Hur kan man ha så fel ?

Hellu, ska typ berätta lite om idag. Men allt var precis tvärom vad jag trodde att de skulle vara. Haha vi skulle typ sy någonting till klassrummet men jag, Emmi och Astrid va ju inte så taggade på de och jag e helt usel på att sy så vi fluma runt inne i syslöjdssalen för när vi fråga Mårten om vad vi skulle göra så sa han bara att vi skulle vara sociala, så vi va väl de typ :P
Men på rasten så va jag nog inte så flumig, tror jag xD Elr lite kanske. Men sen efter rasten kolla vi på " Alvin och gänget 2" Har sett den förut men den e inte direkt bra. Men sånt e väl livet.

Men nu sitter jag iaf och lyssnar på en skiva som kom hem i brevlådan idag efter att jag skickat efter den. Bara massa remixer på en låt. Inte ens jag tkr att de e bra, elr joo nu när den vanliga verisionen kom <3

Men aja kram:)


På tal om Alvin och gänget... Hahaha, bästa låten dem gjort om xD

Dumma mig...

Blää, sitter typ här och tjurar nu. Som vanligt. Men denna gång så e de för att jag e arg på mig själv för att jag inte börja lyssna på Erik Hassle tidigare. Joo för att i maj typ så kunde man ju liksom vinna att Erik Hassle kom hem och spelade hos en. Jag vet att jag sagt de men var inne på rix-fm:s hemsida nu och så klickade jag där de stod då men då kom de upp med Eric Saade (:S) men iaf och då va de i örebro då som man skulle bo för att vinna så då han jag ju bli glad att tänka att de med Erik Hassle kanske också var någon helt annan stans, men så kmr jag in på den med Erik Hassle. Och jaa kan ni gissa vart man skulle bo för att vinna, joo i stockholm. Jaa såklart, ioförsig så bor ju inte jag riktigt i Stockholm men de e ju nästan.
Men tänk om jag bara börjat lyssna på honom liiite tidigare. Bara en månad typ...

Men iaf, jag kanske bloggar mer om dagen senare :)


Vad händer nu ?Hellu,, japp nu har jag nog precis ätit mat i skolan och nu sitter vi förmodligen och kollar på film och fikar. De beror på om vi blir klara med klassrummet och om vi gått igenom alla ordningsregler som gäller i klassrummet.
Men kan väl tänka mig att jag flumat mig igenom rasten som vanligt och kollat " materian " på Astrids skor och på Elins byxor. Haha så typiskt mig när jag är flumig, men man vet ju aldrig vad som hänt, men allt de får ni förmodligen reda på när jag kommer hem sen.

Kramiz :D <3

RudandagenGodmorgon, godmorgon. Uhh tisdag idag då, andra dagen på veckan. Jag ojj vad veckorna går snabbt. Haha.
Men i skolan idag så har vi iaf något som kallas rudandagen, så vi ska fixa iordning i klassrummet. Sen så skulle vi ha med oss fika för att efter lunchen så skulle vi kolla på film och så fika :P Men jag vet inte vilken film vi ska se men jag berättar förmodligen om de imorrn.

Men ska väl börja att fixa iordning mig snart så kram <3


Hehe, kmr icke på rubrik xD


Hahah :P <3

Hellu denna måndags kväll :)

Har inte riktigt hunnit blogga idag men jag kan ju inte lägga all fritid på bloggen. Men i skolan var det som sagt som vanligt. Efter så var de bara att göra läxor. Gjorde lite svenska t ex. Alltså usch. Vi ska ju skriva en fantasyberättelse som jag nämnt förut och innan lektionen börjat så hade jag skrivit en sida (A) efter lektionen hade jag samanlagt skrivit 4 sidor och sen när jag kom hem hade jag sedan skrivit 8 och en halv sida och så har jag inte ens kommit till handlingen. Kmr aldrig att bli klar :/
Men iaf, nu ska jag väl hitta på något att göra :) <3


Ny vecka, ny dag

Hej och godmorgon denna måndag morgon. Japp ny vecka och ny dag. Vad väntar jag mig i skolan då ?  Joo de blir väl precis som vanligt. Efter skolan blir de väl plugg som vanligt :/

Men nu sitter jag iaf och kolla på vakna med the voice. Jag hade tänkt att lyssna på hurtful (på datan alltså) men de tyckte inte pappa, så fort han hörde de så fick jag stänga av. Stackars lilla mig, nu kmr jag vara på jätte dåligt humör idag.
Men iaf, kram <3

Go´natt <3

Hej (: <3

Har precis adventsfikat med familjen och så har jag kollat på sista avsnittet av "ensam mamma säker" (A)
Men de va en ( emma ) som inte valde, elr hon typ behövde mer tid på sig att bestämma sig. Men jag ville ju veta vem de var och för att veta de kunde man gå in på tv3.se så då gjorde jag ju självklart de :P Haha. Helt ointessant att veta för er men skit samma xD
Men jag tror att jag säger go´natt nu för kmr förmodligen inte blogga mer så kram <3

Lite bilder från när Fillan var flumig xD

Hellu, har precis ätiti middag. Elr precis och precis för typ en timme sen. Men efter de bev jag lite flumig så jag gick in på rummet och tog lite kort så jag tänkte att ni kunde få se några.
Haha mina miner är mkt fina, haha dog nästan när jag såg dem, fast aa jag va ju lite flumig då men iaf xD <3
(haha älskar :P)


Haha bilderna är icke så bra, min ben kom icke med när jag hoppa men jaja och sen ser dem typ lika dana ut.
Nu blire reprisen av svenska hollywood fruar och sen sen fika med familjen (: <3

Oj, blev chockad över att klockan bara var 16 :O


Bild från i sommras. Saknar

Japp, ÄNTLIGEN klar. De gick fett segt även om de va en ganska kul person att skriva om xD Men det blev lite drygt en och e halv sida men de e ju bara med lite information. Sen ska jag ju skriva på engelska. Hjälp, kmr aldrig gå typ. Men nu ska jag iaf göra tyska också och sen e man klar med alla läxor (:

Blää, vad segt de går xD

Jaa, sitter här och segar och letar då information om Erik Hassle. Och jaa jag har ju gjort det i ett tag nu. Har tagit från massa olika sidor och samanfattar det på word och nu e jag alltså uppe i en och en halv sida i storlek 11. Det går fett segt. Sen står det olika på alla sidor så jag blir bara förvirrad men aja.
Ska fortsätta men kram <3

Första advent idag då (:

Första advent idag då, alltså bara 4 söndagar kvar innan jul. Japp fort gåre.

Men min dag ser väl ut så att jag ska göra läxor. Tyska och engelska. Ska lära mig julord på tyska och på engelskan ska jag skriva meningar och så ska jag kolla om det finns information om personen jag ska skriva om. Erik Hassle alltså :)
Men ikväll blire typ myskväll med familjen för att typ fira första advent så då bli första ljuset tänt och så blire förmodligen fika och första glöggen för iår xD

Men hehe nu måste jag göra läxor (: <3

Lite bilder :P

Bajs snö, jag HATAR den verkligen, som jag i och för sig sagt innan. Men nu sa mamma att de kunde komma upp till 10cm mer snö ! 10CM !! Bajs också.
Fast den e ju ganska fin, de lyser ju upp men jag hatar den ändå. Men va ute för typ 10min sen och tog ngr bilder. Dem blev ju icke så bra eftersom att de tp är kolsvart ute men jag lägger upp ngr ändå xD <3( Lite redigerad då :P)

Haha det var fem bilder bara ( som jag la upp ) men jaja :P

Haha, har så sjukt tråkigt

Jaa, sitter här och tråkar. Har precis bombat min syrra med massa utrckssymboler och hon logga ut tillslut. Hon hade inte lust att typ få krabbor som solade. Haha, jaa har som sagt sjukt tråkigt. Bara så ni vet xD <3

"Så mycket bättre"


Fin bild på mig och Emmi xD <3

Hej och hå :P Haha.

Men nu har jag precis ätit och nu så sitter jag och halvkollar på " så mycket bättre " Haha. Men sån e jag.
Men så chattar jag med Jenny, elr neä gjorde hon logga ut xD
Men hade typ bara lust att blogga lite(:

Carro, om du kollar så e de inte lite likt xDHaha, även Carro om du inte bryr dig är de här den riktiga videon som vi gjorde om LITE igår. Men om du kollar så måste du ju säga att de e lite likt xD Hahha.
Men för er andra: Kan ju tyvärr icke lägga in videon men iaf xD <3

En hel dag med städning

Hej, har icke blivit ngn bloggning tidigare idag men nu så. Japp, hela denna dag har jag ägnat mig åt att städa. Som typ alla vet så verkligen ÄLSKAR ju jag att städa. Elr inte. Jag hatar de, det är bara segt och tråkigt. Men man får väl försöka att tänka att det blir fint sen. Men så lyssna jag på rix-fm hela dagen och de var bara samma låtar hela tiden. Hörde ngr låtar 3ggr-.- Men så hörde man ju " standing where you left me " och "hurtful " så de gjorde ju inget :P
Men ni ska få lite bilder somm visar hur det såg ut innan och sen efter ;) <3
( var berädda ( stavning?) på de värsta xD )


Mitt skrivbord innan (A)


Efter :)


Mitt typ sminkbord elr va man ska säga. Innan...

... efter


Mitt sängbord (A) innan såklart :P


Jaa hela rummet men ser ju sängbordet xD ( sen ska mattan på golvet också)


Mina väskor/påsar typ, har ingen bild från innan men de va så mkt så de knappt gick att stänga dörren xD Hehe (A)


Jultsjärnan <3

Haha, men kram på er xD <3

En trevlig eftermiddag med "Ljungan" xD


En till bild där jag ser JÄTTE glad ut xD


Hej och hopp :)

Förlåt att jag inte bloggat ngt idag men jag har faktiskt inte haft tid med de. Efter skolan så åkte jag och Carro till mig och hämta träningskläder. Elr mjukisar och linne och sen drog vi till henne och va där. Men skulle vi äta. De börja med att vi skulle äta pannkakor, då fanns de två kvar så då blev de en tur till konsum, där fanns de ju såklart inte pannkakor så då köpte vi ngn potatis för hon hade redan köttbullar hemma. Trodde hon. Neä de hade hon inte så de blev potatis och pannkakor. Fast inte samtidigt xD
Men sen va vi så sjukt flummiga. Båda två vilket sällan händer. Haha " Coola Anna ". Haha bara Carro fattar, hoppas jag. Men på vägen till bussen fortsatte vi såklart att flumma så vi gjorde en liten video till en låt som bär namnet " TAKEN " Haha. Dog nästan när jag såg den. Haha.
Men när vi sen såå.. japp då var vi på friskis. Usch. HATAR ! Vi va på ett danspass och jag kmr ALDRIG mer åka dit. Efter så klagade jag bara och jag tror nog att Carro icke tyckte att de va så kul men sen kom jag hem och så blev de ännu mera klagande, haha. Dans e inget för mig ! :P

Men nu tkr jag att de blir LITE för långt xD
Kram <3


Haha xD

Goddag :) ( haha som vår musiklärare jämt säger xD )

Men whoho då var matteprovet avklarat. Äntligen. Fast jag skulle inte säga att det gick direkt bra men det gick nog ändå inte så dåligt.
Sen hade vi musik och på slutet av lektionen va jag och Carro så sjukt flummiga. Hip-rop och pop-hop, haha!
Men iaf, så va de bara att äta lunch och åka hem sen.

Sitter iaf och lyssnar på ngn musikkanal hemma och så va det ngt skit random låt, jag har hört den på den kanalen förut och varje gång jag ser videon tror jag att det e reklam, men ni bara måste se den xD


Haha, den e skit konstig :P

Jag nämnde inte honom en enda gång igår ( på bloggen ) men nu så...

Oj, hehe jag var bara tvugen, men det e så konstigt för den här låten är fortfarande så bra. Jag blir typ jämt jätte glad när jag hör den. Ett tecken på att det e världens bästa låt :)


Lite segt innan de börjar men sen så :P

En vecka kvar xD

Hej och godmorgon :)

Är så sjukt trött, gick upp kvart i 6 idag för att jag va tvugen att ta en tidigare buss eftersom att jag har matteprov och då har jag ju ingen lust att komma försent. Fast det skulle inte förvåna mig om jag kmr försent fast att jag tar en buss som går en halvtimme innan jag börjar, bajsbussar xD

Men nu så ligger iaf resten av familjen och sover och jag kollar på " vakna med the voice " för ovanlighetensskull.
Men har tänkt att jag bara ska lyssna på ngn låt med Erik Hassle innan jag går, men kram ♥

Go´natt ♥Japp de här blir sista inlägget för idag, är jätte trött fast det har jag varit hela dagen men ska typ gå och läsa elr kolla på film, men godnatt när ni ska sova sen ♥


Räddaren i nöden <3

Thihih, hejj igen. Då va man glad igen. Min älskade mamma kom hem för ett tag sen och kunde hjälpa mig med matte. Åh blev så glad, fast märkte att jag kunde de mesta iaf men att jag bara behövde hjälp med småsaker. Men jag är ändå nervös för imorrn men jajja (: <3

HATAR MATTE !

F*N JAG HATAR MATTE !! JAG FATTAR INTE ETT ENDA TAL I HELA BOKEN OCH JAG KMR ALDRIG ATT KLARA PROVET IMORRN, ALDRIG. SKULLE GÖRA DEM UPPGIFFTERNA I BOKEN JAG HADE PROBLEM MED OCH JAG KLARA 2 AV TYP 7. 2 ! SKULLE RÄKNA UT OMKRETSEN OCH DÅ BLEV DET HELT FEL OCH !!
JAG HATAR MATTE, KOMMER ALLTID ATT GÖRA !


Release Me

Älskar fortfarande den här låten, den va typ min favvo låt i trean-fyran och gillar den fortfarande så tänkte att ni kunde få höra (:Lite matte blidde de iafHellu,, japp då har jag pluggat matte då. Elr ja lite iaf. Hehe jag fastnade vid datan lite när jag satt här förut och så gjorde jag lite saker imellan men sen så satte jag mig i lugn och ro och jobba matte.
Gick ju sådär, dem första talen jag gjorde blev bara fel och det gick inte så blev lite arg (A) ( fast Carro jag rita inte i boken xD )
Men har iaf tänkt att gå och fortsätta jobba matte om ett tag och vi får se om jag bloggar sen <3

Vad gör man inte för dem få läsare jag har på bloggen xD


Vad glad man ser ut.. Haha

Blää, hade precis skrivit klart inlägget men så blev de ngt konstigt så nu måste jag skriva om allt -.-

Japp, jag han skriva att jag kommit hem från en lång dag i skolan. Japp och jag va världens tröttaste, men tror icke att jag var den enda, Astrid sa att hon va trött och Briar satt typ och gäspa breve mig xD

Men iaf, sen så har det ju kommit massa mer snö och man fullkomligt älskar det! Elr inte. Jag HATAR det. Det är kallt, svårt att gå och så blir bussarna försenade så kom 5 minuter försent idag :/

Men ska igentligen sitta och göra matte nu men man måste ju uppdatera lite. Vad gör man inte för dem få som läser xD Men nu samtidigt så sitter jag och har TV:en på och så har jag på ngn musikkanal och just nu är det" Hurts" med låten "stay" tror jag att den heter, dem sjunger iaf det hela tiden xD Men för er nu som undrar vilka de e så är det Jennys favorit band elr vad man ska säga, men nu blire för långt och så måste jag göra matte.
Kram på er alla <3

E det inte lite tidigt ?

Hellu igen, har precis ätit och har väl typ inga planer om vad som ska hända innan jag ska lägga mig. De e väl typ att jag ska öva på ordkunskapen, matten har jag redan övat på lite ( prov på torsdag )

Men vet ni vad som hänt idag som jag icke sagt innan. Jopp förra veckan satte dem upp julgranen på gårde och idag har dem tänt den så nu står det en julgran på gården. Men jag kan väl ioförsig säga att det kanske e lite tidigt, e ju en månad kvar men vad gör de om hundra år :)


Lite suddig men, men :P <3

Tubhalsduken

Japp, lite bilder på min älskade tubhalsduk som mamma sticka klart idag :D <3


Japp så ser den ut


Lite närmare bild


En bild på mig som kanske inte e så bra men man ser halsduken iaf xD

Hehe ett klipp till idag xD

Thehe, såg på youtube idag att det va ett klipp som legat inne i ett år så den måste också in :P
Men den e jätte bra, fick till och med Jenny att lyssna den, fast de va för att jag sa att Ellie va med och sjöng och inte nämnde att Erik va med men iaf :P
Så tada :D


Ett tyska prov som kunde gott bättre


Haha älskar den här bilden när Carro kmr springade xD <3 ( du får säga till om du vill att jag ska to bort den xD <3 )

Hej och goddag :) Elr godeftermiddag kanske man säger.

Idag hade jag iaf tyska prov och det gick skit dåligt. Vi skulle skriva ngt brev om skolan som vi inte viste att vi skulle och det gick ju bra, skriva skolämnerna på tyska. Men det räknades ändå inte in på provet det va typ bara en uppgift för att se vad vi kunde men iaf xD

Sen när jag kom hem såg jag att mamma stickat klar min tubbhalsduk :) <3 Så nu e jag glad, kanske lägger in bilder sen. Men kram <3

Japp, jag är helt knäpp xD

Haha, jag e helt knäpp xD Men nu så är det två år sen den lades in på youtube så måste ju lägga in denna underbara låt <3 ( även om jag gjort de förut, men iaf xD)Just det blir ny kategori nu så den här hamnar i kategorien " Erik Hassle "

Nu kan ju alla gratta min data

Nu tkr jag att alla kan gratta min data för att den vunnit pris till världens segaste. Ju mer saker jag raderar på den ju segare blir den, det borde vara tvärtom men neä så var det inte.
Det tog en och en halv minut att bara logga in och sen så skulle jag och Jenny typ ha ett " videomedelande " och du så hade inte datan lust att funka så den stod bara och tänkte. Tjooho vad kul, elr kanske inte.
Men ska iaf fortsätta att sitta här och så får vi se hur lång tid det tar för mig att logga ut härifrån sen.


Världens flummigaste Fillan


Haha mkt fin bild på mig och " Carmen " även om jag e lite suddig xD


Hej alla glada människor ( och även ni som inte är det )

Idag har jag typ varit på världens bästa humör tror jag, men i skolan var jag hur flummig ( stavning, hehe ? ) som helst och nu vet ju hur jag är när jag är flummig. Jag satt typ och " lekte " med Astrids pennskrin och så la jag i Astrids pennor i Carros pennskrin så dem blanda ihop dem ( för dem har nämligen lika dana pennskrin ).

Men nu sitter jag iaf och halv kollar på " Top Model" och förbereder mig för läxor. Jippie, man ÄLSKAR ju läxor. Bara 2 prov och ett test den här veckan. Tjooho va kul.

Men aja, har typ inge mer att berätta, tror jag men kram <3


2 månader sen, exakt


Thehe, en av mina favvo bilder från denna dag <3

Japp, idag är det två månader exakt sen den 21 september 2010. På minuten till och me.. Klockan 20:03 så ko han in på scenen. Åh, var så sjukt glad, tror inte att jag skulle kunna förklara hur glad jag var och ni fattar nog inte hur glad jag var.

Thihi, elr som han skulle sagt de. Elr sagt och sagt, såhär underbart skev han på twitter efter denna spelning " tack alla för en fantastisk och fuktig kväll på kafé 44. vad skulle jag göra utan er! "

<3 som sagt 2 månader sen (:

Ny dag igen...

Hej, ny dag idag då. Planerna idag är väl att plugga. Som vanligt. Men så har min syrra "halloweenkalas " (lite sent kanske ) och då ska jag väl kanske hjälpa till lite. Vi får se.

Haha, nu har jag precis gjort klartt en grejs med slöjden, lyssnar på Erik Hassle och kollar på när lilla Skrutten försöker flytta på en pinne xD
Thihi, men ska väl typ..
.. fortsätta att plugga elr hjälpa till inne i köketxD

Kram <3


Hahah en galen bild på Skrutten xD

Jag kan inte hjälpa de..

Neä jag kan inte hjälpa att jag bara lyssnar på Erik Hassle, och kanske plågar er lite (A)
Men hittade iaf ngn underbart på yt som jag icke lyssnat på tidigare, så tada :D <3


Nehe, inge prov idag då...

Blää, haha sitter typ här och surar för typ två sakerxD  Det börjar ju med att vi inte ska ha tyska prov som jag pluggat jätte mkt till. Neää hon va sjuk så vi fick typ inte göra någonting på lektionen.
Men sen va ju resten av dagen okej. Fast sen e ju jag icke så smart så jag fattar inte om det går att rotera videoklipp. Jag har ett videoklipp på datan men fattar inte om det går att rotera. Om det går, hur då ?
Men aja, nu får jag väl försöka bli lite gladare. Hjälper väl om man lyssnar på Erik Hassle <3
Men kram (: <33


Någon som kmr ihåg tiden då jag bara lyssna på " Glasvegas " och " oasis " ?

Thihi, kom på att jag skulle lyssna på " Glasvegas " och " Oasis ". Alltså dem jag lyssna på innan jag kom på hur bra ERIK HASSLE är. Men tada här får ni... xD
Helt klar med designen nu, så vad tycks ?

Hej, e helt klar med designen nu. Vad tycks ? Bättre innan, bättre igår ( om ni kolla bloggen då) elr bättre nu ?
Thehe, ni får gärna kommentera och berätta (A) <3

Hinner blogga på morgonen :O

Hej :)

Börjar sent idag så jag hinner blogga på morgonen. Men ska gå om en timmr och e typ helt klar med allt så vad ska man göra ?
Thih, men skulle bara blogga lite ;)

Kan igentligen inte blogga :/Hej :)

Har inte kunnat blogga på ett tag och hinner inte blogga nu heller. Läxor. Men ville bara säga de.


Fantasyberättelse...Hellu, skola idag då. Gamla vanliga. Matte, NO och svenskan.
Blää på svenskan skulle vi börja skriva en fantasyberättelse. Och jaa inget jag gillar direkt. Tog typ 10min att bara komma på ett namn till huvudpersonen -.-
Men jaa nu har den ett namn. Men idag e det bara plugg typ. Har redan gjort lite matte men ska göra lite svenska och så ska jag ju öva på tyska. Prov på fredag.
Men ska somsagt plugga svenska nu xP <3


Hej, hej :)

Hej, hej :)

Söndag då och skola imorrn. Har tänkt att plugga matte ska bara vänta på att mamma kmr hem för jag fatta ingeting av de.
Men idag e det fars dag och de kom jag på igår kväll ((A)) men aja jag och Ida ska typ fixa maten ikväll.

Men min dag har väl typ sett ut som den brukar. Inget speciellt alltså. Pluggat lite tyska och typ lyssnat på Erik Hassle. Såklart.
Thihi men ska typ hitta på ngt att göra nu

God morgon :) <3

Hellu, godmorgon denna lördag.
Just nu sitter jag och halvkolllar på någon film på disnet channel xD Thih. Planerna idag e nog att fortsätta att städa mitt rum. Thehe det e typ stökigt igen.
Men kram ♥


Haha, tråkigast.. xD

Åhh,, idag e det den sista turné helgen för Erik Hassle...
Sen så vare slut med de :(

Haha sjukt onödigt inlägg men iaf xD

En eftermiddag i sällskapet med CarroTheh, inget inlägg idag heller. Elr jaa förutom nu. Men efter skolan va jag iaf med Carro. Och det blev väl som de brukar vara. Elr ja först satt vi och spela xbox i typ 4-5timmar (A) Haha vi klara typ hela spelet xD. Men sen så flummade vi ju såklart hur mkt som helst också jaa så kolla vi på idol i ett tag innan hon skulle hem.

Men japp sitter och kollar på idol nu me. Åh e icke glad att Linneá och Elin hänger löst. Vill typ att Linnéa åker fast hon va bättre än Elin idag men iaf.. xD
Fast tror att Linnéa kmr var kvar.

Men jaa kram <3

Haha såg nu att Elin åkte men jajja :(

Rubriklös xD

Hej,, har inte kunnat blogga innan Idag. Mamma har jobbat men jajja nu sitter jag här iaf.
Utvecklingssamtalet igår gick bra skulle jag tror, efter åkte vi ( jag och mamma ) till djuraffären och så kom vi på att Skrutten behöver en kompis för att alla andra kaniner hade en kompis och man såg att den gillade att ha en kompis så nu måste Skrutten få de. Men vi får se vad som händer med de.
Fast sen så gjorde jag ju såklart lite engelska också.

Men idag så hade jag tänkt att göra matte men fatta typ ingenting så mamma elr pappa ska hjälpa mig i helgen sen.
Men då fick jag för mig att jag skulle städa så nu har jag städat rummet. Elr jag e inte klar riktigt än, ska damma på lite ställen, damsuga och torka golvet men sen så.

Japp men nu sitter jag här och lyssnar på Erik Hassle samtidigt som att jag tkr att det här inlägget blir för långt så kram <3

En låt som inte sjungs av Erik Hassle..

Helluu, sitter och lyssnar på en låt jag precis hittat som inte är med Erik Hassle. Magiskt, magiskt.
En sak e ju bra med de eftersom att min musiklärare tyckte att man skulle lyssna på musik man inte brukar lyssna på så mkt. Fast jaa det här kanske räknas som samma musikstil som jag brukar lyssna på men iaf xD
Här e den...


Galnaste släkten xD

Haha, jag måste faktiskt säga att jag har en helt galen släkt. Haha det börjar med att pappa ringer på hemtelefonen vid typ halv 9 och säger att det är Erik Hassle på radion. Då frågar ju jag självklart vilken och då sa han att det va hurtful, sen var det inte mer med det. Men sen så kollar jag mobilen och ser att jag har ett missat samtal men att det var ett medelande inspelat och så va det såklart farmor som ringde och sa att det var hurtful på radion. Haha helt galna..

Hemstudiedag

Hellu har hemstudiedag idag och då e det alltså utvecklingssamtal me. Vi får se hur det går med de.
Haha men på hemstudidagarna så ska vi ju plugga hemma men vi har bara fått två friviliga läxor xD
Fast ska göra båda dem. Tror jag iaf.
Men nu sitter jag iaf och kollar på ngn typ " gala " på mtv. Elr ja " EMA´S 2010 " som det igentligen heter men iaf.
Thaha. Men kram <3


Och så var det snö igen -.-

Helluu,,, fick såklart inte sitta vid datan hos farmor så kunde inte blogg.
Men idag va de bara valiga ämnen.

Men så kom ju den härliga ( NOT ! ) snön... Jippie. Fast de verkar ju som den snart kmr att försvinna :D
Men jajja kram <3

Första skoldagen efter höstlovetHallojsan :D

Japp då sitter man här efter första dagen efter lovet. Tyckte faktiskt att det skulle bli rätt kul att komma tillbax till skolan igen.
Men när man ska gå in i klassrummet e man helt inställd på att sätta sig på en plats men när man kmr in har dem gjort om massa så sitter längst bak i klassrummet. Brevid Astrid och fläkten -.- Och precis framför mig så sitter hibaak så ser ingenting . Haha. Toppenplats. NOT. Fast de e ju bra att sitta brevid Astrid :D <3'
Men aja, snart så ska jag typ åka iväg för min moster fyller år idag så ska på typ iväg och äta.
Men aja kram <3

Plugg

Helluu,, japp då sitter man här och pluggar massor. Engelska. Sa ju att jag hade tappat bort de och texten och då fått ett nytt papper av Carro som jag också tappatt bort.. Men idag hittade jag pappret som va mitt och texten jag skrivit. Haha och sen när jag satte mig i våran bil hitta jag pappret från carro också. Typiskt mig. Men aja måste fortsätta men skriver kanske lite om idag sen ;)

Behövs inte läsas

Hallojsan,, lördag kväll nu då.. För man ska väl säga att de e kväll nu. Jag gör det iaf.
Min syrra har åkt iväg till någon kompis på ngt typ " kalas " så e väl hemma själv med mamma och pappa.
Men vi får väl se vad som händer.
Aja det här inlägget gör jag väl eftersom att jag inte har något att göra. Förutom att lyssna på Erik Hassle men iaf.
Kram <3

Från H&M

Hej:)

Igår så kom de hem ett litet paket från H&M med kläder vi beställt till mig. Elr ja ett par jeans och en tröja och tada här kmr bilder på de :)


Tröjan ;)


Byxorna ;)


Både tröjan och byxorna xD


Godmorgon, godmorgon

Hej och hopp alla fin, fina männsikor ! :D

Gick upp för typ en kvart  sen så de första jag gjorde va typ att sätta mig vid datan (A) Heheh. Men igår hände iaf något magiskt. Internetet till min data funka :O Äntligen. Det har inte funkat sen jag fick den för snart två år sen. Men nu så.. Men det värsta e väl att jag har världens segaste data ( som jag sa förut ) så det går typ inte iaf.. Men jag har på youtube och då stannar låten typ hela tiden och blää..
Men aja bloggar kanske senare;)
Puss och Kram :D <3

Helt ointressant för er..

Åh är så himlans glad :D  " Wanna be loved " har äntligen kommit in på youtube ! Elr den har funnits innan men de har bara varit ett klipp från när han spelar live. Men åh e jätte glad. Fast när jag kolla igår fanns de ingen men nu så.. ! :D Åhh e så glad ..
Men aja helt ointressant för er men jajja...I rymden finns inga känslor

Hallojsan, kom hem typ nu efter att ha kollat på bio. Såg " i rymden finns inga känslor " Den va faktiskt ganska bra. Rekomenderas :P
Men har ingentligen ingen lust att blogga nu men blev ett litet inlägg iaf.
Kram <3


En dag med Emelie och Carolina

Hejsan hoppsan,,

Va ju hos Emmi idag. Haha hade jätte kul.. Vi gjorde massa saker idag med, spela pingis, spela spel och så har jag och Emmi fixat en liten blogg. Thih.. Fast ingen har skrivit något där än så länge men gör de kanske någon dag..
Nu ska jag iaf fortsätta att lyssna på Erik Hassle och chatta med Jenny, så kram kram ♥7

Just de bloggen heter decembrarna.blogg.se

Snart Emmi och Carro :)

Hallojsan, ska till Emmi idag med så ska gå snart. Tar samma buss som igår fast jag ska möta upp Carro idag för hon följer också me och sen så möter vi upp Emmi på pendeln och åker till henne :)

Nu sitter jag iaf och lyssnar på Erik Hassle. Såklart. Men så hitta jag en blogg och de va det nog en av dem bästaste inläggen i världen. Rubriken va iaf " KAN MAN GÖRA NÅGOT ANNAT ÄN ATT ÄLSKA - ERIK HASSLE "
Thaha... Det måste vara en väldigt bra männsika...

Men aja kram <3

Ingen mer data idag så godnatt <3Hej och godnatt för de blir inge mer data för mig idag så sov gott när ni väl ska sova :) <3
Kram

Funkar det att sjunga " wii sing " utan ljud ?

Hallojsan

Sa ju som sagt att jag skulle till Emmi idag. Så hon och hennes kompis Emelie kom och mötte upp mig vid tåget. Fast äh jag jag hitta ingenting så gick typ och virra runt massa innan Emmi och Emelie kom.
Men hos Emmi så spela vi spel, kolla på film, skulle spela wii sing ( men ljudet funka inte ) och sen så tror jag inte att vi gjorde så mkt mer. Har ju minne som en guldfisk så kmr ju typ inte ihåg nånting :P

Men så när jag kom hem skulle jag lägga in låtar på mobilen och de gick ju äh jätte bra. NOT ! Min data är typ världens segaste så de tog typ en och en hav timme att fixa en låt. OCh jag överdriver verkligen inte. Den e så seg. Men de beror nog på alla sims jag har inlagda ( stavning?) xD
Men när jag då fixat en låt och tror att den e inne på mobilen så e den ju självklart inte de-.-
Men aja får vä typ fortsätta imorrn..

Men nu tkr jag att de här inlägget blev alldeles för långt. Även om dem brukar bli ganska långa men iaf, kram :)

Nu bär det iväg till Emmi

Aja skulle bara säga att jag ska till Emmi nu :)
Kanske bloggar när jag kommer hem, kram


Haha fin bild på mig och Emmi xD


Innan elr efter ?

Hej och godmorgon. Snart bär det av till Emmi men innan de så måste man väl blogga lite. Elr måste och måste, jag gör de för jag inte har något att göra. Men jag ska ta en buss som går 11 och den e kvart i 10 nu så jag får nog vänta ett tag xD

Men haha  ni skulle sett min frisyr imorrse.. Jag sov med en bulle och när jag vakna hade de typ åkt ut jätte mkt och så,, men ni kan få en innan och efter bild så får ni väl bestämma vilken som e finast..Alla dem va innan...

Och nu efter..Haha och den enda anledningen att jag gör de här e väl att jag har lite tråkigt xD
Men jaja Kram :D <33

RSS 2.0