Söndagen den 31 juli 2011

Hej :D

Sista dagen på veckan nu då, och imorn innebär de att de endast är tre veckor kvar tills att skolan börjar igen, hata!

Igårkväll hade jag de iallafall en jätte trevligt kväll. Lärde mig att scana in bilder i datorn så de satt jag och gjorde heela kvällen xD Haha men de tar jäävligt lång tid. Satt i typ tre timmar och fick in 50 bilder, exakt!
Till detta så lyssnade jag ju självklart på Erik Hassle, man måste ju ladda upp inför torsdag ;D

Haha men denna dag ska jag inte göra någonting alls, hihi, busigt!


Klä ut sig ska man göra! Hihi, nu körde vi på en gammal bild va ;D <3

Bildredigering kör vi på hemma hos mig!

Halloj!

Lördag eftermiddag är de nu och jag sitter hemma och redigerar bilder från i torsdags när vi va i Mariefred. Tyckte inte att jag tog så mycke bilder, men de tar ju ett tag att redigera dem.
Har laddat upp några på fotobloggen och mer bilder kommer så håll utkik med jämna mellanrum vettja ;D

Igår kväll hade jag de också väldigt trevligt. Satt och smsade med min fina vän Astrid i en och en halv timmes tid, och så påbörjade jag redigeringen av bilder. Riktigt trevligt alltså! ;)

Vad jag också gör är att räkna ned dagar till Norrköping. Inte så svårt då med tanke på att de är på torsdag. Hihi, men de struntar jag i för kul ska de bli!


En av många bilder från Mariefred.

På torsdag blir det Norrköping för min del!

Woho! Då var tåget bokat mot Norrköping på torsdag (den fjärde). Känner hur glad jag är nu alltså. Hihi jag ska se Erik Hassle på Torsdag! De går inte att förklara hur glad jag är, liksom überlycklig!
Haha fast jag kommer hem jäävligt sent sen på torsdagen, fast de blir ju typ fredagen.. Men ändå, kan nog inte fortsätta att skriva nu, för då blir de bara "jag är så glad!" O.s.v, och hur kul blir de efter ett tag?

Hihi, men kramar! ♥


Mariefred va en mysig liten stad


Gammal sak på mig..

Hade en riktigt trevlig dag i Mariefred igår. Vi stack dit när klockan va ett så vi tre ungefär så var vi där. Vi gick och åt en trevligt picknik med vattnet precis bredvid oss. Sen blev de att fota lite inne i stan. Jag kände i princip inte igen någonting från när jag var där förra gången, de va ju några år sen sist. Men bokhandeln, de va de ända minnet jag hade därifrån.
Åt också supergod glass! ;D På hemvägen däremot va de en trött Fillan som satt och lyssnade på spotify (gamla mobilen funkade inte...) och så lyssnade jag på en jätte myysig intervju som jag kom på nu att jag har tio minuter kvar att lyssna på...

Men jag har inte riktigt laddat in bilder på datan än, får väl se när de händer då. Men de blir nog lite senare idag :)

Jag vet vem jag kommer attackera nästa gång jag träffar henne...

... Ahh! Emelie eller ja Emmi ligger i riskzonen av mig just nu. Grr, avundsjuk tjej ggr 1000 heter Felicia Alsterhed.
Jag sitter ju då och äter på en liten gräsmatta i Mariefred så tar jag upp mobilen ur väskan och ser att jag har nio missade samtal och tre sms av Emmi, och så står de typ "Svara när du ser de här, de är om E Hassle..." Jag får typ panik och ringer upp henne, pfft då är ju hon i Helsingborg och har sett genrepet av rix-fm festival och alltså Erik Hassle. Grr, jag är så hääär jävla avis på henne nu så ni inte förstår, menar de va ju inte rättvist, hon hatar ju liksom honom, fu!
E föresten stolt över att mig själv över att jag lärt henne vem Viktor är, jag menar, de har hon fullt koll på. Så hon har ju såklart sett honom också idag, haha för de skrev hon på sms... xD

Ajja, hon får se upp till nästa gång jag träffar henne...


Nu bär de av mot Mariefred! ;D ♥


Hej och hopp! ;D

Idag äre torsdag och idag så bär de av mot Mariefred, tjohej! Vet däremot inte riktigt vad vi ska göra där, fota kanske, har laddat kameran iaf så den e redo! ;D
Har också försökt att få igång gamla mobilen då jag endast har en låt på den nya... Har inte riktigt laddat ned några än, så de börjar bli lite tjatigt nu att bara lyssna på Stay Away..
Meen mobilen ville inte funka, såklart, när man väl behöver den, men de skiiter vi i, ointressant äre också!

Blir nog ingen bloggning när jag kommer hem heller, men imorrn så ;D Hihi, då ska jag och pappa också prata om nästa Torsdag och kanske bestäma om vi ska till Norrköping då, hoppas kan man ju alltid xD


Tss (a)

Japp nu såhär två dagar senare så kommer bilder på de jag pysslade eller vad man nu ska kalla de. Och de blev två örngott(stavas de så?) Aja, ett grönt och ett vitt. Hihi, fast kommer typ inte använda dem då jag e vääldigt rädd om dem (a) Tss, men nog skrivet och så kör vi på bilder istället!



De vita, och också de jag gjorde först. Hittade däremot inte rätt typsnitt men de här fick vara okej iaf! ;D

Den gröna. Den e mer grön i verkligeheten än på bild, fick inte riktigt till någon bra bild...

Båda :D <3

Rubriklös

Ja, jag är dålig på att uppdatera och hålla vad jag lovar... Skitdålig på de till och med... Men jag SKA lägga in bilder senare idag, mm de ska jag!

Min dag då. Joo jag vaknar upp vid 12 som vanligt och segar mig upp ur sängen för att sedan äta frukost. Dagen fortsätter och jag städar upp på rummet för att min moster skulle komma på besök senare idag :) Men nu är mitt rum iaf suuperfint! Måste bara damsuga de för de hann jag inte med innan hon kom xD

Sen ikväll har jag bestämt att vi ska ha filmkväll hemma. Vad de blir för film och så vet jag ju då inte, men, de kan väl inte vara så svårt att bestäma de, ellerhur?


Genom Eld

Hellu!

Woho, då är man hemma efter en lååång dag på Ikea, och jag glömmer alltid bort hur stort de är, de e ju enormt! Sen vet jag inte hur de kommer sig, men varje gång man kommer till förvaringen på nedre plan så försvinner alltid min energi helt och hållet. Vet inte hur de kommer sig faktiskt. Kanske e den tråkigaste delen på ikea, eller vad vet jag, trött blir man iaf.
På vägen hem kom min energi tillbaka igen när man fick lyssna på lite underbar musik. Birgit Bidder, Erik Hassle och Oskar Linnros, vad kan bli bättre än de liksom?

Aja, har också tänkt att ladda upp bilder från igår när jag pysslade lite eller vad man ska kalla dä xD


♥ ... och jaa, jag ser rent ut av konstig ut på bilden...

Oskar Linnros - Genom Eld 
Och den låten har haft på huvet sen jag lyssnade på den i bilen...

Två personer med samma efternamn

Yeah, en flummig fillan som drog på självutlösaren på kameran och lekte liiite...





Hellu!

Hejsan!

Idag är det ny vecka, ny dag, och 122 dagar sen, trevlans! Planer för dagen e då att typ pyssla. Woow, ni läste rätt, ja jag ska pyssla. Och jaa jag brukar hata de, men neä idag har jag varit på sådant humör. Hihi!

Men nu sitter jag iaf och chattar med min fina vän Emmi, trevlans!

Känner också att jag inte har så lust med att blogga då jag inte har någon fantasi eller någonting att skriva... Så pusshej!


Min nya t-shirt!


Den här fina kom hem igår, och jag kan ju säga att jag älskar den! Mycke nöjd med mitt köp må jag säga :P <3

Hej på dig.

Hej och godmorgon, eller nää förmiddag är de ju nu...

Gick ju upp tidigt imorrnse och mötes av riktigt skitväder. Dagen planer idag blir väl att inte göra ett skit, sitta hemma och sura och typ lyssna massvis på Erik Hassle (a)

Aja har ju inget vettigt att skriva nu iaf, så aja, kram !


En gammal sak..

Fan också..

Yepp, idag va de tänkt att de skulle bli en tur till Sandhamn för att se en männsika med namnet Erik Hassle. Jag va glad och förväntansfull men de va ändå någonting som gjorde att jag inte hoppades för mycke med tanke på vad som hände förra gången.
Och ja vad ska man säga, jag vaknar strax över åtta imorrse, går upp, ser hur de blåser för jävligt ute, sen va de bestämt att de inte skulle bli någon Sandhamn iaf då mamma och pappa att de blåste förmycke med tanke på att man ska åka båt i nästan två timmars tid och aa, med två personer som typ e båträdda i familjen va de ingen bra idé... Fan också... Klart jag e besviken men nu äre så... Men de kaaaaanske blir Norrköping i Augusti. Hoppas, hoppas, hoppas!


Igen Hassle denna gång heller då..

 

Det kliar i ansiktet på Jocke Berg och Erik Hassle



Hahaha de här är precis min humor, tycker de e skiiit kul! Haha!
Men de va faktiskt min mamma som hitta klippet (:O) hon satt och lyssnade på Birgit Bidder på yt efter konserten, sen blev de Erik Hassle, och sen hittade hon denna, så satt hon och kollade på de om och om igen... Hahaha!

Hej hopp!

Hej!

Nu har den morgontrötta människan äntligen gått upp. Ida kom in och väckte mig strax efter ett ch tyckte att de var dax för mig att gå upp... Öpps! Men nu sitter jag och lyssnar på Oasis, mycke trevligt må jag säga. Hihi, tänk tiden då jag endast lyssnade på dem och Glasvegas... De va ett tag sen nu, eller jaa två, tre år sen iaf xD

Idag vet jag inte vad jag ska göra, vara glad kanske, vänta på att mamma och pappa ska komma hem från Jobbet så vi kan prata om morgondagen. För gissa vad jag kanske, bara kanske ska åka imorrn... Joo Sandhamn, alltså iiih, jag vill, jag vill, jag vill! Fan vad underbart de skulle vara, att se Erik Hassle imorrn, alltså åh, vad glad jag skule bli.

Meeen slutpratat, (eller skrivet..) om detta, så kram på de! ;D <3


Så slänger vi in en bild som ni kan fundera över..

Vi är som vi är...








Har haft en skit trevligt eftermiddag med Jennie. De va så kul att träffas med tanke på att vi inte gjort de sen vi sluta skolan innan sommaren. Men nu så! :D

Gårdagen va heeelt awesome!

Hellu, alltså jag måste börja prata om gårdagen och Birgit Bidders konsert, fan vad awesome de va alltså! De va ju på kulturhusets tak och vi kom dit vid tjugo i åtta, och förbandet eller vad man ska säga började att spela åtta, fast de sket vi i att kolla på... Istället satt vi och åt på restaurangen som va där. Och de va inte fräscht för folk satt och rökte överallt, usch, sen gick de en förbi mig och rökte, så jag fick ciggaretrök i hela jäävla ansiktet, tack så mycke Viktor kan man ju säga! Alltså men herregud, jaa de va Viktor, Erik Hassles gitarrist! Alltså shiet herregud! Haha alltså, när vi satt och åt så sitter jag med ryggen mot där man kommer in, sen säger mamma helt plötsligt "Fillan vänd långsamnt på huvet nu.." och så gör hon väärsta luriga minen, och så säger hon snabbt efter "de e inte Erik Hassle" för hon trodde att jag skulle få en hjärtatack annars... Hahah men då fattade jag ju direkt att de va Viktor och två sek senare går han förbi där vi sitter... Haha, men jaa, jag va ju helt frånvarande då kan jag ju säga, haha...

Men så strax innan konserten börjar så ser jag en til jag känner igen, aah, då va de ju hans trummis Jocke... Ehm, vad ska man säga, jag dog ju typ.. Liksom två från Erik Hassles band, shit!

Men nu om konserten, den va helt awesome. Hon är så sjukt duktig, och hennes låtar e så jäävla bra! Och så avslutade hon med min favorit Psalm from a heart, och de va ett extranummer... Haha blev orolig att hon inte skulle köra den... Men så hade hon skit fina skor.. Tss, blå Dr Martens, myyycke fina! :D
Sen har jag fotat också, så de kommer på fotobloggen snarast!

Öpps, de här blev långt nu, men så är de om man råkade se Viktor och Jocke.. haha, och så Birgit såklart ;D


Här har vi henne ;D

Nu är jag glad, för jag ska se Birgit Bidder :D

Woho, nu är jag glad, väldigt glad :D För snart ska jag iväg och se Birgit Bidder och de ska bli såhääääääääär awesome! Är glad och taggad som faan kan jag ju säga!
Har ju sett henne två ggr innan, fast liksom då har hon ju spelat åt Erik Hassle. Men ahh jag e skit taggad, haha lycklig rent ut sagt ;D


Tss så har vi Birgit i Bakgrunden... Tog inte en ändå jävla bild på henne då...

Jag saknar mina fina vänner :')











Puss och kram tjejor, saknar er så sjukt mycke, kramar till er finisar! ♥


Trevligt morgon man har haft!


Man har ätit en mycket god frukost + fotat den...

Så har jag lyssnat på Veronica Maggio. Haha efter tjej som hade hört typ 3 låtar, pga av att lillasyster lyssnar på dem... Men nu har jag hört alla ;D

Och så har jag varit helt förundrad över att min mobil inte laddat ut på två dagar (har inte hänt förut) haha men nu var jag däremot tvugen att ladda den :P <3


Nu har jag sett Simon Hassle, Erik Hassle och Håkan Hellström på Godmorgon Sverige!

Tjohej!

Nu så har lilla Fillan kollat på godmorgon Sverige. Oo så trevligt, förutom att Hassle nr 2 (som jag säger, alltså Simon Hassle) va jävligt tråkig... Haha mamma sitter också där och ba "neä fy vad han är tråkig!" Hihi, hon tycker att Erik Hassle va myyycke bättre, och de tycker jag med! Aja interjvun slutar bra när intervjuaren säger "och så kan vi ju inte ha en intervju utan att vi nämner efternamnet Hassle, och din två år äldre kusin, Erik" Och så visar dem klipp på honom och Simon pratar om honom. Hörde dock inte ett ord då mamma pratade hela tiden -.- Hihi, men nu har jag iaf sett Erik Hassle på tv:en, glad tjej! ;D <3 Aja, sen var dem tvugna att avsluta och dra in en repris på en intervju med Håkan Hellström -.- Fy jag tyckte att dem kunde fortsatt att intervju Hassle nr 2, men de tyckte inte svt...

Aja vad händer idag? Jopp ska väl vara hemma och sega först och sen tror jag att de blir att se Birgit Bidder, trevligt! Tss fast jag har ju sett henne två ggr innan, hihi xD <3

Aja, nu har jag inge mer att komma med, så puss och hej!


Dagar hos Ljungbergskan

Detta säger väl inte så mycke om dagarna, haha de e mest bilder på oss, men kan vi inte skita i de? :D


Vi börjar på Lördagen då vi är väldigt glada eftersom vi inte träffats på väääldigt lång tid, och så lyssnar vi på Carros nya skiva som hon beställt, namnet den hade va mariefred Sessions, måste säga att den var otroligt bra! Haha.

Vi fortsätter på lördagen och är vääääldigt flummiga, vet inte om de syns?

Sen spelade vi spel, och Carro blev väldigt förvånad över mina sportkunskaper. Bilden åt vänster e ju alla spelen, fast vi spelade endast ett som jag inte minns vad de heter xD Men bilden till höger är hur förvånad Carro blir när jag visste så mycke om sport :O Haha!

De här e igentligen på måndagen, men skit it! Då lagade Carro köttbullar. Själv fixade jag pulvermos och tog kort när hon fixade. Av någon anleding blev plattan Rosa när jag fotade :S Men sen så kolla vi ju på massa HP filmer!

Bilden till vänster alltså den på mig och Ljungbergskan togs på söndagen när vi va så exalterade när vi satt och kollade på film. Sen bilden på mig, så trött blir man om man är med Carro i tre dagar och kollar på HP och spelar spel...

Godnatt på er!



Japp och imorrn blire att gå upp tidigt och se på Godmorgon Sverige! :D ♥

Ooo så vackert...


Jag fortsätter i mitt Bjuda på sig själv... Haha, fast sen är de ju sommar med bilderna också ;D

Man ska väl bjuda på sig själv?

Mm, så jag har tänk att jag ska göra de, Ida har fotat mig som tusen i helgen, haha så taadaa!





Så vackert! ;D <3 Och bilderna är somsagt tagna av Ida ;)

Idag så har jag på mig detta!


Hihi, jag lånade bilden från Astrid och de hoppas jag va okej... Säg till annars! ♥ Men jag skrev iaf till ditt bloggnamn i hörnet ;D

Haha bilden e ju gamal, men de e ju de jag har på mig idag, så orkar fan inte ta en ny bild *lat tjej* Hihi men tycker ni att jag ska ha "dagen outfit" eller ska jag ta bort de nu, snabbt som attans?

Idag är man glad ...

... För H&M katalogen med höstkläder har kommit! :D

Woho!

Idag är det Tisdag för den som inte visste de ;D

Hej!

Wooho, så är solen tillbaka igen, e inte de ganska härligt! Funderar på om jag ska ta en bok och gå ut och läsa på balkongen, kan ju va ganska trevligt, ellerhur? :D

Annars gör jag ingenting, funderar på att gå och lägga mig tidigt ikvälll då jag e skit trött nu och gick ändå upp 12... Men imorrn, då ska jag upp tidigt, iaf halv nio, för vet ni vem som är med i Godmorgon Sverige imorrn? Jopp Simon Hassle! Fett kul allltså, så då ska jag minsan kolla, de kan ni skriva upp! Tss xD

Sen så e jag mycke glad då stay away har börjat spelas på radion, för den låten är så sjukt jävla bra!

Aja, nu tog min fantasi slut helt och hållet, puss och hej leverpastej! :D



Godmorgon! :D



Hoppas att ni haft en god sömn inatt! :D <3

Vadå flummig?





Haha yeah, roligt man kan ha! Sista bilden blev ju så failad då jag försöker att anstränga mig att titta i kors, gick de bra tycker ni? Haha nix, ser bara jätte konsentrerad(jobbigt ord att skriva...) ut, haha :D

Godnatt!

Så då har man suttit och redigerat bilder hela kvällen då. Har kommit på att de kan bli riskabelt att sova hos Carro då man vänder på dygnet heeelt och hållet. Haha.
Men nu har jag börjat fundera på att dra på mig en stor t-shirt och gå och krypa ned i min säng, låter inte de som en bra idé? :D

Men kolla gärna in fotobloggen också så är ni söta, pusshej!


Så ser man min fina utväxt jag har också! Men aja, snart börjar de blonda komma tillbax igen ;D

Så här såg man ut i går då...


Ganska enklet och trevligt med en klänning från H&M och ett par strumpbyxor som jag inte har någon aning om vart jag köpt... ;P

Nu så befinner jag mig inte hos Carro längre!

Nepp de gör jag inte, för nu sitter jag hemma i soffan och kollar igenom bilder på datorn. Trevligt, ja vet ;D Och de e precis vad jag och Carro haft, trevligt alltså! Vi har dock bara hunnit med att kolla på fyra HP filmer, men jag menar hur många timmar e inte de. Typ nio, så vi har ju kollat på film ganska mycke. Dem andra filmerna sparar vi tills hon kommit hem från Öland :D
Aja förutom de så har vi spelat spel, jag har babblat om Erik Hassle och så har vi lyssnat på musik. Kent, Håkan Hellström och Erik Hassle, hihi!

Tss, men nu ska jag fortsätta att kolla bilder på datan, tss, tror att jag lägger upp ngr dåliga mobilbilder också kanske...


Mina gulliga vänner i våras ;)

Carros hus nästa!

Hej!

Söndag nu och ska dra iväg till Carro om typ 5min, stressigt, oh yes! Men ikväll/idag ska vi då ha Harry Potter kväll myys! Haha fast vi skippar dem två sista filmerna... Tss xD
Kameran ska också med så fota det ska jag! Ha de great, pusshej! <3


Haha vacket *host*! De e iaf jag idag ;D <3

Idag så har jag haft det väldigt trevligt ! :D <3

Hellu! :)

Idag är det den 16 juli, alltså Jennies födelsedag, så grattis igen Jennie!

Idag så har min dag varit awesome! Har träffat Carro vilket va ett tag sen, sen sist, så de har varit suuuuper! Ska träffa henne imorrn igen och så ska vi ha harry potter kväll så vi kan se den nya filmen på bio ;D
Woho, fotat har jag inte heller, bara med mobilen och dem bilderna är jag inte så bra kompis med. Hihi men imorrn så ska jag smuggla min kamera och försöka få en bild eller två på ljungan, heh, önska mig lycka till! (hon hatar när jag fotar...)
Haha men ska fortsätta med att redigera bilder från veckan ;D <3


Så kör vi på min favoritbild på Carro och Astrid :D <3

Graaaaaaattis!




Idag fyller den här sötnosen 14, grattis, grattis, grattis Jennie! ♥ Hoppas att du får en skit bra dag nu, kraaaam! :D ♥

Awesome!

 
Woho!  Låten är  helt awesome, och hon är awesome, och jag är glad för jag ska se henne på onsdag :D Och hon heter Birgit Bidder och låten Psalm from a heart :)

Bloggtorka? Oh yes!

Är det de här som kallas bloggtorka? Jag tror att de är det. Uppdateringen på dem båda bloggarna har varit usel rentutsagt. De känner jag att vi måste ändra på lite, eller?

Men jag har nu iaf kommit hem från nästa ställe. Drog ju iväg till farfar i onsdags och så kom jag ju hem nu då. Har haft de mycke trevlitgt tycker jag. Bad vid brygan, en tur till Nynäs, och kortspelade ;) Hihi har också hittat en skit kul app till mobilen. Jag vet att Jennie hade den förut iaf, men man byter ju typ ansikten, ähh orkar inte förklara men de sysselsatte jag mig med hela eftermiddan och kvällen igår xD
Sen har jag fotat liiite, tog med kameran till Nynäs, men efter ca 3 bilder va minnet fullt, woho!

Sen har jag också vaxinerat mig. Fästing vaxin. Jag hade ju 6st fästingar i tisdags, så då tyckte vi att de va väldigt bra att vaxinera sig. Har iaf skit ont i armen efter de, de går knappt att röra den. Woho! Men jag har iaf inte blivit sjuk, de brukar jag bli av vaxin. Men nu hade jag ju tur!


Ehh, vad ska man säga, den här har jag fixat, som ni ser, haha yes!

Oooo, kan ni gissa vem som är hemma nu? :D

Ooo, gissa vem som är hemma igen? Joo jag. Tjohej! Ganska skönt ändå måste jag säga. Jag sitter i min säng med datorn i knät som spelar en så sjukt jävla bra liveverison av taken, som är en mycket bra låt! Fast de visste ni redan, eller hur? ;D

Japp men jag har ju då vistats ute i skärgården här i helgen, och det har varit riktigt trevligt och mysigt. Och jag har badat för första gången iår. Jag sket i att vädret var skit, jag skulle bada. Såvade, kallt va de också... Haha. Igår lyckades jag också få 5 jävla fästingar. Jag brukar typ aldrig få de, men joo helt plötsligt fick man 5 styckna. Vaxinerad är jag inte heller, så de ska göras imorrn! ;)
Sen va ju gammelmormor även där, och pappas kusin och hennes man då och deras dotter, alltså min syssling. Haha fan vad söt hon va! Jag har liksom träffat henne en gång typ innan... Haha men hon e lite över ett år, och hon älskar kaffe! Haha, de e speciellt tycker jag! ;D

Men bilder uppkommer snarast!


Hahah så kör vi på en riktigt random bild för att skoja till de hela :D

Aa fast nee

Hej! ;D <3

Shiet vad bra jag är på att uppdatera här på bloggen! ;D Aa fast nee, de är jag inte. Jag är usel på detta till och med! Fyy på sig, säger jag om detta.

Men idag har jag inte gjort någonting heller, ska kanske packa väskan eftersom jag ska iväg imorrn. Och en sak som är helt förjävlig är detta, ni kommer inte tro mig, och jag hatar detta, men, jag har inte badat iår :O Veet, de e liksom Juli, men så är de ibland, haha.

Woho, men nu ska jag fortsätta att kolla på sommarkrysset, haha xD


Idag har man sett Emil Jensen, en fin hatt och två människor som har fina skor!

Hej! :)

Shit, idag har de varit så häär sjuk dålig uppdatering, men faktumet är att jag inte suttit vid datorn. Duktigt! Hihi, men tjaa vad har hänt idag då, jopp jag vaknade och gick som vanligt upp vid tolv, tss, sen så blev de bestämt att jag och Ida blev tvugna att följa med till Djurgården och titta på ngn Emil Jensen, som typ sjöng och så va han typ komiker? Aa tråkigt va de iaf! Tss. Jag har också sett en med en nästan lika dan hatt som Erik Hassle har, fast Hassles e ju finare! Tss, sen har jag set två som har Dr.Martens och jag är sååå hääääääääär avis, ii jag måste fan ta att köpa mig ett par såna. Men först måste man spara, eftersom att en ny mobil är införskaffad...

Men imorr så ska jag packa för sen drar jag ut till skärgården, så mysigt. Har längtat efter de! Men då blir de ingen bloggning, för inge internet finns, så uppdateringen här kommer bli usel, tyvärr. Men jag ska göra några tidsinställda på fotobloggen, så där får ni hålla utkik!

Puss, hej ! :) <3


"Min dotter har förbrukat mina öron och mitt psyke med 8 timmar Erik Hassle idag..."

Hellu! :)

Yesbox, angående rubriken så kom jag inte på ngn så jag snodde en gammal facebook status som pappa skrivit, heh, oskylldig tjej!

Japp, men en till dag har gått och jag har inte gjort någonting, inte bra! Men imorrn hittar jag väl förmodligen på någe, känner att de kan va en bra idé!
Men jag har haft de ganska bra idag ändå, lyssnat på musik heela dagen, sånt gillas ;D Haha Ida har också alltid "dagens video" på sin blogg, och idag blidde de "stay away" de gillas också! ;D
Haha och kvällen ägnades åt att jag och Ida försökte få mamma att åka till Trollhättan nästa helg, funkade de tror ni, nej. Haha, jaa en mycke händelserik dag, ellerhur?


Tss



Föresten så har jag skit tråkigt just nu -.-


Jiha, ett typ negativt inlägg?

Hellu :)

Så va de torsdag nu va? Håller fan inte koll på dagarna längre... Men just nu sitter jag hemma i soffan med datorn i knät, tittar jag till höger så ser man tven där Robyn just nu spelas på mtv... Och så har jag så sjukt jävla ont i magen, usch säger jag om den saken!
Så sitter jag och är skit sur för att jag har ställt in en sak på bloglovin så jag får mail när någon bloggar, och då bli de så mycke lättare att gå in på bloggen, för jag går nämligen aldrig in på bloglovin, men iaf, då har den inte skickat ut att en har bloggat, arg tjej!

Haha och jag känner att hela detta inlägg har varit väääldigt negativt, tss, men så är de ibland och ni får stå ut, okej?

Men en sak säger jag bara, kolla på klippet jag la ut igår, snälla! ♥


Nej men herregud vad gulligt!


Videon för stay away som släpptes idag. Fy fan vad gulligt och fint och allt möjligt på samma gång. Den gillar vi ;D

Hihi visst har jag en gullig liten kompis? :´)





Puss och kram min fina lilla vän! Älskar dig så häääääär mycke, och det hoppas jag att du vet :'D

Så blev det bilder på den här bloggen också, de va ett tag sen nu jöö!

Så var dagen snaaaaaart slut

Tjohej människor! 

Så börjar dagen lida mot sitt slut då, och jag tycker att jag haft en trevlig dag även om jag bara varit hemma. Inte bättre än förra årets 5 juli, haha såklart ;D
Men nu sitter jag och kollar på idol 2010, kul man kan ha va? Mm, riiiiktigt kul... Flummig e jag också, nej fyy...

Men jiha, jag har fan inte en aning om vad jag ska hitta på imorrn heller, någon som är hemma och inte ska hitta på någe?

Hihi, och så ska ni inte glömma att kolla in min andra blogg, klicka på bilden för att komma dit ;D


Birgit Bidders album spelas just nu förfullt!

Hejsan hoppsan ;D

Jihaa, jag vet inte vad, jag är helt inställd på att det är måndag idag, fråga mig inte varför, haha. Jag har iaf inte gjort någonting denna dag. Suttit och lyssnat på musik hela dagen. Först Erik Hassle i timmtal. Haha massa klipp från grönan förra året xD och sen blidde de spotify istället, bättre må jag säga.
Hihi och nu kör jag på Birgit Bidder, har kommit på att jag inte lyssnat på hela hennes album än, skandal och de släpptes liksom i mars. Fyy på mig. Men så länge som jag lyssnat så är den helt awesome!

Men nu äre lunch som ida fixat iordning så fint ;D


Idag så är det den 5 juli

Ojj, oj, oj. 5 juli. Ett år sen. Fan vad fort tiden har gått. Jag tyckte inte att det va så länge sen som jag skrev att det var ett halvår sen, men nu, nu har det gått ett halvår till. Idag är det den 5 juli.
Men den 5 juli 2010 var iaf en riktigt bra dag, tycker jag iaf. Varmt var det också... Riktigt varmt. Och så va jag ju på grönan och kollade på en helt underbar konsert. Jaa och alla vet ju vad som hände efter den dagen, joodå, jag fortsatte att lyssna på Erik Hassle, mycket!
Och nu är jag glad för stay away videon har premiär imorrn, wiie! Glad tjej ;D


Thihi så lånar jag en bild från grönans hemsida, då mina mobilbilder ser för jävliga ut. Jag menar, hur tänkte jag när jag endast fotade med mobilen?

Emmi har fått inspration av Jedward!


Wii, håret iaf :D <3

4 juli ...

Woho, ny vecka, ny dag. Måndagen den 4 juli 2011, sen imorrn är det den 5 juli. Dem här två dagarna betyder igentigen ganska mycket för mig. Om man tänker efter så har jag blivit som jag är nu, p.g.a dessa dagar...
Ni sitter väl förmodligen och funderar på vad som hände den 4 juli, 5:te gissar jag på att dem flesta vet, men fjärde... Joo, idag, för två år sen va jag och Ida på ornö med gammelmormor, sen klockan åtta på kvällen drog sommarkrysset igång som vanligt på lördagen, och Erik Hassle va med. Det var då jag fick reda på vem personen Erik Hassle va. Min reaktion när jag såg honom va inte den possitivaste, men det skiter vi i nu ;)
Iaf, låten som han sjöng va bra och jag fortsatte att lyssna på den.

4 juli 2010, så skulle jag lyssna ingenom hans låtar innan jag skulle till grönan dagen efter för att se honom. Men det var då jag hittade låten, den där sjukt underbara låten, Bump in the road. Jag lyssnade på den om och om igen, den va grym, även videon, jag älskade den! Sen satt jag och lyssnade på den och hans andra låtar i timmtal. Samtidigt satt jag och chattade med en kompis och hon var helt fachinerad över hur man kunde lyssna på en personon så lång tid... Haha, men det funkar, nu gör jag ju de dagligen så, så svårt kan de ju inte va;)

Hihi och vad händer imorrn tror ni.... 5 juli ♥


Så blev det den underbara låten också ;D <3

2 Juli 2010


Yes igår va de här ett år sen, snabbt de går ;D

Enköping 2/7 - 3/7 2011



På väg till Enköping! ;D

En mamma som kör bil

Kartbok är ju ett måste! Även om vi nu inte behövde den...

Utanför hotellrummet på kvällen :)

Yesbox, Enköping hade vi där. Är otroligt ledsen för kvaliten på bilderna, inte bra! Men vi får väl stå ut med de ibland, ellerhur?

Nu är fröken Alsterhed hemma från den lilla staden EnköpinG!

Hej! ;D

Yes, nu är jag hemma från den lilla staden Enköping! Vi har haft det riktigt mysigt och bara sprungit runt i parker och fotat!

Men staden... Hmm, alltså jaa, vad ska man säga. Jag kan säga att det va inte så konstigt att gatufesten stäldes in, för staden var tom. Jag menar verkligen tom. Det fanns typ två restauranger, en fullbokad och en äcklig där vi åt. Maten va inte speciellt god, sen låg de liksom döda getingar i fönstret och duken va skitig och nej fy!
Jag gick också och funderade på hur tråkig staden Katrineholm måste vara då den är utsed till sveriges tråkigaste stad. Jag menar, går det ens att få till staden tråkigare än Enköping? Tveksamt... Men det va iaf fint, mycket blommor som blev fotade!
Och trotts allt detta så hade vi det trevligt! ;D

Bilder från färden kommer sen, men dem är tagna med mobilkameran och ngn app, och dem är så hääärsuddiga... Men de duger nu tycker jag. Bilder med bättre kvalitet kommer på fotobloggen sen, så håll utkik! ;D


Hihi jag igårkväll xP

Den här låten är helt awesome!

In your song by Simon Hassle

Idag så drar vi iväg till Enköping! ;D

Hej! (:

Yesbox, idag så bär det av mot fotografiska då och sen Enköping, trevligt alltså. Men de innebär att det inte blir någon bloggning. Jag har däremot fixat massa tidsinstälda inlägg på foto bloggen l klicka här l så håll utkik där ;¨D

Men ha en skit bra helg nu och puss och kram!


Glad tjej;D

Idag har man utforskat Bromma, och sen imorrn blir det Fotografiska!

Hej! :)

Yesbox, idag så har jag då haft det så trevligt så jag följde med mamma till jobbet. Så yepp vi åkte iväg till en trädgård i Bromma till en glad liten tant. Hihi men mamma har berättat om henne och hon va ju skit kul. Mamma hade då ringt på morgonen och berättat att jag skulle med, hihi så när jag kom hade hon och hennes gamla man som va på besökt stämt en cello ifall att jag skulle tröttna på att jobba i trädgården. Haha xP
Men jag har iaf haft jätte trevligt, och hennes hus och trädgård var så mysig! <3

Imorrn då, då så ska jag och mamma åka till fotografiska, sen drar vi vidare till Enköping iaf och sover på hotell! ;)
Hihi och så är det redan bestämt att vi ska se Hassle någon annanstans i sommar, hihi! ;D


Japp, hit bär de av imorrn! ;) <3

RSS 2.0