310513

är världens gladaste för idag var det den sista vanliga skoldagen i nian och det är så jävla underbart, iiiiiiih. Sedan på måndag åker vi på klassresa till Spanien och sedan är det bara skolbal, fotbollsmatch och sedan är det skolavslutning, så fint!!!

Jakobsberg till Vendelsö

Igår efter skolan så åkte jag, Carro och Astrid in till Drottninggatan då Oskar Linnros skulle spela några låtar från hans nya skiva samt signera.
Vi satt och väntade på golvet i någon timme.
vi köpte det obligatoriska "kögodiset", affären var dessutom jätterolig då allt låg blandat. Mycket lustigt.
Sedan skulle han spela och han var så himlahimla braa ååååh!!
Sedan skulle vi köa för att få skivan signerad. Vi väntade i över två timmar och jag stod och tittade på en fin affisch i affären. Det sämsta under kötiden var dock att någon snodde Ljungis mobil och vi var så upprörda, fu.
och så lite suddig mobilbild men hursom så var det klart värt väntan och han var så himla trevlig. Han skrev små medelanden så på min skiva står det nu FELiCiA! verkligen kul att ses! Hoppas det blir fler gånger! Kram! Tycker det var himla fint, och så fick vi en bild men honom också.
 
OCH SÅ ALBUMET SÅKLART!! Det är jättejättejättebra så nu tycker jag att ni kan lyssna här, pusshej.

Friidrott

Idag var det då den dagen jag fasat sen i Januari då jag skrev in idrottsäckeldag i min kalender. Mhm vi skulle alltså underhålla oss med friidrott hela denna dag.
I början av dagen fick vår klass mäta och hjälpa till för några årskurser under. Jag och Astrid fick iallafall i uppdrag att ta hand om spjutet. Detta var mest jättetråkigt.
Sedan satt vi och kollade på när folk sprang stafett.
 
Efter någon timme var det vår tur att hoppa/springa/stöta/kasta och det var hemskt. Hahah ok jag är så oatletisk och jag är dålig på idrott. Men någon måste ju vara sämst också.(sedan regnade det också vilket inte gjorde saken bättre)

260513

 idag försöker jag hitta bilder till ett intagningsprov (igen) som jag antagligen ska på i veckan. Det är lite pirrigt men det ska bli kul också (även om jag har skolan som tredjehandsval).
 
Hursom så har jag planer på att ha med bl.a. denna bild som jag tog på Carro förra våren till en bilduppgift vi hade, hihi.

250513

hejhej idag är jag glad för nu är det sommar (och lördag och då får man äta godis, mhm)
 
och så tackar vi Ida som tagit bilden.

240513

idag har jag åkt till pappa för att sova här i en natt. Det är alltså första gången sedan vi flyttade vilket är spännande, hihi!
(i vardagsrummet just nu sitter två fina tavlor. Speciellt den till höger. Så det kan gå)
Såhär ser det ut utanför fönstret.
Fin matta
hejhej (hahaha ok och jag har på mig samma kläder som vanligt. Detta börjar ju bli pinsamt. (men nej jag har faktiskt inte på mig samma kläder varje dag även ifall det kan verka så, hah))
Kartonger i rummet + min jordglob, tss.
I hallen står alla pappas skivor (eh ja det är inte konstigt ifall jag fått ett intresse i att köpa skivor)
och så Black. Man skulle nog tekniskt sätt kunna säga att jag är kattägare nu. Tss.
 
 

Little Joy

Skriver en text om The Strokes och lyssnar på Little Joy då jag inser att dem faktiskt är rätt så bra, tihi. Nu tycker jag iallafall att ni ska lyssna på deras album häääääär. Pusshej.

230513


Mina dagar fortsätter att se likadana ut. Skola-plugg-sova-skola-plugg osv.
 
Idag dock som ett litet avbryt mötte jag upp min gammelmormor och vi tog en fika vilket var mysigt. Jag åt världens godaste kladdkaka och vi pratade resor (min jag ska på om en och en halv vecka och den hon ska på om en vecka). Ok och jag kom fram till att man borde fika oftare efter skolan, haha.
På kvällen funderade jag sedan på att åka in till Bondegatan för att se År&dar (då jag väntat på att få se dem i ett par år nu) men min energi räckte tyvärr inte till hur mycket jag än ville. Synd.

searching for silence

Idag efter skolan gick jag in i systers rum och hälsade på marsgrisarna (även kallade marsvin). Dem är hursom gosiga samt att Idas rum är fint.

Idag har jag även jag och Carro redovisat i 20min (!?!?) vilket gjorde vår klass uttråkad och vår lärare stressad men annars tror jag att det gick bra. Sista redovisningen i nian, dör så underbart.

när man släpper taget tar man steget.

Idag är en sån dag då jag är arg och ledsen på min klass för att vissa är så ofantligt korkade.
Just nu peppar jag och tänker att det endast är 22 dagar kvar i nian, wiiiii.
 

210513

 

I am a volcano

Idag går jag runt i en gammal favorittröja och övar inför redovisning om kalla kriget imorgon.
 
Förövrigt hade jag terminens sista(!!!!) slöjdlektion idag och jag är så glad över att slippa slöjden så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Slöjd har nog aldrig varit min grej.

En nygammal klänning

Idag hittade min mamma upp en av hennes gamla klänningar i källaren från en massa år tillbaka.
Hursom så blev jag ju helt fast i den och jag tycker om den superdupermega mycket och lär använda den massor i sommar, så himla braaa.
(fast innan jag ska använda den måste den strykas, ehehe)

En lördag i maj

 
 Idag är det eurovisionfinal och vi ska äta kolasnören.

170513

På kvällen idag gick jag och syster ut och fotade körsbärsträdet på gården (ja men kan man tänka sig, ännu ett till körsbärsträd på denna blogg!?!?)
Jag var helt exalterad då jag satt i gräs som var grönt och fint, wiiii!!!!!
Någon på vår gård hade(eller ja har) en fin cykel, hihi.
Och så har vi mig i mina älskade favoritkläder. (ok denna gröna skjorta är den bästa någonsin)
En gungande Ida.
 
Sedan imorgon ska jag på någon naturvandring vilket jag hoppas blir trevligt, hihi.

I'm not gonna change till I want to

bara för att han är så himlahimla bra <3<3<3
fina Albert.

160513

Någon gammal bild.
 
Idag är jag världens gladaste då jag har gjort klart alla nationella prov i skolan, wiii. Det som alla oroat sig för sedan i sexan är nu över och det känns så himla skönt (och nu i efterhand känns det rätt synd att man har oroat sig för dem så länge i onödan för dem var inte alls lika jobbiga som jag trott, phew.)

150513

Idag har jag inte så mycket att säga förutom att ni som inte läst det här eller det här borde göra det, puss.

Hockey vm och sådant där

Denna tisdag har jag underhållit mig med att gå på hockey. En av våra lärare hade massor av biljetter vilket slutade med att massa klasser från skolan åkte och tittade på hockey vm.
(denna bild är ändå allt bra underlig..)
HURSOM, matchen var mellan vitryssland-schweiz och vi fick för oss att heja på Vitryssland för att Schweiz hade så många supportrar. Så där satt vi och viftade på våra flaggor.
Tyvärr så vann Schweiz trots vårt fina stöd och det var synd.
 
Just nu borde jag kanske fortsätta skriva min uppsats om Palestinakonflikten eller leta info om England men det gör jag inte för denna tisdag är en tröttisdag.

130513

Idag är jag glad för jag har räknat skoldagar och insåg att det faktiskt bara är 13 vanliga skoldagar kvar vilket är helt underbart. 13 skoldagar till sommarlov, dör.
Sedan så är vädret fortfarande underbart så jag blir lika pirrig varje gång jag går ut och inser att jag inte behöver ha på mig jacka. Hej våren/sommaren, jag har saknat dig <3<3
 
Förövrigt så har jag namnsdag idag och det är fint. Grattis till alla ni andra som också heter Linnéa, hihihi.

120513

Idag pluggar jag då min skola älskar att lägga allt dem sista veckorna, eh.

11 maj

Igår var jag och Emmi på besök hemma hos Astrid. Vi åt tacos och kastade majs bara för att liksom.
Sen var Emmi glad när hon fick dricka hallonsoda.
 
På kvällen sedan tittade vi på grynet och hade det trevligt, hihi.
 
Idag åkte jag in till Kungsträdgården då Astrid också ville fota dem vackra träden. Det var precis lika vackert idag också förutom att bladen hade börjat falla mot marken nu.
Superduper fina Astrid.
så hade vi en bild på mig där i mitten och jag tittar som vanligt upp på alla blommor, tihiii.
Det kändes ungefär som att det snöade blomblad, finigt.
Sedan tog jag och Astrid bussen bort mot Södra station och medis för att fota andra körsbärsblommor. Dem var också kÖLJDLJDåjd fina. Dessutom var det jättefint ljus där just dåå.
himla vackert alltså. Kommer sakna att inte kunna fota körsbärsträd hela tiden när dem tappar alla blad </3
Som avslut på dagen sedan gick vi och köpte jordgubbar och diskuterade klassresan vi ska på om några veckor. Tihii. Maj är en fin månad.
 
BLÖPP sen har vi firat massa saker idag, b.la. att det är tre år sedan Emmi fick reda på vem Hasslis är, det är två år sedan Hasslis kände igen mig för första gången och två år sedan Astrid såg Armand Mirpour för första gången. 11 maj är fan händelserik. (haha ok nu är jag trött och detta blev ju kaos)

090513

Hihi idag var då dagen då vi skulle flytta, det gick fint även fast att jag mest fotade alla som bar grejor, eh.
Hursom sen åkte jag iallafall in till stan för att möta upp Ljungis!
 
Väl inne i stan åkte vi självklart till vackra kungsträdgården och dem absolut mest fotade träden i Stockholm.
Det var superdupermega fint och sen var det världens bästa väder dessutom, åååh.
En fin Ljungis, tihi.
Massa fotande folk, haha.
Här har vi mig också, hejhej.
Himla finigt.

Are you telling me this is the last time

 
Ok onsdag och långhelg nu, äntligen ungefär.
Imorgon ska jag flytta ifrån lägenheten och det känns himla konstigt måste jag säga, jag ska dock åka och säga hejdå till den imorgon bitti. Sen ska jag flytta till våning sju (då ska jag åka hiss och det är jag livrädd för) i en ny lägenhet med två nya människor (pappas sambo och hennes son) himla konstig.
Men det blir nog bra, hih.

sjunde fina maj <3<3

Ok detta är endast för att det är den sjunde maj idag och det är två hela år sedan detta inträffade (TVÅ ÅR LIKSOM!?!?!?). Hursom så brukar jag fortfarande gå och tänka på vilken tur jag hade när han bara stod där på andra sidan övergångsstället. Hur stor chans är det liksom att man ser sin största idol på stan när man har på sig en tröja med hans namn på?? knas men hursom så vill jag gärna se denna herre snart igen pga saknar att höra honom live så himlahimlahimla mycket <3<3<3

060513

Jag och syster fotograferade lite igår och sa hejdå till den lilla skogsdungen bredvid oss där pappa bor. Jag kom fram till att jag kommer sakna den extremt mycket såhär vid flytten. Den är alltid så fin att fota i och ljuset på kvällen där är helt magiskt, åh.
 
Denna eftermiddag idag har jag dock övat på nationella då jag har matte imorgon, herregud känner jag mest.

030513

Tss ok första bilden är från förra helgen.
 
Idag har jag plockat vitsippor och då vet man att det är vår. Jag har också umgåtts med Ljungis samt fixat pass då jag minsann ska till Spanien om exakt en månad.
Bluubb sen i helgen ska jag endast rensa då jag ska flytta på torsdag (ok så mycket som händer just nu va)

Valborg

I tisdags då det var valborg gick jag till brasan med mamma och Ida vilket var mysigt. Det var extremt lång tid sen jag besökte en majbrasa så det var trevligt. Fint var det också, och varmt haha.
 

Första maj

Idag såhär första maj så åkte jag och fina Astrid ut till skärgården. Det var strålande sol och hur fint väder som helst. Så himla mysigt och passande eftersom att vi firade in våren igår.
Vi gick och köpte äpplen, kakor och dricka och skojade om att vi skulle äta upp alla kakor i de två kakpaketen. Det tråkiga var väl att vi åt upp ca alla tillslut iallafall.
Hursom så kunde vi sitta där på bryggan utan jackor och skor och titta på alla båtar som åkte förbi samtidigt som vi lyssnade på Oskar Linnros vilket var fiint.
Det gick runt ett par fåglar på bryggan som var fina men himla irriterande. Astrid var dock duktig på att göra massa djurläten så dem försvann lite då och då iallafall.
 hej skorna och drickan.
Fint hus som var någon "turiststuga". Det var dock skitläskigt där inne, tss.
Sedan skulle vi åka hem.

RSS 2.0