År&Dar

idag har jag upptäckt nya delar utav Stockholm då jag nämligen var i Vällingby och såg År&dar! Planen från början var att jag skulle gå med mina kära vänner men Astrid blev sjuk och Carro hade nollning, men jag åkte dit iallafall och det är jag så glad över för dem var verkligen så bra!
Jag hittade detta band för tre år sedan nu men har lyssnat lite till och från, till förra hösten ungefär då jag började lyssna på dem massvis. Det var så kul att äntligen få se dem live då jag inte gjort det förut. Dem fem låtarna dem körde var både nya och gamla låtar och iih så bra det var. Sen var det inte så mycket folk heller vilket gjorde att det blev ännu lite finare.

efter var det signering och i kön dit trodde jag att jag skulle dö för att jag frös så mycket (ok ne men nästan iallafall). Jag fick ett litet papper signerat av dem och dem var så trevliga allihop! Jag tackade för deras underbara musik och dem blev så glada så. Adam ville tacka genom att ta i hand och han blev helt chockad över hur kall jag var (somsagt - jag frös mycket), så han försökte värma mig och Max undrade hur länge jag varit där, så fint liksom.
 
För er som inte har lyssnat på År&Dar kan klicka HÄR för att ta er till deras youtube kanal, puss hej och lyssna nu <3<3

Så många år

-ok jag har mest bilder från denna dag så ni får stå ut ett tag, hihi.
 
idag känner jag mest ett stort WIIIII för att det är fredag, tycker om fredagar, fredagar är bäst. Först och främst har jag ju då foto i tre timmar och det är så kul och så lärorikt och bara så bra. Att få göra sånt på skoltid är liksom bäst.
Att sedan ha mediaproduktion är kanske inte lika roligt men det bästa är väl att vår lärare släpper oss minst 1h tidigare VARJE lektion (har räknat och vi har alltså missat 6h lektionstid på fem veckor för att vi får sluta tidigare, galet). Jag har nog iallafall kommit fram till att film kanske inte är min grej.
 
IMORGON dock ska jag däremot så År&dar och det känns så himla fint!! wii

250913

lite blommor samt en syster dagen till ära.
 
det är onsdag, jag sysslar med att skriva ned små citat till en text i skolan samt letar bilder till en loggbok i estetisk kommunikation (en kurs som skulle kunna vara så rolig men är så tråkig iaf). Ganska fint ändå, iallafall.

Under the bridges


230913

just nu skulle jag nog ändå säga att det är officiellt höst då jag gått runt i systers stickade tröja (som är bäst) och halsduk vilket är så gosigt <3 Jag har saknat hösten så och allt som har med hösten att göra vilket gör att jag är superdupermegaglad just nu!!

Love me to pieces


Cabin Down Below

Förra onsdagen var en så himla fin dag. Det var nämligen så att The Royal Concept släppte deras debutalbum samt signerade/spelade på Bengans. Jag mötte upp Astrid och sedan gick vi och köpte oss varsin skiva och väntade på att dem skulle spela.
dem spelade fyra låtar var utav att två av dem var helt nya och dem var så braaa <3<3 Sen Astrid drog med mig till deras spelning på grönan i sommras har jag lyssnat på dem konstant så denna spelning var fin.
(en annan sak som är fin för tillfället är att en i bandet har en bild jag tagit som profilbild på facebook samt att den även finns i ett litet collage på en bild på deras instagram. Hur fint är inte det liksom?? Detta har gjort mig överlycklig iallafall.)

när vi fått våra skivor signerade åkte vi sedan vidare till Söder och Pet Sounds där Glasvegas skulle spela och signera direkt efter!! Jag lyssnade på dem massvis för några år sedan så det var himla kul att se dem igen. Dem spelade mest nya låtar och var mest jättebraaaaa.
<3<3
Sån himla fin dag med två små spelningar på samma dag, som i en drömvärld lite tycker jag.

180913

- bild från i helgen. Det kommer fler dock när jag har tid att redigera osv, tihiiiii.
Hursom så går dagarna mest jättesnabbt och det känns inte som att jag hinner inte göra någonting vilket resulterar till att jag inte heller hinner blogga. Men jag hoppas att det är bra med er, puss <3<3
(förövrigt, vila i frid Kristian Gidlund <3)

Fotofredag

hade foto i fredags vilket är det bästa ämnet på schemat. Det var hursom jättekul och vi lärde oss om slutartider samt fotade massvis. Så kul.
 
Fick förövrigt en fråga ifall jag kunde ha frågestund och det kan väl vara trevligt tänker jag, men jag undrar ifall att det skulle vara någon annan som var intresserad av detta? Ni kan väl skriva en tanke om det eller något, pusshej.

Oskar Linnros

igår hade jag en sån himla fin dag på grönan med Astrid.
Direkt efter skolan åkte jag in till stan och till grönan för att köa till Oskar Linnros med Astrid. Vi både hade sett fram emot det massvis så vi var så taggade under dessa timmar. När konserten började var det sedan helt fantastiskt. Det var en sån otrolig stämning och den timmen gick så snabbt för det var så fint och så kul. Oskar är verkligen underbar live!

Freak


Picknick i Vitabergsparken

igår hade jag picknick med mina fina vänner i Vitan. Vi hade inte träffats allihopa sedan skolavslutningen och det var så fint att få se alla igen pga hade saknat dem så mycket <3<3
vi åt mat och pratade om våra skolor och allt annat möjligt.
tycker om den här bilden så mycket -tokiga människor <3<3
det var dessutom världens finaste väder, sommarväder i september liksom!!
Emmi köpte med sig Tom and Jerry kex, sån nostalgi liksom!!
fina Elin.

världens finaste dag <3<3.
Nu har jag börjat min tredje skolvecka och det känns bra fortfarande vilket är bäst.

Sista helgen i augusti

ett par bilder till från popaganda. Det var så fint.

Cabin Down Below

idag har jag gått på stan med pappa och Ida. Vi promenerade samt tittade i fina affärer (typ Bengas där jag tog en fin Gaffa tidning där både The Royal concept och Niki and the dove råkade vara med!!!!)
sen åkte vi hem och jag fotade Ida i motljus för det var fint.
väl hemma lyssnade jag på min Urban Cone vinyl för första gången trots att jag ägt den i en och halv månad (??). Sedan är deras vinyl så cool pga så balla bilder i.
<3<3<3
och så lite The Strokes lyssnade också, såklart.
 
imorgon ska jag på picknick med mina kära vänner som jag saknar så mycket (det är så konstigt att inte gå i samma klass som dem längre) och det ska bli så himla mysigt. Fina människor <3<3

Popaganda

i lördags var jag på popaganda med Jennifer och hennes kompis Klara. Det var helt fantastiskt och jag är så glad över att jag fick följa med.
Här är i alla fall Monkis fina glitterbuss!
Vi började med att se Beatrice Eli som var sjukt cool.
vi såg Jens Lekman.
 Sibille Attar var helt fantastisk.
Chloe Howl hade jag inte hört talas om men hon var verkligen jätteduktig. Det var en rätt mysig spelning med fin publik trots att det regnade rätt mycket.
 
Under dagen träffade vi sedan annat fint folk och såg fler spelningar som var himla braa (som jag dock inte har bilder ifrån). Jag har även sett Håkan för första gången och eh nä jag blir nog aldrig ett stort fan (även om han har jättefina låtar)
 

Instagram i Augusti

En dag så berättade min syster att hon satt och ritade av mig och vipps så fanns jag porträtterad! Hon är helt sinnessjukt duktig.
Sedan stod jag och fotade på We Are Sthlm som var såsåsåsåsåså kul.
jag någon dag.
Finaste Skrutten <3<3
jag började gymnasiet och påväg dit lyssnade jag på Hasslis för att han är den bästa någonsin.
Sedan fixade jag på mitt sängbord med massa olika prylar och jag tycker att det är väldigt fint!!!
Min kära idol fyllde 25 (mkt stort).
Sedan umgicks jag med världens bästa Ljungis efter skolan. Det var så kul att se henne och höra om hennes nya skola!!
jag åkte pendel hem från första riktiga skoldagen och det kändes fint. Det var dock inte lika fint att det var ett gammalt pendeltåg då dem är så förskräckligt varma.
Sedan i lördags var syster så himla taggad då hon skulle på popaganda.
på lördagen var jag sedan alltså på popaganda med Jennifer i min klass och hennes kompis. SÅ HIMLA FINT VAR DET och jag är så glad över att jag fick följa med (hur snällt var inte det liksom?). Världens finaste dag iaf.
Sedan träffade jag dessutom Magnus från Urban Cone och blev helt till mig, ehehe.
JA annars är jag så ledsen för att uppdateringen här är sämst. Mitt schema är sämst och jag kommer hem vid 6 vissa dagar och har inte så mycket tid, men jag ska försöka att bättra mig. Jag hoppas att ni har det bra! <3

RSS 2.0