270514

en till bild från när jag fotade syster. 

Från instagram

tänkte att vi kunde ta en titt på vad som hänt på min instagram den senaste tiden! Heter ju @feliciialinnea där ifall ni skulle glömt det :* . Här har vi en bild från mitt rum hos pappa på min byrå som är asfin.
förra lördagen så filmade vi en sak till estetisk kommunikation i skolan. Vi satt mitt på drottninggatan och filmade i tjugo minuter, kul ändå. 
Sen så satt jag på balkongen hemma och läste en läsläxa vi hade i svenska (populärmusik från Vittula)
i tisdags hade jag produktionsdag i skolan var av att det nästan var helt tomt i skolan på förmiddagen. Jag hade på mig mina favvisskor samt att jag satt och skrev på en idrottsuppsats. 
Sen i torsdags såg jag ut såhär! På förmiddagen var jag och tog blodprov för att kolla massa värden. Jag som är sjukt blodrädd var ju lite lagom nervös men det gick bra så jag var himla stolt när jag gick därifrån! Dock så har jag världens blåmärke där nu så tycker att jag ser lite gangster ut, hah.
och så här i lördags när vi sydde hemma. Tycker att vårt vardagsrum ser så fint ut på den här bilden (eller ok det är alltid fint) så är helt kär i den här bilden, tss <3<3
och så igår firade jag lilla älsklingsskrutten som fyllde fyra! Finininisen. 
Sen så tyckte jag att det såg ut som konfetti av blomblad på marken. Asfint.
och så igår gick jag ju i flätor! Sen hade jag ju mina fina nysydda (den röda iallafall) hårsnoddar. Bra sak.

250514

idag har jag gått runt såhär minsann. I prickig långkjol, en ful t-shirt och så inbakade flätor som mamma hjälpte mig att göra. Kände mig lite som fem igen fast trivdes i det väldigt bra ändå <3<3
nu tittar jag på svt´s valvaka och känner mig helt mörkrädd över alla dessa högerextrema nationalistiska (RASISTISKA) partier som tar sig in i EU. Samtidigt är jag dock happy över F! och Miljöpartiet. Gahd. 

Hårsnoddar

på eftermiddagen idag fick vi för oss att vi skulle sy här hemma!
jag fick för mig att göra ett par hårsnoddar (för det är ungefär det mitt tålamod räcker till). Ida gjorde en tygkasse och mamma gjorde sitt förkläde finare med nya tyger på!
Ida mitt i processen!! alltså så himla ball. 
och så här blev de jag gjorde. Det gick så himla snabbt och smidigt + att de blev asfina så är mycket nöjd (med tanke på att jag alltid har mitt hår uppsatt liksom). Lär sysselsätta mig med det här jämt nu. Min vision är väl att jag ska lära mig sy så pass mycket att jag kan göra en kjol i samma mönster som den rutiga hårsnodden, men vi får väl se hur det går med de, hah. 

240514

knäppte några bilder på syster i veckan. Lite såhär blev det visst.

Bjurö klubb

hej igen! här har det visst ekat tomt i över en veckas tid samtidigt som jag skrivit massor av nationella prov och inlämningar. Är så glad och lättad över att jag snart är klar med allting och att jag får sommarlov om tre veckors tid <3<3 igår, istället för att hetsplugga inför mattenationella åkte jag och Astrid till grönan för att se Laleh! Vi satt i strålande solsken i i flera timmar och väntade samtidigt som jag smörjde in mig med solkräm gång på gång för att undvika att se ut som en kräfta. 
klockan åtta började konserten och hon började med att spela elephant, ih.
hon var så jäkla fantastisk live och hon har sån härlig energi, ååh <3<3
och så hade hon dansare på scenen. Jag som vanligtvis inte brukar av att titta på dans utan att det kryper i hela kroppen tyckte att det var bra, heh.
sen ska jag ju få se henne på Bråvalla i sommar igen, gah.
fantastiska människa <3<3 sen så var det asdfghjklöä då hon hade signering efter. När jag, Astrid + syster och hennes vän gick fram till henne utbrast hon att vi var "coola gänget" så signerade hon kort till oss där hon även la till just coola gänget + ett hjärta. Alltså så lyckorusig.

Romeo och Julia del två

tänkte ta och visa ännu fler bilder från teatern jag var på i lördags! 
alltså det var så kul att gå runt vid kostymföråden och kika sådär innan. Trots att jag inte varit där tidigare (förutom på teater när jag var 10 år gammal) kändes det rätt hemtrevligt efter ett tag även om jag var apblyg och nervös. 
och så en till bild från sminket! Fast i färg den här gången.
det var fler som inte skulle vara med i föreställningen som var där innan. Alla kände verkligen alla.
en person sprang fram till mig och syster för att  fråga om vi ville fota när de övade på att fäktas. Såklart tänkte vi! Det var rätt dumt ljus att fota i men det blev nog några bra bilder ändå!
vi gick därifrån och hittade folk som tittade på youtube filmer. 
Mona (släkting) tog med oss och visade fiket som skulle öppna vid pausen.
där hade de bakat massa wienerbröd!
och så fotade vi ännu mer när de repade!
Kostymerna var så välarbetade och fina.
vilket även scenen var.
tycker att det är så sjukt modigt att våga spela teater ändå! jag hade nog dött av nervositet ifall jag skulle göra det, haha.
sen fick vi höra på deras pepptalk innan de skulle köra sin sista föreställning!
Under själva teatern fick vi inte fota men det gjorde nog inte så mycket ändå pga var kul att se själva föreställningen. 

Raised in rain

hade muntligt nationella i matte idag och känner mest att hejdå betyget! Så sad 

120514

knäppte en bild på syster idag under det fina körsbärsträdet hemma. Älskar dessa blommiga träd <3

Dom som försvann

idag har jag varit hos en läkare där jag fått rådet att inte äta någonting innehållande gluten eller laktos så min stora fråga är ju mest hur det här ska gå. Är dock bara glad om jag slipper ha ont i magen för första gången någonsin i mitt liv eller något sånt. Men annars är det rätt bra ändå. Jag hade tänkt att åka till skolan på viktiga lektioner men tog fel på pendeltågstider och därför ska jag vara så effektiv idag och plugga massvis hemma hade jag tänkt (ehm ja).
Här är några bilder från när jag och Emmi fotade föresten!! Hoppas ni har en bra måndag (om det ens är möjligt?)

Romeo och Julia

igår hade jag en sån himla kul dag. Det var nämligen så att vi skulle gå på teater och ett par timmar innan det började fick jag och syster chansen att gå runt och fotografera alla förberedelser med smink samt repetitioner osv! Det var nämligen så att Mona (en person i min släkt, som också skulle följt med på teatern) kände till nästan alla som spelade och därför hade hon lyckats fixa så att vi kunde gå runt för att just fotografera. Så jäkla snällt!! När vi väl var där var det så pirrigt trots att det bara är ett litet ställe men samtidigt var helt asdfghjklöä kul. 
Även föreställningen var väldigt bra, tycker jag. De spelade Romeo och Julia i en ny tappning och med tanke på att de gör det här på fritiden var de otroligt duktiga. Sen var det ju kul att se efter att vi sett alla förberedelser innan. 
De här bilderna är ifrån sminket så det kommer mer bilder sen från repetitionerna. Pusshej.
 

Den svenska björnstammen

igår efter skolan åkte jag och Carro till Gröna Lund för att se den svenska björnstammen. Carro har älskat deras musik i flera år medan jag varit väldigt anti sen de vann över Niki and the dove i P3 guld (+ att de låtar jag hört inte varit bra). Så jag hade inte speciellt höga förväntningar men måste säga att dem var himla bra ändå! Jag som inte hade lyssnat in mig på låtarna tyckte ändå att de var bra. Sen var dem askul att fota <3<3<3 måste gå på fler konserter och fota massvis, ih.

När det känns som om ditt bästa inte är tillräckligt bra

så var det måndag igen, fan. 

Vintagebloppis

idag åkte jag och Astrid iväg för att gå på vintagebloppisen som var anordnad av massa bloggare. Det var asmycket folk och varken jag eller Astrid kände att vi orkade trängas så länge bland allt folk så vi kollade lite snabbt innan vi gick därifrån rätt snabbt.
jag hittade en trappa där jag var tvungen att fota Astrid pga så fint! Ser ni föresten hur fin Astrid är i håret!! Hon har klippt kort och passar i det så jäkla bra.
vi tog fyran till Skanstull för att promenera bort till String där vi åt lunch. Vi skulle absolut sitta i ett fönster så vi fick gå i en labyrint samt klättra för att komma upp dit. Men värt ändå (+ att det var så fint ljus att fota i, eh).
vi drack hallonsoda.
och här har vi mig (astrid är fotografen, såklart). Jag satt och lyssnade på musiken och försökte lista ut vad det var som spelades. Nästan som ett musikquiz. De spelade Håkan, Erik Grönwall och massa musik som jag kunde sjunga (mima) med till men inte visste vad det var.
sen så åt vi varma mackor med ost, rödlök och tomat.
och en SÅ rolig sak. Jag hade min insektskasse idag och på bussen mot skanstull satt en man i 70-årsåldern vid sätena bredvid oss. Jag ser bara i ögonvrån hur han sitter och tittar på oss så jag vänder mig tillslut var av att jag ser att det är min tygkasse han stirrar på. Sen tittar han på mig helt skräckslagen och utbrister "äckliga!!". Nästa station bytte han plats. Trodde då inte att jag skulle skrämma bort folk med min insektskasse, haha </3
finvän.
tycker hon ser så filosofisk ut här!
Sedan klättrade vi ned igen för att titta i ett par affärer och sedan åka hem igen. Fin dag.

Somebody´s party

här är några bilder från igår, ih!

2 maj

idag har jag och Emmi varit ute och fotat. Jag hade nämligen en fotouppgift från skolan och Emmi fotade för skojs skull men alltså ih det var så jäkla kul! Vi gick till ett ställe där det finns massvis med vitsippor och det ligger så himla fint till. Är aspepp på att visa er bilderna, men här är ett liiitet smakprov ändå!!

The flowers bed

idag ska jag och Emmi iväg och fota. Är så jäkla pepp

Candy Love

Rebecca & Fiona – Candy Love

Jag är ingen jävla ängel

var rastlös idag så det slutade med att jag hade trianglar i hela ansiktet + massa ballonger runt omkring med. Så det kan bli. 

Vårens första dag

idag var en sån dag jag var hemma från skolan pga så jäkla stressad så jag vilade hela förmiddagen istället och lyssnade på Kents nya (<33) samt tittade på Mean Girls. Var dock så sad för att jag inte hade någonting rosa att ha på mig. 
Hursom, på eftermiddagen så ringde Ljungis på dörren och tillsammans med mamma och syster gick vi och tittade på majbrasan. Fascinerande, och varmt tyckte jag. 
dock hade nästan allt hunnit brinna ned när vi kom dit så vi köpte sockervadd istället!! asbra sak.
Ajdapajda. 
såhär såg jag ut föresten!! Ida har tagit bilden.
idis.
så perfekt fotoljus ändå. Asfint. 

Sen åt vi mat + tittade lite på Pluras kök (för en fjärde gång... öhm). Nu ska jag dock sova för är superdupermega trött. Godnatt <3

RSS 2.0