Januari-Mars

Januari
 
Januari, månaden då året börade. Jag sysslade inte med speciellt många saker. Jag hade kameran på en hylla hemma mest och jag vet inte vad jag gjorde. Ingenting antagligen.
 
En dag var jag och min fina vän Astrid inne i gamla stan dock.
Jag gick runt i min Erik Hassle tröja och mitt röda hår.
Jag och Carro var inne i Stan och jag fotade massor i snöstormen.
 
Något annat jag gjorde i Januari var att lyssna på denna som var en så himla bra cover och jag var så himla ledsen för att det var just en cover och att han inte skulle släppa den låten...(trodde jag ja). Tack vare detta upptäckte jag även Malin Dahlström och jag började lyssna på fantastiska Niki and the dove samt att jag lyssnade på The Dora steins som endast hade två låtar.
 
Februari
 
Februari började med att jag gjorde en av dem absolut bästa köpten detta år. Min älskade svarta hatt. Är så himla himla glad för att jag köpte den och för att den blev min. Den är liksom en del av mig nu, hihi.
Det snöade otroligt mycket och jag tyckte synd om alla cyklar i snön, haha.
Jag och Emmi åkte in till stan en dag med våra kameror. Det är en sån dag som jag verkligen kommer att komma ihåg från 2012, det var en sån himla mysig dag. Det var så himla fint väder och vi gjorde världens promenad från Djurgården och tillbaka till Slussen (ja vi tyckte det iallafall och vi hade otroligt ont i fötterna sen..)
Vi åkte till Kungsberget med skolan (euw) och det lär också vara en dag jag kommer minnas, dock inte till det positiva. Jag hatar skidor.
 
Andra saker som hände i Februari var att vår skumma fysiklärare ville ha mina och Astrids Loka flaskor för att samla grädde i dem, jag var sur över åldersgränser på konserter (för ovanlighetens skull va), det luktade eld i alla klassrum i skolan då dem asfalterade utanför, jag och Astrid dansade rumba och vals i hennes rum samt att jag lyssnade på Dennis Camitz heeela tiden.
 
Mars
 
I mars fotade jag ungefär allt som gick att fota hemma.
Jag fotade porträtt på min syster i vårvädret.
Även då instagramade jag allt hela tiden.
Jag fick med mig Josse in till Söder där vi fotade läänge.
Den dagen släppte även Erik Hassle sin första spelning för 2012 (naw det kommer jag minsan ihåg).
 
Jag praoade på en lågstadieskola och det är det värsta jag gjort i år.
Jag var även tvungen att ha Converse i två veckors tid (mhm kan tillägga att min kärlek till Converse inte är stor då jag tycker att dem är otroligt obekväma), ja orsaken till det var väl att jag inte kunde springa i Dr.Martens.
 
I mars gick jag även och var sur över att jag inte varit på en konsert på ett halvår (öhm ca det hela mitt liv kretsar runt känner jag nu...), jag åkte in till Söder så fort jag kunde, ja jag var där hela tiden ungefär, jag tittade på Äkta människor som var så himla bra, jag lärde mig att steka pannkakor samt att jag beställde mina creppers (som dock var försmå).
 
(hihi och ja jag älskar att lägga upp massor av bilder och skriva jättemycket, tihihihi)

Allsång på skansen

Idag har jag varit på besök hemma hos Emmi (som alla förövrigt bör gratta då hon fyller 15 imorgon den trettionde!!!). Hursom så hade vi det jättetrevligt. Vi tittade på allsång på skansen från när vi var där i Juli som hennes föräldrar spelat in. Vi satt och sjöng med i låtarna, uschade alla människor som vi träffade på när vi var där som var så otroligt jobbiga, jag höll på att börja gråta när Erik Hassle dök upp och var sådär jättebra, jag klagade på allting och kom igång att prata så mycket som endast jag kan samt att vi skrattade så himla mycket när Erik och Viktor sjöng fel under Stockholm i mitt hjärta (skadeglädje osv)
Sen hittade Emmi massor av sprayfärger och glittersprayer var av att hon blev orange och jätteglittrig i håret (det glittriga syns dock inte på bilden) hursom blev hon otroligt fab.
På lovet som har vi iallafall bestämt att vi verkligen måste spraya hela våra hår (som vi tänkte göra under sommarlovet som aldrig blev av). Så himla kul!!

281212

Idag har varit en göra ingenting dag. Jag har inte lämnat min säng under hela dagen knappt. Har läst, varit fast i tumblr (som vanligt), börjat redigera bilder till min årsresume som jag alltid har för att jag tycker att det är så kul att göra (har väntat på det sen i Oktober nu!!) samt att jag lyssnat på min älskade spellista som ni kan lyssna på här. Hejdå.
 
Aja insåg också att Eriks låt Grace släpps på Spotify och Itunes. Funderar på varför han inte skriver om denna låt någonstans... aja här är den iallafall och den är jättebra. Erik Hassle – Grace.

Frida Kahlo

Hihi denna fina ljuskopp eller vad jag skulle kalla det för köpte jag igår, med fina Frida Kahlo på, hihi. Är så himla glad och nöjd iallafall!

271212

Idag åkte jag och syster in till stan för att gå på mellandagsrean och för att byta kläder jag fått i julklapp som inte passade. Till min förvåning var det inte speciellt mycket folk på Söder alls, himla skönt.
Vi gick på Beyond Retro. Jag var dock för trött för att ha tålamod till att titta ordentligt.
Idag tog en affisch och blev jätteglad.
 
Sedan gick vi till min favoritbutik där dem har så himla fina saker!!! Allt är i jättefina färger och dem har så mycket fint och kul. Jag köpte mig ett jättefint ljus med världens finaste ljushållare (som jag ska försöka fota någon gång och lägga upp bild på för det var verkligen jättefint.)
Sedan hittade jag massa fina ljusslingor och annat fint, måste verkligen tillbaka dit snart, haha.
Sedan hängde vi lite på Monki där jag köpte en skjorta jag tittat på rätt länge samt en jättefin klänning!! Åh är så nöjd. Jag orkar dock inte fota det för jag får ändå inga bra bilder på det.
 
Nu sitter jag och sjunger till Markus Krunegård.

Julhelgen

På julaftonsmorgon gick vi upp tidigt hemma och åt en julfrukost i formt utav risgrynsgröt och världens godaste bröd med julost.
Jag och syster fick även våra julstrumpor som dessutom var i sammet!!
Min lilla kanin som är helt ur fokus var glad.
På eftermiddagen kom släkten och tillsammans tittade vi på Kalle Anka. Sedan satt jag och syster i soffan och var glada!
Sedan skulle vi äta!! Även om jag fortfarande endast äter köttbullar och prinskorv, ehm.
 
På kvällen kom jultomten i form av min mormor och delade ut en massa fint. Jag fick b.la fina saker att ha på mitt rum, kläder och en bok (Torka aldrig tårar utan handskar!!!) så nu ska jag läsa så himla mycket.
På kvällen gick jag sedan och sov nöjd och glad.
 
Igår på juldagen åkte jag och syster till pappa och firade jul där med släken på pappas sida!
Jag åt ännu mer prinskorv och köttbullar.
Ida.
Hela släkten.
 
Hursom fick jag massa fint av dem också. Pengar och presentkort och sådant fint. Jag fick också världens bästa sammetsklänning av pappa och en Niki and the dove LP!!!
 
Imorgon ska jag besöka mellandagsrean med mina presentkort, haha!

Dan före dopparedan

Just nu känns det helt knasigt att det är den 23 idag, helt tokigt att det är den 24 och julafton imorgon, men åh vad mysigt det ska bli.
Idag åkte jag till min mor då, när jag kom hem möttes jag iallafall av att hon satt upp en ljusslinga och en skylt jag köpte i London förra hösten, för att det inte ska se så tomt ut, hih.
 
Sedan klädde vi julgranen och den blev så himla fin!!
Jag har även slagit in dem sista julklapparna och har det här julpirret i mig, hihi åh.
Nu ska jag äta julbröd med julost och smörgåsgruka (världens bästa).

This Christmas

Lite julkänsla såhär helgen innan jul. Tack Erik och bandet för att ni är så bra.

21 december 2012

För mig händer det inte speciellt mycket. Jag umgås med mina fina vänner, njuter av jullov, lyssnar på fin musik (som dock inte är julmusik), jag tänker tanken att jag ska gå ut och fota men det stannar dock kvar som en tanke. Det var otroligt länge sedan som jag fotade såhär lite, tråkigt, sedan dricker jag julmust, äter pepparkakor, tittar på julkalendern och längtar till julhelgen så mycket, ååh!
 

Glitter så långt jag ser

 
Idag har varit en himla mysig dag. Äntligen har jag jullov, äntligen, åh. Tänk att det bara är en termin kvar i grundskolan, knasigt, hihi.

Idag har vi iallafall klätt julgranen hemma med massor av glitter och fint. Vi har sjungit med till Last Christmas, haft glitter i håret och druckigt julmust. Så trevligt.

Tredje Advent

 
Igår blev det massor av julpyssel hela dagen. Min pappas tjej och son kom på besök och vi gjorde pepparkakor (en tredje gång för iår, haha), pepparkakshus samt knäck. Vi lyssnade på musik som inte råkade vara julmusik utan Erik Hassle och det var verkligen jättetrevligt och mysigt.
På kvällen blev det sedan att slå in julklappar, hihi.
 
Åh idag skulle det inhandlas en julgran. Vi gick på en liten promenad till Statiol där dem precis börjat sälja julgranar så vi köpte en otroligt fin gran som snart ska pyntas med massor av fint!
 
Förövrigt är det bra då det är jullov om tre dagar och dem sista proven och inlämningarna är klara för iår, så bra så jag dör.

Grace

Lyssna: Grace
 
Det verkar väl som att någon släppt en ny låt. Denna någon verkar ju vara Erik Hassle. Ok och den är k,JSLKJFfZFHFjafh bra, mhm det är det och jag är så glad så jag tror att jag dör. Alltså ååh. (ok jag har dock haft några dagar på mig att ta in detta då jag hittade det i måndags. Ok Erik har dock inte skrivit om det än, öhm.)

13 december

 
 
Ett par bilder från ett par helger sedan.
 
Alltså idag har jag ett sånt himla stort lugn inom hela mig, det känns bara så bra. Idag skrev jag det sista provet för den här terminen. Idag hade jag den sista slöjdlektionen för denna termin och jag hann klart, så himla himla bra och jag är så glad.
Nu har jag bara en vanlig skoldag kvar den här terminen innan det är mentorsdagar och annat knas. Åh, så bäst, iih!!

Pepparkaksbakning

 Hihi i söndags blev det äntligen dags för pepparkaksbakning. Det är alltid så himla mysigt.
 
Hihi jag var otroligt koncentrerad. På mjölet iallafall.
 Mina små pepparkakisar!! Vi hade tydligen världens finaste djurformer hemma från indiska och dem var bara så himla bäst. Så nu har jag gjort otroligt många krokodiler (för ja dem var lättast att göra)
 
åh klara. Hihi ja jag måste väl säga att dem blev rätt så knasiga. Lite brända och otroligt uppsvälda, men jag tycker att dem blev fina iallafall. Lite personlighet i dem iallafall.
Hihi jag är iallafall den som gjort djuren och granarna. Dem andra har syster gjort (och en massa andra som inte syns på bild)

Finaste tröjan

 
I lördags när jag var inne i stan köpte jag denna på monki. Hihi åh är så glad för den då den är så himla fin och världens skönaste och varmaste. Någonting säger mig att jag verkligen lär bo i den hela vintern, åh.

081212

Denna dag åkte jag samt min mor och syster in till ett galet Stockholm för att julhandla. Att börja på drottninggatan var inte speciellt trevligt då jag inte tycker om drottninggatan alls. Så himla mycket folk och sån galen trängsel.
Vi åt sedan iallafall en jättegod lunch på kulturhuset bestående av en enorm macka och världens godaste dricka (jag kom aldrig fram till vad det var för dricka dock)
 
 
Att sedan åka in till Söder var trevligt. Jag passade på att byta ett klädesplagg jag fick i födesledagspresent samt att jag blev kär i American Apparel, åh,
Jag hittade även världens finaste ljusslinga på någon butik, hihi!
 
Hursom har jag fått en hel del julklappar inköpta också, åh jag tycker det är så mysigt med jul!

Misärer

 
Det Urbana Barnets Sorg släppte deras första singel och musikvideo i veckan. Åh det är bara så himla bäst.

Snöstorm samt biologi

 
Ibland måste jag nästan säga att jag tycker om detta med snöstorm. Tack vare den är trafiken fortfarande knas och jag blev hemma idag då pendeltågen går himla osäkert, hihi.
Jag har väl dock inte tagit vara på tiden speciellt mycket utan nästan bara sovit vilket var otroligt behövligt.
 
Kvällen min spenderar jag dock till biologi. Jag tycker inte om biologi. Inte alls faktiskt då jag inte förstår speciellt mycket. Så känner nog att det lär gå fint på provet imorgon, öhm.

051212

Sitter mest hemma och fryser. Jag vill inte alls göra tyska för det är så himla dumt och svårt.
Dagen har varit kaos idag iallafall. Vi fick gå från skolan tolv pga snöstorm. Jag kom hem fyra sedan. Fint att alla bussar och pendeltåg var inställda. Måste säga att jag är trött på denna snö nu.
Just nu går jag iallafall och hoppas på att det inte ska sluta snöa så att skolan kan bli inställd imorgon, öhm. Hursom det vore fint för då skulle jag slippa att plugga tyska idag.

Fjärde dagen i december

 
Idag är den den fjärde december och idag hade vi den årliga julmarknaden i vår skola. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Det är inte så mycket jul och mest galet och kaos. Det som tydligen var populärast att sälja iår var kramar för 5:-. Ehm ja. Vår klass sålde iallafall julgupper, marsipanfigurer och annat fint och juligt.
 
Min kväll idag ska jag iallafall spendera med att göra tyska, så otroligt himla tråkigt.

Glitterstrumpor.

Idag har jag på mig mina glitterstrumpor som jag fick av min mormor igår (som förövrigt älskar glitter).
Just nu borde jag öva fysik och kemi då jag har prov och redovsining imorgon. Men det gör jag inte. Har inte alls någon ork till att ens koncentrera mig lite. Jag tror nog aldrig att jag varit såhär skoltrött som jag är nu. Jag tror aldrig att jag längtat till ett lov så himla mycket, 16 långa dagar kvar. Det känns som en hel evighet.

Julpyssel

I lördags så var mina tjusiga vänner på besök. Vi julpysslade massor till vår julmarknad i skolan som vi har imorgon.
 
Vi gjorde massor av marsipanfigurer som vi ska sälja imorgon. Dem blev jättefina måste jag säga.
 
Fina människor.
 
Jag och Elin drack glögg för det är så himla bäst!!
 
Förutom att julpyssla med marsipanfigurer gjorde vi julklappsettiketer. Vi satt och lekte med massor av olika stämplar i timtal. Tillslut räknade vi dem och fick det till cirka 80 stycken så nu blir vi sura om ingen tycker om dem på julmarknaden.

En kånken.

 
Nu är jag glad för denna har jag fått av mamma och syster, wiie.

Femton.

 
Hej idag fyller jag 15. Hejdå.

Urban Cone

 
Igår var jag och Astrid iväg och såg Urban Cone på Kägelbanan.
Åh det var så sjukt galet jäkla himla tokigt otroligt bra. Dem var otroligt bra live och det var så himla bra drag inne på spelningen och allt var bara så himla underbart. Det kändes så bra att få höra dem live och jag vet inte hur jag ska beskriva det men det var så bra. Jag kommer leva på denna dag otroligt länge, ååååååh.
 
Efter spelningen var det signering och den var helt kaaos, verkligen kaos. Allt var helt oorganiserat och tokigt. Alla fans skrek och var helt galna.
Hursom så var man tvungen att pressa sig fram dit dem signerdade vilket jag inte var bra på men tillslut så fick jag min lilla tygkasse signerad, hihi. Dör ungefär.
 
Så detta blev nog den sista konserten för mig iår. Så himla tråkigt.

RSS 2.0