En midsommar i svart och vitt

igår var det ju midsommar (nähä) och då jag legat hemma sjuk sen i tisdags (så himla dumt att det inte ger sig) firade vi lite hemma. Mormor kom på besök och så åt vi god mat. Fint tycker jag. Trots att jag var dödstrött sen. Här har vi ju syster iallafall som utbrast "nej du kan ju inte fota mig när jag ler!!" när jag tog den här bilden. Förlåt Ida, haha.
vi åt massa plockmat vilket var allt från klassisk midsommar mat, som sill och potatis osv, och så hade vi annat som nachochips och guacamole.
mamma <3
och mormor!
och så fikade vi i form av jordgubbar, glass och maränger <3
 
Nu är jag ju lite halvorolig sådär eftersom att jag och Carro åker till Bråvalla på onsdag och ifall jag inte är frisk då kommer jag aldrig förlåta mitt immunförsvar.

Kentfest

igår var det ju äntligen dags för kentfest som jag räknat ned dagar till så länge. Kan ju säga att det verkligen levde upp till mina förväntningar och ååh. Dagen till ära så hade jag en Frida Kahlo gnuggis på armen. Bäst <3<3
jag var där med världens finaste vän, Ljungis alltså och haha detta äventyr när vi skulle försöka hitta till platsen där de låg. I 30min virrade vi runt och när vi var vid en hamn och höll på gå på en båt insåg vi att vi hamnat väldigt fel. Men tillslut så hittade vi rätt, 10min lagom till insläpp. Här satt vi hursom på läkaren och tittade ut över området, fab. 
wiih. Så rosa och fab. Jag var dock besviken som inte fick fota (inte så konstig men tanke på att man nästan aldrig får det på konserter, men ändå). Jag hade dock med en engångskamera så jag är så pepp på att framkalla de bilderna nu.
sen såg vi Tove Lo, var väldigt bra. Jag fick ju reda på vem hon var förra sommaren när jag var på fotokurs och fick fota på We are Sthlm, då spelade hon nämligen och jag minns att jag tyckte om henne redan då.
 
sen satt vi här och smålyssnade på Nina Persson, så här har vi mig. Vid det här tillfället var jag jättepirrig då konserten efter Nina på den stora scenen skulle vara Elliphant. 
och wipps stod vi framför scenen jätteförväntansfulla. Jag skulle liksom få se en av mina absoluta favoritisar live för första gången och det var så stort. Ah denna lycka.
de 30min hon spelade sen var så bra <3<3 jag var väl dock ensam om att tycka det har jag insett efter att ha läst twitter+recensioner, men nä det var bara ren eufori. Jag har ju inte kunnat sluta lyssna på henne sen jag hittade hennes musik i höstas någon gång och att äntligen få höra det live och kunna stå där och sjunga med till låttexterna. Alltså iiiiiih (ok ja jag är glad). Ser fram emot Bråvalla så mycket nu där vi ska se henne igen. Alltså lyckomånad.
sen väntade vi lite till men tiden gick så himla snabbt när vi stod där och gjorde ordlekar så helt plötsligt dök nedträkningen upp och snart stod vi där i ett folkhav och sjöng, skrek och dansade till Kent. Så himla underbart. Dock så missade jag hela euforistämningen då jag fick så himla mycket ångest ganska tidigt in på konserten. Jävla skit.
så sen hamnade vi visst här då jag inte klarade att stå kvar. Det kändes som ett så stort misslyckande men konserten var fin ändå.
och så avslutades allt med konfetti och fyrverkerier till mannen i den vita hatten. Så himla fint <3<3

Sommarlov

WIIH, vet ni någonting underbart? Jag har sommarlov. Äntligen. Det känns så himla fint och åh. Tänkte att vi kunde ta en titt på gårdagen.
åkte till skolan vid nio där jag mötte upp mina klassisar. Mina lärare pratade om sommar och att läsa böcker samt att vi lyssnade på vissa musiker som sjöng, tittade på filmer som filmarna gjort, vi tittade på foton från vår klass, tittade på catwalk av konstdesign. Sedan fick vi gå.
vi bestämde oss för att göra sista Lidl rundan för att sedan gå ned till vattnet.
Känns så himla konstigt att hela ettan redan gått och det snart är ett helt år sedan jag träffade de här personerna för första gången. Men gah vad de är bra allihop. Sen så hade vi kramkalas innan vi åkte till lite olika håll.
jag åkte hem då vi skulle fira skolavslutning hemma, som vanligt! 
Jag såg ut såhär föresten. Klänningen köpte jag i onsdags på Beyond Retro och jag är så himla nöjd pga den är asfin <3<3<3 (alltså haha ser så sur ut, men va inte det. Lovar)
jag, syster och mamma gick och handlade var av att vi möttes av det här molnen. Först tänkte vi att det var påväg att börja åska, men vi insåg att det var rökmoln. Det hade gått bra tydligen(som tur var) men alltså det såg så jäkla ballt ut. Var sad över att jag inte hade med mig min kamera, men mobilen fick duga tänker jag.
sen kom mormor och då åt vi mat samt fikade marängtårta (nästan gräddbomb, men bara nästan). 
 
Idag första dagen på lovet tänker jag sova, och bara vara glad över ledigheten. iih <3<3

Skisser för sommaren

hej fina ni. Är ju så himla dålig på att skriva här just nu, flåt <3 
Mina dagar är inte heller så händelserika. Jag har försökt ta mig iväg till skolan de sista dagarna innan lov men vänt igen då det kändes som att någon tog stryptag om mig för varje steg jag tog. All min energi tog nog slut lagom till att skolan började ta slut. Är så lycklig över att jag får lov på torsdag så jag kan få stressa ned igen. Dock inte så lång tid då jag börjar sommarjobba redan på måndag! Det är jag däremot väldigt pepp på och speciellt då jag var på ett infomöte idag. Sen innan har jag vetat att jag ska få jobba med film (alltså drömmen) och idag fick jag reda på att vi ska samarbeta med en annan sommarjobbsgrupp som jobbar med att få unga i kommunen att bli mer intresserade om politik. Det känns så himla kul då det är två saker som verkligen intresserar mig. Känns ändå som ett rätt bra första jobb. Därför har jag bestämt mig för att jag tycker om min kommun jag bor i lite iallafall.

Ett grönt Söder

Idag åkte jag och Pemmi in till stan. Jag skulle nämligen möta upp Ida som gick i min klass förut för att ge henne en skiva samt att lämna tillbaka en klänning (som jag sedan glömde hemma, så jag). Efter att ha gått runt på drottninggatan så kände vi att nä, här vill vi inte vara, var av att jag och Emmi åkte till Zinken för att gå på Beyond Retro. Favvisbutiken. Hittade dock ingenting </3
dock så himla fotovänligt utanför med de gröna träden tillsammans med det röda tegelhuset. Bra sak.
Här har vi Emmi! Under ett träd dessutom som jag tyckte var fint. 
vi gick från Zinken till Mariatorget och det var så lugnt på stan? Hade förväntat mig att det skulle vara människor överallt pga så perfekt väder (varmt utan sol <3<3<3<3) och ledigt, men nä.
Så bra person. Hon var dessutom jätteglad då hon hade fått höra när hennes idol (Ed Sheeran) sjunga för ett par dagar sedan (utanför fotografiska <3).
Vid mariatorget gick vi sedan och köpte glass (Emmi iallafall. Jag är sur då jag knappt kan äta någonting pga laktos. Tycker man borde sälja sorbet överallt hallå).
alltså det är så grönt överallt, blir helt lyckorusig.
Sedan skulle vi på jakt för att hitta ett par One Direction affischer till Emmi då jag och Carro såg att det fanns igår. Dock hade någon redan plockat ned dem, elakt.
så då bestämde vi oss för att åka hem istället! Himla bra nationaldag (kom visst på det när jag såg flaggade bussar. Alltså tre år sedan jag såg Hasslis också, fint <3)

Markus Krunegård på Bengans

Under hela den här veckan har jag varit hemma då jag varit så himla slutkörd av allt i skolan. Nu är allt klart dock och jag tror aldrig att sommarlovet (som jag får nästa torsdag) har varit så lägligt. Hursom, idag tog jag mig ut iallafall och jag möte upp Ljungis så åkte vi till Bengans då Markus Krunegård skulle spela några låtar + signera!
Det var ju himla kruxigt att fota med ett 50mm objektiv när han stod precis framför en, haha. Men han var himla bra han. Han körde fyra låtar, Du stör dig hårt på mig, Under broarna i Skanstull, Hell Yeah Norrköping samt Piller i badkaret och jäklar vad bra han var känner väl jag. Sen signerade han ju sin skiva också (jag lyckades få en vinyl och blev glad pga de var försenade så de hade knappt fått in några) och han var så fin. Känns bra att jag ska få se honom två gånger till i år iallafall tycker jag.
Nu ska jag lyssna på skivan ca hela kvällen <3<3<3

So sick stories

de här bilderna har jag ju lagt upp förut, fast nu är det med en ny redigering! Hoppas ni tycker om dem, för det gör jag! 

RSS 2.0