250912

 
Idag har jag skrivit en novell på två timmar, detta slutade med att min vänsterhand var grå av blyerts samt att jag hade extremt ont i min högerhand efter att ha skrivit massooor.
Hursom så hade jag ett skumt kemiprov, ca hela min klass pratade med varandra och läraren delade ut häften där alla svar stod samt att när jag lämnade in provet och hon hittade ett fel på första sidan talade hon om det och då fick jag göra om den, det var ju snällt av henne dock :))

Kommentarer
Postat av: Jenna

Vad kul att skriva en novell! Jag har tänkt börja skriva lite ganska länge nu men det har som aldrig blivit av. Är nog lite för rädd för att börja, vill som att det blir perfekt direkt. Och det är ju kanske lite svårt...

Förresten, om du är intresserad av ett fint, blommigt mobilskal får du jättegärna vara med och tävla om ett på min blogg: http://expectations.blogg.se/2012/september/tavling-vinn-ett-blommigt-mobilskal.html ! Det är busenkelt att vara med:)

Kram!

Svar: Hihi jag är nog ingen riktigt novelltjej. Har så himla dåligt fantasi och kommer aldrig på någonting vettigt att skriva som blir bra.Men jag tycker verkligen att du borde testa, det kan ju vara så himla mysigt att bara sitta och skriva och speciellt om man tycker om att just skriva. Åh jag tror nog att om du ska skriva en novell så blir den nog jättebra!

2012-09-27 @ 20:27:02
URL: http://expectations.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0