Det röda och glittriga nagellacket.

 
Jag blev så himla glad igår då jag hittade någonting jag letat efter himla länge. Ett rött glittrigt nagellack. Är tokigt glad och jag vågar inte tänka på hur flitigt det kommer att användas. Så på H&M för hela 19:- finns det, hihi.

301012

 
Det här är ungefär vad jag sysslar med när jag är hemma. Klipper i massor av tidningar och letar bilder överallt för att sedan sätta upp det på min kala vägg i rummet. Mitt mål just nu är att täcka en hel vägg i rummet. Spännande.
 
Idag trotsade jag och min vän Emmi regnet och åkte in och gick på Söder. Himla mysigt trots att regnet då öste ned och det var kallt som attsikans. Jag gick på övergångsställen, Emmi provade dr.martens såg väldigt små och nya ut gämfört med mina enorma och slitna, jag pratade hela tiden (för ovanlighetens skull eller något sådant, ehm..), jag har instagramat extremt mycket. Trevligt hade vi iallafall!
 
Just nu lyssnar jag på Det Urbana Barnets Sorg som släppte deras första ep och ja deras första låtar igår. Det är himla bra måste jag säga. Efter att ha lyssnat in det är det typ bäst. Så lyssna häääär. (ok sen tycker jag dock att början av sista låten låter väldigt lik sjukhus men det är jag det)

Den fina klockan.

 
Denna otroligt fina klocka köpte jag förra veckan och jag tycker om den så otroligt mycket. Nu ska jag bara komma på ett sätt att göra så att det fungerar, ehm..

En höstdag i svart och vitt.

Ida har tagit bild tre på mig, hihi.
 
Idag var första gången jag var utomhus denna vecka, så jo jag är frisk och kry igen så är väl glad.
Jag var iallafall i skogen och fotade med mamma och syster. Det var svinkallt men solen lös och det var himla fint.
Hihih och ja jag fick för mig att redigera allt i svartvitt för jag tycker om svartvitt.
 
Nu halvtittar jag iallafall på invigningen av Friends arena pga Icona pop och The hives, bäst ju. Sen är jag arg för det är någon error så jag inte kan logga in på tumblr av någon anleding, så himla elakt.

Ännu en regnig höst lördag.

 
Nu har jag precis tittat på massor (nästan massor iallafall, om man räknar två filmer som massor) av Astrid Lindgren filmer och åh vad jag tycker om dem. Dem är så himlans mysiga och ååh. Sen har jag tittat i denna lilla tidning som är på bilden ova.
 
Idag trotsade jag min förkylning och åkte in till stan med farmor, pappa och syster. Åh min snälla farmor har nu gjort så att jag har en till hatt. En vinröd som jag kan ha då jag inte har min svarta, den är himla fin.
Sen fick jag världens finaste kappa till i vinter som jag gått och småkollat på ganska länge nu, iih så nu är jag gladast.
 
Men det som kanske inte ät lika bra är att min förkylning är värre nu, blir tokig. Nu när vi ska ut på prao nästa vecka. Jag har ju hållit mig frisk så himla länge, sedan förra gången jag var på prao, elakt.

191012

Bara för att han är så fin och för att jag saknar denna dag.

Nu är jag jätteglad och nu ska jag ha helg för att sedan ha prao och sedan höstlov. Så himla bra.
Ikväll kommer mina vänner på beskök och då ska vi ha himla trevligt. Det började med att vi skulle fira halloween i förskott men nu slutar det med att vi antagligen kommer att sitta och titta på gamla julkalendrar hela kvällen men det är så himla mysigt.
 

18/10-12

 
Tralala nu har jag skrivit om detta inlägg fyra gånger och ska försöka igen.
 
Idag har jag klappat på mina armar då jag har på mig min fina sammetströja (egentligen klänning) då den är så himla gosig. Jag har skrivit läxförhör som inte gick speciellt bra, jag har ätit stenhårda pannkakor, jag har redovisat i tyska som jag hoppas gått bra, petad bort den otroligt äckliga salladen på en macka i skolan som jag sedan skulle äta samt pluggat inför matteprov.
 
Nu känns det dock jättekonstigt då jag är klar med provövandet. Imorgon är det sista dagen i skolan innan jag ska ut på prao för att sedan ha lov. Så himla skönt och utan läxor är jag också. Så himla bra.

Minusgrader rensar luften

 
Hursom nu sitter jag och funderar på två frågor. Två himla svåra frågor.
1. Vad fasiken ska jag sjunga på musiken. Ja vi ska sjunga för vår musiklärare som har värsta kraven på oss, kul att man är tondöv och sådant i vissa lägen känner jag :)))
2. Varför är det så tomt på tumblr? Ingenting händer och jag blir himla ledsen mest. (kan ju också vara så att jag följer väldigt få personer men iallafall)
 
Ok detta var ju otroligt intressant känner jag nu. Anyway imorgon har jag idrott så känner mest dö. Haha guu är så dålig på sport, läskigt dålig nästan.
 

Måndag

 
Ännu ett par bilder på denna vackra människa. Jag har så otroligt mycket bilder från i lördags så jag vet inte vad jag ska göra med dem, åh.
 
Hursom är veckan igång och jag har läxor så att jag nästan tuppar av, men jag har tänkt att göra lite tidsinställda inlägg så det inte blir helt tomt här för det blir så tråkigt då. Puss

Fjortonde Oktober Tvåtusentolv.

 
 
En till dag har bara flyit på och jag har inte gjort någonting speciellt vettigt alls, jag borde ha gjort läxor men har inte gjort några alls med tanke på att jag är himla smart.
Har dock varit i gammelmormors lägenhet med min mor och funnit en trasmatta som jag ska ha i mitt lilla rum, hihi.
 
Trots att det är måndag imorgon känns det ganska okej då vi har temadag så har inga vanliga jobbiga ämnen samt en kort dag, himla bra.

Avtryck.

 

131012

 
Jag har haft två superfina dagar. Igårkväll åkte jag och Astrid hem till Josse och hade tacofest och tittade på film hela kvällen. Att jag satt och försökte hålla mig vaken under en och en halv timme och var utan medvetande ungefär är en annan sak. Hursom blev det en liten nostalgitripp med diselråttor och sjömansmöss, så mysigt.
 
Idag var vi dock och fotade. Det var perfekt hötsväder och himla fint att fota. Jag har fotat tokigt mycket porträtt på både Josse och Astrid och haft så himla kul. Nu är det dock redigering som gäller men det blir jag bara tokig på för jag får aldrig till det (jävla skit)

111012

 
Idag var det spexfoto i skolan och här har vi en bild på Josse . Vad jag förstod det som så hade deras klass sjukhus tema och var himla tjusiga.
På dem i min klass har jag dock bara fått massor av suddiga och brusiga på, lite synd.
 
Hursom så är jag lycklig pga har inga läxor till imorgon, det är fredag imorgon samt att jag ska umgås med damen ovan på bild och med Astrid, så kul!

Hejhejhej

 
 
Har inte så mycket tid att skriva här och har inte så mycket att berätta om heller. Skolan är mest hemsk som vanligt och på min fritid kan jag mest underhålla mig med att öva på olika prov, övar på redovisningar, uppsatsskrivningar och annat trevligt så ja jag är mest extremt trött på skolan och vill endast ha prao och sedan höstlov.
 
Förövrigt har jag nu kommit fram till att man inte kan lita på personer med namnet Felicia (förlåt om det skulle råka finnas någon Felicia där ute) då det är så att tre personer slutat följa mig på instagram, alla med namnet Felicia. Hade jag kunnat hade jag avföljt mig själv så hade det blivit fyra, så bra :)))

Fototävling.

 
Eftersom att jag är duktig på att vara ute i sista minuten har jag nu idag på sista anmälningsdagen tänkt att vara med i Majas fototävling.
Hon har en jätterolig fototävling med temat En bild du är riktigt nöjd med var av att jag valde denna bild på en liten tjej som hänger i ett träd med full körsbärsblom.  I tävlingen kan du vinna ett presentkort från sheinside.com/+ ett halsband  eller ett presentkort från kamda.se, skulle jag vinna skulle jag vilja vinna denna fjärrutlösare, tihi.
Jag tycker förövrigt att ni borde kika in hennes blogg fotogeniquee.blogg.se då hennes bilder är helt tokigt fina.

061012

Saker jag gjort idag är läxor, ja iallafall ett försök till att göra läxor för om det gick speciellt lyckat vet jag inte så nu har jag mest panik över allt jag måste göra imorgon, så himla bra där va.
 
Btw så är det två hela år sedan världens bästa EP släpptes så det firar vi med att vi lyssnar på den här.

Den vinröda klänningen.

 
Lite så här gick jag runt igår (ja inte för att det syns speciellt bra på bilden) hursom i min nya vinröda (som på bilden ser lila ut) klänning. Åh jag tycker om den så himla mycket, den är bäst.

-

 
Fina lilla gammelmormor.

041012

 
Hihi bilderna ovan är från när jag fotade lite i den otroligt fina eftermiddagssolen i tisdags. Världens bästa väder.

Just nu drömmer jag om höstlov och veckan då jag ska iväg och praoa, ja jag har äntligen äntligen äntligen fått en praoplats. Det ska bli så himla kul och jag är så glad och förväntansfull. Jag vil ju bara att det ska vara vecka 42 nu, men det är det ju nästan.
Fram till vecka 42 har jag massor av fula läxor, redovisningar och prov. Euw.
 
Åh för att avsluta det hela, Grattis Pappa!!

031012

 
Idag var en sån där fin dag. Eller fin vet jag inte om den var men skön var dagen iallafall. I skolan gjorde vi bara roliga saker under hela dagen och efter skolan gick jag till det lilla centrumet med min mor och syster.
Nu har jag världens finaste och glittrigaste nagellack som jag bara väntat på att få köpa, jag har även fått världens finaste kalender av min mor, samt lite andra fina saker. 
 
Nu är jag mest glad då jag fått min The Strokes skiva på posten (ja gud va jag shoppar) och iih är så lycklig. Egentligen borde jag dock plugga tyska som jag har till imorgon, har blivit så himla himla duktig med att spara alla läxot till kvällen innan dem ska in.

021012

Vad jag kan syssla med under sysslolösa höstkvällar i september.
 
Jag känner att jag inte är speciellt duktig på att skriva här, inte alls. Har så mycket annat att göra nu. Jag springer runt och fotar dem underbara oktober höstlöven som nu är röda och fina, jag sitter hemma och stickar för att det är så himla mysigt och uttråkar mig med läxor, jag gosar med min lilla fina kanin och lyssnar på världens bästa musik hela tiden.
 
 

RSS 2.0