Birdsong - Pero älskar musik

 
 
 
 
i fredags fotograferade jag min moster när hon spelade på teater Pero och det var så jäkla kul!!! först och främst är min moster svinduktig, hon går under namnet Birdsong och en låt går att lyssna på här, på soundcloud alltså. Hon+bandet spelade så himla bra och det var verkligen fint att få lyssna och ta del av det. Dessutom var det ju kul att jag fick springa runt och fota. 
 
och ifall ni vill se fler bilder eller bilderna ovan i bättre upplösning så klick här så kommer ni till min flickr. Pusskram.

Million ways to live

hej igen! just nu verkar jag gått tillbaka till det här med att uppdatera här en gång i månaden, som bäst. Men så kan det vara när livet kommer ikapp en helt och hållet. Just nu har jag ett välbehövligt sportlov, och det känns så himla skönt. Dock har min kropp sagt upp sig som vanligt, så efter att ha hängt i Eskilstuna under helgen, samt gått på rea på Beyond Retro och fotat till en skoluppgift (bilden ovan), så lyckades jag bli sjuk. Fast ganska skönt helt ärligt att kunna ligga hemma och titta på serier (30 grader i februari, tips!), utan att känna panik för att en inte gör något. 

RSS 2.0