Somebodys party

någonting kul som hänt under det här året har varit att jag fått ställa ut några av mina bilder för första gången! Hurra!! jag och syster ställde ut våra bilder tillsammans i jordbro kultur-och föreningshus vilket var så sjukt pirrigt och kul. De fyra bilderna ovan är några av de åtta som jag visade, kul ju!

en måndag i april

på den här platsen vistades Jossan och jag oss på under vår håltimme idag. Så himla värt, och tappar ju ännu en gång andan över hur vackra dessa träd är. Som ett litet drömland en går förbi varenda dag. Tycker att det ser lite ut som Nangijala med all denna blomning vilket är fantastiskt, för vem tycker inte om att leva i en Astrid Lindgren film? 

Weekends

för ett tag sen i skolan fick vi som uppgift i foto att fotografera självportätt. Kul, men svårt tänkte jag vilket jag hade himla rätt i. Det tog mig tre fotograferingar innan bilderna blev precis så som jag ville att de skulle se ut, och då lämnade jag in bilderna nöjd och glad. Bilden ovan är dock ingen av dem, utan från första gången jag fotade istället (ni ska få se de andra dock, lovar!!). Den här bilden är helt annorlunda från min grundidé, men tycker om den iallafall, hihi! 
 
Blev föresten så glad när jag såg att det finns ett par kvar som läser här fortfarande, ni är bäst, och jag är så jäkla pepp på att uppdatera här igen så ni förstår nog inte! 

de rosa träden

Okej, nu var det ju mer eller mindre en evighet sedan jag skrev någonting här, två månader. Har gått och haft små bloggabstinenser utan att göra någonting åt det, men nu. Nu tänker jag faktiskt göra det mer livfullt här igen. 
tänkte att vi kunde börja med dagens äventyr då! 
jag mötte upp Emmi 5.15 och så tog vi pendeln in till stan där vi promenerade mot kungstädgården. Det känns så himla klyschigt varje år men ändå går det inte att missa det. För när träden i kungsträdgården blommar rosa är det ju vår på riktigt. Vi hade hoppats på att det skulle vara fint morgonljus när vi skulle fotografera men istället var det molnigt, så sad. Men det var ju rätt vackert ändå måste jag ju säga.
och när vi klagat tusen gånger på att det inte går att få originella bilder på dessa träd/blommor gick vi vidare. Vi hamnade i parken utanför Berns, som jag inte alls vet vad den heter, men där var det också fint då träden hade börjat bli gröna samtidigt som magnolian blommade. Såna vårkänslor. Emmi passade även på att ta selfies, fab.
SÅ FINT. orkar inte ens.
och appråpå fint så har vi en annan fining här ju! Finafina vän <33
dock uppskattar hon tyvärr inte bilden ovan lika mycket som jag, så det här lär nog vara hennes minspel när hon ser det här. Men det struntar jag i idag <3
och så vit körsbärsblom *tappar andan pga fint*, typ. Ja nästan iallafall.
 
När klockan var vid halv 11 åkte vi hem igen, och väldigt nöjda. Älskar våren så jävla mycket.

RSS 2.0