290512


Fina vädret som jag missar just nu...

Arh det är så otroligt mycket i skolan nu så det knappt går att förklara. Slutspörten nu med prov och inlämningar. Inte alls roligt. Har dock avklarat lite smågrejor denna vecka nu vilket känns otroligt skönt!
Men med detta så hinner jag ju inte rikitgt med bloggen här. Eller ja inte någonting annat alls. Så ja det är dött. Och ja så är det. Mhmm.

250512

Nu har det gått ett tag sen sist och det har inte hänt så många speciella saker.

I onsdags hade jag en lång och tråkig håltimme som vanligt. Då fotade jag mina kära Docs.
 

Där övade jag även inför ett Kemi prov.


Innan matten hade jag det trevligt i klassrummet med mina kära vänner.



Efter skolan tog jag och Ljungis bussen till Maxi och köpte blommor då vi skulle fota sen. Eller jag skulle fota och Carro skulle vara modell.


Sneakpeak.


Sen blev det torsdag och torsdagar är aldrig kul. Hade SO i timtal och teknik som var så hemsk. Usch. Att göra smycken är inte min grej. Verkligen inte.
Men jag gick även runt och skrev min lilla signatur på mina vänners armar var av att dem lägger upp det på instagram och berättar att dem träffat en superkändis. Nu är folk mycket förvirrade och undrar vem. Haha.

Åh idag är det FREEEDAAAG. Så skönt med helg, även om det bara är läxor som ska göras heeela helgen. Prov och inlämningar nästa vecka. Keewwl.

Aja på eftermiddagen idag när jag kom hem var det otroligt soligt och fint och termometern visade 23°. Så jag satte mig på balkongen och gjorde sökord.


Åh blommorna på balkongen är fina.



Annars så är jag hyperdyper glad då jag fick hem mitt fina skal jag väntat på i två och en halv vecka. I onsdags åkte det på mobilen min och det är så fint. Är lycklig nu.

Världens bästa band. Fint med min lilla The Strokes arm som också syns på bilden. Haha.

Anyyywaaayyy 16 dagar kvar tills det blir kungsträdgården och är LDISHLJA pepp. Ja.



Underbara Erik Hassle. Detta släpptes igår och jag lyssnade på den först idag(!?) anyway. Han är bäst, och läste att denna orginal verision även släpps på spotify imorgon. Får väl se om det stämmer, hoppas det!

220512



Här sitter jag vaken och jag vet egentligen inte alls varför. Börjar 11.50 idag då det är idrottsdag. Friidrott står på schemat. Inte direkt den dagen jag sett fram emot. Är så himla dålig på detta. Åh speciellt detta höjdhopp. Har haft samma rekord den jag var nio år och gick på friidrott. Bra där!

Nu ska jag dock underhålla mig med hemkunskap tills jag går skulle jag tro. Glasvegas är den underbara musiken i bakgrunden. Deras lilla special vinter/julskiva så känner att jag kanske bör byta nu...

Vårens Första Dag.


200512

Igår var jag och Emmi ute i solskenet och bara hade det trevligt och pratade av oss massor då vi inte hade setts på hela tre dagar.

Först gick vi på en promenad. Vi gick på ställen där det fanns otroligt många fina och gröna träd. Det var så otroligt vackert och alla vårblommor luktade så gott när vi passerade dem.



Sen gick vi och satte oss på gräset och talade om instagram länge, länge. Ja nästan bara instagram. Förutom när jag låg i gräset för att fota maskrosor i motljus. Hur det gick ska vi nog inte tala om...




Idag har jag gjort lite hemkunskap samt filmat en engelska grej med mina fina vänner som ska redovisas på torsdag.


190512



Tjoffsis! (är duktig på hälsningsfraser ellerhur?)

Ja och nu ska jag inte vara påhittig med dessa hälsningsfraser mer utan nu ska jag snart ut i denna otroligt varma och sköna vårsolen för att träffa min kära vän Emmi. Supertrevligt.

Blir så himla glad av denna värme nu och det skulle vara fint hela veckan upp till 17-19°, så härligt.
Åh så är det lov om endast tre och en halv vecka. 13 riktiga, vanliga skoldagar.
Men innan dess är det endast en hög med inlämningsppgifter, prov och redovisningar.

180512

Åh så har halva långhelgen gått redan. Deprimerande att det ska gå så himla snabbt jämt!

Men jag har haft två bra dagar. Igår var det tänk att jag skulle gå upp tidigt som attans för att göra läxor. Men tog sovmorgon och läxor gjorde jag inte heller.
Gå på promenad i den otroligt varma vårsolen med mamma och syster var dock något trevligare. Vi tog en liten runda i skogen och till en början trodde jag bara att jag såg ormar överallt (ormar är det värsta som finns...) men med kameran i handen glömde man lätt det och fotade allt istället!



Japp och min mor ville också vara med på bild.

När jag kom hem ifrån skogen var jag galet hungrig och då gjorde jag i ordning pannkakor (jag och pannkakor alltså...). Haha.


Mhm när jag då skulle påbörja med läxorna kom jag såklart på att det var mycket roligare att fota självporträtt också...
(åh nu inser jag att jag råkade radera min favoritbild från igår också som enligt mig var en av dem bästa bilder jag någonsin tagit, keewl...*gråter*)



Idag däremot har det varit läxor som gällt. Framför allt bild. Har suttit och skrivit om en konstnär hela dagen nästan. Frida Kahlo heter hon och det har faktiskt varit otroligt kul och intressant. Inser hur mycket jag hade lärt mig när jag satt under middagen och bara rabblade upp hela hennes liv samt hennes konst.
Åh nu sitter jag och småtittar på en film av henne som mamma tydligen hade. Trevligt!


Annars så är det den 18 maj idag vilket betyder att Erik har namndag vilket min kära idol heter för den som missat det. Haha.

Om Vingarna Bär.

Här sitter jag och lyssnar på Lilla Sällskapet då dem tydligen släppte ett nytt album i förrgår.. Woop. Fick reda på det genom reklamen på Spotify (jo men det är ju alltid positivt med allt!)
 Nej men har lyssnat igenom ett par låtar och det är helt okej måste jag säga. Vissa låtar är super andra inte.
Du kan också lyssna på det genom att klicka HÄR.


150512



Ja här sitter jag och är stendöd efter dag två i skolan denna vecka. Så skönt att det endast är morgondagen kvar innan det bli långhelg (som dock endast består av läxor).

Denna långa dag i skola som avslutades klockan fyra var ganska trevlig iallafall. Kastade spjut på idrotten (okej inte bara det dåå..) men det var hursom superkul!
Resten av lektionerna var ganska sköna och vi gjorde inte så mycket jobbigt, haha!

Nu lyssnar jag på det fina bandet The Strokes och bara vill att den 10 juni ska vara här nu.
Tänk att jag ska se Hassle om 26 dagar. DÖR.

Hate to Say I Told You So



Tokbra!

Ni är snälla om ni röstar på lilla mig!

Hej ni fina människor som faktiskt är inne och läser här.
Jo jag är nämligen otroligt glad då jag faktiskt gått vidare i tvspelsweb tävling vilket är första gången så har hypat sönder denna dag.
Men då har jag en fråga till er fina. Skulle ni vilja klicka på bilden nedan och gå in och rösta. För att rösta kommenterar ni bara bilden med något enkelt som "röstar" eller något annat fint.
Ni med blogg blir självklart länkade sedan om ni varit så otroligt snälla och hjälpt till. Så puss!


140512



MÅNDAG, MÅNDAG, MÅNDAG! Ja lite peppad måste man ju vara nu när det är ny vecka och så. Vecka 20 är det nu och endast en månad till sommarlov. Nu gäller det att inte ge upp och klara alla dessa prov och inlämningar som ska in dem snaraste veckorna.

Kortvecka är det nu som sagt. Bara två dagar till i skolan. Så himla skönt. Uppskattas verkligen. Vårvädret är tillbaka och solisarna är på igen. Som det ska vara.

Idag i skolan var det två prov som skrevs då jag missade dem förra veckan när jag var sjuk. Kändes kanske inte jättebra. Matten hade jag knappt övat på och tyska är inte min grej. Att skriva texter är inte kul. Inte läsa texter heller.

Nu lyssnar jag på ett nyfunnet band som min mor trodde att jag skulle tycka om och ja mycket riktigt. The Hives. Det ni. Sen är jag glad. Galet glad.

Vår.


Jag är med i Tvspelsweb fototävling där temat är vår. Jag valde denna bild då jag verkligen tycker att den är "vårig" med dessa fina rosa blommor och den blåa himlen.

Man kan vinna en värdecheck för 400:- och hade jag turen att vinna skulle jag vilja vinna detta:
http://www.tvspelsweb.se/ir-fjarr-olympus-rm-e1 och http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-5-i-1-110cm-2a-sortering.

11 maj. Ehehehe.


Åhhej och hå. Det känns extremt galet att det är ett år sedan vi stod här utanför och köade. (okej 5min innan bajstanten som släppte in oss sedan skickade ut oss igen)

Ett år sedan Armand spelade och jag inte alls tyckte att han var bra. Satt bara och irriterade mig på att det såg ut som att hans skjorta var otroligt lik min. Mhm är förvånad att jag började lyssna på honom efter då jag inte alls tyckte om honom då.

Ett år sedan Armand blev intervjuad men ett band kom in på scenen så satt bara och fotade dem och lyssnade inte alls på vad Armand sa :)))

Ett år sedan Erik sjöng och var så bra som egentligen bara han kan vara. Jag satt där och njöt av varje sekund, det var så himla underbart.

Ett år sedan Erik och Armand stod och mätte sig uppe på scenen(erik var ett par centimeter längre) samt ett år sedan dem sjöng en duett vilket inte lät fint från Armands håll. Armand hade inte en bra dag denna dag då det var falsk rakt igenom, haha :))

Hahah minns inte att jag fixat ihop alla bilder men tydligen, haha. Åh hahah.
Ja ett år sedan som jag helt plötsligt hette "Tjejen med tröjan!" samt ett år sedan som jag tydligen hade en helt för komplicerad kamera. Mhm Erik kan han!

Och ja, jag är ganska sjuk med dessa inlägg :))))


110512

Åh idag har jag haft en såndär supereftermiddag igen och detta tack vare min überfina vänner!

Min eftermiddag har nämligen tillbringats hemma hos Natta med Emmi och ja såklart Natta också.
Vi har gått runt i skogen med Lissie(läs leeskig hund, hihi nejdåå), jag har tagit tusentals bilder, vi har gjort en gräddbomb, jag har hittat grisöron, jag har sett den första One Direction intervjun i hela mitt liv samt att dem läst manuset för mig till engelskan.
Har verkligen haft supertrevligt åh vädret var inte något att klaga på. Det har varit så varmt hela dagen och solen har lyst så fint!


Hihi jag blev även superglad på perrongen och fick något nästan gråt och skak attack då jag läser ett sms syster skickat där det står att Erik Hassle kommer till Rix i Stockholm. Blev så lycklig. Men för Emmis skull blev det inget gråtkalas!
Men åh så jag längtar och det ska bli så galet kul att se honom igen då jag såg honom på rix senast. I Göteborg. I augusti. Så aj så peppad jag är nu. Åh min kära vän Emmi ska med, mahaaa!!

Mhm och bara för att det råkar vara den 11 maj så kan jag medela att jag skrev om Erik Hassle här på bloggen för första gången för två år sedan. Mhm sen bara kommer det råka komma ett inlägg om en sak som hände för ett år sedan, heheheheheeheh.

Bara för att dååååå.


We Dance.

TIHIHI hejsan hoppsan så kom denna lilla "fangirl" fram igen (ja hon gör det hela tiden nu förtiden, riktigt busikt). Men tycker det är lite okej i detta tillfälle då We Dance faktiskt går att förhansboka nu när det är sisådär 20 dagar kvar till att albumet släpps.
Åh framsidan är så gaalet fin och nu är ju då även låtlistan släppt. Tänka sig tio nya låtar var av att jag hört tre redan. Två av dem av Erik och en (eller okej två) av The Dora Steins var av att jag brukar lyssna på den låten lite titt som tätt. Shame On Us heter den och är väldigt trevlig :))))
(Ähhh och så nu då uppdateras 30 min senare. Extremt kul att dem valt att skjuta upp att släppa det tills i juli (4 juli), kommer gråta nu, okej?)


Så himla fint är det. Galet.


090512

Blööööpp hej.

Var somsagt hemma idag också, känner mig dock himla mycket bättre och ska dra mig iväg till min kära lilla skola imorgon. Skönt faktiskt. Så otroligt tråkigt att vara hemma och sjuk.

Idag har jag iallafall försökt komma ikapp med lilla grejor jag missat när jag varit hemma. Hur det gick ska jag väl kanske inte säga så mycket om. Haha.



Har suttit och pillat lite med en nya spotifylista också och om ni vill kika in den så är det bara klicka på bilden nedan.


Tack och hej.


080512

Åh idag blev jag så himla himla glad då min mor kommer hem från affären med ett ganska litet och lätt paket som tillhörde mig. 
I detta "lilla" paket fanns det jag väntat på i dryga sju veckor. Mina creepers.
Åh så fina dem är. Tycker om dem så otroligt mycket och det lär bli sådana skor att använda i sommar.



Men det trista med detta är det där med storlekarna då. Ehm dessa 41 kändes som 39. Får helt otroligt ont i fötterna av dessa då jag gått runt med dem hemma hela dagen (hehe). Surt. Men men. Det tänker jag då allt strunta i nu.

   Annars så mår jag mycket bättre idag. Tror dock att det blir att vara hemma imorgon också. För er som undrar det.

7 maj.



Hhihi och nu kom detta lilla inlägg om hur det var ett år sedan. Detta inlägg som alltid dyker upp då det var ett år sedan jag såg denna människa på en viss plats. Hehe.

Så ja det är ett år sedan, det är den 7 maj idag och det var den 7 maj då. Lyckan då var helt obeskrivlig. Att träffa Erik Hassle mitt inne i stan med min Erik Hassle tröja på mig dessutom. Kan verkligen inte förstå att det hände.

Åh jag kan fortfarande ibland gå tillbaka till det inlägg jag skrev när jag kom hem. När Emmi satt där bredvid mig och skrattade och suckade till mina små förtjusningar av att han sa att jag hade en fin tröja osv.
Åh som jag beskrev det då i ett inlägg var blandannat;
"Men iaf haha jag har sett tre stycken som har samma frisyr som Erik Hassle. Har ju blivit fett chockad. Haha, men den sista, de va riktigt likt alltså, allt va likt med personen och gissa vem de va, jooo världens bästa Erik Hassle. Shit vad glad jag e. Haha jag och Emmi står vid ett övergångsställe och så säger jag bara "Emmi, Erik Hassle!" Hon ba "va?" Och jag "Erik Hassle" och så ser hon honom, woow"
Hihi jag blir glad på något vis.

Denna dag har jag nu levt på i lång tid. Ja i ett år och jag tror att detta antagligen kommer vara en dag som jag aldrig glömmer bort. Den är så speciell. Den 7 maj 2011.

(tihih och så den otroligt fina kvaliten på bilderna från min gamla mobil)


070512

Åh har väntat länge för att få skriva detta datum. 7 maj...

7 maj iår är under alla förväntningar. Ligger hemma, sjuk. Solen lyser utanför och jag är inomhus. Ingen skola och missar genomgångar inför prov. Wie. No.

Iallafall har jag tagit mig igenom denna dag genom att bland annat läsa en bok. Egentligen en bok jag ska läsa i svenskan i skolan men kunde inte låta bli. Pojken som kallades det är namnet och det måste vara den absolut hemskaste jag läst. Klarar inte av att läsa mer en ett kapitel i taget då det bara blir för mycket. Men bra är den trots allt.


Jag går även runt i min Erik Hassle tröja precis som förra året.


Tittat på film och instagramat har jag också gjort.

050512

Halllooo.

Idag är det alltså lördagen den 5 maj vecka 18. Lördag vecka 18 förra året var en fin och speciell lördag och jag skulle tro att ingenting kan toppa det!

Denna lördag har jag dock gått runt hemma och försökt fota självportätt men inser att jag inte borde vara med på bild. Så istället försökte jag fokusera på att endast fota mitt öga vilket var knassvårt!


Jag har även gått runt och pratat om förra årets vecka 18 otroligt mycket. Då var det dock den 7 maj...


Sen har jag även fyllt i min lilla text på armen som vanligt (det börjar dock bli jäkligt kladdigt, haha)



Nu sitter jag och lyssnar på min extremt fina och trevliga spotifylista med massa trevlig musik. Mhm denna lista har växt på sig då den första låten lades till för över ett år sedan. Mhm och kan säga att min musiksmak inte ändrats speciellt mycket sen dess. Har bara hittat lite mer bra låtar osv.
Dessutom är det ungefär ett år sedan jag och Astrid började lyssna på Armand (som jag till en början nästan hatade...) haha.

Nogpratat senare ska jag iallafall iväg till min gammelmormor som fyller 80 idag. Grattis, grattis!! Ska hursom helst bli mycket trevligt. Tjoffhej.

Tänd På.



Knasbra. Helt klart min favoritlåt från Kents nya album.

030512


Okej jag börjar få en sån här "bildkris" igen. Har inte ens rört kameran på ett antal dagar vilket är kris. Fu.

Skolan rullar på och denna vecka har varit riktigt skön. Fått tillbaka lite prov, disskuterat konst och känslor, fått reda på att jag ska ha ett hemsk tyska prov nästa vecka samt haft trevligt och knasigt på rasterna tittandes i Astrids gamla Frida tidningar.

Två kvällar har jag lyssnat på Erik Hassle när han var gästredaktör och kan komma fram till att jag inte alls har samma musiksmak som honom. Hörde två bra låtar idag på en timmes tid. Hmm...

Nu tittar jag otroligt nog på Let´s Dance och vettefan varför. Händelselös kväll.

Of all the Lonely people I wanna be Loved by you.


Tack Ida för bilden.

Tjoff sista lediga dagen är snart slut och denna dag har jag (som jag sa innan) sysselsatt mig med läxor i olika typer och former. Lite småsaker jag varit duktig och inte hunnit klart med :)))
   Lagat pannkakor har jag också gjort. Stod i vårsolen och Erik Hassles musik spelades. Så som det ska vara helt enkelt!

Nu på kvällen har jag lyssnat lite på musikguiden då Erik Hassle är gästredaktör denna vecka. Dagens program var dock ganska segt då jag inte är ett så stort fan av soulmusik och nu var det endast en timme med soul. Kände dock igen lite olika "soul-gubbar". Ja namnen iallafall. Fast kunde två låtar också. Sådäsåå!

Om 7 minuter blir det dock kul då det är dubbelavsnitt av Top Model. Ah. Hejar på Alison minsann för er som tittar och har koll.
   Ett nytt skal till min mobil är också beställt från ebay. Det är så himla fint. Fotar det när jag får hem det sen. Hihi. Knas. Kram.

010512



Hej knasisar.

I detta otroligt fina vårväder sitter jag inomhus och gör inte ett skit förutom lyssnar på fantastisk musik som nu består av Laleh, tihihi!
Ska nu dock snart påbörja med lite läxor vilket jag skjutut upp sen i fredags så det är väl bara att sätta igång nu. Tyvärr.

Annars har jag fått reda på att dessa fina creepers jag beställde för över 6 veckor sedan skickas idag. Roligt.

Så är det skola imorgon igen (fu) men det är inte många veckor till sommarlov nu alltså. Åhåå!

Ida



Okej såhär lyckat gick gårdagen fotografering. Inte alls lyckad alltså. Var dessutom apsvårt då lilla Kaj laddade ut efter 34 foton så fick ta Idas kamera och oj den kunde jag inte bra *skyller ifrån mig*. Men nej. Får göra om detta någon gång och hoppas på att det går bättre då!

RSS 2.0