Två dagars musiklycka

I onsdags och i torsdags var jag iväg på två konserter, som båda, var helt amazing! Så tänkte visa lite ifrån det. 
jag var ju nämligen och såg Erik Hassle, surprise. Båda dagarna dessutom, eh. I onsdags var jag på p3 live session (där jag även såg Urban Cone för ett par veckor sedan, så börjar känna mig som en stammis på radiohuset nu ju). Först spelade Adam Tensta och han var sjukt bra han med, så honom lär jag ju fortsätta lyssna på massvis. Tycker om p3 session för en lyckas alltid hitta ny musik där. Hursom, sedan var det Eriks tur att spela! Han körde några låtar, sedan var det intervjuer (och jag blev sjukt nostalgisk när det var några fans som skulle upp på scenen och fråga honom frågor, jag gjorde ju det, fast ja, för tre år sedan, sjukt), och sedan fortsatte spelade han några låtar till. Allt avslutades sedan med att han spelade fucking hurtful!!! blev helt hysteriskt glad eftersom att det var ett tag sedan jag hörde den live nu, och jag hade ju helt gett upp tanken att ens få höra den live igen. Men han hade gjort en ny version på den som var asgrym och det var så kul att höra den! 
efter fick vi träffa honom igen, även om han redan hade varit och kramat om oss fans när vi stod och väntade innan konserten. Det var så fint, för vi är ju några personer som lärt känna varandra via Erik och under den här spelningen var vi alla där, var av att även Erik påpekade det och tyckte att det var kul att vi kände varandra. Sedan tackade jag för en bra livespelning och berömde nya hurtful-versionen. Så jäkla bra dag!
och ja, sen då. Dagen efter, i torsdags, så var jag på Debaser Strand där Erik spelade. Det roliga med den här spelningen var ju att det faktiskt var en riktig konsert, och ja inte en på radiohuset, så han spelade ju fler låtar+att det var mer konsertstämning. Spelningen var lätt en av de bästa konserterna jag varit på ever. Det var en sån sjuk stämning, och publiken var aspepp och Erik var helt amazing. Stod där helt tokberörd ännu en gång och jag förstår inte ens hur det är möjligt att nästan gråta under vissa låtar för att i nästa sekund tokdansa och vara superlycklig. Det var dessutom så fint, för efter första låten satte han sig framför mig på scenen och hälsade, var av att en som stort fan blir ganska glad faktiskt, hah. Men ja, han spelade runt tio låtar och de 45 minuterna han spelade var så jäkla fantastiska. Han hade dessutom världens coolaste ljusshow och backdrop vilket var coolt. Men ja, det var sjuktsjuktsjukt bra, och jag kan nog inte riktigt beskriva i ord hur bra det var. Men ja, det var bra <33 efter tackade jag för ännu en gång för världens bästa spelning och var mest glad. så fin dag.
 
och jag känner att hela min blogg är fylld av världens mest fangirliga inlägg med Erik Hassle just nu, men så får det vara känner jag för det är nog så om en får se sin största idol live liksom. Nu vet jag inte om det blir några mer konserter, men är så himla lycklig över de fyra gångerna jag sett honom iår. Att musik kan göra en så sjukt glad, åh. (sedan är bilderna i det här inlägget mobilbilder med världens sämsta kvalitet, men tycker inte att det får göra någonting just nu faktiskt) 

fotografiska

förra veckan hängde jag och min klass på fotografiska. Ganska bra syssla sådär nästsista dagen i skolan innan lov, för det är sånt vi som fotoelever får göra någon gång ibland. De som ställde ut då var Nick Brant samt Anders Zorn, vilket var lite halvtrist eftersom att Nick Brants utställning var ungefär densamma som sist fotografiska ställde ut hans bilder, var av att jag sett den två gånger tidigare. Sedan diskuterade vi det faktum gällande att fotografiskas stora utställningar ofta består av vita medelåldersmän som fotograferar svartvita bilder, vilket känns så trist (kan dock inflika med att de öppnade en ny utställning i fredags av Inez och Vinoodh som jag är sjukt pepp på att se). Sedan kikade vi i muséeshoppen eftersom att det alltid är så jäkla kul, blir ju helt kär och inspirerad av den sjukt stora mängden fotoböcker där jämt, alltså åh.

En paisleydröm

såhär ser jag ut rätt så ofta just nu i klädväg! i världens finaste paisleymönstrade kjol som jag köpte inför min skolavslutning i förra veckan. Mitt mål var att köpa någonting ljust och somrigt, men det slutade såklart i mörka och dystra färger ändå. Men vad gör det tänker jag? den är himelskt fin iallafall. Till den har jag min magtröja samt hatt från monki! 

over your head

hade en sån där extrembra dag igår med några av mina favvispersoner ever <3 tycker att det är så jäkla fint att vi fortfarande lyckats hålla kontakten efter att vi slutade grundskolan för två år sedan, och att det känns som att ingen tid alls hunnit gå mellan gångerna vi ses, samtidigt som att vi alltid har jättemycket att berätta och prata om jämt. Så himla gos, och jag är så glad över att få ha de här kloka och bra personerna i mitt liv. 

Bra saker med den här fredagen

saker som är bra med den här fredagen är att:
1. Jag har sommarlov!!!
2. Tredje säsongen av Orange Is The New Black har äntligen släppts så vet hur jag ska spendera mitt lov nu. 
3. Tove Styrke släppte ett nytt album förra veckan som är svinbra och som bör lyssnas på, så klick!

Poetic

här har vi mig ju! De här bilderna tog Ida på mig, medan jag har redigerat dem. 
och alltså kjolen jag har på mig är ungefär världens bästa. Jag köpte den i början av året någon gång och har bott i den konstant sen dess. Så himla skön + att den passar till ungefär alla av mina tröjor. Så himla bra!!

Svart Diamant

blir så jäkla inspirerad att fotografera nu när det är grönt och blomstrar överallt!! sånt himla plus över att det dessutom är molnigt hela tiden eftersom att det är så mycket bättre fotoljus, eh. De här bilderna är hursom också ifrån i söndags då jag och Ida fotograferade, älskar att en faktiskt kan prioritera att fota och inte endast plugga hela helgerna. Har väntat på det rätt länge nu ju!

Afterlife

fotograferade några bilder på min syster idag och här är en av dem.

Robot Love

igår var jag på ett kult äventyr, så tänkte att vi kunde ta en titt på det! efter min skoldag på en timme där vi tittade på bildspel från vad alla i bildsektionen på skolan gjort under året, så åkte jag till stan där jag mötte upp Ida och Ljungis. vi köpte såkallat kögodis innan vi satte oss på buss 56 som skulle ta oss mot radiohuset där vi skulle på konsert!
jag var sjukt glad och peppad innan, och min tygkasse jag gick runt med var ju en bra ledtråd gällande vilket band vi skulle se! nämligen Urban Cone!! ett av mina favvisband ju <3
vi var på p3 live session vilket är ett så himla gos program, tycker jag. Först ut att spela var Julia Adams och hon var sjukt bra. Jag hade inte hört talas om henne tidigare men lär ju definitivt fortsätta att lyssna på henne efter det här. Men alltså </3 bilderna nu dock. Har helt tappat det här med hur en fotograferar konserter för det blir inte bra längre, och det är ju himla sad med tanke på hur mycket jag tyckt om att fotografera konserter. Men ja. 
sen var det då Urban Cones tur att spela!! var helt lyrisk under hela spelningen för de är ju så jäkla braaa, och dessutom ännu bättre live. Sist jag såg dem var i mars, men då var det en akustisk spelning i en skivbutik där de endast körde tre låtar, så sist jag såg dem live "på riktigt" med massa instrument osv var 2013, vilket var två år sedan så hade ju verkligen sett fram emot det här. De körde endast låtar från deras senaste album (+ Urban Photograph) vilket var så kul eftersom att deras nya album i princip är det enda jag lyssnat på under de senaste veckorna.
sen var det ju så himla bra stämning så efter halva konserten fick vi i publiken resa oss från våra sittplatser vilket var sjukt värt och mycket bättre och roligare <33 alltså åh. Glädjeruset. Världens bästa stadskottar. 
 
Är dessutom så himla tacksam över att jag fått se så många av mina favvisar live redan under de här året. Musik är ju en väldigt bra sak alltså <3 

Northern lights

yey vet ni vad? jag har klarat det andra året på gymnasiet!! i torsdags lämnade jag in min sista uppgift för året och det kändes så jäkla bra. När jag kom tillbaka till skolan i höstas hade jag en tanke om att det aldrig skulle gå då all min energi hade försvunnit totalt och det mesta, eller ja allt egentligen, kändes skit. Men det gick visst och jag är så sjukt stolt över mig själv, faktiskt. Så heja mig, och er andra som fixat, och inte fixat det här med skolan. Heja oss, och fuck skolan + alla dessa sjuka krav som ställs. Vi är fan asbra, allihop. 
 
De kommande månaderna ska jag endast vara ledig och umgås med personer jag tycker om, jag ska äta sjuka mängder sorbet, springa iväg från getingar, bada i min sjukt snygga bikini, jag ska sova länge på morgonen och förhoppningsvis fotografera en hel del. Sommaren känns så himla välkommen nu, så hej juni!

RSS 2.0