One big memory

Idag går jag runt och glittrar och jag tycker om att glittra för att det är fint. Det syns ju dock inte på bilden vilket är synd.
 
Efter skolan idag fick jag besök utav Astrid och vi diskuterade sommarplaner, åt skorpor samt pratade gymnasium vilket var jättetrevligt.

Comedown machine

Idag går jag runt och är glad och pirrig. Jag blev så otroligt glad av att titta min mail och se att mitt älskade favoritband The Strokes släpper sitt femte album i mars (!!!) vilket är så himla nära och jag vill bara skrika, gråta, skrika av lycka för det här är så bra. Sedan släpps den första singeln om 20 dagar, spricker av lycka.
Samtidigt är jag glad för att min fina idol och förebild spelar in nytt som jag inte vet när det ska släppas vilket gör att hela jag blir ett enda stort pirr!
Musik är så bra.

20.52


Jag tycker inte om måndagar då skolan fått in alla jobbiga ämnen på en och samma dag. Att ha tyska, slöjd, fysik och kemi är verkligen inte roligt. Speciellt inte kemin och fysiken med vår tråkiga lärare som gör att man endast håller på att somna på lektionen, så mhm jag hänger med otroligt bra på dessa lektioner!

Det som livar upp denna måndag är att det var varmt ute idag och med varmt menas det med hela 1° samt att jag idag för två år sedan var så lyckig när jag fick reda på att Erik Hassle hade gjort en skiva med halva Kent. Dessa år har gått så himla snabbt, galet.

Ett halvår sedan

Jag sitter och funderar på hur ett halvår kan gå så himla snabbt. Jag kan inte alls förstå att det redan är ett halvår sedan jag såg denna underbara musiker senast. Så nu börjar jag på abstinenser (nästan iallafall) och vill helst gå på konsert snarast för saknar att höra hans fina låtar live. okej?

Gitarrböcker och sådant

Efter att jag haft utvecklingssamtal i onsdags gick jag och mamma till biblioteket och då passade jag på att låna ett par tjusiga (öööhm) gitarrböcker då jag fortfarande håller på att övar och övar på min älskade gitarr.
Jag hittade iallafall lite fint i form av Oskar Linnros, Salem Al Fakir och Erik Hassle!! Husom var det lite för svårt för mig men iallaafall. Jag får väl öva lite, pfft.
 
Idag ska jag iallafall göra alla läxor jag inte gjort under hemstudiedagarna, heeeh

Ett öppethus och en sammetskjol


Hihi idag har jag varit mest jätteglad då jag besökt en otroligt fin, bra och underbar gymnasieskola. Alltså åh vad jag önskar att jag ska få gå där, kommer väl ca dö ifall att jag icke kommer in där.
 
Efter att vi varit där åkte vi iallafall till Söder där jag köpte lite fint som jag tittat på jättelänge, ja bland annat denna sammetskjol (eftersom att jag älskar sammet, haha). Denna tröja blev också lite av ett spontanköp på ett presentkort jag fick i julklapp.
Hursom detta med att jag är riktigt dålig dock på att fota outifitbilder bör icke diskuteras. Jag fick även för mig att jag skulle ta bort täcket från sängen och det blev ju inte speciellt fint :))) Ok en lärdom för dagen iallafall.
 

One way trigger

Nu är jag ungefär gladast och nu tycker jag att ni fina kan lyssna på The Strokes nya låt One Way Trigger på deras hemsida för den är bäst. Älskade The Strokes. Jag är så glad.
(ok och hoppsan så handlar min blogg ca endast om detta band)
 

I live my life in black and white.

Idag går jag runt i min nya klänning från Monki och jag tycker om den så himla mycket. Den är så fin, hihi.
 
Under dagen har jag även gjort en äcklig och hemsk tyska läxa vilket tog timmar. Jag var så otroligt lättad när jag blev klar med den så det inte är sant. Att jag dock har tusentals andra läxor att göra behöver väl dock kanske inte diskuteras, ehm.

210113

Jag och Ida gick ut och fotade lite förra veckan. Hursom måste jag säga att det är himla svårt att fota naturbilder, jag tycker att det är så himla svårt för jag får liksom inte till det ordentligt. Jag tycker dock att det gick ganska bra ändå, hihi.
Ida har även tagit bild två och fem på mig.
 
Idag öppnar även gymnasieantagningen och det känns mest jättenervöst.

P3.

P3 guld slutade likadant som förra året. Jag sitter hemma och är jättesur, ledsen och besviken för att inte fina Niki and the dove vann. Dem var så himla värda det och tycker det är bajs att dem inte vann.
Hursom var det fint att Kent vann, även rätt fint att Icona Pop vann. Fast det finaste var väl Erik Hassles trummis i rånarluva. Aja helt okej P3 guld iallafall då.

Moderna museét.

Idag var jag, mamma och Ida på Moderna museét. Där var det sista helgen av fotoutställningen Wolfgang tillsammans. Hursom var det himla kul och det fanns många fina fotografier.
Syster.
Sedan gick vi även bara på museéumet och tittade på annan fin konst.
 

All the time

Idag är en sån dag som är bra. Just nu är jag så himlaaaa glad för The Strokes har en ny singel som heter All The Time. När den släpps osv vet jag inte men jag är glad nu iallafall.

If a bird can sing with a broken wing


160113

Just nu är allt så himla fint utomhus då det snöade helt tokigt mycket igår.
Jag kan väl dock säga att jag börjar tröttna på denna snö och kyla nu efter att ha stått ut med det sen i början av december.

Oktober-December

Åh den sista delen i min lilla årsresumé.
 
Oktober.
 
Hösten kom i oktober och jag blev så himla glad då hösten är min absoluta favoritårstid.
Jag fotade med mamma och syster i det finaste höstvädret. Solen lös så himla fint.
Jag gick i min fina orangea tröja hela hösten för den är så fin.
Jag fotade med Josse och Astrid. Josse har även tagit bilden på mig, hihi.
 
Sen skulle jag även praoa i oktober men istället låg jag hemma och var sjuk, jag var så otroligt besviken så att det inte var sant. Jag köpte även mina första och fina glitterlack.
 
November
 
I november spelade jag in en engelska film i skolan med Astrid, Carro och Emmi som blev himla knasig. Hursom så bakade vi pepparkakor i denna lilla film.
Jag såg bästaste Markus på cirkus med Ljungis. Sen gick jag med min fina tygkasse dagligen i hela november.
Jag hann läsa två böcker i november vilket är väldigt ovanligt. Dock var dem ju från skolan så jag var ju tvungen.
Jag avslutade november med att se världens bästa Urban Cone, åh vad jag tycker om dem.
 
December
 
Jag fick min älskade kånken på min 15-årsdag!
Mina vänner kom hem till mig och vi drack glögg och julpysslade inför julmarknaden som skulle vara i vår skola veckan efter.
Vi bakade pepparkakor hemma.
Jag gick i mina fina glitterstrumpor.
Jag och syster gick inne i stan.
Firade jul och var glad.
Jag började fixa min vägg hos mamma med massa fina bilder och affischer. Jag har dock jättemycket kvar att fixa som syns.
Sedan avslutade jag december med att titta på bingolottosnyårskväll då fina Erik Hassle var med och sjöng sin nya och fantastiska låt Grace.

Winter´s Calling

Idag är jag mest jätteglad då vi fick spela massor av roliga instrument på musiken och det var så himla kul, åh!
Sen snöar det äckligt mycket igen och det blir jag ledsen på vilket gör att jag faktiskt saknar sommar samtidigt som jag blir ledsen på idrottslektionerna i skolan där vi gör samma saker vecka efter vecka och min idrottslärare är bara dum samtidigt som hon är precis som Gunilla Person. Nu lyssnar jag på Julian Casablancas och han är bra. Det var ungefär det.

Måndag

Ett par bilder till från när i lördags då jag fotade Carro.

Idag är det måndag och jag tycker inte om måndagar och speciellt inte nu då alla dessa ämnen som jag inte tycker om hamnat på just måndagar. Dumma schema.

En fin helg i januari

Under denna helg har fina Carro varit på besök hemma hos mig. Det var varit otroligt trevligt och igår drog jag med henne ut för att fotografera. Eller jag fotade Carro och Carro frös. Hursom så var detta jättekul och vi har bestämt att vi ska göra om detta fast då ska det vara vår och varmt.
 
Idag är det söndag och eftersom att söndag är min officiela pluggdag ska jag plugga hela dagen. Engelska och Tyska, dem absolut roligaste ämnena, öhm.

Materiell lycka

Idag är jag världens gladaste då jag fick hem ett fint paket från posten som innehöll ett par docs som jag beställde för ett par veckor sedan. Dem är världens finaste och passade perfekt. Åh jag är så glad.

Taken

 
Just nu är jag så himla himla glad. Detta klipp lyssnade jag på någon gång när Taken Ep precis släppts och detta spelades in. Hursom glömde jag spara detta och har sedan letat efter det så sjukt galet himla lång tid och har verkligen inte kunnat hitta det igen, inte någonstans, och nu sisådär två år senare har jag hittat det igen och jag är så glad för Taken är helt magisk här osv och nu tänker jag sluta skriva om hur bra det är. Orsaken att jag laddar upp det här är väl dock för att jag inte ska tappa bort detta klipp igen, tackhej.

7 januari 2013

Dem senaste dagarna av lovet har jag inte sysselsatt mig med speciellt många saker. Jag har mest varit hemma och sovit hela dagarna ungefär. Jag har även läst min fina bok torka aldrig tårar utan handskar som jag fick i julklapp och den är så himla bra. Åh.
Sedan övar jag på att spela gitarr hela tiden ungefär. Det är toksvårt men samtidigt så himla kul fast att det låter helt groteskt. Jag har iallafall lärt mig lite saker under dem senaste dagarna då jag spelat vilket känns roligt.
 
Idag är det även sista dagen på jullovet, så himla tråkigt att gå tillbaka till skolan. Denna termin är väl inte något jag sett fram emot med nationellaprov osv. Sen ska vi dansa på idrotten och det måste nog vara snäppet värre än nationella. Om jag tvingas dansa rumba med min idrottslärare en gång till tänker jag inte va med.
 
Föresten fyllde min blogg tre igår och jag vet inte vad jag ska säga om det. En 12årig Felicia som startar en blogg och skriver om program på tv4 är ju fint, öhm.

Juli-September

Juli.
 
Åh Juli var en sån himla fin månad, en sån månad man bara vill krama om för att den var så bra.
Juli började med att jag och Emmi åkte till Skansen och gick på Allsång på skansen där vi bl.a såg Erik Hassle. Han var verkligen stört bra och det var så himla värt väntan. Sen så kändes det ganska fint att höra av sin förebild och idol att det kändes tryggt att jag stod där framme, hihi.
Dagen efter släpptes We Dance och den var så bra, verkligen gudomligt bra.
Jag besökte Carros landställe!
Jag var på något slott (tror jag...) med bland annat syster och pappa. Där hade dem en stor kakbuffé och det tyckte jag om.
Det var en himla fin solnedgång en dag!
Jag köpte min lilla kamera Wallin och det kändes så himla vemodigt att göra sig av med min lilla kamera Kaj. Hursom blev jag så himla nöjd med mitt köp!
Dagen efter mitt kameraköp såg jag och Emmi Nassim Al Fakir på grönan!!
Ne men han spelade innan Erik Hassle på Gröna Lund och Erik var helt otroligt bra. Jag var så glad och stod och sjöng med som en toka i låtarna och det var så himla fint. Jag fick även höra dem nya låtarna live och Feather Rain var stört bra.
(sista bilden har jag lånat lite från Grönans Facebook och man kan fundera på vad jag sysslar med här. Så himla osmickrande bild men det är så himla mycket glädje i den så kände att den fick vara med här nu, så.)
Sen åkte jag till Östersund.
Jag gick på Storsjöyran och såg Erik Hassle som var så sjukt galet jäkla bra samt att jag var jätteglad och äckligt nervös då jag skulle fråga en fråga till honom i P3, men som tur va tog han mig i handen för att försöka lugna ned mig lite. Fina Erik. Att jag sedan fick höra att jag är väldigt pålitlig och att man alltid kan lita på Felicia gjorde mig ganska glad också, hihi.
Jag såg Linnea Henriksson på Gröna Lund.
Sedan avslutade jag Juli med Allsång på skansen!
 
Andra saker jag gjorde i Juli var väl att jag endast tjatade om Erik hela tiden (mer än vanligt iallafall), jag var i en nationalpark med Astrid och tittade på hästar, jag åt massa glass, jag tittade på gamla julkalendrar samt att jag tog mitt första dopp för detta år!
 
Augusti.
En dag i Augusti låg jag på stranden hela dagen. Då var jag mest sur då jag inte fick ha dr.martens på mig för att det var för varmt.
Jag och Emmi fotade inne i staden och jag var väl jätteglad.
Sen så firade vi Elin som fyllde 15!!
Min lilla kanin var fin som vanligt, hihi.
Jag och Astrid var på ung08 för att se Armand Mirpours nya band Det urbana barnets sorg samt Icona Pop.
Hursom var det himla bra och jag hoppas verkligen att jag ska få de DUBS i år igen!
Ett par dagar efter var jag även och såg bästaste Kent. Dem var så himla bra och åh!!
Jag satt även och plockade blåbär i Augusti då det fanns så himla mycket att plocka!
 
Sen så hann jag även börja nian och starta det med en vandring på 1,3mil med skolan för att sedan övernatta och få en timmes sömn. Jag tror nog aldrig att jag varit så trött som jag var när jag kom hem sen. Carro gjorde en tårta och sedan firade vi Erik Hassle, jag skaffade äntligen Tumblr, jag satt hemma och lyssnade på radio och P3 sommarsession och måste säga att det kändes stört att höra sig själv på radio, jag läste böcker samt att jag hade tråkigt en dag vilket ledde till att jag laddade ned otroligt många djurbilder på min telefon som jag sedan skickade till otroligt många människor.
 
September.
 
 I början av Septermber var jag i skogen med mamma och Ida. Jag fotade massor samt plockade blåbär. Det var hursom jättetrevligt, hihi.
Jag och Josse åkte till skärgården en av dem absolut sista varma sommardagarna detta år. Det var otroligt mysigt och otroligt roligt!
Jag fotade dem fina höstlöven som dock inte hade skiftat färg än.
Jag var hos farmor där jag träffade min lilla tokkusin.
Sen så gick jag i mina fina och röda docs.
 
I september gick även jorden nästan under då min mobilskärm gick sönder, skolan var dum och vi hade orientering och skoljogg på en veckas tid ungefär, jag började att leta gymnasium, det regnade hela tiden och jag hade det sista skolfotot i min skola någonsin.
 
 

2013

Hihi min nyårsafton igår firade jag hemma med mamma och syster. Vi åt god mat för att sedan spendera kvällen till bingolotto (haha gu vilka festligheter!!). Det var väl dock jag som tvingat dem till detta då Erik Hassle skulle vara med. Hursom hade min mor även köpt bingolotter så där satt vi uppradade i soffan till bingolotto.
Aja det var rätt trevligt hursom. Erik var tokbra som vanligt och sjöng Grace, han sa att han satsade på en platta till vår, jag blev glad samt att han var jättefin i sitt nya och korta hår även om jag saknar hans stora lockiga hår som liksom är en del av honom, haha.
Jag kan också tilllägga att jag inte vann någonting på Bingolotto, elakt.
 
Hursom är det väl trevligt att 2013 är här (även om jag inte ville att 2012 skulle ta slut då det var världens bästa år. Jag fick uppleva massa fint som jag garanterat inte får uppleva igen. Aja 2012 var  bäst, så.)
Nu 2013 får jag tagga till gymnasieval och sådant. Sen ska jag hoppas på att få gå på en massor av fina och bra konserter och jag hoppas så himla mycket att jag får se min lilla favorit en gång i år iallafall, hihi.
 

April-Juni

April.
 
I april var det verkligen vår och alla träd började bli gröna och fina, hihi.
 Titanic hade äntligen premiär igen och jag såg den med Carro och Astrid, och åh vad jag tycker om den. Carro också då hon grät hela vägen från Sergel till Centralen.
Sen i april kom den där fina dagen då jag satt på en håltimme och märkte att Erik Hassle hade släppt Stay som singel, jag var så himla glad så att det inte fanns.
Ett par dagar senare fick jag reda på att han skulle släppa We Dance och att han skulle spela på grönan vilket gjorde att jag gick runt hemma och grät, skrattade och nästan skrek av lycka hela dagen. Så kan det gå (mvh fangirl eller något..)
Sen blev det sommar nästan direkt så jag och Emmi gjorde precis som alla andra i Stockholm och åkte till Kungsträdgården och fotade alla vackra och rosa blommor. Sedan åt vi glass som var tokgod också!
 
Andra saker som hände i April var att Hasslu var med på nyhetsmorgon där han spelade Feather Rain och sedan dess har jag varit fast i den, han hade även en ny bandmedlem och ingen visste vem han va, haha, jag gick på museum med klassen, jag och Astrid sminkade Carro otroligt tjusigt samt att Armand Mirpour släppte sitt debutalbum som jag lyssnade på så himla mycket!!
 
Maj
 I maj stod det The Strokes på min handled nästan hela tiden.
Jag stekte pannkakor.
Jag gick på promenad i skogen i det fina vår/sommar vädret!
Jag fotade ett litet projekt till skolan och det var sjukt svårt, det var dock roligt.
Blommorna hemma på gården blommade och det var otroligt vackert, åh.
Sedan hade jag och Emmi "gräshäng" då vi diskuterade instagram i timtal, haha.
 
Andra saker som hände i maj var att jag grät,skrek skrattade igen för att Erik Hassle tydligen skulle spela på rixfm festival i Stockholm, vi spelade in en skäckfilm i skolan som inte blev en skräckfilm, jag åt gräddbomb med Emmi och Natta, jag var exploderad av skoluppgifter samt att jag var sur över att We Dance blev uppskjuten till att släppas i Juli istället för i maj.
 
Juni
I juni åkte jag till Norrtälje med mamma och syster då Ida skulle se hennes favorit Ulrik.
I juni fick jag äntligen se Erik Hassle för första gången detta år och han var bäst som vanligt. Jag träffade även på min favoritgitarrist Viktor, hihi.
Jag fick äntligen skolavsluting och jag var så himla glad. Jag åt även gräddbomb och blev ännu gladare då dem råkade släppa artisterna till Allsång på skansen detta år.
Jag och Astrid åkte till Solna och såg Armand Mirpour. Han var himla bra fast att han bara körde fyra låtar.
I slutet av Juni spelade jag och Carro minigolf och det var jättetråkigt för hon var så bra på det och vann.
 
Annat som hände i Juni var att jag var hos tandläkaren och trodde att jag icke skulle komma levande därifrån men det gjorde jag konstigt nog, man dog tydligen inte av att laga hål. Det regnade ungefär hela tiden (som inte syns på dessa bilder...), jag fick min första LP skiva av pappa samt att vi beställde biljetter till Storsjöyran. Jag var så glad över att jag skulle få se Glasvegas live!

RSS 2.0