XXX88

en av de här bilderna har ni ju redan fått se, men eftersom att den passar in så bra med de här bildera i helhet så får den vara med igen. Var faktiskt himla kul att fota dessa bilder, och trots att jag egentligen hatar att fotografera i studio så hade jag det askul och är dessutom nöjd med resultatet (bra kombo). Så efter det här känner jag att jag nog ändå får fortsätta att exprimentera lite i studion.
 
 

Studiouppgift

igår hängde jag och Emmi i fotostudion i min skola (lyx ändå att kunna boka och vara där på en söndag). Jag hade en porträttuppgift och till den så fotade jag Emmi. Det roliga med det här var att vi fick fota med digital Hasselbladskamera och alltså <3<3 är kär. Sån jäkla skärpa och det blev SÅ bra. Kul!! Såhär blev en bild iallafall. 

Olafur Eliasson

 
 
 
efter skolan idag så mötte jag upp syster och så drog vi till moderna, kul tycker jag!!!!! har velat se Olafur Eliassons uställning i ett bra tag nu, och eftersom att den stänger på söndag så skyndade jag mig iväg dit, och turligt nog så var det himla värt det. Det var så många kul installationer och både jag och Ida gick runt och wowade hela tiden. Bra grej att göra på en fredag!

London sista dagen

Kom på att jag inte visat sista delen av mina Londonbilder och så kan det ju inte vara! Så här, två månader senare, tar vi och kollar på hur sista dagen såg ut.
 
den här dagen var jag pepp på för då skulle jag få åka till mina favvisställen. Så till att börja med så åkte vi till Shoreditch och boxpark. Tycker att det är så fett att en byggt upp en liten galleria av containrar pga bra idé!! de hade massa najsiga lunchställen också men eftersom att vi precis ätit frukost så blev det ingen mat där.
 
 
 
 
kände mig så himla hemma, och blir så saknig när jag ser de här bilderna för jag gillar de här stället jättejättemycket.
sedan promenixade vi mot Brick Lane.
hej Grimes + all annan gatukonst som fanns på var och var annan husfasad.
hahah alltså den här bilden på mig och Ida </3 fett peppade!!! men haha den får vara med ändå.
och så brick lane <3
åt världens godaste lunch och fortsatte med att kolla i Second Hand affärer. Fick med mig en fin skjorta och var glad :´)
coolt ställe! och kul sak, eller kanske nä, inte kul? men lånade precis en bok på biblioteket med titeln brick lane endast pga titeln. nördigt. men boken verkar bra också så det är ok ändå tycker jag.
fortsatte att promenixa och hamnade på en farm.
ida träffade en ny bästavän aka Watson aka grisen. sen blev hon ledsen när vi behövde gå därifrån. Men jag var hetsig som fasen pga ville komma till nästa destination innan solen gick ned.
och tadaa, någon timme senare hamnade vi i Camden. sist jag var i London så ÄLSKADE jag stället (vilket en kan läsa om här, en mycket excited Felicia), men blev så besviken nu. Vet inte om det berodde på att jag var trött, att det regnade och att jag var hungrig eller om det var så att jag helt enkelt inte var lika imponerad som sist. 
gick i kul bohemiska butiker som luktade rökelser men annars var det mest turistigt, sad. Men har ändå bestämt mig för att åka tillbaka dit någon gång igen sen när jag är pigg och glad och när det faktiskt är bra väder, bara för att ge det ytterligare en chans liksom.
 

Day By Day

jag fotade ju Astrid på Gotland och såhär blev en av bilderna. Kool, kul och klok person det där. 

Året 2015

Gjorde du något under 2015 som du aldrig gjort förut?
- Ja! Jag ställde ut mina fotografier två olika gånger, jag tog emot ett kulturstipendium för mitt fotograferande och gick på Debaser (yey efter sex års väntan) 
 
Vilka städer besökte du?
- London, Köpenhamn, Malmö, Visby och Uppsala
 
 
Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016?
- Mer energi till att hitta på saker vore ju fett! 
 
Vilket datum från 2015 kommer du alltid att minnas?
12 maj då jag såg Hasslis för första gången under året. Var så himla lycklig eftersom att det då hade gått tre år sedan jag såg honom live sist, och de bästa konserterna är ju ändå när en får se ens favvis. Sedan kommer jag att minnas den 5 december. 
 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
- Kanske att jag fick ställa ut bilder? och fick mitt stipendium. Tycker att det känns stort ändå. 
 
Och din största framgång privat?
- Hm, att jag blivit ännu öppnare om hur jag mår tänker jag är en framgång. Tycker att det är dumt att behöva hålla inne allt sånt själv. Sedan har jag blivit betydligt mycket bättre på att stressa ned.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
- Konserter, lätt! Men himla värt ändå pga fina upplevelser :')
 
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015?
- No Words, What do You Mean och Come back to me. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Under början av året var jag aspepp och helt inställd på att 2015 skulle bli bäst, så då var jag rätt glad faktiskt. Under hösten sedan så vände det så då var jag nog ledsnare än tidigare. 
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
- gått på museum, haha. Men tycker att det är så kul och har varit dålig på att prioritera det, så under året har jag satt som mål att gå på museum minst en gång i månaden, rimligt mål ändå. Sedan önskar jag att jag kanske hade umgåtts mer med människor, men tänker att jag har tid för det fortfarande.
 
 
 
Vilken maträtt åt du oftast i år?
- Tacos <3 alternativt pastasallad
 
Vilka konserter gick du på?
- Ganska många. Såg Erik Hassle fem gånger, Urban Cone fyra gånger, Elliphant, The Royal Concept, MØ, Niki and The Dove, Albert Hammond Jr, Adam Tensta, Julia Adams, Sabina Ddumba två gånger, Seinabo Sey, Tove Lo, Miriam Bryant, Thomas Stenström, Zara Larsson, Veronica Maggio, Hoffmaestro, Beatrice Eli två gånger, Tove Styrke, James Blake, Bob Hund, Lilla Sällskapet, Erik Rapp, Hanna Järver och Mapei :'))) mvh ganska musiknördig eheh. 
 
Vilken tv-serie var bäst i år?
- Bron!!! fast kollade Gossip Girl också och det var ju amazing, och New Girl och så tredje säsongen av orange is the new black. 
 
Och vilka böcker du tyckte du bäst om?
- Mayas Dagbok!! Lame namn men den var fantastisk tycker jag. 
 
Något du önskade dig och fick?
- ja, dels önskade jag ju att jag vann kulturstipendiet och det fick jag ju!! och sedan önskade jag så himla mycket att få chansen att åka till London och det fick jag ju! Det bästa är att jag förmodligen ska tillbaka dit iår igen, halleluja. 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
- jag blev väckt tidigt på morgonen av mamma och syster som sjöng för mig och så åt vi födelsedagsfrukost. Gick i skolan som vanligt, blev grattad, och så firade jag med min släkt på kvällen samt Carro+Emmi. Hade en himla fin dag faktiskt. 
 
Årets bästa köp?
- gud vad svårt. Men kanske popagandabiljetten för att fortsätta på detta musiktema, men var så glad under dessa dagar och sånt är ju alltid kul!
 
 
Tankar inför 2016?
- har tänkt så många år nu att "det här året! det ska bli mitt år", men det har ju bara slutat med att jag varit besviken för att det inte varit så himla bra som jag önskat. Därför tänker jag sänka de kraven litegrann och bara köra på i mitt tempo och acceptera hur saker och ting är. Sedan ska ta tag i mitt mående ytterligare och försöka jobba på att bli av med min ständiga jäkla oro vilket är skitläskigt, men samtidigt känns det som att jag är redo nu. Ändå spännande år framför en, i och med att jag även tar studenten i sommar och inte vet vad jag ska göra sen. 

Visby

hej, sen sist jag skrev här har det hunnit bli ett nytt år, ifall någon mot förmodan skulle ha missat det. Jag avslutade förra året och inledde det nya på bästa sätt. Nämligen att umgås med tre av mina favoritpersoner! På nyårsafton åkte jag, Carro och Emmi båten över till Visby för att hälsa på Astrid (fett!!), och jag som aldrig varit i Visby eller på Gotland tidigare tyckte att det var meget fint. Så tänkte dela med mig av massa bilder på hus (ofc) samt bilder på bra människor, så shoot. 
 
Nyår spenderade vi med att äta tacos, spela spel, blåsa balonger och kramas på tolvslaget. På nyårsdagen sedan så gick vi ut och promenerade på eftermiddagen eftersom att både jag och Carro ville se Gotland. Rundan blev i och för sig inte speciellt lång då det började mörkna, men vi hann se en utkiksplats (där vi även kollade raketer kvällen innan) och så hann vi shoppa på Ica (mycket spännande ändå). 
dagen efter så gick vi istället upp tidigt för att kunna upptäcka Visby, och alltså, blev kär <3<3 det kändes som att gå runt i kulisser till en film för allt kändes så inte på riktigt. Husen var så små och gulliga, och hela staden är så coolt uppbyggd. Vi började med att gå förbi en godisaffär som hade mellandagsrea, lyx tyckte vi! när vi kom hem och smakade godiset förstod vi varför det var mellandagsrea för det hade nog legat där i ett bra dag. Men vi tänkte på hur fin butiken var och då blev godiset godare iallafall. 
det hade börjat snöa under morgonen och fortsatte sedan under hela dagen. Rätt vinteridylliskt.
sedan styrde vi mot en ruin!!! SÅ COOLT. Dessutom fanns det en skridskobana där inne men det var ingen annan än jag som ville åka skridskor, så det får nog bli en annan gång. 
 
 
vi var nog mest som barn den här dagen som aldrig sett snö tidigare. Men hallå, är en van vid att bo i ett slaskstockholm så är det här ju drömmen.
 
 
 
fatta att se det här på sommaren tänkte jag! fast konstigt ändå eftersom att jag lärt mig att det är ganska mycket mer folk där då. För nu träffade en knappt på människor på vissa ställen, fast det var ju tur också för du kunde en sjunga what do you mean högthögt samt guacamolesången.
 
 
 
På första bilden var Carro ledsen då hon inte fick klättra på muren och på den andra ser vi hur oledsen Emmi är över det faktumet och istället fångade hon snöflingor. 
 
 
 
 
 
kollade kyrkan och sedan frös vi så mycket att vi behövde avsluta vår lilla promenix.
så istället gick vi och fikade på ett fik som tillhörde godisbutiken vi besökt tidigare under dagen. Vi åt saffranspannkaka (mycket gott), drack varmchoklad och jag var glad över att de spelade en The Strokes låt. 
de resterande dagarna gjorde vi inte så himla mycket. Vi kollade på film, spelade mer spel (usch </3), gick till ett köpcentrum (wow att det fanns ens) och så fotade jag Astrid till mitt gymnasiearbetet. Och ja, även den här dagen snöade det massvis, lite dumt då snöflingorna inte blev helt bra i bilderna, men så kan det va.
gullig!!! hade de fem bästa dagarna på så himla lång tid och jag saknar de här jäklarna så mycket nu, men det var fint att ses när vi gjorde det iallafall. 
 
wow, nu blev även det här inlägget extremt långt, men så kan det vara. Jag hoppas att ni fina haft en bra start på året och att 2016 blir amazing!!

RSS 2.0