250912

 
Idag har jag skrivit en novell på två timmar, detta slutade med att min vänsterhand var grå av blyerts samt att jag hade extremt ont i min högerhand efter att ha skrivit massooor.
Hursom så hade jag ett skumt kemiprov, ca hela min klass pratade med varandra och läraren delade ut häften där alla svar stod samt att när jag lämnade in provet och hon hittade ett fel på första sidan talade hon om det och då fick jag göra om den, det var ju snällt av henne dock :))

Tralalala

 
jag tycker om svartvitt, jag tycker inte om engelska, jag vill inte ha skolfoto imorgon, kemi prov är inte heller speciellt lockande med vår störda kemi lärare som tror att hon lärt ut mer än vad hon egentligen har, är dock glad över att det är den sista lektionen med henne imorgon, jag är inte glad över att det är omöjligt att komma in på det gymnasiet jag vill komma in på då det krävs ca 500 poäng vilket jag inte kommer att klara så det lär ju bli jättebra, jag saknar helgen, borde plugga Kemi och svenska men det gör jag inte.

230912

 
Ja nu bör jag egentligen göra läxor men för ovanlighetens skull gör jag inte det iallafall för jag tycker att det är så himla tråkigt med tyska och för att jag bara älskar att skjuta upp läxorna till sista sekunden!
Hursom annars är jag irriterad på att min dator är extremt seg av alla bilder, samt att det är bajs för att det är skolfoto på tisdag och då får jag inte ha min hatt, en annan sak som är bajs är att jag ska skriva en novell i svenska på två timmar på tisdag. Är körd.
 

Godnatt

 
Nu ska jag snart sova. Sova för att snart vakna upp och veta att det är den tjugoförsta. Ja veta att det är den tjugoförsta september.

190912

 
Åh jag är så himlans glad då hösten verkligen är här. Både kylan och regnet. Så himla mysigt. Kan äntligen börja använda mina mysiga halsdukar så är mest jätteglad.
 
Imorgon har jag iallafall bl.a tyska och slöjd, euuuuuww känner jag då. Hemskt känner jag då.

RIP skärmen.

 
Igår skedde det jag varit orolig för ska hända sedan jag köpte min älskade lilla mobil förra sommaren. Igår gick min kära mobil Birgit sönder så nu har jag i princip en glittrande mobil. Ja jag tycker om glitter men jag vill helst ha en hel och fin skärm på min telefon.

170912


gammal, jättegammal bild.
 
Just nu är ingenting kul och det som brukar vara kul är mest kaos och bajs, nästan tråkigt.
Fota blir inte bra för får inte till en bra bild, ingen alls. Alla ser likadana ut, suddiga, brusiga och insperationslösa. Fula rent utsagt. Redigera går inte för är värdelös på det och det blir också bajs.
Samt blogga som blir opersonligt, tråkigt, fult och bajs. Så vi får väl se när jag dyker upp här igen, hejdå.

160912


Tralalala denna bild är tagen igår då jag helt plötsligt fick för mig att gå i klänning (haha händer ca aldrig). Jag var då och fotade med mamma och syster och jag var mest sur hela tiden vilket min mor bara var tvungen att fota.
 
Denna helg var jag läxfri förövrigt och det är ett under, jag drömmer ännu mer om en kånken, min mor tog fram en fin och röd gammal jacka som antagligen lär användas av mig i höst samt att jag nu ska äta världens godaste mat.

130912

Idag hade jag världens längsta dag i skolan som var bajs. Efter detta skulle jag hem för att endast plugga, roligt. Hade iallafall slöjd i skolan idag och nu lukar jag metall trots att jag tvättat händerna 100, roligt osv.
 
Ok imorgon är det fredag och då blir jag mest jätteglad trots att jag ska skriva matteprov och ha engelska (världens värsta ämne förutom tyska och slöjd). jajajajaja detta är så onödigt, mhm helt onödigt, hejdå

110912

 
Blalabla inatt har jag drömt och att jag träffat Erik Hassle och Julian Casablancas. Inte varje dag detta sker.
Idag har jag även skrivit test, lämnat in uppgifter, sett människor på pendeltåg som såg ut som en blanding av Erik Hassle, Viktor (gitarrist) och Mats i lilla sällskapet, kommit på att jag och Astrid ska göra en dokumentär om våra liv när vi är 20-25 år (kan tilllägga att detta är inte seriöst...) och dött ungefär pga idrott och kan säga att mina kondition är ju på topp... Nästan.
Ehm imorgon är det skoljogg på 7.5km och då lär jag nog dö på riktigt. Minns att jag förra året tog i för mycket så höll på att svimma och året innan det fick jag reda på att jag skulle på konsert på kafé 44 en vecka senare. Undrar vad som händer imorgon då.
 

100912


fina Josse.
 
Är tillbaka i skolan för denna vecka och idag har jag mest varit glad över att tyskan var instält vilket är det absolut bästa som kan ske i skolan (ja jag hatar tyska). Detta gjorde även att jag slutade tidigare och nu har jag pluggat ihjäl mig inför test imorgon (inte riktigt sant kanske då).
 
 Till kvällen nu ska jag försöka maila praoplatser och känner mest nej (eller mest ÅPUlhsdkljhkjfhlkHL!?!?! :(((( )
Vet ju hur lyckat det gick nu i våras...

080912


Idag åkte jag och Josse ut till skärgården och fotade. Det var solig och himla fint väder vilket jag inte uppskattade speciellt mycket (vill ju ha höst nu)

En glad Josse som fotograferar.

Lite papper och så va.

Vi gick på en liten promenad och hittade mycket fint att fota

Vi gick i en trappa.

Vi posade framför kameran var av att jag gjorde någon apliknande pose samt att det blev fel fokus.

Fina äpplen

Vi satte oss på bänk och vilade.

Vi åt mat (obs inte min tallrik pga äter inte ketchup). Jag hade panik då det var getingar överallt. Verkligen överallt. Det var väldigt längesen jag var så rädd, trodde nästan att jag skulle börja gråta ett tag (ok det var verkligen mycket och ja jag har väl kanske nästan en fobi mot getingar då det inte finns någonting som jag är så rädd för)

Vi var inne i någon gullig liten butik. Där spelades Icona Pop och jag blev tokig!

Sen så träffade vi två katter (fick dock bara bilder på en) och dem var så himla gosiga och fina, jag ville bara kidnappa dem och ta med dem hem men jag lät dock bli med det.
 
Sen tog vi bussen hem igen.
 
Förövrigt var detta väldigt många bilder och sen blir jag tokig pga är värdelös på att redigera bilder och jag får verkligen inte till det. Det går inte. Inte alls.

070912


Blubbblubb gammal bild från i juli då jag såg Linnea Henriksson. Har säkert lagt upp den förut men är en förvirrad tant osv.
 
Ok idag har jag endast gjort läxor och ätit ungefär. Roligt va, ja.
Imorgon ska jag iallafall fota med min fina vän Josse vilket ska bli himla kul, är supertaggad då det var riktigt länge sedan vi fotograferade.
 
Åh där insåg jag precis att dem gjort om tumblr och nu fattar jag ingenting igen, hedjå

060912

Så idag har jag haft utvecklingssamtal i en kvart vilket gick ut på att jag svarade ja, nej samt jag vet inte. Mhm ungefär så va. Det gick bra hursom trots att jag höll på att dö av nervositet (varför ens?).
 
Nu tittar jag iallafall på världens bästa film (efter 27 dresses) Bröllopsduellen heter den, samtidigt som detta redigerar jag bilder från igår och försöker redigera i gimp men förstår ca ingenting :)))

050912

Ok denna blogg består ju nu mest av svartvita bilder har jag insett. Men jag tycker om svartvitt. Svartvitt är fint.
 
Hursom hade jag hemstudie dag idag och har väl inte varit så himla effektiv med läxor. Har däremot varit ute i skogen med syster och mamma. Där fotades det och plockades blåbär så nu är jag mätt av blåbärspaj.
Nu är jag dock mest nervös över utvecklingssamtal imorgon, att det alltid ska vara så hemskt. fu.

040912Just nu borde jag sitta och räkna mattetal efter mattetal och läsa noveller i svenska samt läsa fysik av det jag inte alls försod idag då jag endast koncentrerade mig på att hålla mig vaken till lektionens slut.
 
Sitter jag och gör detta? Nej det gör jag inte. Jag gör inte dessa läxor + alla andra läxor och uppgifter vi fått. Jag tyckte att det var roligare att titta igenom gamla bilder från förra hösten samt lyssna på fin musik.

030912

Just nu sitter jag mest och har ångest då jag börjat titta gymnasium lite smått sådär. Herregud.
Hursom just nu är ett tillfälle då jag är väldigt pepp på att börja gymnasiet och bara vill att nian ska ta slut direkt, samtidigt vet jag att jag om en vecka ungefär kommer jag inte alls vilja detta och bara vilja att nian ska vara för evigt. Herreguu.
 
Imorgon är iallafall sista dagen i skolan denna vecka. Sedan är det hemstudiedagar och studiedagar. Tacktacktacktack skolan.

RSS 2.0