bra.

The Strokes blev ännu bättre, speciellt denna låt.

Erik Hassle gjorde en cover på låten Stay och det var det bästa jag hört på väldigt lång tid. Kan inte ens beskriva detta. Får rysningar varje gång jag hör den fortfarande en månad efter (och ja jag har lyssnat på den dagligen)
Och ja, jag kunde konstatera att Erik Hassle var bäst och att han fortfarande skulle vara min favorit i lång tid till.

140112


En till bild på Ljungbergskan från igår.

H-E-J.

Skulle egentligen säga att jag inte har något vett att säga. Jag har inte gjort ett skit idag. Instagramat har jag gjort. Buus. Och nu har Astrid också instagram. Hyper tjej!

Men jag har lyssnat på Erik Hassle i timmtal på morgonen/eftermiddagen. Jag ville inte gå upp så satt kvar i min säng fem timmar efter att jag vaknade. Kul dag. Men satt ju som sagt och lyssnade på fin musik.

Jag har också grubblat över mina problem inför Ida. Världsproblemen jag har nu är att jag inte sett Erik Hassle på fem månader och jag inte tror att han kommer känna igen mig igen, då ingen känner igen mig nu när jag är rödhårig och har lugg. Jag menar ingen, typ Carro och min pappa. Hrmf.

Btw så har namnet Felicia namnsdag idag, hähäh.

Julmusik efter julen.En väldigt bra Erik. 
Surar fortfarande över att någon överbudade på jackan på Tradera för några veckor sen. Och ja de är den jackan han har på sig här.
Btw så är jag stolt över att jag lärt mig låten utantill nu, hähähä.

Vinter


130112

Okej måste ta tag i detta, mina besökare minskar dagligen hela tiden. Bara för att jag inte uppdaterar hela tiden hela dagarna. Blöpp.

Idag har jag i vartfall haft denna låt på huvudet hela dagen.

Bara för att jag råkade lyssna på den igår.

Sen så har jag tackat skolan för ledigheten idag. Så jag och Carro tog oss en tur in till mitt älskade Söder där vi var och kollade på "the Stig Helmer Story" som var underhållande och kul. Vi satt inne på biografen med 8 pensionärer som skrattade och var glada (y) Ordet Antiklimax dök upp och jag och Carro kunde inte hålla oss för skratt.

Vi har också varit i en musikaffär med coola instrument, gått runt inne på Weekday och Monki samt blåst bort av vinden.

Jag fotade henne litegrann också så porträtt bilder kommer senare.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på den underbara Erik Hassle samt fota en grej jag fått av Emmi dem två senaste födelsedagarna. För hon är underbar och har fantasi som en häst och är väldigt kreativ!


Utan lugg och mörkblond(?)

Elin.En liten bild på en Elin mitt i solljuset på skolavslutningen innan jul. Håller på att redigera lite bilder ifrån denna dag nu. Trevligt! (:

Carolina.
Här har vi världens bästa Ljungberska som är duktig på att vika pappar.
Och Carro hääär äärrr bilderna på Kungsan (äntligen)

120112Blöpp och hej.

Sitter och tittar på detta fantastiska program Copycat Singers. Okej det är inte bra, inte någonstans. Men jag sitter och glädjer mig åt att jag har som fredag idag då jag är ledig imorgon, wooop! Då ska jag förmodligen hitta på något med mina kära vänner.

Idag så har jag vikt papper. 150 stycken. Eller jag och Carro har vikt 150 papper. Tog bara runt 25min och sen hade vi inte ett skit att göra, vi satt och hade de trist en hel dag samtidigt som resten av klassen som nu bara bestod av killarna i klassen, dem lyssnade på skitmusik på Youtube och parodier och en massor av saker. Underhållande i ett tag faktiskt, men sen hörde vi samma låt i en timme dryg. Det var inte roligt efter ett tag.

Efter skolan hade jag de trevligt hos Astrid med Elin och Emmi. Jag och Emmi satt på balkongen i en lång tid (vi var utelåsta) Elin och Astrid spelade kort, och Emmi har instagram nuuu!!! :D

Nu ska jag ladda in bilder på datorn för min mobil är fullt på minné. Surt.

If you love someone you should not let it showSitter och glädjer mig lite åt att lyssna på lite bra musik. Btw så är hon som sjunger läskigt lik Ellie Goulding. Typ samma person för mig, haha.

110112

Hej hej hej hej hej hej hej hej.

Sen sist så har vårterminen i skolan dragit igång. Blööö orkar inte. Men börjar med projectvecka. Taaack skolan! ♥

Så nu har jag och Carro jobbat om droger i två dagar och nu riktat in oss på kokain. Ja jag är fan expert på det nu. Helt klart.
Vår mentor var borta på förmiddagen så vi fick jobba hemma idag och nu är vi klara, score. Ska bara skrivas ut och imorgon är det utställning och jag ska stanna i skolan tills klockan 19. BAJSAPA. Meeeeennn vi är lediga på fredag. Puss till skolaaann!!

Nu ska jag tjura över att Birgit Bidder spelar i Stockholm (med hennes svenska band raketen) och ofc spelar människorna på Debaser så det är 20-årsgräns, alltså kasfhkdgjdag, ALLA SPELAR DÄR. DÖÖÖÖÖ.

SÅ UPPDATERAR JAG OCH INSER ATT SUGARPLUM FAIRY (EN AV MINA FAVVOBAND) OCKSÅ SPELAR PÅ SKITSTÄLLET, JAG VILL INTE.

Nu ska jag läsa 196 olästa jävla inlägg på bloglovin.

hejdå.
Nya skor.Är med och tävlar.Så, nu är jag minsan med i Fridas fototävling. Temat är valfritt så jag körde med att bidra med denna bild på mitt öga. Vill ni också vara med och tävla? Klicka här isåfall.

Önska mig lycka till nu ;)

090112

Hej, hej!

Det känns fasen hemskt att det är sista dagen på lovet idag. Sista. Orkar inte med skolan och allt detta pluggande igen. Ärligt talat. Skolan kan ta och dö. Iallafall läxor och prov. Denna termin så ska jag nu jobba upp mitt bild betyg framförallt med tanke på att det är sista terminen med bild. Och ja min bildlärare kan också försvinna. Hon är inte normal.

Men slut med tråkigheter och början på trevligheter. Idag masade jag mig till sist upp och drog med mig Ida till F centrum för att leta efter skorna jag ville ha, å jag hittade dem ♥  Glad tjej, som fan till och med. (bilder kommer senare )

Blubb, nu ska jag fortsätta med att ha ångest över att skolan börjar imorrn. (har dock projektvecka första veckan, lyx på det! )


En trevlig bild på sommaren som jag saknar ggaaaanka mycket just nu (eller väldigt mycket!!!)

080112

Haloj.

Har haft en fin dag idag, gick upp när klockan var 14 så jag undrar hur det ska gå för mig att komma upp på tisdag, kommer vara så körd.

Har inte gjort ett endaste dugg idag , skulle ju kanske åkt till centrum men insåg att det var försent då jag satt i sängen 14 och dem stängde 17... Nej, så har gått runt hemma och lyssnat på musik, samt gått en promenix med pappa och Ida i min nya jacka som var otroligt varm.

Sen saknar jag sommaren som fan. Vill att det ska vara sommar nu, idag. Roligt att det är början på Januari nu. Jag är döende.

Nu så ska jag sitta och säga hur mycket jag vill åka till Göteborg i Mars för att gå på konsert, och se Birgit Bidder.

Sen så ska jag vara aktiv och duktig på Instagram!


GLAD TJEJ!!!! :D

Last Nite.Nu ska jag lyssna på bra musik (som denna låt) och hitta på något skoj.
Btw så har detta blivit en av mina favoritlåtar för tillfället. The Strokes är så jäkla bra. Kärlek till dem.

070112

Hallå!

Har haft en supertrevlig dag idag. Har varit inne i stan med Calminderius. Supermysigt! Vi fotade lite, letade fik, flummade och kikade lite i affärer.
Vi besökte först och främst Gamla stan där vi då letade fik länge. Vi gick tillslut in och satte oss på kafé kladdkakan(?). Där åt vi chokladbollar och drack varm chocklad med vispgrädde.Suddiga och grumliga som fan, men skit i det nu! :)

Vi tog sedan tuben till Söder där vi gick runt i många trevliga affärer. Jag hittade många fina skinjackor som jag vill ha, och Astrid skrattde efter den femte skinjackan jag går fram till och säger "Åh vilken fiiiin!!"
Men köpte ingen för de har jag inte ekonomi till. Men hittade en annan superfin jacka som jag kollat lite på i höst och nu reade dem ut den för 100:- och då blev den min!


Okej det är en riktig pissbild och man ser ingenting. Men skit i det.

Nu ska jag tjura lite mer för att en av mina favoritband spelar i Stockholm idag och det är åldersgräns. DÖÖÖÖÖÖ på åldersgränser på konserter. Fu.


Juli-September

JULI:

Den 1-2 skulle jag åkt till Enköping och se Erik Hassle. Två dagar innan får jag reda på att festivalen är inställd. Men jag åker till Enköping iallafall.
I Enköping fotograferade jag väldigt mycket. Kvällen avsultades med drömgodis uppe på hotellrummet som för all del var gräsligt!


Jag hade en "pysseldag" hemma och gjorde überfina kuddar!

Jag fotade fönstret hemma.


Jag såg Birgit Bidder på Kulturhustaket och det var riktigt awesome. Hon är döbra.


Jag åkte till Mariefred med Syster, mamma och Mormor. Det var en riktigt fin stad att fota i!

Vi bestämde oss för att åkta till Norrköping i Augusti.

Jag fotade litegrann.

AUGUSTI.


Jag gick på promenad.

Spelade Fall Dawn och vägrade att ta bort plasten på min mobil som var värdelös.

Den 4 augusti åkte jag till den fina staden Norrköping. Där fanns det frisörsalonger överallt och jag kände faktiskt igen mig vid fåtal ställen från när jag var där 2010. Deras JC var även grym.

Vi besökte Knäppingsborg för konsert. Jag var störtförbanad på att förbandet var försenat då jag var väldigt nära på att missa honom som skulle spela efter...


Men jag hann ♥ Jag stod där längst fram och sjöng med till låtarna som jag inte hade hört live på så lång tid. Det var awesome. Han sa dessutom hej till mig i början av konserten och i slutet kom han fram och skakade han med mig. Åhhååå.


Emmi följde med till Skärgården och vi fotade och badade hela tiden.


Jag fotade på en strand med Josse.

Jag hade en väldigt trevlig dag med Ljungisen!


Jag sa hejdå till Stockholm och hej till Linköping. Vi var på rix på fredagen. Det var groteskt. Det regnade så äckligt mycket. Och ja, vi stack innan det började. Jag är överjävligt glad över detta.
Dagen efter väntade jag på att en skoaffär skulle öppna. I en timme stod jag utanför, sen behövde vi ta tåget som skulle gå till Katrineholm där vi skulle byta till ett tåg mot götet.

Jag åkte tåg i många timmar.

Jag var på rix fm.

Där var det sol.

Och en skitcool människa spelade.

Jag träffade honom efter. Han frågade hur det var med mig (hähäh) och jag fick en stor kram. Sen var jag glad.
Detta var också sista gången jag såg honom 2011.Jag började i åttan...

... och sa hej till skolmaten igen.

Jag köpte mina fina skor. Mina dr.Martens. Har inte lämnat dem en dag sen jag köpte dem. Världens finaste ♥

SEPTEMBER.Jag började September med att se Oskar Linnros med Astrid.

Mamma flyttade och mitt rum såg ut såhär till en början.

Jag fotade Ida i lägenheten. Det fanns många vita väggar ♥

Jag gick runt och såg ut såhär.Jag fotograferade hösten som hade kommit.


Jag och Josefine fotade inne i staden. Josse var också superfin i ny pannlugg!


Jag och Astrid gjorde kanske inte de vi skulle på en mattelektion...

Fina låtar under denna tid.

Väldigt bra.

Blev väldigt kär i denna låt i Juli/augusti. Videon släpptes även i Juli.

I september blev jag dökär i denna låt. Minns också vart och datum (hehehe) jag hörde denna låt första gången.

Denna släpptes i Juli och var såå bra!

060112

Hej.

Nu har jag varit duktig och förlorat följare pga dåligt uppdaterat. Smidigt gjort. Jag vet det.

Har haft lite bra dagar sen sist. Jag har varit med Josse och flummat och Fotat(okej jag tog 14 bilder), sen har vi ju instagramat också. Haha ja, vi älskar instagram båda två. 


Igår var jag med Ljungiseen! Vi flummade också väldigt mycket, pratade om vårat lov och hon fick lyssna lite på Erik Hassle :') Vi kollade också på lite intervjuer, bland annat en från Camden och jag inser då att jag fotat hus som är med i den intervjun. Kul!


HIHIHI (a)

Idag var jag i stan med min fader och en stund min syster. Ehm vi gick bara runt och kollade typ. Och jag babblade massor som vanligt. Jag gick också och svor över att jag inte tycker om "city" eller vad man ska säga. HATAR stället. Jag trivs på Söder. Så var lite glad när vi tog tunnelbanan dit. Jag såg fina affisher också. På Niki and The dove :') Blev glaa då!
Sen så gillade min favorit på instagram tre av mina bilder. Jag blev väldigt glad då kan jag säga.


Stay.Han är bra och åh vad jag hade önskat att låten var hans. Men nu är den inte det. Fu. Men Malin Dahlström är väl iallafall väldigt duktig på att skriva låtar.

The FoxMycket bra låt må jag säga. Har även smsat och röstat på detta band i p3 guld. Hihi!

Annars nu så sitter jag och tjurar över din sko. Varför kan man inte betala via presentkort på hemsidan? Skorna jag vill ha finns det ett par av i närheten. Bajs på dem.

April-Juni.

Så fortsätter året 2011. Det blev vår, och även sommar.

APRIL.

April var den månaden jag började fota vädligt mycket. Hade alltid med mig Kaj (kameran min ♥) överallt. Var jag än gick. I april blev det verkligen vår på riktigt också!Jag åkte in till stan och fotade för första gången! Astrid var mitt fotosällskap och vi hade en riktigt trevlig dag i det gråa regniga Stockholm. Vi åt även pannkakor i ringen och såg fina affisher i tunnelbane uppgångarna!

Jag fotade mycket i en liten "skog"


Det var brytvecka i skolan och det blev verkligen vår! Jag hittade också denna underbara bild på söta Carro därifrån!


Det blev påsklov då jag umgicks med mina fina vänner. Mycket glass åt vi också!

Jag fotade ännu mer med Astrid!

Jag avslutade April med att fira påsk ute i det fina vädret hos farfar i skärgården.

MAJ.

Oj oj. Maj är den bästa månaden för mig under 2011. Upplevde två av dem bästa dagarna i hela mitt liv. Ofattbart!


Jag började maj med att fira min gammelmormor på mammas sida som blev hela 79 år!

Dem fina körsbärsträden började blomma och gjorde det fint och rosa i den ganska gråa våren.

Det blev superfint väder bara ett par dagar efter och jag och Emmi stack in till Söder för att fotografera!

När vi ställer oss vid ett övergångsställe ser jag en person som är vääldigt lång, med stort hår och svarta kläder. Jag känner hur hjärtat börjar pumpa väldigt mycket snabbare och jag vet inte vad jag ska göra. Så där står jag med min Erik Hassle tröja på mig mittemot självaste Erik Hassle. Jag besultade att stå kvar på övergångsstället och säga hej.

Vi fick sedan gå och ta det lugnt i denna park, för jag höll på att avlida eller något sådant. Andas kunde jag iallafall inte.

Sen var vi glada hela dagen!

Jag började drömma om att köpa mig ett par dr.martens.Några dagar efter övergångsstället så hade jag lyckats att få biljetter till p3 live session där Erik Hassle och Armand Mirpour spelade. En mycket trevligt dag! Erik var bra, inte Armnad dock... Men alla måste väl inte vara bra jämt?
Erik kände även igen mig från förra besöket på radiohuset (a) Meeen det var väldigt trevligt iallafall, han är väldigt trevlig också må jag säga.

Jag hade en trevlig eftermiddag med Josse.

Samt att jag och Jennie var på rix-fm festival i Stockholm!

Hade kunnat göra maj ganska mycket längre, men nej!

JUNI.

Det var en fin månad, och så var det sommar! ♥


Jag fotade i skärgården.

Jag tillbringade nationaldagen på skansen...


Jag såg Armand Mirpour på Gröna Lund och levde lycklig.


Vi fick skolavslutning!
Många dagar i Juni spenderades med Emmi, där fotograferades det mycket.Jag hade de också trevligt med Astrid och Josse.
Astrid blev fotad när hon åt, samt att jag och Josse traskade runt på smågator på söder.


Jag firade midsommar.

Jag sa hejdå till min gamla Sony Ericsson och sa hej till min iphone.

Låtar jag lyssnade mycket på var dessa;

Och nej, sista låten är inte bra. Det tyckte jag inte då heller. Meeeen jag tänker bara på den tiden av året när jag hör den. Den är speciell på så sätt!

030112

Sådär så har man inte bloggat på ett tag nu då, men Jag är tillbaka! Yej.

Jag har haft några trevliga dagar sen dess. Invigit 2012. Knäppt att 2011 gick så fort. Jag har legat hemma med magont (inte lika trevligt dock...), varit på fotografiska igen. Med Emmi denna gång, gått runt på stan och bara haft de trevligt med fröken Klys!

Jag kan säga att vi tittat på film i timmtal. Bland annat Kalle och Chocklad fabriken. Jag tror nog aldrig att man blir för gammal för den filmen. Så skön!

Varning för suddiga/brusiga bilder.


Vi åt på Pizzahut. Vi tänkte konstiga och förlorade på att beställa och inte ta buffén. Vi fick en för stor dricka var. Efter lunchen var vi två proppmätta och kissnödiga flickor.

Vi stack till hem till Emmi där hon packade ihop sina grejor. Min skjorta passade bra in till hennes rum, och jag sa konstant att jag saknade London, eller ja Camden.
(btw passerade vi 44:an igår, de va öppet så vi kika in, efter utbrister jag "Åh så mysigt det såg ut där inne!!" medans Emmi gapar och säger "usch, jag får obehagskänslor av att titta in där!" Jag kan ju säga att ni kan lita på mig ;D


Sen kollade vi på film hela kvällen lång och så var det trötta tjejer som la sig runt kvart över tre-halv fyra (Carro du bör vara stolt över oss kvällströtta brudar nu!!!)


Nu ska jag vara duktig och fortsätta med mitt år här på bloggen. Puss!

RSS 2.0