Josefin

på förmiddagen idag så mötte jag upp Josefin och så gick vi iväg och fotade. Vi hamnade i någon park vid gullmarsplan och fotade lite portätt vilket var himla kul (dock hade vi inte så mycket tid så någon annan gång ska vi ha en annan porträttfotografering, hihi). Vi fortsatte sedan mot skolan där vi träffade upp Ljungis som ville se skolan, innan vi sedan fortsatte till labbet för att framkalla några bilder. Så jäkla kul att åka till skolan frivilligt på lovet, väldigt bra sak alltså. 

301013

Idag var jag och världens bästa Astrid ute på promenad i skogen. Jag hade nämligen en friluftsläxa som gick ut på att vara i naturen i tre timmar, så då ringde jag Astrid och så tog vi med oss kamerorna ut. 
Efter att ha varit i skogen ett par gånger dem senaste veckorna har jag kommit fram till att det är så otroligt avslappnande. Älskar att gå i skogen. 
Astrid blev en älg <3<3<3 
Här har vi Astrid igen, och alltså ser ni hur fin hon är?!? Galet. 
Vi fortsatte vår promenad. 
vi gick på en bro och det var så jäkla fint. Runtom var det björkar som såg så gråa och trista ut och det såg så coolt ut med dem orange/gula växterna runtomkring. Vi kom även fram till att vi måste dit igen, fast då ska vi ha på oss gummistövlar och så ska vi fota porträtt där!
Astrid hälsade på hundar. 
Sedan satte vi oss och åt lunch, och den var mycket näringsrik, öhm. Jag fick iallafall sån nostalgi från låg-och mellanstadiet då min bästa vän (ljungis ja) alltid hade sina köttbullsmackor med sig, gos <3 
Sedan kom regnet dock så vi fick fly under ett träd för att få lite skydd (vilket funkade rätt bra!!), när det började åska kände vi dock att vi ville börja gå tillbaka. 

Vi hade en jättefin dag iallafall, så bra!

Fåglarna

Går runt i min prickiga långkjol idag samt äter kalla köttbullar från kylskåpet. Höstlov är en väldigt bra sak alltså. Utöver det beundrar jag min älskade vägg som jag fyllde på ännu mer igår (vilket man kan se lite utav på första bilden). Så just nu vill jag inte lämna mitt rum för att det är så fint. Dessutom har jag världens finaste sällskap bredvid mig i rummet, gosskrutten. Har dessutom kommit fram till att Skrutten är världens bästa fotomodell för att så fort jag tog fram kameran satte han sig och såg sådär världssöt ut, finisen <3<3
 
Förövrigt så får ni inte glömma att ställa frågor i min frågelåda, så klicka hääär

291013


271013

Idag, dagen till ära har jag gått runt i en utav mina favoritklänningar. Tycker att möstret och färgerna är så jäkla fina, blir dock lite nojig då jag tycker att den är så kort, men det fina väger upp den liksom. 
Till den hade jag min kappa som jag köpte på Monki förra hösten, den är så bra den också. 
... Och så min kära kånken! 
 
Så förutom att jag gått klädd såhär idag så har jag även hittat på fina saker som att städa rummet (eller ok det är inte fint alls, det är ungefär det värsta någonsin pga är expert på att smutsa ned). Men ja nu är det fint iallafall!
Utöver det var jag också på bio med Carro och Astrid. Vi såg About time och den var helt okej, men det var fint för Carro och Astrid tyckte om den och det är nog ändå det viktigaste tycker jag, hihi (mvh hon som är mycket kräsen när det gäller filmer)
 

Från Instagram

-Från Idas rum som är så fint, hihi!
-Var på fotopromenad i Gamla stan, väldigt bra sak det.
-Min älskade kära kamera <3<3
-Ett superduperfint hus i Gamla Stan, gos.
-Fina Josse när vi var ute och fotade!
-Jag var nervös inför utvecklingssamtal (dock var bilden från i sommras, ehehehe)
-jag har ungefär lyssnat ihjäl mig på denna låt. Vet inte om det är bra att jag lärt mig den utantil redan, jaja.
-Vi hade halloween i skolan i torsdags och här har vi fina Josefin i min klass!
-Jag saknade mina knasvänner, men vi ska försöka ses på lovet igen.
- Jag besökte beyond retro innan jag skulle på bio igår (såg "vi är bäst", sevärd film!), hursom så är dem bäst ungefär <3

Analogt

För några veckor sedan fick vi en fotoläxa som gick ut på att vi skulle fota några porträtt analogt. Jag valde då att fota min syster och här är nu resultatet av två bilder (DOCK, så är det inte jättebra kvalitet då dessa bilder är tagna på fotografierna.. Jag har alltså inte scannat in dem i datorn då vi inte fått ta hem bilderna än)
Hursom så har vi stått i labbet dem tre senaste lektionerna och det har varit så jäkla kul och så lärorikt. Har kommit fram till att det är så mycket roligare att fota analogt än digitalt och det känns så på riktigt att få se hur hela processen går till. Detta är så kul så att jag och några i min klass ska åka till skolan på höstlovet för att framkalla bilder, så bra!!

Talk about it

'
 
Den bästa musikern någonsin har lyckats göra det igen. Erik Hassle har nu släppt en låt som är så fantastiskt jävla bra och jag får såna rysningar så fort jag lyssnar på den. Jisses vad jag tycker om denna musiker. Här och med kommer jag isolera mig från världen och endast lyssna på denna låt, hejdå. 

Paint the world

I söndags var jag och min fina vän Josse iväg och fotade. 
Vi åkte till en nationalpark i närheten där vi fotade allt fint vi kunde hitta (ett ställe var helt magiskt med så många granar, så dit har jag bestämt att jag måste åka och fota igen), vi pratade massvis då vi inte träffats på vääldigt lång tid, samt att vi besökte ett litet fick där vi drack världens äckligaste varma choklad (vi var där för ett par år sedan och var besvikna redan då över att vi betalde 30:- för någonting som var så äckligt. Nu tänkte vi att dem skulle ha blivit bättre på detta, men det hade dem inte. Ännu en gång var det bara grädden som var god)
Vi hade en jättemysig dag och vi bestämde att vi måste ge oss ut på något liknande snart igen!

211013

hej från mig tidigare idag. 
Denna dag har varit fin då jag varit ledig. Jag började dagen med mitt första utvecklingssamtal på den här skolan och det gick fint. Sedan har jag räknat matte, ätit köttfärspaj (även bränt mig på plåten när jag skulle ta ut den i ugnen, mycket smidigt) och så har jag tittat på Eva&Adam (eheh jaa). Tycker att det är fint med sånahär avbrott och ledigheter mitt i allt, bra sak. 

Min stad

Igår var jag inne i stan med mamma och syster för att fota. Vi hade en jättefin dag och det var så himla kul. Efter att vi fikat gick vi mot Kungsträdgården där det var jättefint (som vanligt). Har kommit fram till att dessa träd är minst lika fina med löv som med körsbärsblom!
Finaste mamma!!
Det var lite extra roligt att fota då jag blivit med ett 50mm objektiv med bländare 1.4! Det är en sån himla skillnad då jag är van med mitt standarobjektiv till kameran och det blir en sån gaalen kvalitet på bilderna. SÅ KUL!!
Glad syster.
Ida var förövrigt ganska svårfotad igår då hon bara tog upp kameran framför ansiktet hela tiden, busikt. (några av hennes bilder från gårdagen finns på hennes blogg tungamoln.blogg.se)
I Kungsträdgården fanns det fortfarande några blommor som levde kvar i kylan.
Idis!!!
Lite tittande utav bilder.
Sedan fortsatte vi till Gamla Stan och där är det ju alltid fint. Det är alltid en sån himla mysig känsla att gå på dem gamla gatorna tycker jag!
Här har vi mig också!
Ida har tagit bilden, tralalala.
Så somsagt, det var en himla mysig dag och min familj är bäst och så är det med det, tackåhej.

Förotscentrum

I tisdagskväll gick jag ut och fotade för en fotouppgift i svenska. Jag hade ingen inspiration alls innan men när jag väl började var det så jäkla kul! Det fanns så mycket tråkigt i mörkret som blev roligt på bild istället. Sen var det så kul att bara stå och testa med massa olika slutartidar och andra inställningar för att få olika resultat. Så det var en himla lyckad kväll!
Imorgon har jag fotolektion igen och då ska vi framkalla bilder, JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT JAG GÅR DENNA LINJE. Ja ungefär så ja, pepp!!

Fjärde november <3

 
Någonting som jag mig sådär jätteglad just nu är väl nyheten om att min favoritmusiker ska släppa nytt. JA ALLTSÅ FÖRSTÅR NI ERIK HASSLE SKA SLÄPPA NY MUSIK. Jag kan inte sluta le och just nu räknar jag ned dagarna till den 4 november. 20 dagar - två veckor och 6 dagar. Jag är rätt lycklig just nu ändå. ÄNTLIGEN. 

Down on life

bild på syster från några veckor tillbaka. 
 
Just nu är jag så dålig på att skriva här så det nästan är pinsamt. Jag kan då inte ladda ned program till min nya dator då skolan är adnimistratörer vilket gör att jag inte kan redigera mina bilder, så ja det är lite tomt här just nu men det ska fixas!!!
 
Bra musik just nu förövrigt
Elliphant – Down On Life
Elliphant – Pac Man
Elliphant – Paint The World 
(mhm jag tycker om Elliphant för tillfället. Pac Man är dessutom lite extra bra då det visade sig att Erik Hassle är med på denna låt, fint)

En loppisdag

idag var jag på loppis i Solnahallen med min kära familj och det var ungefär den största loppis jag varit på. Det fanns så mycket fint(och fult) men det var så himla kul att bara gå runt och kolla massor. 
En man sålde massor av analoga kameror och dem var så fina, det fick dock inte följa med någon hem idag.
det blev lite skivtittande också.
världens finaste mockajacka för 40:-(!?!?!?!) fick följa med hem och jag älskar den redan <3<3<3
sedan köpte jag även tre gamla musiktidningar och i en av dem var det flera sidor om The Strokes, så bra liksom!!!
 

021013

nu har jag haft studiedag i två dagar och det är fint och bra tycker jag. Något som inte är lika fint är att vi fått datorer från skolan och att jag inte fattar någonting av den samt att jag än så länge inte kan lägga in bilder på den eller redigera (</3). Så ja detta gör mig mycket ledsen. 
 
Sen är det oktober nu, världens höstmånad och löven börjar redan skifta färg. Det är så fint och jag känner mest att jag bara vill fotafotafota!!

RSS 2.0