Erik Hassle på Musikplats Stockholm <3

yey, idag var det en sån där bra dag igen. Jag såg nämligen Erik Hassle! igen liksom. Två gånger på en månad vilket känns så himla fint. Han spelade på musikplats stockholm vilket gjorde mig väldigt nostalgisk eftersom att jag sett honom där ett par gånger tidigare, men det var fint. Jag var på spelstället, Radiohuset, två timmar innan spelningen började eftersom att jag alltid är så nojig över att det ska vara massa människor där. Det var det inte kan jag ju säga, och jag bör nog börja lära mig det snart efter att ha suttit ensam på radiohuset ett par gånger eh.. Ett tag innan insläpp stod iallafall jag och Matilda och peppade massvis inför spelningen och mitt i allt dök Erik upp, och så gruppkramades vi innan han fortsatte vidare. Blev så glad <3
 
Spelningen sedan var himla bra (ofc) och ännu en gång satt jag där tokberörd och blev helt knäpp av att känsloläget kunde ändras så snabbt. Satt med världens rysningar under någon låt, under en annan var jag nära på att börja gråta och under en annan sittdansade jag och var sjukt euforisk. Knäppt, men fint. Är så glad över att Erik är tillbaka i Sverige igen för har verkligen saknat att se honom live under de här åren, för har ännu en gång kommit fram till att det inte finns någon bättre liveartist. Sen är ju jag rätt partisk också eftersom att jag råkar tycka att det är den bästa musiker ever, men iallafall. Han är bäst. Punkt slut. <3
 
När spelningen var slut stannade vi kvar inne på spelstället var av att vi fick träffa Erik igen vilket var hfkjsdlaf fint och jag var oiaLKlf'dasöä glad. Han sa att det var fint att vi var där, och vi sa någonting om att det var kul att han spelade igen och att det var fint att se honom. Och så fick vi ta bilder var av att det ser ut som att jag hamnat i nirvana pga världens lycka, men det hade jag kanske (hah alltså ler så mycket av bilden ovan pga var i ett väldigt lyckligt moment, vilket bidrog till denna fantastiska min, men hah ja <33). Och Erik var cute, för på Obaren för ett par veckor sedan frågade han vad jag hette, var av att jag svarade mitt namn, och han ba "justja, jag hade ju tänkt att gissa på det..." var av att jag inte visste om jag skulle tro på det eller inte. Meeen idag, när bilden togs så utbrast han "Felicia! jag kom nästan ihåg det sist. Men lovar att jag inte ska glömma det igen nu!!", alltså???? blev så himla glad ju. Sedan tackade jag Erik för att han är så jävla bra och berättade att hans musik betytt väldigt mycket för mig var av att han ba "men vad gullig du är!" och så fick jag världens kram. Sedan berättade han att det gjorde honom väldigt glad och att han tyckte att det var stort att hans musik faktiskt betydde mycket för andra. Så sa vi hejdå allihop och jag gick därifrån helt sjukt lycklig. Så himla underbart!! och en total musiklycka. Tack ännu en gång Erik, fantastiska jävla musiker. 

Hoffmaestro

var och såg Hoffmaestro på gröna lund igår vilket var så himla bra! Jag hade inte riktigt lyssnat in mig men trots det var spelningen asbra + att en hade så himla kul då det var en sån sjuk stämning. Värt! 

Blomstertid

igår trotsade jag regnet och fotograferade gatufoto! eller ja, ett försök till gatufoto iallafall. Har kommit fram till att jag tycker om att gå runt ensam inne i stan och lyssna på aspeppig musik samtidigt som en fotograferar. Världens bästa kombo då jag kan släppa allt annat och faktiskt stressa av ett tag, vilket är rätt ovanligt såhär sista veckorna i skolan innan alla uppgifter ska in i ungefär alla kurser. Men ja, hursom, såhär blev bilderna.

Erik Hassle - Obaren

hej igen! tänkte berätta om min tisdag som var den bästa tisdagen på väldigt (väldigtväldigtväldigt) lång tid. Jag var nämligen och såg Erik Hassle på obaren!! jag såg ju honom sist 2012, och då var jag 14 år gammal och visste nog inte riktigt hur mycket han skulle komma att betyda för mig åren framöver. Hursom, efter skolan drog jag in till stan där jag sprang runt överallt på Östermalm för att hitta spelstället (mhm har bott i Stockholm i hela mitt liv, och ja, jag har fortfarande sämst koll). Men efter lite guidning hittade jag tillslut och utanför spelstället träffade jag Matilda som jag lärt känna via Erik, vilket var askul!
 
Någon timme innan insläpp stod vi precis utanför konsertlokalen och väntade, var av att Erik kommer ut dit, kramar om oss och säger att det är kul att vi är där, och där tog väl ungefär världens största lycka fart <33 alltså förstår ni ens glädjen när ens största idol som en inte sett på TRE ÅR fortfarande känner igen en och kommer fram och kramar en??? alltså lyckorus. Hursom, konserten sedan var svinbra och jag tror aldrig någonsin att jag blivit så berörd på en spelning. Den känslan han sjöng med var helt sjuk, och så pass att han själv stod på scenen och grät under en låt. Så himla fint. Sedan stod jag där och tänkte att jag skulle ta vara som fan på den här spelningen. Allt avslutades sedan med hans senaste singel No Words som var ännu bättre live och jag stod nog där med det största leendet någonsin. Fanastiska jäkla musiker. Orkar inte ens <333 efter spelningen pratade vi lite med honom igen, fick en till kram, han signerade min tygkasse som är ännu finare än tidigare och sedan gick jag därifrån helglad. Att musik kan göra en så glad ens. Åhå, Erik vad du är bra. 
 
Och för att göra saken ännu lite bättre, fick jag reda på igår, att jag ska se honom igen om 15 dagar. Hur sjukt är inte det här? Men det är så värt väntan, för det finns nog ingen som är så bra som han. Tack Hasslis för din fantastiska musik <3

Tänd alla ljus

lovade ju att jag skulle visa bilderna jag fotograferade i skolan i samband med en uppgift som gick ut på att fotografera självporträtt, så här är de! Jag gick ut i skogen lagom på kvällen så att det skulle vara kvällsljus för att det skulle bli precis så som jag tänkt mig. Och jag lyckades! Så är faktiskt nöjd och glad över de här bilderna, och det är en ju inte alltid. 
 
Just nu sitter jag och övar på en redovisning om surrealismen och Frida Kahlo. Älskar att gå estetiska programmet. Eller ja iallafall när en får läsa konsthistoria om ens favoritkonstnär <3

I am out of words babe

för tillfället går jag runt och är helt lyrisk då min favoritmusiker, Erik Hassle, släppt en ny låt. No Words heter den, och det är nog bland det bästa han har släppt någonsin (vilket är amazing då jag älskar hans gamla musik mer än allt annat typ). Dessutom tycker jag om den här videon så himla mycket. Så tips!! Lyssna (och titta)

1 maj


 
<3

RSS 2.0