Tygkassar och fina blommor

igår fick jag hem världens finaste tygkassar. Jag har velat på att köpa dem här i ett par år nu men förra veckan fick jag för mig att jag äntligen skulle köpa dem och det är jag SÅså nöjd med för dem är världsbäst. Den svarta lär jag använda precis hela tiden, hihi.

26 augusti 2013

Idag är det den 26 augusti vilket innebär att den bästa musiker någonsin fyller 25 år. Grattis fina Erik Hassle.
 
Ok förövrigt, idag började den första riktiga skoldagen på gymnasiet och det har bara känts så himla bra. Just nu är jag så lycklig då min klass känns så himla bra och det känns bara så rätt att gå i den här skolan vilket är så det ska vara. För tillfället saknar jag knappt min gamla klass (förutom mina närmaste fina vänner <3<3) så detta är bara så bra. Tycker om min skola.

Television

Emil från Urban Cone har gjort ett litet sidoprojekt och han är så braaa <3

Första dagen på gymnasiet

Den här dagen skulle kunnat varit den nervösaste dagen i hela mitt liv. Idag har jag alltså gått första dagen på gymnasiet. Jag satt i aulan i skolan imorse och skakade medan rektorn pratade, så ja - mycket nervöst.
Skolan jag börjat på (vilket är Kulturama) verkar bra och min klass verkar också bra. Det känns så fint att gå i samma klass med 29 andra som också tycker om fotografering lika mycket som jag. Bra grej alltså.
Just nu känns det bara så konstigt att vi kommer gå i samma klass dem här tre åren, har fortfarande inte gått vidare från min förra klass riktigt tror jag.
Så bra dag dock, förutom att jag är så blyg och inte vågade säga någonting under typ hela dagen. Men iallafall, tycker att det är ok första skoldagen??
nu ska jag dock fortsätta att läsa tredje delen utav dessa fantastiska böcker <3<3

170813

igår var jag och fotade på We Are Sthlm igen och det var så himla kul den här gången också. Nu var det inte bara hip hop utan mer variation vilket var roligare att fotografera. Så bra kväll.
(ok och så kanske jag lägger upp flera bilder sedan när jag redigerat, pusshej)
 

We Are Sthlm

Igår hade jag en jättefin dag.  Det var nämligen så att i Juni efter att jag sett Icona pop och var helt lyrisk över hur roligt det var att fota så ser jag på fotografiskas facebook sida att dem har en konsertfoto workshop med min favorit fotograf som kursledare. Snabbt som attsikans gick vi in och beställde och igår var det äntligen dags.
 
Vi var tio personer med mig och under fyra timmar var det föreläsning med Emma Svensson. Vi fick lära oss massa bra saker att tänka på osv med konsertfoto och det var så himla intressant. Wiiii. Sedan på kvällen fick vi presspass för att fota på We Are Sthlm vilket var så skoj! Jag kände inte igen någon som spelade men det var ju själva fotandet som så kul (fast svårt)!! Hursom så ska jag syssla med detta nästan hela veckan och jag är så pepp!!
 
på eftermiddagen spelade Elias Sahlin.
hursom så var det hiphop hela kvällen.

Från en aprildag


just nu vill jag mest fotafotafota då det var så himla längesedan.
Dem här bilderna är iallafall ifrån april när jag och Ljungis fotade,

Från min Instagram

-i onsdags satt jag hemma och läste samt tittade på min fina vägg (det var dock ett tag sedan jag gjorde någonting nytt på den så måste komma på nya idéer snart!)
- i torsdags gick jag upp tidigt då jag skulle till miljöverkstan.
- där fanns mitt favoritträd med lampor.
- sedan gick jag på Söder med Ljungis (som dock inte ville vara med på bild, ehe)
- idag hade vi mig häär (har förövrigt läst nästan hela dagen. Har kommit i en bokperiod vilket är ovanligt gällande mig)
- och så mina älskade Urban Cone saker som måste få lite kärlek <3<3<3
 
Hursom uppdaterar jag instagram lite oftare än vad jag gör här. Så vill ni följa mig så heter jag @feliciialinnea. Puss.

Miljöverkstan

idag gick jag upp tidigt (kvart i åtta??) för att följa med min mamma till miljöverkstan där dem har stadsodling. Det var spännande att se och himla fint. Det fanns solrosor som var jättefinaaa!!
det fanns en liten innegård där det fanns världens coolaste träd med lampor i, så cool idé tycker jag!
Sedan fixade mamma med blommor, tss.
i samma byggnad (som varit en gammal skola) höll dem på med ett konstprojekt just nu. Dem har sågat ut och målat figurer som de sedan satt på husen. Det var himla fint måste jag säga!
efter ett par timmar sa jag hejdå och mötte upp Carro på pendeln för att åka in till stan. Vi åt glass på stikki nikki och jag kom fram till att äppelglass inte är gott, vi gick på fina gator, gick i massa olika affärer(som skydd för regnet som oturligen kom idag) och hade det allmänt fint.
Sedan hittade jag en fin vägg som jag absolut skulle placera Carro framför för att fota (hon var dock inte lika peppad, haha) men hursom samtidigt var det någon i huset mittemot som hade fönstret öppet och lyssnade på musik, så samtidigt som vi fotade fick vi höra Oskar Linnros, fint.
Annars just nu räknar jag dagar till skolan och det är nästan så att man kan räkna på fingrarna nu (13 dagar, iih) och det är så nervöst så jag tror att jag dör.

060813

hej igen efter sisådär två veckor. Jag har det bra i denna fina sommar just nu och njuter av de två sista veckorna utav mitt sommarlov. 
Men i alla fall. Sen sist så har jag varit ute på landet hos min farfar där jag badat, åkt båt, spelat kort, läst och haft det fint, sedan har jag badat ännu mer och ätit glass, finigt.
 
Sedan för att göra detta tråkigare så fungerar inte min dator som den ska vilket resulterar till dessa gamla arkivbilder samt att denna uppdatering inte är på topp. I alla fall, hoppas att ni har det bra <3<3<3

RSS 2.0