Adam Pålsson

Just nu är jag mest ASDHfhlkF glad för har varit på ett gymnasium jag sökt till på en inspirationskväll. Det var hursom jättetrevligt. En akt under denna kväll var iallafall att Adam Pålsson satt och pratade om gymnasium och att våga satsa på sina drömmar osv. Hursom kunde jag inte sluta le alls och det var så fint, iiih.
Sen fick vi träffa honom också och jag var så glad och fick bara ut mig massa konstiga saker, tss. Ok han är fin iallafall.
 
Tss ok jag var fett glad och är fortfarande väldigt glad, iiii.

260413

 
Idag är en sådan kväll då jag klistrar in Julian Casablancas ansikte på alla andra små ansikten på min vägg och jag har ingen aning om varför. Lite för mycket energi osv. Haha.
 
(Tss och så en gammal bild på Ljungis)
 

Someday

hejhej idag ser jag ut såhär i min sammetskjol och i en fin tröja.
 
(haha ok min blogg består endast utav vad jag har på mig om dagarna, det kanske blir långtråkigt. Men hursom så behöver jag massa idéer om vad jag kan skriva om, så ifall ni har någon fin tanke om vad jag ska skriva om så får ni jättegärna komma med förslag, hihi. PUSS.)

240413

 Idag ser jag ut lite såhär i en superduperfin klänning som jag köpte på Beyond Retro i helgen, tihii.
Idag övar jag iallafall på länder i Asien inför ett prov imorgon, jag stickar samt lyssnar på fin musik, wiiiiii.

hejhej måndag

 
idag är det en fin dag trots att det är måndag pga att det är en varm måndag. Dessutom så pass varm att jag kunnat gå utan halsduk utan att frysa vilket gör att jag går runt med ett pirr hela tiden för jag har saknat våren så mycket, wiii <3<3<3
Sen apropå halsduk så har jag nästan stickat klart min halsduk i slöjden såhär när det börjar bli varmt och jag är glad och nöjd över att jag inte gett upp än trots att jag måste fråga min syslöjdslärare om hjälp ca hela tiden, heh. Nu hoppas jag iallafall att den ska bli finig att använda.

210413

Idag går jag runt lite såhär.
Både tröjan och byxorna köpte jag igår och jag är ksdhafsh nöjd. Jag har letat efter ett par såna här jeans jättelänge och igår hittade jag ett par på röda korset för 150:- och dessutom så passade dem fint vilket gör mig bajsglad.
 
Idag har  jag även varit hos min far och rensat (eller ok jag satt på en stol medan mamma och pappa rensade). Hursom så ska jag flytta om tre veckor ungefär vilket känns kul men samtidigt lite konstigt då jag ska lämna lägenheten och orten där jag är uppväxt med det blir nog fint tror jag.
 

Call it fate, call it karma

I veckan har jag äntligen fått hem min The Strokes skiva (sisådär tre veckor efter att jag beställt den) hursom så kändes det fint att äntligen få ha den i handen och spela den.
 
IDAG dock så är det en bra fredag för med poängen jag har just nu kommer jag in på mitt förstahandsval på gymnasiet vilket jag sett på den preliminära intagnigen idag, så cooolt dör.

En viss Håkan

Igår åkte jag och Carro in till Åhléns för att se en viss Håkan Hellström (ehm ja som hon typ avgudar) hursom så stod vi vid massa fula smycken i ett par timmar.
På långt håll hann vi (eller iallafall jag) se Ida träffa Håkan (dessa fördelar att ha höga sulor på ens skor). Hursom så såg hon väldigt glad ut.
Sedan fick Carro sin vinyl signerad och sen var hon sååå glaaad. Efter några års tid fick hon äntligen träffa sin Håkis.
 
 Även idag såg vi Håkan. Efter någon lektion åkte vi från skolan och mötte upp syster på tåget för att sedan vandra till Bengans.
Till en början fick vi sitta på golvet inomhus i butiken vilket var trevligt.
Inne i butiken fanns det tre fina vinyler.
Sen fick vi dock gömma oss under våra paraplyer ute i regnet vilket var kallt och blött. Det var dock ganska mysigt iallafall, hihi.
Ida hade nummer 39 på handen.
Gladaaa.
Under denna tidpunkt hade vi rätt mycket energi då vi hade proppat i oss massa godis samt att det äntligen slutat regna, wiiii.
hejhej från mig.
Sedan fick Ida och Carro sina autografer (haha nej och inte jag för jag hade inte lust att köpa en skiva av någon jag inte lyssnar på, eheheh). De båda var mest apglada.
En Håkan.
 
hihi det har varit två fina dagar trots att jag inte är ett speciellt stort fan av honom. Det är så kul att se alla så glada (ok och sen är det så mysigt att köa, hihi)

160413

En bild från februari och på Carro, hihi.
 
Ok idag har jag gjort det första nationella i SO vilket inte var speciellt lätt och jag har även plockat skräp med klassen. Hursom så regnade det och det var kallt och allt var äckligt och det låg bajs överallt. Det bästa med detta var väl dock att det endast tog mig tio minuter att gå hem därifrån för annars var allt dåligt, mhm. 

150413

För att göra denna måndag ännu lite tristare än vad den redan är, så är vädret grått och regnet öser ned, kulkul :))
 
Min dag idag har iallafall gått ut på att ha håltimmar hela tiden samt att jag stickat och gjort muntligt nationella i tyska fast eftersom att jag är så smidig så råkade jag prata engelska lite här och där också. Mycket lyckat.

140413

Idag var det ungefär världens bästa väder utomhus och det var så varmt och det kändes så vårigt och fint.
Jag och syster (som förövrigt tagit bilderna) gick ut lite i värmen vilket var trevligt.

Sen har jag åkt till mamma och fått träffa lilla Skrutt-kaninen (och mamma såklart, haha) och sen nu i veckan så ska jag skriva nationella i SO och på torsdag (och kanske även onsdag) ska jag på äventyr med syster och Carro, wii.

Happy Ending

Idag är en såndär regnig lördag vilket har gjort att jag hållit mig inomhus och lyssnat på The Strokes massor samt tittat på massa fint på youtube gällande dem. Jag tycker om dem så mycket, alltså åh <3<3<3
 
Sedan har jag ätit pannkakor till middag och nu sitter vi och tittar på BD-forever, tralalala.

En fredag och så

I veckan har jag gått i min sammetskjol samt att jag har fått hem min The Strokes skiva vilket gör mig asdfghjklöä lycklig! Det tråkiga var väl att en skiva saknades samt att omslaget var helt buckligt och fult.
 
annars har jag ingen blogginsperation alls just nu och jag saknar min kamera (eh ja jag är lat och har fortfarande inte köpt minnenskort..)

I wanna see you wednesday

 
Hoppas att ni har en fin onsdag och såå <3<3

Albert Hammond Jr

Idag är en bra dag för idag fyller finaste Albert i The Strokes år <3<3
(ok ja hela min blogg handlar om The Strokes just nu men så är det)
 
Idag ska jag plugga massor då jag har redovisning och allt möjligt imorgon, kulkul.

Instagram vecka 14

Hihi jag fortsätter att visa lite från min instagram, och dessa är alltså ifrån förra veckan (+idag)
@feliciialinnea heter jag där (extremt tråkigt osv men iallafall)
 
I måndags åt vi glass och sedan fotade jag och Carro.
Dagen därpå gjorde jag och Ljungis(eller ja Carro) våfflor och dem är mest jättegoda! Sedan var ju den lilla kaninen söt som vanligt <3<3
I onsdags var jag glad då det var så pass varmt att jag kunde gå i min älskade vårjacka(haha alltså gud det känns som att jag endast bloggar om jackor just nu..) och sen var jag fett imponerad av syster som ritade och jag är typ kär i en av bilderna hon ritat.
Söta lilla Skutten igen <3<3<3 och sedan var jag glad då Ida tog hem en tidning där The Strokes var med, iih.
I fredags fick jag hem min röd/orangea jacka och var glad (som sagt, jag bloggar endast om vårjackor...)
Sedan var jag och Emmi inne i stan och idag hade vi kul i skolan i väntan på en Astrid som var på toa, mycketmycket trevligt.
 
Sen idag var jag glad då en från Det Urbana Barnets Sorg började följa mig på instagram av någon anledning. Detta gjorde iallafall att jag var glad men den annars dötrista fysik lektionen (eh ja dagens lektion var brutal).
Hejdååååå <3<3<3

Rött och fint

Förra söndagen (alltså inte igår utan söndagen innan det) vann jag ett jättefint bud på tradera vilket var en röd/brun/orange mockajacka. Jag är iallafall jättenöjd och jag lär nog använda den ca hela tiden, tihiii <3<3 
Sen har min fina vän Emmi tagit bildernaaa.

...

Alltså ja Carro är ca världens bästa modell och så är det. Här är iallafall lite fler bilder från när vi fotade i tisdags.

Stockholm i mitt hjärtaa

Idag var jag och Emmi inne och gick på soliga söder och gick vilket var himla trevligt. Först tog vi några bilder över gröna lund och åt det hållet men det tröttnade vi snabbt på då vi båda redan har tusentals sådana bilder.
Sedan gick vi på fotografiska då Emmi hade fått i julklapp att få gå där och bjuda med en kompis. Detta gjorde mig jätteglad och utställningarna och alla bilder var så sjukt coola. Så jaa, jag rekommenderar verkligen alla att
besöka det!
Vi gick och åt mat och sedan gick vi i lite affärer där en The Strokes låt spelade vilket gjorde att jag blev toklycklig och fick en massor av energi som varade väldigt lång tid.
Men denna energi gick vi upp mot Katarinahissen och fotade samtidigt som jag sjöng Stockholm i mitt hjärta om och om igen, ehm.
Sedan gick vi mot pendeln igen och så åt vi glass! (hihi och jaa Emmi har tagit den här bilden på mig)
 
Utöver detta har jag surat över min kamera (eh nej det är klart att jag skyller på kameran och på mig som fotar, haha) nej men alltså ok jag är lat och fixar inte ett nytt minneskort utan fotar med gamla kameran vilket gör mig arg, mhm.

They found our city under the water


040413

Just nu har vi yoghurt förpackningar, gamla olivburkar och annanasburkar i vårt fönster då min mor håller på att plantera som vanligt såhär på våren.
Sen har jag varit hos pappa och där hittade han min första kamera. Det som är mest spännande är väl att det finns film i så jag känner ett stort behov att framkalla dessa för jag har verkligen ingen aning alls om vad som kan finnas där.
 
Sen höll hann på att slänga en av hans gamla jackor då han rensar massor då vi ska flytta, hursom så snodde jag denna jacka som höll på bli slängd och nu är den min (den är brun ifall någon undrar men det syns ju inte på bilden)
Sen fotade jag fåglar i Idas fönster och tittade på hennes nya marsvin som hon köpt idag eftersom att en av hennes gamla tyvärr dött :(((
 
Tralalala sen någon dag måste jag fixa ett nytt minneskort pga saknar min kamera </3

Love me to pieces

Idag skriksjunger jag till Erik Hassles låtar och det är fint.
Hursom så är dessa bilder rätt gamla nu men jag har glömt bort dem totalt, hihi. Hoppas att ni har en fin onsdag, puss.

030413

En Ljungbergska.
 
Idag ska jag fira påsk hemma hos pappa.

020413

 Idag åkte jag och Ljungbergski iväg på fotoäventyr vilket var himla trevligt. Efter fem bilder ville inte min kamera mer och det var då fel på minneskortet, kulkul :))
Hursom, av någon anledning så hade jag även tagit med min andra kamera (vilket jag annars aldrig gör) så vi fick lite bilder iallafall(det kändes dock himla ovant att fota med den igen), tihiiiii.
 
Sen måste jag också säga att jag är apglad då jag hade fått ett brev hem från skolan jag var på intagningsprov hos och på brevet stod det att jag fått högsta poäng på intervjun vilket gjorde att både jag och Carro stod och hoppade av glädje, iiiiiiiih.

Fast animals

Igår åkte jag och Carro iväg för att träffa Sarah som vi inte träffat på hur många år som helst (ja fyra iallafall). Hursom så var det jättetrevligt och vi började dagen med en fika som bestod utav en stor maräng i mitt och Carros fall och utav en damsugare i Sarahs fall.
Sedan utforskade vi centrumet som vi befann oss i och där hittade vi roliga speglar.
Vi tog också en tur till indiska där både jag och Ljungis shoppade solisar!!
Som avslut på dagen gick vi och handlade glass för glass är bäst. Det var även den första glassen utomhus iår, wiiho. Tyvärr var den inte speciellt god utan mest isig.
 
BTW så ska ni lyssna på denna låt för den är bäst, hejdå.

Instagram

Okejdå nu följer jag trenden och visar lite från min instagram, där jag förövrigt heter @feliciialinnea.
 
I måndags var det den 25 mars och då gick jag i den klänningen som jag gått i den 25 mars dem två senaste åren. Sen i tisdags var jag påväg till skolan i mina älskade docs och såå.
Påvägen hem från skolan i tisdags gick skandiamäklarna och delade ut påskgodis(eller ja reklam) och i onsdags gick jag i min gosiga tröja och älskade sammetskjol <3<3<3
En dag kom syster hem och hade köpt en tidning där Urban Cone var med så jag var bara tvungen att sno den. Ehm tyvärr var det konstigt tryckt och Tim syns typ inte alls i mitten, bajstidning.
Sen i fredags var Ida PÅÅÅP på pendeln.
Igår vaknade jag upp och tittade på min fina vägg där det b.la. finns en recension från Krunis spelning på Cirkus, gamla och nya bilder på Mr.Hassle, foton från fotografiska och en massa annat, tihiii.
Sedan var jag och syster ute och fotade var av att jag hade min finaste Erik Hassle tygkasse med.

RSS 2.0