27 juli 2012

Ok nu är jag hemma igen efter ett dygn i Östersund. Om någon läst förra inlägget inser man nog att jag var väldigt glad. Och är. Helt galet glad. Förstår fortfarande inte riktigt vad som hände.
Inlägget blev också kaos. Ingen rubrik och det går inte att kommentera och ingen styckesindelning. Ok kaos. Idag och nu kommer iallafall bilderna från kaoset jag upplevde igår.
 
Åkte tåg i Fem timmar och 22 minuter. Somsagt på samma tåg som Erik och company.
Vi gick ned till festivalområdet.
Finaste husvagnen där man kunde köpa en halvliters Loka för 25:-
Vi satt på en mur och väntade i envigheter. Där åt jag och Ida godisremmar och vi alla var taggade som satan!!
 
Konserten. TOKBRA.
Intervju osv.
Sen skulle Erik spela låtar, t.ex en låt han önskat att han gjort själv. En annan fråga var en bra dejtlåt, han sa att han inte hade varit på någon dejt men det sa han att Viktor hade minsan så han skickade över frågan till honom och Viktor fick spela.
Han såg inte ut att uppskatta detta med sitt Men va fan Erik... och så blev han väldigt röd i ansiktet. Ganska kul kände jag. Han klarade det fint iallafall, haha.
Dem fortsatte att spela och här är min favorit i bandet. Gitarristen John. Han är så underbar när resten av bandet blir galna på scenen och han står där med sin gitarr i hörnet. Haha.
Ok sen skulle då dem två fansen gå upp på scenen och fråga. Dessa bilder har då min syster tagit och jag är väldigt glad kan jag säga. Jag varnar redan innan. Det ser ut som jag kommit till någon annan värld.
 
Jag var i Nirvana säkert :)))
Haha sista bilden är iallafall bäst. Vet inte vad som händer där. Trots mitt försök till pixelering (ja nu var jag tvungen. Jag var väl skelögd på bilden, gapade, skrattade, hade väldigt fina dubbelhakor osv.) så ser man att jag är ganska (ganska är väll trots en underdrift) glad.
Haha men jag blir så glad av dessa bilder. Åh ni som inte har någon idol såhär kommer inte förstå mig, nej :)))
(haha nej men nedersta bilden, skrattar så mycket varje gång jag ser den, det ser också ut som jag håller på att svimma eller någonting :)))) )
 
 
Han körde ett par låtar till och alltså kahfKJFHJ,hf,  va bra han va. Helt tokigt och galet och fint och bäst och alltså lakhvag. Så bra.
 
Denna bild är från p3 då alla fick ta bild med honom efter. Denna bild har jag nu på mitt rum och på baksidan finns hans signatur. Nu ska jag bara hitta en fin ram till den :)))
 
Haha nu vet jag att det var något jag tänkt skriva men har glömt bort det helt så säger väl mest hejdå.
Förövrigt tittar jag på OS och basket nu. Kul faktiskt. Det är intressant när en person är över två meter (som tjej) :))))
Så hejdå från denna Felicia.
 
Ok tillsist, bilderna. Nej dem är inte bra och dem är brusiga och dålig kvalite. Vet. Men det var svårt att fota. Jättesvårt. Okej, tihi. Puss (skriver alltid för långt...)

Idag har jag upplevt det sjukaste ögonblicken i hela mitt liv. Fattar ingenting. Vad har hänt idag tro? - ja först detta med att jag åker tåg med alla mina förebilder (ja har kommit fram till att alla dem är det). Sen när jag klev av tåget gömde jag mig för Erik+band och det ångrade jag sen. Sen var jag på festivalområdet, väntade lite. En kvart innan var det endast jag och Ida som väntade på att Hassle + band son skulle spela på p3. Ja för det var ju trots allt P3 sommarsession vi var på. Innan kom det fram en från P3 och sa att dem brukar ha en del i programmet då fansen frågar en fråga så han frågade om jag ville gå upp på scenen och fråga någonting och efter lite övertalning sa jag ja. Erik och resten av bandet började spela. Dem började med last rider och han gick ned och tog i hand med publiken. En glad felicia b.la. Han fortsätter att köra låtar, blir lite intervjuad och så är det då dags för mig och den andra personen som skulle få fråga att försöka försvinna ut bakom kravallstaket vilket inte var speciellt svårt. Dem planerade lite backstage och Kitty Jutbring (programledare) var supertrevlig. Hon som också skulle fråga en fråga stöttade även mig som var jättenervös. Det var så skönt att hon var där, hade nog dött annars. Vi kliver upp, Kitty frågar den andra personen en fråga och hon frågar Erik en fråga. Sen var det min tur... Ehm och hon berättar att jag åkt från stockholm till östersund för att se honom osv. Innan hon hade sagt mitt namn hade Erik redan sagt det då han tydligen visste att jag hette det (blev otroligt förvånad...) jag minns inte riktigt vad han sa förutom. Innan jag ställde frågan ställde han sig iallafall bredvid mig och Kitty frågar mig "hur känns det nu att stå bredvid Erik?" Jag får ut mig "gaalet, och nervöst" haha och Erik säger ju då att vi setts förut och vad gör han? Ja då tar han mig i handen och hela publiken skriker. Ehm vad hände känner jag mest? Jag frågar min fråga, ehm och han svarar. Jag var nervös. Haha och Gud vet inte vad som hände. Sen går vi ned, lyssnar på ett par låtar till. Sen är det fotografering, jag får en bild. Han trodde att jag åkt tåg själv, jag berättar att jag hade pappa+syster och han tyckte att jag och Ida var lika. Senare får jag bilden signerad och innan säger han "vart ska du? Vill du med?" ehm haha jadu Erik. Han verkade dock komma på sig själv innan jag han svara honom ordentligt, tack. (haha alltså sick) Nu ska jag se Glasvegas snart, hejdå


Hejdå Stockholm

Hejhej. Nu sitter jag på min säng på hotellrummet i Östersund. Idag har jag åkt tåg från Stockholm till Östersund vilket tog fem och en halv timme. På centralen höll jag på att dö när jag ser att Jocke (Erik Hassles trummis) är där. sen ser jag även Viktor. Då dog jag. Dem skulle åka samma tåg. Efter tre timmar på tåget fick jag reda på att hela bandet var på tåget. Några minuter efter detta fick jag reda på att jag sitter på samma tåg som Erik Hassle. Då blev jag mest tokig. Efter resan vågade jag inte gå fram till honom och det störtångar jag. Han hade en fin hatt och nästan runda solglasögon trots mörker och ingen sol. Efter detta har jag gått på stan i Östersund. Helt plötsligt ser jag James Allan från Glasvegas. Då blev jag ganska glad. Nu ska jag nog ut på stan igen och ikväll blir det konserter. Jag ska sluta skriva som en åtta-åring. Hejdå Bilden nedan är min systers och på den finns herr Wallin (trummis)


260712

Idag har jag bara haft en sån där himla skön dag. Jag fick ett sådant sug av att titta på julkalendrar så idag har jag dragit av alla avsnitt av Mysteriet på Greveholm och alla avsnitt på LasseMajas Detektivbyrå. Ja sådär mitt i sommaren. Det var iallafall hur mysigt som helst och det var nästan så att jag började längta till vintern. Bara nästan.
 
När jag inte tittade på julkalendrar har jag packat och fixat lite för imorgon. Åker ju då hemifrån tiidigt på morgonen. Ja tidigt. Sen bär det av mot Östersund och Storsjöyran. Är så pepp. Iih att jag ska se Erik Hassle igen. Så underbart.
Min kära packning alltså, haha :))
 
Åh nu ska jag minsan hoppa in i duschen och sedan ska jag sooova, mhv ska upp vid halv fem-fem imorgon. Härligt.
Godnatt!!

250712

 
Oskarp bild med denna bild ovan är för att det är den 25 juli idag och herr gitarrist/pianist Viktor fyller 24!! Grattis, grattis, grattis! Ne men vet endast detta pga instagram och han skrev det osv. Haha.
 
Idag har jag mest sovit hela dagen och varit glad över gårdagen. Haha men ja är aptrött. Att det ska vara så pass jobbigt att stå och köa hela dagar.
Har redigerat och fixat bilder, lyssnat på bra musik (massa The Strokes som jag inte lyssnat på ett bra tag!).
 
Förövrigt går jag runt med en etta på handen när vi skulle testa ett kösystem som funkade i ett tag. Det var en bra idé iallafall av dem som kom på det! Åh jag har ju ett fint minne med denna siffra. HIHI.
 
Åh jag skriver verkligen bara om Erik. Det kanske blir en Erik blogg? haha nejdå. Aldrig. Men mycket Erik nu då det är så mycket som händer!!

24 juli 2012

 
Ojdå. Idag kom dagen jag väntat på så himla länge. Dagen jag pratat om konstant sedan jag fick reda på det i april. Äntligen. Idag kom dagen då jag skulle stå där i pubilken och se Erik Hassle och hans band spela. Äntligen..
 
Jag och Emmi var vid Djurgården strax efter nio och blev insläppta en kvart efter. Sedan skulle vi vänta. Ja vi var ensama. Man hade läst att personer skulle sitta där hela dagen men vi funderade dock på vad dem tog vägen. Anyway efter 45min dök det upp två till som skulle köa och som var supertrevliga! Samma ålder som oss också vilket inte är vanligt.
Att vi sedan inte fick sitta där pga barnshower osv var ju tråkigt. Vi hade ju väntat i onödan va :)))
Förövirg träffade vi på en annan trevlig person som jag följt på instagram ett bra tag och hon har även följt mig och sedan umgicks vi med henne hela dagen vilket var superkul och trevligt!
 
MEN NU konserten. Alltså vi fick trotsallt en plats i mitten. Dem gick på scenen, jag blev tokig. Var yr pga värme och trycket i publiken. Tänkte dock inte på det när han och bandet började spela. AH och det var så bra. IIIIH. Senast jag var på en sådan konsert var liksom på 44an då jag var ett fan som stod knäpptyst och inte ens sjöng med i låtarna. Vet väl inte riktigt om jag är likadan nu. Haha. Feather Rain och Standing Where You Left Me var bäst.
Meeeeeennn i första låten gick han och tog i hand några i publiken (haha som vanligt♥), men en av personerna blev väl kanske mig då och han kramade om min hand fint och så insåg han att det var jag och la handen på min kind och ba "Hej är det bra?" Ehm hur reagerar ett fan i det läget. När han gått blev jag heltokig vilket även grönan fått på bild och lagt upp på deras facebook. Kewl då. NEEEEE.
Men ah han var så bra, och iih. I Back To Bed höll jag på att börja gråta av någon anledning, kanske för att jag inte hört den live på två år. Men jag gjorde inte det. Emmi hade också upptäckt att jag var väldigt tårögd. Haha.

Efter var det signering och vi stod för långt bak och höll på att missa allt pga att dem stängde. Men vi hann. Vi fick dock välja mellan autograf eller kort och ja jag körde väl kort. Det var inte en rolig bild. Den var verliken inte fin. När vi gick fram til honom sa han iallafall att han tyckte att det var synd att det var så stressigt osv. Han var lika snäll som vanligt och avslutade med Vi ses snart! tihi så berättade jag att jag skulle till Östersund och Storsjöyran på fredag. Då blev han glad och sa något i stil med Åh va roligt! Men då ses vi ju där! :D
Såatteh 24 juli blev en fin dag. Riktigt fin. Sett en otroligt duktig musiker och fått nya vänner. Så himla braa!!
Nu är klockan 00.10 (precis som det var när jag skrev inlägget om allsång på skansen för tre veckor sedan!?!?) och eftersom den är över 12 är det onsdag och jag ska se Erik om två dagar. WOOOP.
 
Så sen fick jag ju även fota med nya kameran idag. KRUXIGT då jag inte kan några inställningar eller någonting men jajjjja.
 
Åh föresten har min vän Emmi sagt att hon kan följa med igen. MAHAAA :DDDD Och hon är fortfarande bäst som sitter med mig och väntar i timtal. Hon har offrat 22h i Juli för att vara med mig och vänta för att se Erik Hassle som hon inte tycker om. HON ÄR BÄST.

230712

Bara för att jag tycker om glass!!
 
Så nu har en till dag gått. Jag och Emmi var på siba i fem minuter och handlade minnenkort som passar perfekt till Wallin (kameran alltså, känns skumt att skriva de...)
Efter detta tog vi oss en tur till ett uselt litet centrum där vi hittade platsrosor och mycket annat fint. Åt glass gjorde vi också (dock inte glasses ovan.)
Förövrigt har jag ett objektiv på kameran nu, och batteriet laddar fint. Fattar dock inte alls när dem är färidgladdad, haha.
 
Laddad för imorgon är jag också. Ska bli så himla trevligt. Ikväll blir det en sån där kväll som det är innan födelsedagar och julafton (ja jag är fortfarande som jag var när jag var ytterst liten..).
Senast när det var allsång fick jag tre timmars sömn så hoppas väl att det blir bättre idag, haha.
JAJAJAJA hejdå.

Wallin.

 
Alltså jag springer runt hemma just nu och är så himla hyper hela tiden. Idag då. Det där "hemliga" jag beställde är det som visas på bilderna ovan. En ny kamera. Har ju varit ganska sur på Kaj(min andra kamera) och varje gång jag lånat min mors kamera har det varit så kul och bra och man får sån jäkla insperation. Så nu har jag sparat och sparat och i våras någon gång hittade jag denna och började titta på den direkt och har läst och folk som har den har varit så nöjda. Så ja nu har jag den i mina händer. Är så glad.
Den har dock inget minnenkort och objektiv än, haha. Men jag och Emmi ska på utflyckt till Siba snart samt att jag ska hem till min mor och fixa objektiv, iiih så spännande!!
Men ett namn har den såklart fått. Ja min mobil har ett namn, gamla kameran och datorn såateh. ja. Denna kamera fick snabbt heta Wallin då det var det första som dök upp i mitt huvud. Haha. (hemlig orsak, haha nej men Erik Hassles trummis...., jag menar kan Kaj, Birgit och Paronitti är redan upptagna namn såå)
 
Förövrigt kan jag inte tänka klart. Är riktigt nervös för imorgon. Hur mycket folk det kommer, om det blir knas som det blev när syster var på grönan för ett par veckor sedan och hamnade längst bak efter att ha väntat i 12h. Alltså ja fungerar inte riktigt.
Sen ska jag ju upp till Östersund och Storsjöyran på fredag och är aptaggad. MAH.

220712

 
Bilden ovan är från i förrgår när jag och Astrid fotade i en Nationalpark. Självklart gick vi in i skogen där det var helt gaalet fint, och grönt. När vi gick ut därifrån hade vi också lyckats samla på oss massor av myggbett.
Mah så blir det otroligt bra kvalité på bilden och så va. Fast nej inte alls.
 
Men vad händer annars i mitt liv. Jag går runt och väntar och väntar på att det ska bli måndag (imorgon alltså) så en sak jag beställt ska komma hem till mig. Vad det är tänker jag inte alls skriva idag. Men hade iallafall stor beslutsångest om detta. Gick och tänkte på det hela tiden och tillslut beställde jag saken (vad det nu är). Min mor trodde iallafall inte att jag skulle ångra mig och det tror inte jag heller så det blir nog super!
 
Förövrigt ska jag gå och spela sims nu pga har gått tillbaka i detta beroende (eller ok nej inte riktigt beroende) jag hade för flera år sedan, haha.

Track Of My Tears.

 
Maha var tvungen. Bara för att dem är så bra. Kan verkligen inte fatta att jag ska se Erik om fyra jäkla dagar (ja antagligen Viktor också, skulle bli rätt förvånad annars...) men alltså fyra dagar. Kan inte sluta skriva och prata om det , för oj vad omöjligt det är. Men alltså ah.

200712

 
Blubb blubb.
Idag har jag haft en sån fin dag. Har äntligen träffat min underbara vän Astrid igen efter drygt en månads tid (helt gaalet). Vi åkte till en nationalpark och hälsade på hästar, tuppar och kaniner. Mycket trevligt. Tur med vädret hade vi också då det var strålande sol och jag hann börja ångra att jag hade Dr.martens på mig... (maha mina året runt skor...)
  Efter detta tog vi oss en tur in till stan för att kolla på bio. Snow white and the huntsman blev det och jag måste säga att den var super. Lite långtråkig ibland dock, men ändå bra. Kan säga att både jag och Astrid hann hoppa till ett antal gånger så dem bakom oss måste ju haft väldigt roligt.
 
Imorgon då så ska jag gå upp vääldigt tidigt då det är nyhetsmorgon som gäller igen. Ännu en tidig morgon för att titta på nyhetsmorgon detta år. Kewl är det väl också att han inte skrivit när så han kanske bara är med i fem minuter så sitter jag och tittar på detta ointressanta program i flera timmar, wohooo :)))) (ok det har hänt att jag suttit och tittat i 2-3h i onödan förut såatteh...)
 
Blubb igen och nu ska jag fortsätta att redigera massvis av bilder. Tackhej.

I got the summer burning in my hand.

 
Hej nu är jag hemma från landet minsan. Hemma från alla bålgetingar och stora bromsar. FU. Haha.
Men iallafall så sitter jag och fixar och pillar lite med bilderna jag tagit under alla dessa dagar (bilden ovan har dock Ida tagit. Jag har dock redigerat den, viktigt, haha)
Men jag hoppas på att bilderna dyker upp här snart vilket är när jag redigerat klart dem och det kan ta tid. Hittar på så mycket annat att göra istället, haha.
 
Hoppas iallafall att ni har det fint, och saknar mina fina vänner helt otroligt nu. Det börjar bli helt outhärdligt. Ska dock träffa Astrid imorgon så är himelskt glad. Fota ska vi också göra så kommer få ännu fler bilder att redigera, wiie.
Pusshej (ja det var alltså meningen att detta inlägg skulle bli någon rad men jag drar alltid ut det så mycket, knasigt)

170712

Ida har tagit båda bilderna idag.
 
Ja jag har inte mina bilder riktigt eftersom att min dator ligger på ett bord hemma och så va.
 
Vad har jag hittat på idag då tro? - Besökt något ställe vars namn jag totalt glömt bort nu.(fick reda på att det bara låg någon mil ifrån Mariefred dock, tihihih) Åkte iallafall bil genom Botkyrka vilket gjorde mig mest glad.
Utöver det har jag varit ledsen över att inte varit hemma då jag inte kunde gå på allsång. Men fick titta på det hemma istället vilket var trevligt och Krunis var hursom väldigt bra.
SEEN har jag varit taggad till grönan nästa vecka få jag ska se Mr.Hassle. Det är bara en vecka kvar, iih. Har väntat i 81 dagar nu och tada, sju dagar kvar. Sen ska Emmi följa med för hon är bäst och hon kom med förslaget att vara där när grönan öppnar. Tralala 10 timmars väntan, keeeeewl.
 
Ska iallafall inte skriva mer om Erik Hassle nu så skriver ingenting mer. tackåhej.

160712

 
Hejhejhejhejhej detta är en gammal bild som systeryster IDA (Ok hon är fett cool och så vaa, okk!?!?!?) tog på mig i April :))))

Iallafall är uppdatering inte så bra nu och så va. 
I lördags kom jag hem från att ha varit på två olika landställen från i onsdgas. Var somsagt hos gammelmormor och hos Ljungbergskan. Har haft det supertrevligt. Tagit mitt första dopp vilket var kallt. Jag har ätit stark korv, suttit under parasoll i hagel, sovit i tält och vaknat pga skrikande rådjur, tittat på mysiga filmer, spelat spel, fotat Ljungis mycket vilket hon verkligen gläds av (ehm...), åkt båt (ok färja), ätit vindruvor och gått i shorts för första gången iår. Möjsigt!!!
 
Men nu är det iallafall så att jag är på landet igen. Denna gång hos min farfar åh utan min dator utan med min fars dator där mina bilder inte finns </3 (ok gråter och så va). Nä ok det gör jag faktiskt inte. 
Iallafall har jag badat idag igen, nu på kvällen. Alla andra stod på bryggan i stora tröjor och jackor förutom jag dårå. Som vanligt...
Imorgon ska jag iallafall hitta på något trevligt, beroende på väder och så.
 
OK men har inte så mycket mer att tala om. Bloggen kanske står still ett tag (eller man vet ju aldrig). Men kommer iallafall hem någon dag. Så hej så länge. 
 
BTWWWW GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JENNIEE!!!!! 

Don´t give up you will make it.

 
 
 

Shame On Us.

 
Erik Hassle - Shame On Us
(alltså bara för att det är så sjukt galet himelskt tokigt bra. Alltså ah. Helt knasigt. Alltså mah. Tjoff. Alltså ne ok den är bäst. Ja just nu. Favoritisen.) Alltså jaha så fick den för sig att texten skulle vara kursiv också. Jaha ja. Tack tack. (ok det går inte att ta bort skiten). Men ah iallafall. Låten är världsbäst och den är värd att lyssna på (även om ingen tycker om Erik Hassle och så va...). Och alltså ok jag älskar paranteser. Bäst bäst bäst. (hihihihihi) alltså ne ska väl kanske sluta här nu. Hejsvejs.
 
(Mahaaaaa så var inlägget tidsinställt och skrevs tisdag kväll klockan 22.37. HEJDÅÅÅ IGEN. pusselipuss, och kram och taha. (ok en till parantes i parantesen.) Kanske ska tillläga att jag är "flummig" (ytterst hemskt ord va) men alltså jag det är jag va. Mhm. Ska sluta nu. Har bara skrivit massa ord som inte betyder någonting, maha. Det niiii!!. Ok nu hejdå)
 
Nej nu hejdåå (haha så är allt i kursiv va. Puss på det och blogg.se som inte vill ändra det.)
 
Ok bara känner att jag kommer ångra detta inlägg sen, men alltså ja. Synd för mig i efterhand då. HEJDÅ (ahhh detta inlägg är slut på riktigt nu, iiiihhihih!)

Last Night

 
Detta är mest bra och så va. Åh dem är så bra. Galet. Åh deras album alltså åh. IIh är så glad. Det finns så galet mycket bra musik. ÅH. (många "åh" i detta inlägg och så va.)

110712

Fina Ljungis för ett par veckor sedan! (åh bild ett som är lite oskarp och så, men jag vet att Ljunbergskan tycker om den så himelskt mycket. Trots detta tyckte hon inte att den var fin nog att ha som profilbild. Blir väl lite beskviken va. För den är väldigt fin. Tycker jag. Right?)
 
Glasvegas – Go Square Go
Åh Glasvegas på det bara för att dem är himla bra och så va. Mhm och dessutom ska jag se dem snart (16 dagar!?!?!?!?!) så är väl mest glad. Galet faktiskt. Tycker lilla jag iallafall.
Iallafall är detta tidsinställt och jag har det säker superbra (ja är ganska säker på att jag har det helt awsuume.) och är somsagt ute på landet utan internet. Tackohej)

The Modern Age

 
Bara för att dem är så himla bra och så va.

100712

Jag var bara tvungen, en vecka sen nu, fint.
 
Tralalala är ungefär supertaggad inför morgondagen. Då säger jag hejdå hemma och ska iväg ut till ett par olika landställen. Till min gammelmormors och till Ljungbergskan. Suuupertrevligt!!
JAUP och jag kommer hem igen på lördag(?) och tills dess kommer bloggen antagligen vara död, om jag inte får för mig att göra ett par tidsinställa inlägg och så va.
 
Mah så fick jag reda på att Erik är gäst på p3 imorgon vilket gjorde allt roligare , tjoff ska vara glad nu. Puss
 
(alltså ok ja jag skriver bara om Erik Hassle just nu, kewl då.)

090712

Kewl att Ida ser äldre ut än mig, mvh är tre år äldre... (haha ok typ två då, men tre år årsmäsigt, sådäsåå!)
 
Tror att det är fjärde gången jag gör om detta inlägg? Får inte till det. Synd för mig.
 
Idag har jag mest irriterad mig på blogg.se och deras ko. Jag har suttit på en otroligt varm balkong och tjatat på att jag vill ha kyla (alltid), jag ville också vara i Tullinge för det var tydligen den kallaste punkten i Sverige just nu (är avis på alla människor i Tullinge nu va).
 
Nu tittar på solsidan för 27 gången eller något och varje gång jag tittar på det känner jag mig som Ove Sundberg när han sitter och babblar om årtal och massa sådant. Ni som känner mig har det nog jättetrevligt!
 
Blöpp, ha det kul, hejdå

Dem 11 frågorna

Åh jag blev utmanad av fina Jenny förra veckan att svara på 11 frågor vilket är superkul, så tadaa.
 
Bästa...
 
1. Mönstret?
- Jag har blivit helt tokkär i blommigt mönster på senaste tiden. Älskar det speciellt nu på sommaren, blommiga klänningar är så himla fina, så ja blommigt.
 
 
2. Festutstyrseln?
- Åh svårt. Under mina 14 år har jag aldrig riktigt varit på någon fest. Men från mitt håll om jag skulle på fest någon gång i mitt liv skulle jag antaglien klä mig i något jag verkligen tyckte om och som var Felicia. Ehm vad det skulle vara vet jag ju kanske inte riktigt då...
 
3. Festival?
- Svåårt. Detta vet jag verkligen inte alls med tanke på att jag aldrig varit på någon festival. Men jag hoppas och är nog ganska säker på att om man frågar mig om ett par-tre år iallafall!
 
4. Sätt att resa i kollektivtrafiken (motivera)?
- Hade man frågat mig för ett år sedan hade jag lätt svarat buss, men nu när jag åker pendeltåg nästan varje dag måste jag nog säga pendeltåg. Det är otroligt smidigt att ta sig för mig, och det är dessutom bekvämt att åka. Nu på sommaren är dem dessutom mycket skönare då dem är så himla svala, haha.
 
5. Julkalendern?
- Mysteriet på Greveholm tror jag, den är så himla mysig. Tyckte dock om diselråttor och sjömansmöss himla mycket, och vet att jag tyckte om Lasse-Majas detektivbyrå myycket när den gick då jag var i den ålder då jag läste alla dessa böcker. Ja jag tycker nog om dem flesta julkalendrar egentligen, tihi.
 
6. Utländska musik enligt dig, ge exempel?
- Jag lyssnar otroligt mycket på svensk musik och tycker att det finns otroligt många bra svenska musiker. Men jag lyssnar på lite annat också som inte är svenskt såklart. Tycker om bandet The Strokes otroligt mycket och lyssnar på dem otroligt ofta. Ja dem är så himla himla bra, så ja The Strokes blir det på denna fråga.
 
Fin länk till bilden.
 
7.Sidan en människa kan ha (motivera)?
- Ojoj detta är så himlans svårt måste jag säga. Men den bästa sidan, jag tycker om folk som har humor. Så en humoristisk sida (heter det ens så?). Ja jag tycker om att ha kul, så ja det blir nog självklart det!
 
8. Smågodiset?
- Ja jag har börjat älska väldigt saltlakrits, så ja saltlakrits.
 
9. Sverige-delen (svea, göta, norra - land) varför?
- Jag kan säga att jag inte varit så myckt i göta och norra-land. Bara några gånger, och då har jag inte sett så mycket av dem delarna. Jag skulle dock jättegärna åka upp i landet till Norrland (som jag nu ska göra i ett par dagar i sommar) då det verkar jättefint.
Men ja eftersom jag inte sett så mycket av dem andra delar måste jag säga Svealand där jag bor. Det är så himla fint och ja, jag tycker bara om det.
 
10. svenska stad?
- Tihi staden där jag bor. Stockhom. Det är så fint och det finns inget underbarare än att gå runt på gatorna inne på Söder. Blir alltid så himla lycklig. Stockholms skärgård är dessutom bäst på sommaren.
 
11. konserten någonsin? var, vilket band/artist?
. Svårt svårt svårt. Jag har inte varit på så mycket konserter, jag har varit på lite småsaker här och där. Lite på grönan, en på Kafé 44, och ja det har varit ute på små fällt i Solna. Så ja så ser det ut...
Men ja jag tyckte verkligen om spelningen Erik Hassle hade på 44an. Jag har egentligen inte varit på så många riktiga konserter och sett Erik, det har bara varit små knasiga grejor. Så ja när han spelade på Kafé 44. Egentligen minns jag inte sådär jättemycket från den dagen, men minns hur bra han var. Sådär bra som bara han kan vara liksom. Så ja det blir nog den bästa konserten.
 Är dock megataggad på sommaren, blir iallafall 6 konserter i sommar innan jag ska tillbaka till skolan igen, woop.
Nu är det då tanken att jag ska ställa 11 nya frågor och skicka vidare det till 11 andra fina fina bloggerskor. Hihi jag har dock bara valt att skicka det till 4 andra men är det någon annan som tycker att detta verkar intressant får ni självklart svara på dem ni också! Men ja personerna jag utmanar är nu Josse, Astrid, Tove och Ida.
 
Men frågorna nu dåå.
Favorit...
... Minne?
... Dag på året?
... Årstid?
... Världsdel?
... Bild?
... Musikgenre?
... Dricka?
... App?
... Citat?
... Tidning?
... affär?
Så får ni gäärna motivera era svar, tihi.
 
Vet ni inte om vad detta är och vad ni ska göra kan ni läsa det här, puss!

080712

Två gamla bilder där redigeringen blev någonting annat.
 
Idag har sommar Sverige varit precis som sommar Sverige brukar vara - reeegnnn!! Ja i Stockholm iallafall. Trots detta har det varit otroligt varmt. Nästan någon fuktig konstig värme.
Hursom har jag varit hemma hos min mor under dagen. Pratat som jag är väldigt bra på och spelat ett par av Erik Hassles nya låtar, fajnt.
Annars så har vi hämtat ut biljetterna till Östersund och är så gaaalet pepp. Kommer få ett par fina dagar med pappa och Idaaa. Woop.
 
BLÖÖÖÖPP annars vet jag inte vad jag ska göra i veckan. Ska ut till min gammelmormor i ett par dagar, och ska kanske träffa Carro i slutet av nästa vecka. Trävligt.

-

 
- We Dance 'til we get it right?

STAAY AWAAAY

 
Bara för att det är ett år sedan videon släpptes och jag var glad. Åh bara för att videon är så himla fin. Åh bara för att låten är så himla bra. Åh för att detta antagligen alltid kommer tillhöra en låt som är min favorit vilket jag inser när jag lyssnar på den. Ja det är en av hans absolut bästa låtar. Tycker om den.
 
Ja sista inlägget på ett bra tag om Hassle nu, hoppas jag

050712

 
Hejsan hoppsan så blev det den 5 juli. 5 juli. Ihi tycker om att säga det, idag är det den 5 juli. Det är inte så ofta man kan säga det. 5 juli. Aja. Vad jag vill komma till så tycker jag om den 5 juli. Ja det är så fint.
 
Den 5 juli iår har jag inte sysslat på någonting speciellt. Sovit lite för länge, gått och surat över att det bränner i nacken (ja jag trodde att det röda lagt sig med nej så fel jag hade), jag har fått hem We Dance och oj så det spelas, min familj är galen kan jag säga, dem uppskattar inte skivsläpp med Erik Hassle lika mycket som jag gör. Jajjja dem har iallafall klarat av detta lilla Hassle-Freak i två års tid nu, grattis grattis!
 
Vad kan jag tala om mer då? Det fina vädret sa Hejdå och enligt vädret på tv4 tänker det inte komma tillbaka imorgon eller på lördag. Svensk sommar alltså.
 
Men för att avsluta det hela då, hej detta fina klipp. Två år sedan idag. Två år sedan jag såg honom för första gången och blev fast. Kewl för alla som känner mig!  (ok snart tar detta Hassle-prat slut här på bloggen hoppas jag, imorgon blir nog det sista...) iallfall, han är bäst och det kommer jag tycka ett bra tag till!
 

WE DANCE

Alltså åh är världens gladaste människa just nu skulle jag tro. Idag minsann släpptes detta album och den har spelats på spotify hela dagen och min familj är cirka galen på mig nu.
Förövrigt är jag lite förväntansfull då skivan kom hem till min mamma idag men är ju självklart hos pappa så har inte fått spela den än. Ajaj.
Låtarna är hursom otroligt bra. Ja alla är bra. Helt galet. Har ju mina favoriter dock men det är ju ungefär hela skivan såatteh ja...
 
Förövrigt handlar min blogg bara om min kära idol just nu och det struntar jag i just nu också. Det är dessutom tre år sedan idag som jag fick reda på vem Erik var genom att titta på detta.
Åhihi, sommarkrysset alltså. Jag minns så himla väl att jag satt bänkad framför tven för att Dead By April skulle vara med och jag tyckte om en av deras låtar så gaalet mycket då. Sen var det tråkiga Robert Wells, en ännu tråkigare Erik Linder från Talang och någon Erik Hassle jag inte alls hört talas om någon gång.
Reaktionerna blev ju fina också när jag fick reda på vem han var, jo men ja jag satt och skrattade pga tycke att han såg så rolig ut och var så dålig (ALLTSÅ VAD VAR JAG FÖR MÄNNISKA!?!?!?!?). Jag funderade på hur någon ens kunde lyssna på honom och tyckte att hans fans var väldigt skumma :)))
Ehm ja trodde väl inte då att jag tre år senare skulle sitta och vara överlycklig pga nytt album och fortfarande nästan gråta för att hon sett honom. Haha vad hände. Aja jag tycker iallafall att det är tur att man kan ånga sig (som min mor alltid säger) och ja jag har ju haft denna reaktion på all musik jag lyssnar på just nu (förutom The Strokes) så bör kanske lära mig att jag bara ska vara tyst för det slutar ändå bara såhär.
 
Ok var bara tvungen att skriva, ehm ja. Är förövrigt en ganska sjuk människa :)))

Allsång På Skansen.

Sådärja, nu blir det minsann ett annat inlägg om gårdagen. Med bilder och lite sådant trevligt.
 
Vi hade det väl kewl och så... I värmen. Det gick inte att sitta ned för att det var så himla varmt. Det var hemskt verkligen.
Viktor klev upp på scenen och jag blev jätteglad. Blev även avis på hans skor. (Låga svarta Dr.Martens).
Emmi blev dock jättearg då han stod och rökte på scenen. Haha oj, ja hon va verkligen arg.
Åh Erik dök upp och sjöng och var så bra så bra så bra.
Runt 15min senare och så. IHIH mitt flygande hår! Ok blir galen på mitt hår nu va.
Hej hej vad jag pratar mycket. Eller ok jag hade antaglien precis pratat. Funderar också på vad jag precis sagt... Jag var ju glad och så iallafall.
Väntade lite mer och så va.
Dead by April repade. Och jag trodde att jag skulle bli döv pga hade en idoit bredvid mig. Kan varit den vidrigaste människa jag någonsin stött på. Ahh både jag och Emmi var lite lätt irriterade...
Väntade lite mer...
 
Sen tog jag inga mer bilden från genrepet eller livesändingen. Ganska skönt faktiskt, att bara stå där och sjunga med i låtarna (även om det bara var så att jag kunde en låt vilket var Stay).
Den "fina" skylten vi gjorde. Ehm jag funderar på vad som hände med min handstil.  Den brukar ju se lite anorlunda ut alltså... Och autografen åt fel håll.

3 Juli 2012

Okej detta blir ett bildlöst inlägg men jag bara måste måste måste få skriva nu. Ja jag sitter och ja nästan gråter nu. Den här dagen (eller ja igår är det ju nu, klockan är faktiskt 00.10...) var en av dem bästa dagarna jag upplevt på himla lång tid. Jag är så himla glad över att jag har en sån fin idol som jag faktiskt har. Åh han är bäst.
 
Ja efter att vi suttit på skansen i drygt en och en halv timme (jag i min Erik Hassle tröja...haha) ser vi en taxi och jag ser såklart vem det är i bilden, blev så himla glad.
Sen skulle han repa och då ställde han sig och pratade med MIG. Ja med MIG, bara med MIG.. Han sa otroligt fina saker som att det var varmt, att Skansen ser större ut på TV och så frågade han om vi varit där länge, och det hade vi, och så undrade han om tanken var att vi skulle sitta där hela dagen, och det var det också så innan han började sjunga(eller var det efter...?) log han, vinkade han och sa Vi ses sen!! Blev ju inte alls helt hyper.
Efter att ha väntat ett tag går han ut på en liten promenix (eller ok han skulle äta lunch) och då passade många på att ta kort med honom, även jag... Fick tre bilder och jag ser verkligen knasig ut. Han sa även att jag hade en fin tröja (hihihi igeen efter ett års tid...), han sa att det var tryggt att jag var där så la han handet på hjärtat för att visa det (blev heltokig i efterhand...) och jag sa att jag var heltaggad på albumsläppet, han tyckte det var kul och sa att det borde finnas på spotify, men det gjorde det inte än...
 
Haha och jag fortsätter, genrepet börjar och jag och Emmi hade gjort en liten skylt och han blev superglad, och alltså ja det hände väl några gånger att jag verkligen hade ögonkontakt med honom, när jag stod där med skylt+hassle-tröja och sjöng med, haha.
 
Även i livesändingen var jag hyper, ehm ja han tittade på mig i hela sista versen av Stay. Ja hela sista versen, hela sista versen. Det skulle jag nog säga var en av dem bästa ögonblicken i mitt liv. Och Emmi stod bredvid och tittade på detta, haha. Det var så himla åh så att försköka förklara i mina ord skulle bara förstöra, för det går inte att förstå sig på denna känsla.
 
Åh efter allt var det signering och ja jag ville bara ha våran skylt signerad (jobbigt fan osv). Nej men han blev jätteglad och så blev det ett fint hjärta(grönt och fint och ifyllt är det. Ok ville ha en grön penna då jag minns hur jag en gång frågade vilken hans favoritfärg var.... ehm haha. Och ja det var grön) och så lade han till en stjärna för jag hade varit så himla tapper och stått där hela dagen. Sen gjorde han ett streck under som också var hiiiiimla viktigt, haha.
Så fick jag en stoor kram av honom, en väldigt stor kram och jag kunde inte andas eller någonting. Jag hade varit lugn hela dagen men där släppte allt, jag kunde inte stå stilla under sekunderna då jag fick autografen osv. Jag kunde inte andas ingenting, och när vi gick därifrån var jag så glad och så himla borta så det finns inte, haha. Var så nära på att börja gråta, ja han är så fin.
 
Och att bara veta att jag ska se honom om 21 dagar (nu är det 20 dock...) igen och ja även 24(nu 23) dagar igen gör mig så glad.
Haha och ja han kommer nog tycka att jag är knäpp när jag dyker upp i Östersund, haha.
 
Åh nej ingen har läst men jag var bara tvungen tvungen tvungen för jag är så glad. Galet glad, vill bara gråta av glädje. Är världens lyckligaste ifall någon undrar. IIh.
 
Ok blir icke bildlöst, tar ganska dåliga instagram bilder till en början nu va...
HIHIHIHIHI. Glad osv. (titta jag har ingen hatt(HELVETE) och har flygande hår!! )
Vänta i drygt 12h var dock jobbigare. Kan knappt gå nu för att jag stått så mycket och fått så himla ont i fötterna
Notera, bilden till vänster var när vi kom dit och bilden till höger efter drygt tio timmar. Vi fick lite färg... Röd färg dock...
 
Och där kom glädjetårarna.
 

Just nu...

Världens världens bästa <3
 
Ja detta är ett tidsinställt inlägg. Ja just nu sitter jag förmodligen och är väldigt glad, jag är nog väldigt trött på att vänta och köa, men ja väldigt glad.
Eriks album har säker kommit in på Spotify då det skulle göra det en dag innan det kom ut i butik. Det har säket gjort mig ännu gladare, eller besviken ifall det inte finns på spotify än.
Men hursom, jag är sääker såhäääääääääär himla glad. Tackhej.

020712

Bara för att jag vet att ni tycker om dem här bilderna så himla mycket. Men åh det är två år sedan idag <3
 
Ah det är måndag nu. Måndagen den 2 juli vilket betyder att det är tisdag och 3 juli imorgon. Jag ska på allsång imorgon och se Erik Hassle. Dem här tre veckorna sedan jag fick reda på det har gått så galet snbbt. Otroligt roligt men nervöst som saaatan.
 
Idag har jag bara sprungit runt hemma. Stressat, handlat till imorgon, haft klädkris om vad jag ska ha på mig imorgon, ätit glass, varit mer stressad och nervös samt tittat på förra veckans allsång (alltså ok har sett det 10 gånger nu säkert...).
Nu är min farmor här och jag är extremt osocial och sånt. Haha. Sedan ska jag paaackaa har skrivit en fin packlista (eller jag och Emmi gjorde det igår) så pappa tyckte att det lät som vi skulle vara borta i flera veckor. Haha men vi måste ha något att göra imorgon. Sovmorgon blir det inte heller, möööjs!!!
 
Anyway, ska inte skriva mer om detta nu, krraaaaaammm (ok är fett hyper va)

010712


Igår, eller ja inatt var det ju egentligen så var min fina vän aka Senapssillen här och sov. Det var så himla himla trevligt. Det kändes som att det var otroligt länge sen vi sågs sist trots att det bara var förra veckan.
Men jag satt och taggade som attans för tisdagen, vi har suttit och försökt komma på en idé till en skylt vi ska göra. Vi har läst (eller ja tjuvtittat) i ett par tidningar som vi ska läsa på tisdag sen. Utöver detta har vi skrattat och varit glada mest hela tiden.
 
Åh ja även idag har vi sysselsatt oss på exakt samma saker. Att kladda till den där skylten har gått utmärk, det blir helt galet vilket kommer synas på bilderna nedan.
 
 
Nu känner jag mest Jävla Spanien och jag tänker antagligen inte blir glad på flera månader om Italien inte vinner detta.

RSS 2.0