280312



Såhär ser jag ut just nu lite varje dag och det är endast för att man kan springa och leka kull, jaga barn samt leka kurragöma i dessa skor. Detta är knepigt med Dr.Martens.

Just nu kan jag ju säga att jag varit lite off från detta bloggande. Ganska off från internet också förutom möjligtvis instagram.
I måndags började alltså mina två praoveckor. Jag vet inte vad jag gett mig in på alls men detta ska nog fungera. Jag har varit helt död då jag kommit hem och har endast sovit bort varje eftermiddag. Men idag är jag pigg som attsikans!!

Men angående praoen så praoar jag på min gamla lilla skola. Hmm i måndags fick jag komma till "min" lilla klass bestående av ca 25 styckna tredjeklassare. Alla ville gärna berätta för mig om vad dem hette och vilket deras favoritdjur var. Hund och hamster var i topp. Jag hade också rast och blev påhoppad av alla andra elever i alla andra klasser. Jag förstod ganska snabbt vad jag gett mig in på och förstod då inte rakt varför.
Tisdagen var nästan värre än måndagen och nee. Idag var dock en ganska fin dag. Har umgåtts med trevliga människor på raster vilket varit folk från den lilla klassen jag är i. Det är en otroligt bra och trevlig klass. Alla är så himla söta och snälla. Är glad att jag hamnde just där. Är även stolt då jag nu dag tre kan allas namn (y)

Åh imorgon är en annan dag (där lät jag som Christer Björkman också) och jag hoppas att det också blir en bra dag. Hatar dock mina arbetstider men det är ju helt vanliga arbetstider men ändååååå. HEJDÅÅÅ.


Falling Slowly


250312

Idag är det somsagt den 25 mars vilket är himla viktigt att nämna hela tiden. Ja för detta har jag gått runt och sagt hemma hela dagen. På instagram är det också svårt att undgå detta. Ja det är en väldigt viktig dag.
Dessutom så är det våffeldagen den 25 mars (vilket jag tjatat om i två månader nu) samt att klockan skulle ställas fram. Var förvirrad som attans imorse. Mobilen ställer om sig själv vilket jag glömmer bort.

Idag när det var den 25 mars hade jag också lust att gå i ungefär likadana kläder som jag hade förra året. Jag hade ju då lite andra strumpbyxor och så än förra året.



Idag var det städa som skulle gälla. Mitt rum var dock inte så stökigt. Det blir alltid 1000 gånger värre när man är mitt uppe i städningen men sen blir det så himla fint. Rummer hos mamma är dessutom ganska stort och lättstädat så efter någon timme var jag klar vilket var riktigt skönt!



Annars så är min syster död. Hon fick sin Iphone igår så att såhär sitter hon hela dagarna långa nu. (jag ska dock inte säga något är också rätt bra på att sitta vid min kära telefon.)


Att jag tog bilden ovan utan att en telefon är med i bilden är ett under.

Precis som den 25 mars förra året så har det varit en fin och fantastiskt solig dag.


25 Mars 2012.



Bara för att det är så himla sjukt att detta är ett år sedan idag. Ett år. Jag fattar inte att det har gått så himla snabbt. Hade en fin dag då iallafall. Fina Hassle.

240312



Hejhejj, har haft en finfin dag idag. Egentligen inte fått så mycket gjort men så ska den minsan vara vissa helger. Jag och Ida åkte över till vår far ett tag under dagen. Trevligt må jag säga.
Fint och soligt var det idag också trots att det väntades regn enligt SMHI. Fu.

Ikväll vet jag icke vad jag ska hitta på. Ska nog sysselsätta mig med instagram som jag idag fått över 900 followes på. Wohoo. 89 kvar till 1000. Då ska det firas må ni tro ;)

Ååååh så grattar vi världens bästa farmor som blir hela 59 år idag, graaatiiiiiiiiissssss!!!!

Creepers.



Är så himla glad just nu. Har varit på jakt efter ett par Creepers i ett tag nu och endast hittat dessa till vänster och har inte riktigt kännt mig dirket 100 på att jag verkligen vill ha sådana.
Men så idag skriver en tjej på instagram att hon beställt ett par (dem högra) och jag frågade var och fick adressen till hemsidan. Dessa är då enligt mig mycket snyggare (dem kostade dessutom 200:- mindre än dem andra). Så jag tror nog minsan att detta kan bli mitt nästa inköp. Lite läskigt dock då det är 8,6cm sula. Kommer bli jäkligt lång...

Årets första glass.



Idag blev det minsan årets första glass utomhus. I den mysiga solen dessutom. Vi satt där på en bänk på Katarinabangata och hade det så himla trevligt. Jag har också kommit fram till att det måste vara världens finaste gata. Alla husen där. Åh.


230312

Åh idag har det varit en sån himla fin vårdag. Våren är så fin och härlig hela tiden. Gör min väldigt glad.

Hade en jättelugn och skön dag i skolan. Tittade på film samt var ute och kollade PH-värdet på vattnet i sjön strax utanför skolan.

Efter skolan tog jag och Astrid in till stan för att fota i vårsolen. Blev inte så mycket foto för min del, blev mest att glida runt i solen och studera alla människor. Riktigt härligt. Vi gick runt i mysiga skivaffärer och Second Hand butiker (ja Carro jag har ändrat mig lite.)


Nu tittar jag på Grynet som jag började titta på lite igår. Så himla underbart. Hon är underbar.


23 mars betyder också trevligheter. Bara så att ni vet.

Om vingarna bär.




Detta är ett tidsinställt inlägg och nu ska jag och min fina vän Astrid fota lite. Ska bli så himla kul. Hoppas på att jag får till några bilder.

220312


Ett par av mina två favoritisar! ♥

Findag har det varit idag. Solen lyser så himla fint idag också och nu är det verkligen vår. Att det är ljust när man vaknar vid halv sju på morgonen är så otroligt härligt. Åh vad jag tycker om det!

Skolan var fin, redovisade med Natta idag och det gick himla bra vilket var skönt. Vi redovisade dessutom i smågrupper vilket var bra.
Skulle haft teknik men datorprogrammet slutade att fungera och då blev det att jobba hemma istället om våran artefakt som i mitt fall är kameran. Har lärt mig mycket vilket varit otroligt intressant och lärorikt för mig som älskar kameror och fota.

Satt hemma i köket sedan och pillrade med tekniken i vårsolen som lös in. Det blev så himla varmt, men trevligt.
Nu är jag glad då jag är klar med läxorna för idag, innan klockan 6. Har inte hänt på jättelänge. Mamma berättade också om att hon fått en liten kolonilott i närheten av där vi bor. Det låg tydligen på ett jättefint ställe där det tydligen var världens bästa fotoläge. Blev riktigt sugen på att följa med dit för att fota. Vinbärsbuskar och hallonbuskar fanns det också. Härligt!  

Så en fin verison av låt.


22 mars.



PAAANG så var det den 22 mars idag och den 22 mars innebär ett år sedan jag fick skivan ovan. Ett år sedan jag var lycklig över att min skiva kom hem en dag för tidigt. Ett år sedan jag låg och lyssnade och sjöng på alla låtar för första gången. Så himla galet.
Nu är det bara att vänta på nästa skiva, är så himla nyfiken på vad det är som ska komma. Bra lär det vara, det vet jag redan nu.

Sol och värme.




Från gårdagens fotografering.

Fint.



Här kan vi tala om fina ögon.

Nu ska jag snarast antagligen gå och sova då jag är så himla trött. Ska titta av instagram och det vanliga innan jag släcker min lampa för att tänka på morgondagen. Sov så gott finisar.

210312

οHej alla gosiga människor.
Har haft en sån himla fin dag idag. Skolan gick super. Skrev två prov och tycker att det kändes himla bra, hoppas bara att det går lika bra. Imorgon ska jag redovisa rollspel vilket jag också hoppas går bra!

Sen är det otroligt fina vårvädret tillbaka igen. Så himla härligt, trots snöfallet dem två senaste dagarna. 10-15º ligger värmen på nu. Så himla härligt! Skinjackan åkte på idag också och frös gjorde jag inte. Nästan tvärtom rent ut sagt.

Jag och Ida tog därför med oss kamerorna ut för att fota. Idas minne var slut på ett tjwoop så ju mer fotade jag. Riktigt roligt var det. Hoppas verkligen att jag fick till en bra bild av dessa 200 som klickades av.


Efter fotande länge begav vi oss hem igen. Hemma blev det dags för att äta mellis samt titta lite på ett gammalt avsnitt på Top Model på trean.


Sen är jag så himla glad över att jag fått en praoplats. Äntligen. Tack vare min mentor skulle man kunna säga. Jag och Astrid ska praoa på min gamla skola i två veckor. Så nu är det två skoldagar kvar och sen tar det minsan tre veckor innan jag besöker denna bunker igen. Härligt!

Btw för ett och ett halvt år sedan var det den 21 september 2010 och för sju månader sen var det den 21 augusti. Kul.

Heart In A Cage



Detta bör ni lyssna på annars missar ni något stort.

Josefine.


I helgen.

Så var den mysiga helgen slut igen då(ja det är onsdag imorgon).
Att det ska gå så himla snabbt. Satan, men jag kan säga att jag har haft en supermysig helg i vartfall!

I fredags så fyllde ju lillasyter 12 äntligen. Det firades hos min far med släkt. Supermysigt! Semifinal på The Voice Sverige var det också och lyckan som spred sig i mig då Dennis gick vidare till final. Så himla kul!
Fotade min jordglob som finns i mitt rum hos pappa gjorde jag också, det var dock lite svårt i mörker utan mitt stativ...




I lördags hade jag också en himla fin dag. Gick runt hemma, fotade och lyssnade på bra musik och hade det trevligt. Iallfall tills jag skulle sätta mig med min läxor. Men det gick som tur va fint och bra det med.
På kvällen tittade jag på Jag saknar dig med min syster och mor. Så himla bra film men helt galet sorglig. Ni som inte sett den bör göra det.


I söndags så var jag och min Stockholms hatande vän Josse inne i Stockholm för att fota. Vi hade det supermysigt när vi gick där mellan alla små hus och kyrkor. Även Josse lärde sig att tycka om vissa ställen då hon sprang runt som en liten toka när vi hittade en kyrka på ett himla fint ställe.
En läskig katt hann vi träffa på också. Den var gulögd och hade bara hår i ansikten och på svansen, annars var den bar. Denna katt var även nära på att atackera min kära vän, då gick vi därifrån.




Sen dem två senaste dagarna har det endast varit att plugga. Har haft två prov och två prov väntar imorgon. Inte något jag ser fram imot.


150312


Josses bild som jag hoppas att det var okej att jag lånade (säg till mig annars). Idag åker den lilla flickan i mitten iväg till London också, eller hon är nog framme nu ungefär, och jag hoppas att hon får en himla fin fredag och helg i den underbara staden!

Blöööp hej glada saker som läser just detta.
Idag är det torsdag den 15 mars och jag har haft en sån där torsdag som är precis lika dan varenda torsdag. Man sover länge och är glad och utvilad innan man går till skolan för att ha svenska i timtal. Efter denna lektion har man tröttnat på allt och man ser inte alls fram emot att ha teknik i två timmar på eftermiddagen.
Missade tåget gjorde jag också med en minut, så att vänta i 15min skulle det göras sedan.

Skillnaden från denna torsdag med dem andra torsdagarna var att jag idag åkte iväg för att fixa lite inför lillasysters födelsedag imorgon. Ja då blir Ida minsan 12 år. De ni.

Nu har jag skrivit en svenska recension i någon timme och är snart klar. Bara slutet som jag ska få till. Himla svårt skulle det vara. Attsikans.

Detaljer.






Några små detaljer som man kan finna i köket hemma hos min mor.

140312




"Hela världen är så underbaar."
går jag runt och sjunger just nu från låten "Jag är en vampyr" som jag fått i mitt huvud. Om världen ändå var så himla underbar. Då skulle jag då allt vara himla glad.

Skolan är kaos. Nästa vecka och sen ska alla åttor ut på prao. För det första har jag inte hittat en praoplats än (halvt köörd) och lärarna planerar lika fantastiskt som vanligt och trycker in allt samtidigt. Det känns ju jättebra med fyra prov och två redovisningar nästa vecka. Äckliga skola.
Annars så har Emmi lekt rörmokare igen och fått bort ett till stopp i toaleten. Tredje - Fjärde gången skulle jag tro. Jagat Elin och Natta med toaborstar har hon också gjort. Det händer mycket på våra små raster.

Vår är det på riktigt, på riktigt, på riktigt nu. Solen lyser på väg till skolan och hem från skolan. Vantarna är nedpackade och vårjackorna är på. Så himla skönt. Snart ställs klockorna om till sommartid också, en och en halv vecka kvar nu. 25 mars. Då ni.


120312

Så var det underbara helgen över och det var dags för skola igen. Har än så länge en ganska lugn vecka vilket är skönt.
Idag har jag fått tillbaka matteprov och tyskaarbete också, leeeskiiiigt. Bilden och fysiken gick fin fint. Jag och Carro har också sjungit och spridit med oss av en fin låt som vi hörde för första gången i helgen. Den är fin må ni tro och såhär går den.
Denna helg umgicks jag med lilla Ljungbergskan både lördag och söndag. På lördagen skulle vi sälja newbody. Det är alltid lika intressant. Man träffar alltid intressanta människor. Man kan träffa på en häxa som dödar granar samt en familj med karatekläder, allihop hade alltså karatekläder.
Sedan åt vi pannkakor och till detta tittade vi på äkta människor. Min far visade då också videoklippet ovan.
Det såg lite ut såhär.






Igår va vi inne i stan och hade det skoj.

Idag däremot när jag kom hem från skolan hade jag inte någon lust med att göra läxor. Så det blev någon variant av att fota dem istället. Och göra dem tillslut. Hittade dock massa annat att fota också. Det är farligt när kameran ligger bredvid en...




Idag är det även den 12 mars vilket betyder att det är ett år sedan jag hörde denna låt första gången vilket var på nyhetsmorgon. Intressant va? :DDDD

090312

Idag är det fredag. Och det har hänt en jädrans massa saker denna vecka som inte varit med här på bloggen. Jag har fått reda på att Armand Mirpour släpper sitt debutalbum i April (kommer dock inte ihåg exakta datum), Erik Hassle är snart klar med sitt album vilket gör mig så himla lycklig. Jag har lyssnat på mycket bra musik, varit i skolan i fem dagar. Där har jag skrivit prov och fått tillbaka prov vilket har varit så otroliga lättnader.
Idag skrevs det ett prov, eller ja minitest. Efter dryg tio minuter var hela klassen klara. Haha.

I veckan har det även varit frost. Eller ja i söndags var det frost ute.

Samma dag läste jag en bok som vi har haft som svenskaläxa i evigheter. Äntligen blev den utläst! Fast måste säga att den var helt okej, ganska knasig dock.


Vackert väder har det varit också. Himla fint och härligt. Verkligen vår. (vacker fläck på fönstret mitt. Strunta i den helt enklet.)

På tyskan håller vi även på att lära oss ungsomsspråk. Ganska trist men tyska är ju de överhuvudtaget. Enligt mig iallafall.
Jag har även möblerat om lite i rummet hos min far. Sängen är flyttad vilket känns himla konstigt. Den har stått på samma ställe under hela tiden jag haft detta rum. Känns dock mindre men är ju inte riktigt klar än. (ja det är kaos kan jag varna om. Hela jag är lite kaos.)


Hihi och min lilla tv.

Sen idag när jag kom hem skulle det komma några och täta fönstrerna. Eller ja en person var här och fixade (inte trixade) detta tog ca två och en halv timme och jag gjorde ingenting under denna tid. Satt på ett och samma ställe med mobilen i handen under hela tiden. Det roligaste var nog att lyssna på när han pratade i telefon. Alltså med hans kompisar typ. Fick reda på mycket intressanta saker. Haha.

Sen var det The Voice Sverige och tittarna röstade fram Dennis. Så himla kul. Blev ett riktigt glädjerus.

Imorgon ska jag och Ljungbergskan sälja newbody då vi startat med detta igen. Önska oss lycka till!


080312



Just nu har jag ingen tid alls med att blogga. Läxorna tar död på mig och att blogga blir verkligen ingenting som jag tar och prioriterar. Har ett litet Kemi test imorgon och sen ska de nog vara lugnt ett tag hoppas vi. Och då kommer jag tillbaka minsan.

Btw visst har jag blivit duktig med min Erik Hassle skivsamling? :D


050312

Hej jag tar och gör ett inlägg på mobilen nu, har inte tid med något annat alls. Skolan är i full gång efter lov och de märks. Har underhållit mig med matte sen jag kom hem till halv nio. Och jag fattar ingenting. Kuuult. Annars så ska jag lära mig ungdomliga ord på tyska. Wiiiie.

Mailat prao-platser har jag också gjort, och de går ju lysande (nej de gör det inte!!!!) kommer döööö.

Sen ska jag tala lite om helgen. Var och kollade på musikal med ett namn jag inte riktigt minns namnet på och googla kan jag inte heller (eller jo men de tar tiden med telefonen). Ganska bra var det iallafall. Dans är inte min grej. Det bästa var när jag kände igen mig i en sak. Hihi.
Åt på restaurang med farmor gjorde jag efter. Då fick man inte ha hatt på sig, man åt svampmat och min Gammelmormor sa att Stockholm är som en ost. Trevliiiigt!!! :DDD


VÅÅÅÅR.





Bilden är tagen av Ida.


IdaA



020312

Hejhej i vårsolen. För ja vår är det. Idag lös solen sådärfint igen, som den gjorde i onsdags och man blir så himla glad då.
Även idag skulle det städas, fast hos pappa då. Men kom upp i friska luften ett bra tag också. Fotade lite och var glad. Använde solglasögon för första gången iår vilket gör att man blir otroligt glad. Det var väldigt fint ljus i dem också. I mina röda dr.martens gick jag i också.




Senare ikväll kommer farmor + plastfarfar för att äta middag. Trevligt. Och så är det The Voice Sverige. Men denna vecka är det ju Ugglas och Ola Salos team vilket inte är roligt. Människorna i deras team är tråkiga. (enligt mig)


Kungsberget 230212











Japp såhär såg det alltså ut när vi åkte skidor förra torsdagen.

010312

IDAG ÄR DET VÅR FÖR DET ÄR 1 MARS. TJO.

Och precis som den 1 mars förra året befann jag mig på mitt älskade Södermalm. Finns inte något ställe i hela världen som jag tycker om så mycket som Söder. Och ni människor som flyttar ifrån Söder, ni kan inte vara kloka. Nej där är jag så ofta som jag kan.



Annars fick jag en halv hjärtatack (Bara halv) när jag kliver av fyran inne i stan och ser en man jag känner igen. Eller ja först var jag inte säker på om det var denna människa. Men joorååå Kalle var det. Erik Hassles gamla trummis. Och även Ulrik Munthers gamla trummis. Hur tror ni att jag och Ida reagerade på detta. Båda var ju ganska glada alltså.
Att vi sedan går in på weekday och jag ser en människa som jag sett i butiken bredvid (monki) en gång förut så får jag ju en till halv hjärtatack när denna människa står där med sina röda dr.martens (förra gången hade han svarta) och betalar i kassan. Jag kan ju inte koncentrera mig på kläderna så himla mycket alltså då en av mina favoritarister står där. Ja även kallad Oskar Linnros ♥ Haha, att vi 40min senare passerar honom igen på ett helt annat ställe gör inte så mycket, jag började dock stamma när jag och Ida pratar. Farligt alltså.
Så ja andra gången jag ser denna herre på Söder så därför tycker jag att det borde finns en chans att se en annan människa på Söder som jag redan sett en gång (a)
Annars är det ett halvår sedan jag såg Oskar Linnros på grönan med Astrid. Alltså senast jag var på konsert också, fml.



Idag köpte jag mig också en ny skjorta som jag älskar så hääääääär mycket. Den är superfin tycker jag. Köpt på Carlings där dem tydligen hade apmycket fina saker (motorvägstjol...). Personalen försökte också få mig att köpa ett par glasögon och en stickadtröja. Jag tyckte ju då att det räckte med denna skjorta. Såg också ut som en "riktig festivalbrud" synd då att jag är så ung så att jag inte kan gå på festivaler då känner jag. Jag hade gärna gått på festival.




Imorgon ska jag antagligen göra min bildläxa. FUUU. Men det blir nog ganska kul. Reklam jobbar vi med och jag ska göra en konsertaffich och motivet är ofc Erik Hassle. HIHI.

Och grattis Justin Bieber på 18-årsdagen!! (fattar inte att jag precis skrev detta)
Sen lyssnar på jag Håkan Hellström(eller Ida och jag, EN LÅT) vet inte vad det är med mig just nuuu.

RSS 2.0