300412


Lillasyster som fotograf. Jag har dock redigerat den.

Hej fina små människor.
 Så som ni ser ovan har jag och lillasyster fotat lite idag på dagen. Vi gick ut i solen i någon timme med kamerorna och hoppade runt och var glada. Vet dock inte om resultat från fotograferandet från mitt håll blev speciellt bra. Får se om jag fick till något. Roligt var det iallafall.

På kvällen blev det grilla hos farmor + hennes coop kompisar. Så jag kände att jag inte direkt skulle kritsera coop idag då jag antagligen fått många emot mig :)))) (åh min far hann tänka samma tanke...)
Iallafall vi åt god mat och jag satt och lyssnade på deras diskusioner om saker som coop forum och hur mycket jeans dem sålt denna helg och att Erik Hassle verkar vara en väldigt trevlig människa. Joråå.

Nu sitter jag iallafall och redigerar några av bilderna från dagen som blev hyfsade. Till detta lyssnar jag på Erik Hassles nya. Shiet så bra. Kan verkligen inte sätta ord på det. Älskar denna nya typ av stil i låten. Så galet braa!! Försöker nu lära mig denna låt och kan endast några meningar. Fu.
Aja en månad till We Dance nu, taggaaaa!!!!!

290412



Idag har det varit segdag som gällt. Har inte gjort ett skit helt enkelt.

Var somsagt uppe tidigt och tittade på nyhetsmorgon. Åh så bra han är, underbara Erik. Han körde två låtar från We Dance samt att det var en liten intervju. Så himla härligt. Låten Feather Rain är helt otroligt bra så jag vet inte hur jag ska beskriva det. Roligt med en ny låt också som man inte hört!
 Dock ganska trist att titta på nyhetsmorgon i tre och en halvtimme och han är med i samanlagt 15 minuter. Men iallafall.

Var ute och fotade lite snabbt också men hade inte en jäkla insperation alls så klickade bara massa bilder.
   Istället blev det film och det var jag sysselsatt mig med i ett par timmar. Tittade på Tjenare Kungen som är en riktigt favorit från några år tillbaka. Trevligt.

Nu är det ledigt i två dagar till och det gör mig glad.

Feather Rain


Sjukligt bra.

Ja han var på nyhetsmorgon imorse så har varit uppe sen strax innan åtta. Åh värt var det. Denna låt heter alltså Feather Rain och är från albumet We Dance som släpps om 31 dagar. DÖÖÖÖR.


Emelie.


Fina Emmi.

280412

Åh har haft en superfin dag idag med min lilla fina vän Emmi.

Vi började på Söder där vi bara gick på smågator och skrattade. Vi tittade på dem fina husen, var förundrade över hur tyst det var och skrattade ännu mer.
    Vi tog oss även en liten tur till Kungsan då vi visste att det verkligen var vår där med tanke på alla körsbärsträd. Åh så fint och rosa det var. Riktigt härligt.

Ja jag lekte "diskreta tanten...".
Sen har jag dessutom runt 200 bilder till på dessa träd, ja man fastnade verkligen där.

Vi åt även glass som var otroligt god (iallafall apelsinglassen). Dyr var den dock. Kulglass för 47:-, illa.


Att promenera i Dr.Martens hela dagen var inte så härligt dock. Något som var mer härligt var att jackan låg nedpackad hela dagen och att det gick att endast gå runt i skjortan. *Glädjerus*


Nu hoppas jag dock att jag får återvända till Kungsträdgården den 10 juni för Rixfm festival. Men för att jag ska gå måste Erik Hassle spela och åh så jag hoppas att han ska spela i Stockholm (inte i Göteborg och Helsingborg som förra året för det ligger tjotahejti från Stockholm...)

Sen föresten så såg jag och Ljungis filmen En Kärlekshistora igår. Alla som jag hört sett den har sagt att filmen är otroligt bra. Vet inte riktigt om jag kan hålla med. Men den var helt okej ändå måste jag säga!

Åh nu ska jag redigera bilderna jag inte lagt upp här från idag och lyssna på The Strokes till de, nu mår jag!


260412



                                                                                                                           Bilder från i Tisdags hihi!

Hajjjj. Denna kväll tillbringar jag framför datorn lyssnandes på Kents nya album som släpptes igår och jag kan bara säga att det är kaHKjdhk bra.
Förutom det sitter jag och skäller på min hicka som inte alls vill försvinna. FUUUU.

Skolan var precis som alla andra torsdagar och imorgon har jag skola i två timmar och sen ska jag måla lite, trevligt! :)))

Åh btw Erik Hassle ska med på rixfm festival. Bara att hoppas på att han spelar i Stockholm då jag kommer leva lycklig! (blir lite mycket Hassle här meeen jag kan då inte rå för att han släpper massa roliga nyheter hela tiden)


Stay....



Bara för att jag glömt att nämna detta. Videon för Stay släpptes förra torsdagen (för en vecka sedan alltså). Den är otroligt fin och bra måste jag säga som det mesta han gör är.
Videon skulle man kunna säga är uppbygd av en film med namnet En Kärlekshistoria och denna film har jag och Carro bestämt att se någon trevlig dag!

250412

Okej, jag måste då allt säga att jag saknade att inte skriva här under dessa fyra dagar, så jag är tillbaka. Eller tillbaka och tillbaka vet jag inte om jag kan säga.

Över halva skolveckan har gått och nu är det bara ett par ganska sköna dagar kvar. Så mycket läxor har jag inte heller.

Men igår då. Då var det att besöka nationalmuseet med lilla klassen. Skönt att hitta på något annat än att bara sitta inne i klassrummet och svara på frågor. Så analysera konst skulle vi minsann göra.




Åh efter detta lilla besök fotade jag och Emmi blommor vid pendeln medan Natta och Ebba låg och solade i den varma vårsolen som äntligen är tillbaka.



Ajaa nu är jag taggad som attans inför 30 majjj, ahhh!!!

220412



Blööpp så var även denna helg slut snart och imorgon bär det av mot det där otroligt roliga stället skolan :))))

Jag har egentligen ingenting att blogga om så funderar på om jag ska ta en bloggpause first time ever här om inte ni har något tips på vad man kan skriva om här för jag vet inte. Hejdå

210412



Alltså jag känner ju då såhär att jag inte har en jäkla insperation alls till att ta/redigera bilder. Främt redigera då detta inte är min starka sida och det endast blir fel och dem passar inte ihop med varandra så istället blir det en bild på Julian Casablancas som räddar detta inlägg från att bli helt utan bild.

Iallafall så är det lördag för alla er som trott att det varit söndag hela dagen. Jag har inte gjort ett skit förutom små saker till skolan. Ska bland annat göra ett kollage till skolan om saker som gör mig glad och jag vet inte vad som gör mig glad. Ingenting just nu. Åh har samma problem här då bilderna inte passar ihop med varandra. Mahhh jag dör, ok?

Idag är det dessutom åtta månader sedan jag såg Erik Hassle sist samt ett år sedan och sju månader sedan jag var på en riktig spelning med hela bandet och såg honom så det är okej att vara arg nu. Mm. Missade honom på P3 imorse gjorde jag också så tänker sura ännu mer nu. Hejdå.

180412



Hajj, har haft en såndär fin och bra dag idag i min lilla bunker till skola. Dagen har bara flytit på och varit himla bra. Allt förutom tyskan då jag inte fattar ett skit och min lärare är det bara ett stort nej på. Fu.

Eftermiddagen har varit superrolig och tillbringats till läxor och teknik! :DDDD Har då en ganska stor redovisning imorgon och har fyra A-4 att kunna rabbla utantill. Okej kan självklart inte allt men ganska mycket vilket känns bra.

Idag skaffade dessutom min lilla favoritis instagram så nu är jag glad och nöjd. Åh imorgon släpps videon för Stay. Är konstigt nog inte sådär super jag dör aahh taggad. Men det kommer väl imorgon antar jag...

We Dance.



Okej min hjärna kommer inte fungera normalt i slutet av denna vecka. Satt hemma och grät och skakade då jag läste att världens bästa och finaste Hassle kommer till lilla scenen på Grönan den 24 juli. 2 år och 19 dagar efter att allting började på detta ställe. Denna gång ska jag dock befinna mig längst fram och inte längst bak.

Det blev ju inte bättre av att jag ska läsa lite om spelningen och det står att albumet We Dance släpps den 30 maj. Ni får förstå att jag är i chocktillstånd idag (ja igår också när Stay släpptes). Jag dör.

Och göra Teknik blir ju fan inte lättare nu.

If you love someone you should not let it show.

Är lite lycklig då Mr.Hassle tydligen släppte en singel idag. Detta är vad jag märker under mina händelselösa håltimmar. Att twitter fungerade så jag kunde läsa denna nyhet är ett under.

Men iallafall åter till låten. Stay heter den och är bäst. Har dock hört den milliontals gånger innan då han spelat den förut men studioverisionen var nog bättre med alla instrument och allt pålagt. Bra är det iallafall och hela vägen hem från skolan gick jag och nja nästan grät, skrattade och var så himla glad. Halvt osocial var jag också då denna var i mina öron hela vägen hem. Framsidan är dessutom också så himla fin.
 Åh detta gjorde inte alls så jag längtar till albumet mer...

Hihi och denna låt är dessutom veckans hittvarning på rix då han var där på första sidan. Detta är bara galet.

ÅHHH uppdatering, hans video för denna låt släpps nästa vecka, jag kommer döööööö, okejjjjjjj?? Åh jag fattar ingenting.



Länka låten kan jag inte heller då min dator inte har spotifyyyy, men klicka här så går det på annat vis.


150412



MAHAA denna jacka på bilden över införskaffade jag mig idag. Är så himla nöjd då jag tittat lite på denna innan men aldrig haft pengar med mig för att köpa den (så jag...) men idag som sagt, idag då blidde den miin ♥

Men idag då så var jag på Söder med syster och hade det lite trevligt. Folk åt glass, satt på uteserveringar och fiskmåsarna flög runt över Medis. Våren verkar komma tillbaka trots denna snökaos igår.
    Nu såhär på eftermiddagen ska jag ha det fett kul och göra SO. Åh imorgon börjar skolan igen, knasigt nog ska det faktiskt bli apkul. Har saknat min lilla skola nu efter tre veckor.

Annars är jag ju typ störd och satt och läste horoskop i min systers tidning och där stod det att min turdag denna månad är den 20, alltså på fredag så nu tycker jag att denna fredag ska vara trevlig, haa!

Åh idag är det 100 år sedan dååå, Titanic ♥

nej.

Hej nu sitter jag och irriterar mig på massor av människor som säger att det var 100 år sedan Titanic sjönk idag. Det är 100 år sedan båten koliderade idag. Döö på er. Hejdå.

140412


Hejdå fina instagram ♥ (JÄVLA FAAJSBOOKSOM KOMMER PÅ ATT KÖPA DENNA FANTASTISKA APP)

Att vakna med ett snötäckt Stockholm var inte det roligaste man kunde vakna till idag måste jag påstå, nu skiner solen dock och imorgon lär allt vara borta igen.

Idag har jag också gått runt och trott att det varit söndag hela dagen, därför känns det himla bra när man tänker efter och vet att det är lördag. Sånt gör mig lycklig.
Läxor är alltså det jag underhåller mig med idag, har precis gjort klart min SO-uppgift vilket är så himla skönt. Nu är det bara denna fantastiska teknik jag ska göra klart. Jag-dör.

Jaja annars om jag inte missförstår någon/några som skämtar på instagram så håller The Strokes på med deras femte album. Maj gaaahd på det. Dessutom (hör och häpna) så jag har hittat min favorit i One Direction vilket jag ska visa Emmi på måndag.
KNAAAS! Sen är jag otålig för att det är tre veckor sedan jag bestälde mina drömskor och inte har dem kommit än, örkar inte. Hejdå


Tio till ett.

10 saker jag tycker om:
Fina fotografier
Min familj
Mina vänner
London
Erik Hassle
Dr.Martens
Glass
Konserter
Södermalm
The Strokes



9 saker jag tycker mindre om:
Kyla
Försenade bussar
Stockholms city
Tidiga morgonar
Stress
Prov
Regn och busväder
När saker inte vill så som jag vill
Hissar



8 bloggar jag läser:
Josefine
Astrid
Maja och Petronella
Floras
Linas
Jenny
Towe
Felicia

7 saker jag vill göra i framtiden.
Besöka min favoritstad London igen
Bo i en fin lägenhet på Söder
Se The Strokes live
Köpa mig en bättre kamera
Ta studenten och vara lycklig
Göra ett fint fotokollage och ha på väggen
Ha det bra med alla människor jag tycker om



6 filmer jag tycker om:
Titanic
Inception
Dear John
Remember Me
Mamma Mia
Twilightserien

5 saker jag är rädd för:
Hissar
Mörker
Flygande djur
Skräckfilmer
Bli ensam i framtiden

4 ord som beskriver mig:
Glad
Galen
Envis
Blyg



3 saker jag ser fram emot:
Kent i Augusti
Sommarlov
Erik Hassles album han spelar in just nu

2 snygga kändiskillar:
Erik Hassle
Julian Casablancas (en yngre Julian iallfall)

1 bra låt:
Kent-Pärlor


130412




Fredagen den 13 är det idag och jag kan ju inte riktigt påstå att jag har haft mer otur än vanligt, jag åker ju nästan alltid på massor av oturliga saker och idag var inte heller något undantag direkt.
Vaknar av ett regnigt Sverige som det varit hela veckan nu, trött som saatan var jag också så har stannat kvar i min kära säng hela dagen trots att det egentligen var att plugga litegrann som stod på schemat. Men för att lägga på och göra det hela ännu bättre med denna trötthet har jag åkt på denna fabulösa mensvärk som vanligt och nu tror jag att jag ska gå under :)))))
  Så men för att försöka få till allt någolunda bra ska jag sätta mig och titta på film här i min lilla ensamhet.

Annars så har jag nått mina 1000 följare på instagram nu, är genomlycklig!!


120412

Åh nu har jag haft två helt otroligt fina och underbara dagar på lovet som tillbringats med två av mina himla fina vänner Ljungbergskan och Astrid.

Det hela började med att vi åkte ett gammal och hedeligt grönt tåg in till stan för att hämta biobiljetter, äta mat och bara gå runt på stan. I city dock så det är ju inte alls lika trevligt som på Söder men med fint sällskap blir det såklart otroligt trevligt.



Att dem sedan ville sätta sig och vänta inne på sergel en timme innan filmen började var dock inte lika roligt. Jag satt där med kameran i handen och lekte "diskreta tanten" och tittade på klockan ifall att den hade flyttats fram några minuter. För att tiden skulle gå snabbare så sitter Carro och viftar på benen där hon sitter och det slutar med att det är coola på hela golvet.



Coola som sedan försvann...

Sedan var det då dags att se den filmen jag väntat på i ett halvår för att få se på dem stora bioskärmarna. Den filmen som varit min favorit i tre år, den filmen som var hela mitt liv för tre år sedan. Titanic. Det var så himla underbart. Den är så otroligt fin. Det bästa som finns.
  Carro kunde verkligen inte hålla tårarna inne så hon gick och halvt skrek och grät efter och vi fick många blickar på oss då jag och Astrid dessutom går bredvid henne och skrattar då vi vet att det inte är något allvarligt. Så det kan bli...

Dagen avslutades hemma hos mig då vi hade det supertrevligt och roligt. Carro sminkade jag i hela ansiktet med allt möjligt som ögonbrynspennor och massor av svarta ögonskuggor till mascara som dock inte användes till ögonfransarna. Sen gick det inte att ta henne seriöst på hela kvällen, man skrattade så fort att man såg henne. Jag har dock blivit beordrad med att INTE lägga upp bilderna så jag får väl så snällt lyda henne.


Idag däremot åkte Astrid tidigt men Carro stannade hela dagen och vi har väl varit två döda fiskar eller något. Vi har spelat lite spel var av att jag inte ska spela Yatzi för då förlorade jag endast. Fyra i rad var mer min grej måste jag säga.

Upptagen anonym tjej.

Nu på kvällen har jag legat och pratat i telefon med min kära vän Emmi i över en timme. Saknar henne så galet mycket då vi inte träffats på en månad nu pga dessa praoveckor, sjukdomar samt påsklovsaktiviter. Men nu på måndag ska jag minsan få träffa den One Direction älskande knasflickan igen!


Ida




Kan inte riktigt bestämma mig om bilden ska vara i svartvitt eller färg. Men aja.

Gratisfaction


Skönhet.



Nu är jag med i tvspelsweb fototävling igen. Denna gång är temat skönhet och därför valde jag bilden ovan. Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag vilja vinna detta LÄNK.

Always so close but so far away.




Mahaa, hej.
Det slutade med att jag var hemma inne på mitt rum hela dagen idag. Hade inte alls någon lust med att gå och sätta mig på något pendeltåg i regnet för att komma in till stan. Inte en chans. Så var hemma istället. Har lyssnat på The Strokes i princip hela dagen förutom små mellanrum då jag lyssnat på underbara Erik Hassle eller Mando Diao som Emmi dessutom älskar.
  Jag har även haft en depp dag då jag endast vill se Erik Hassle och det blir inte bättre av att han bara har en spelning vilket är i Göteborg. Detta gör mig på galet dåligt humör. Något som gör mig på bättre humör är dock att jag haft en fabulös instagram dag idag. Har fått tre nya följare på min nya profil var av att jag läser alla deras bloggar och det är dessutom mina favoritisar. Hihi och två av dem följer mig då på båda profilerna, hihi lite glad sådär.

Imorgon kommer jag ha en superdag med mina två fina vänner Ljungis och Astrid. Ska blir super. Vad vi hittar på tänker jag dock inte tala om här idag inte. Mhaaa kram!

Annars sååå Följ min blogg med Bloglovin


100412




Testade en ny typ av redigering på dessa bilder och blev faktiskt ganska nöjd med det, hihi!
  Idag var det egentligen tänkt att jag skulle ut i naturen med kameran runt halsen och Astrid bredvid min sida som också skulle ha kameran runt halsen. Dock vaknade jag av ett regningt och grått väder som inte alls är något roligt att fota i så vi ska fota någon annan gång i veckan istället förmodligen!

Istället kanske jag ska iväg med lillasyster lite snabbt till ett ställe. Mihi, trävligt!

Stay.



Har haft en "Malin Dahlstöm" dag idag och har lyssnat på alla möjliga typer av band hon har varit med i osv. Hon är så sjukt duktig, och skriva låtar är hon fasen bäst på (nästan iallfall...)

Who's gonna walk you home.



Har egentligen inte något att säga. Det går inte riktigt att beskriva i ord över hur mycket jag tycker om denna låt.
 Deras röster är dessutom så himla fina tillsammans.

Boy Will Sing For Directions Home.

 

  Johannes Helje

Nu och idag finns bästa Armands debutalbum på både Spotify och Itunes vilket jag tycker att ni bör lyssna på. Fint och bra är det må ni tro. Är dock lite besviken på att min favorit av hans låtar All for Sara inte finns med, men det finns ju mycket annat bra!
  Och albumet heter som sagt Boy will sing for directions home.


090412




Var ute och besökte ett kolonilottsområde idag på förmiddagen då min mor skaffat en ny kolonilott där vi bor nu. Måste säga att det såg ganska trist ut samt att den hade biodling där så det finns inte en chans över att jag kommer vara där senare då jag är livrädd för bin.
 Men för att komma till sak nu då, en bit bort fanns det ett jättefint område där en å flöt samt att det växte massor av vitsippor. Dem hade dock inte börjat slå ut så mycket än men snart så. Fint att fota var det iallfall!

Så imorgon ska jag och Astrid åka och fota också, roligt!

Påskhelgen.

Nu var det då allt ett bra tag sedan som jag tittade in här på bloggen förutom det lilla i fredags. Jag kan iallafall tala om att jag har haft en himla fin påskhelg vilket jag hoppas att ni också haft.
Men nu ska jag minsan ta och sammanfatta det lilla i bilder. Är hos mamma nu så kan äntligen uppdatera med nya bilder, ca 800 blev det att ladda in. Jag har fotat så himla mycket den senaste tiden vilket är jätteroligt!

I torsdags, skärtorsdagen var det dags för min sista dag i skolan på min lilla praoplats. Många var lediga denna dag så det var väldigt lungt i klassen då det gjordes påskpyssel i form av påskkort. Det blev många gula kycklingar gjorda var av mycket letande efter den bra "guliga" pennan. Det var även pannkaksfest och efter lunchen tittade vi på Harry Potter. Supermysig dag och jag insåg att jag skulle sakna den lilla klassen. Jag har trotts allt haft fina veckor.
Som tack fick även jag och alla andra praoelever ett biopresentkort vilket jag troligtvis kommer använda till att se världens underbaraste film Titanic ♥

I torsdags var även jag och lillasyster ute och fotade. Nu blir det mest "sneak peaks" från fotograferingen så dem "riktiga" bilderna lär dyka upp någon gång i veckan!


(är fullkomligt kär i dessa röda streck i bilderna...)

Så blev det långfredag vilket jag är expert på då jag fick lära mig mycket om detta i kyrkan i veckan, haha. Det blev en tur ut till min farfar på landet. Där befann sig även min farbror, kusin samt deras livsfarliga(iallafall om man är lite hundrädd) lilla hund Musse. Snöade gjorde det också. Förra påsken var mycket härligare i vädret när man gick i klänning utan varken koftor och jackor. Nu blev det att sitta inomhus. Detta var dock mysigt ändå. Till middagen grillades och det var även första gången jag åt grillat iår och det var så himla gott.



Denna läskiga sak kan man även hitta i min farfars fönster.

Det blev påskafton och till detta påskfrukost samt påskägg med godis i då jag fått ett litet break från mitt godislöfte under påsken.

Solen lös (snön låg dock kvar) så jag gick ut för att fota lite med kusin och syster. Lilla Emma (min kusin) ställde upp som modell vilket hon tyckte var himla roligt. Efter ett tag ville hon dock springa runt på tomten och leka med stenar och is. (fler bilder från denna fotografering kommer antagligen också senare.)

Glada tjejer även om jag kör på att ha värsta stonefacet.



Denna bild har då Emma tagit.


Strax innan vi åkte tog vi oss också en liten tur ut. Det blev mest att fota hästarna som stod i hagen en bit bort.




När vi väl var hemma igen ville jag så hemskt gärna måla ägg vilket jag inte gjort på många år. Så jag och syster satte oss och målade. Härligt var det. Ska kanske göra om det hos mamma imorgon.




Gissa vilka två av dessa som är mina!

Så idag då. Då åkte jag minsan till mormor med mamma och Ida. Det var supermysigt. Släkten från mammas sida var också där och vi åt god mat och hade det så trevligt så!




Fler påskägg fick jag också så nu kommer jag nog antagligen snart föräta mig på godis. En t-shirt samt pengar har jag också fått under helgen.
För pengarna ska jag nog antagligen åka in till Weekday för att köpa en Jeansjacka som jag velat ha så himla länge. Får bara hoppas att den finns kvar fortfarande.



Annars i veckan så har jag inte någon aning om vad jag ska göra. Ska förmodligen se Titanic på bio men har inget mer inplanerat. Fota lär jag också göra. Mycket.


060412

Hej gosigos människor!
Åh glad påsk, långfredagen idag ju vilket jag är expert på eftersom att jag lärde mig allt om långfredagen i onsdags!

Nu befinner jag mig iallafall ute på landet hos min farfar och stannar där tills imorgon.
Har haft en otroligt mysig dag då kusin+farbror också är här. Lilla knasEmma. Hon har dessutom fett bra koll på Erik Hassle nu, mahaa! (eller ok hon hade det innan också...)
Träffat en hund har jag också gjort. Farbrors hund Musse. Leeeskig sak. Men ne han är ganska snäll efter ett tag, haha!

Imorgon är det somsagt påskafton vilket firas hemma hos min far, på söndag sticker jag däremot till min mor. Tjuuuhe.


040412



Denna dag har också rullat på fint. Praoen gick fint och bra. Påsklunch var det också. Stackars lilla Josse hade mycket att göra denna lunch men trots stress klarade hon det fint!
Sista dagen på fritis var det också (otroligt skönt!!) jag och Astrid var med i lilla ateljen och hjälpte till lite när det gjordes påskharar. Läraren ska jag inte säga något om. Var arg på alla barn hela tiden under denna timme...
  Jag träffade också några barn för sista gången någonsin (känns trist att säga...) då dem flesta är lediga imorgon.
    Maaah sen är jag fett nervös då en lärare har sagt att dem håller på att "fixa" något till alla praoelever som varit där i två veckor nu. Jag och Astrid var otroligt nyfikna när vi gick hem kan jag säga.

BTW Titanic har nypremiär idag samt att en av mina favoritisband SugarPlum Fairy spelar i Stockholm idag (utan åldersgräns) och jag får inte gå på något av det vilket slutar med suris.
(nej är faktiskt glad och snäll idag.)


030412



Hej alla gullehönor som läser detta.

Har haft en fin dag idag också. Praoen rullar på. Var i kyrkan idag och jag kan säga att jag inte är speciellt religös. Inte någonstans. Kom dessutom bara att tänka på Kungeln i Jungeln då dem talade om Jesus så att så kan det lite gå.
Påskpysslade gjorde vi också i kyrkan. Påsktuppar. Finigt förstår ni!
En av dem som jobbade där trodde också att jag var runt 19-20 år då hon trodde att jag läste och studerade till att bli lärare...

Nu är det endast två dagar till på dessa praoveckor. Ska bli så otroligt skönt men tror dock att jag kommer sakna den lilla klassen jag är i nu. Dem är så himla fina och gulliga allihopa. Och om ni har dåligt självförtroende är det väldigt bra att besöka denna klass för oj vad ditt självförtroende kommer att öka. Alla dessa fina komplimanger man får varje dag, haha! Knasbarn.

Åh nu ska jag sysselsätta mig med något mer innan jag ska säga hej till min kära säng och sova ut så jag kan besöka en till dag i skolan samt äta påsklunch.
Pusshej.

Btw Titanic har premiär imorgon. Världens bästa film. Ska absolut se den på lovet nästa vecka, detta är ett måste.

Tomorrow



Detta är bara så himla bra. Taggar så galet mycket inför den 14 maj då deras debutalbum släpps. Ska bli så himal kul!

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.


Detta låg i utkast som jag trodde att jag publicerade förra veckan men uppenbarligen inte...

Detta är bara fint och bra.

020412



Ny vecka och ännu en till praovecka. Otaggad som attsikans har jag varit på det. Trots detta har min dag varit helt okej. Har börjat komma in i det här nu. Är hårdare på att säga nej till alla dessa barn och har börjat hitta lite arbetsuppgifter här och där som bara inte handlar om att hjälpa till att stava samt räkna ut mattetal. 
 Idrott stod på schemat idag och fick reda på att det skulle vara dans. Hann självklar tänka en tänke som var något i stil med "OMG NEEEJEJEJEJEJEJEJ. JAG TÄNKER DÖ NU. ALDDDRIIIIGGG!!! Men sedan kom jag då på tanken att jag inte skulle vara med. PFFFT trodde jag. Man skulle dansa två och två och en saknade någon att dansa med. Vem tror vi att idrottsläraren skickar in dåå? MHaaaaa. Alla fattade allt fint förutom jag som förstöde allt med min dåliga kordination. KEWL.
 Jag har också fått reda på att dem i denna klass älskar Justin Bieber, Ulrik Munther och Youngblood. Mina favoriter (y) Tycker dem om One Direction och Eric Saaaaade blir jag antagligen självmordsbenägen (är detta ens ett ord troo?)
Jag har dock inte lärt dem vem Erik Hassle är och kommer antagligen inte göra det heller (besviken på mig själv!!!!). Jag tycker dock att jag kanske ska försöka få in de. Vet dock inte hur. Hjälper inte att gå i Erik Hassle tröjor. FAAAIIILLLLL.

Och detta inlägg blev något i stil med flummigt. Men det är vad jag är just nu. Jag hade tänkt att jag skulle styra upp bloggen lite men nnneeeee nu tänker jag inte det, nu skriver jag på mitt sätt och som jag är. HEJDÅÅÅÅÅ.

BTW så är det ett år sedan jag och Astrid var inne i stan och jag hittade en stencoool affisch. Då snöade det inte, det gör det idag. Jävla hfKJHFKJAKF SNÖ. NU HEJDÅÅÅÅ.

010412


Just nu sitter jag och är lite smått irriterad på mig själv då jag var så glad över att jag skulle uppdatera lite här på bloggen med nya bilder och massa roligt då jag sprungit runt och fotat så himla mycket idag. Så jag trycker igång datorn, loggar in och ska bara hämta USB-sladden, och nej då minns jag att jag aldrig packade ned den från min mor. Så några nya bilder blir det då inte alls idag, men en gammal bild från den underbara och fina staden London som jag saknar så himla mycket!

Min helg har inte varit den bästa. Var hemma från praoen i fredags då jag låg hemma med halsont. Eller ja jag hade nog ont överallt i kroppen efter en vecka med massor av barn men halsen var värst.
Igår gjorde det också faslans ont men drog mig ned till farmor med familjen då vi + släkten skulle fira henne eftersom att hon fyllde år förra veckan.

Men idag mår jag bra! Vaknade helt utan halsont och är lycklig! Beställt Armand Mirpours album har jag också gjort (eller min far gjorde det). Har även bytt ut en Erik Hassle bild på väggen till en ny Erik Hassle bild så nu är det fint må ni tro!

Första april är det också! Jag har varken blivit lurad eller lurat någon. Försökte dock att lura lillasyster men hon lyssnade inte på vad jag sa då hon var väldigt upptagen med sin telefon så det slutade inte roligt. Någon av er fina som blivit lurad idag?


RSS 2.0