Ghost song


The leaves may fall but the trees stay tall

Från några veckor tillbaka när jag och Jossan var ute och fotade!

Naive

FIna syster!!

Tralalala, jag är så otroligt dålig på att fota just nu och det händer inte speciellt intressanta saker i min vardag som jag kan blogga om, jag pluggar inför prov och det är ungefär det enda jag gör. 
SÅ ifall att ni har något önskemål om vad jag ska blogga om så får ni gärna säga det, det vore en sån jäkla stor hjälp för mig. JA så jag litar på er nu <3
 
The Kooks – Naive

Fotomässan 2013

idag var jag på fotomässan med min klass (helt okej på skoltid alltså) och det var så jäkla kul. Det var så många fantastiska fotografer och så mycket fina bilder. Så inspirerande. 
Min absoluta favorit var Emma Svenssons utställning i kroppen min, med Kristian Gidlund. Emma har jag beundrat länge för hennes bilder och Kristian följde jag i så lång tid. Jag har aldrig blivit så berörd utav några fotografier och det var verkligen helt fantastiskt. SÅ fantastiskt att jag till och med stod och grät, det var otroligt fint och jag hoppas verkligen att ni går på utställningen ifall ni får chansen för det.
Men förutom det var de så många andra fina utställningar som berörde och inspirerade. Sedan var det lite kul att fototreorna i skolan fick ställa ut (man ser lite utav deras bilder på bild 5) och dem är så duktiga!!
Efter att jag varit på fotomässan så åkte jag till Astrid då hon skulle fota mig till ett skolarbete. Hon är så jäkla påhittig så hon hade gjort en egen liten fotostudio i hennes tvättstuga och det blev så bra. 
Sen var det såklart jättefint att få träffa henne igen! Bra fredag helt enkelt. 

181113

jag känner att jag varit rätt dålig på att ge några livstecken senaste veckan men jag tänkte tala om iallafall att jag lever. De senaste dagarna har jag legat hemma med världens huvudvärk som inte vill gå över riktigt samt pluggat inför ett stort historiaprov som jag sedan skrev idag. Jisses säger jag bara. 
 
Annars så har jag räknat och jag har fått det till att det endast är 22 skoldagar kvar till jullov samt att det är första advent om ett par veckor, så pepp ju!

Ta mig tillbaks igen

ett par bilder till på herr Linnros från när vi var i Eskilstuna och såg honom. 

101113

under gårdagen var jag inne i stan med min kära farmor och gammelmormor, och så pappa och syster. Både farmor och gammelmormor var så gulliga och jag fick b.la denna skjorta från min farmor <3 Den är bäst hursom och jag tycker om den massvis.
 
Har föresten lagt in en header här vilket var över två år sedan (helt galet, jag vet). Det blev liiite förändring iallafall vilket jag tyckte behövdes. 

Let's start a revolution

igår gick jag ungefär runt såhär. I en klänning som knappt syns på bilden och hatt, såklart. 
Hela den här veckan har jag sysslat med massa läxor och inlämningar vilket har tagit massvis med tid. Nu är jag iallafall glad och lyckig över att det är helg.
igår hade jag även sällskap utav Black när jag pluggade. Han låg bredvid mig och sov i timtal, gosisen <3
sedan fick jag sällskap utav idapida, fint.
idag däremot så har jag haft foto/film dag och under fotolektionen hade vi redovisning på de analoga bilderna vi tagit vilket var fruktansvärt nervös. Jag får alltid sån prestationsångest och speciellt när det gäller foto eftersom att alla i min klass fotar helt gudomligt. Hursom så gick det bra trotsallt.
När jag kom hem idag åt jag en lussebulle(!!!!!!!!) som var inhandlad under dagens långa lunch samt drack varm choklad. Så bra. 

071113

sitter och redigerar bilder till en idrottsläxa och lyssnar på en fin intervju kvällen till ära. 
Jag hoppas att ni har det bra, pusshej. 

041113

är väl inte så pepp på att lovet är över, men räknar ned de 46 dagarna som är kvar till jullovet. Fint. 

Oskar Linnros-lokomotivet

igår så var jag och Astrid i Eskilstuna för att se Oskar Linnros. Klockan två började vi köa i kylan (med dubbla stickade tröjor, halsdukar, en filt osv), och då och då kom hennes föräldrar med mat (så snälla). Vi fick nummer tre och fyra i kön. 
Stället han spelade på hette lokomotivet och detta låg mitt i ett industriområdet. Det var helt öde och under dagen hände ungefär ingenting. Eskilstuna var alltså rätt öde. Dessutom kändes dett rätt knasigt när det endast var fem personer (räknat med oss) på spelstället en timme innan., vi som är vana med hur mycket folk det brukar vara på hans spelningar i Stockholm...
när klockan väl var 19.30 hade det tagit sig runt 250-300 personer till spelplatsen och Oskar+band gick ut på scenen. Spelningen var iallafall jättebra. Till en början var det ganska stel stämmning men till slutet så var det så magiskt som det ska vara. Rätt fint när det är en sån liten spelning tycker jag.
efter konserten fick vi även prata med honom samt ta bilder och så. Fint!

Vi blir aldrig som dom från stan

Lyssnar på Oskar Linnros dagen till ära, för han är ju bra ändå. Är dessutom lite extra pepp då jag och min kära vän Astrid åker till Eskilstuna i helgen för att se honom. Tycker att det behövs lite livemusik såhär i höstmörkret. 

RSS 2.0