Markus krunegård på Gröna Lund

i fredags efter skolan åkte jag direkt till grönan för att möta upp bestie för att sedan se Markus Krunegård. Det var så jäkla fint och så bra. Det var asmysig stämning på konserten och Markus såg ut att vara så jäkla pepp. Det hela avslutades med allsång till stjärnfallet, bra sak. Nu är jag lite ledsen dock då det här antagligen var den sista konserten för iår, vet inte hur jag ska klara det här ju ugh,

Pistols at dawn

knäppte en bild i veckan

Beatrice Eli

Några bilder på Beatrice Eli från We Are Sthlm i augusti. Alltså denna person är så fantastisk och så jäkla ball. r kan ni dessutom lyssna på hennes senaste singel som är asbra, pusshej.

Lionhearted

älskade Urban Cone. Tack för att ni är så bra <3 nu ser jag så fram emot att de ska släppa sin singel för deras kommande album, äntligen <3<3

En verklighet

Måndag 15/9-2014
 
Igår somnade jag med en klump i magen och idag vaknade jag upp till verkligheten. Den verklighet där 13% av sveriges befolkning röstat in ett rasistiskt parti till riksdagen. 48 mandatplatser till ett gäng som är emot rasifierade, hbtq-personer och kvinnor. 13% innebär mer inflytande till ett parti som kränker folk. Jag är så fruktansvärt besviken, och rädd. Men samtidigt så får vi inte ge upp utan fortsätta kämpa mot rasismen. För antirasismen kommer alltid vara starkare. 

Tre bilder från de senaste veckorna

jag har inte så mycket att uppdatera med just nu. Det händer inte så mycket i mitt liv. Jag vaknar går till skolan kommer hem och somnar (var av att jag inte fotar någonting alls knappt). Hursom, rätt mycket musik har jag ju i och för sig lyssnat på. Jag har upptäckt hur bra glasvegas senaste album är så lyssnar på det massvis. Men även Thomas Stenström och hans nya album. Alltså <3<33<3<<3 Samt att Julian Casablancas släppt en ny låt (på 11 minuter och den är asbra <3) och så massa annat så klicka här istället för att komma till min spotifyspellista (i slutet kommer det massa ny musik, har ju jobbat på den här listan i två år nu ju)
en annan dag fick jag för mig att testa kaffe. Tänkte att det luktar ju så fasligt gott + att det såg fint ut (eh). Men det var dock inte lika gott som det såg ut och luktade. Kiwin var god dock.
en annan dag var det regn. Väldigt mycket regn. Fast det var fint och det var gosigt att sitta inomhus och krypa ned under täcket och titta på film.

Stadsodlarfestival

idag var jag inne i stan och nämligen för att gå på stadsodlingsfestival. Min mamma stod nämligen där så jag åkte dit med mormor, hennes kompis, moster och kusin. Så gos. Det var i fatburen och det var fullt med folk överallt.
kusin sprang, fining.
Folk sålde blommor, grönsaker, chillisar (iiih!!) och en massa annat.
dessutom var det ju perfekt väder idag. Kändes lite som sommarens sista varma helg (eller det vet en ju aldrig). Dock så dök det upp massa getingar med värmen, ugh.
det såldes äpplen.
i den här miljön är en ju inte direkt van att se fatburen i. det fanns så mycket kul att gå runt och titta på.
grönsaker.
det var ju sjukt mycket folk så valentin satte sig och vilade lite samt posade lite för kameran.
på ett ställe fanns det ett badkar fullt med olika salladssorter. 
Fascinerande ändå att det finns så mycket olik sallad tänkte jag.
sen på en annan plats fanns det vagnar fulla med blommor. Så mycket finurliga människor som kommit på det här.
sen sa vi hejdå till alla stadsodlare
så letade vi efter en loppis som vi ändå inte hittade samt åt glass på StikkiNikki.

RSS 2.0