London! :D

Hej! :D

Fillerill besoker internetkafe igen. Haha, internet nord...

I vartfall har jag haft tva jatte trevliga dagar till har i London. Gardeagen var specillet valdigt mysig da jag fick besoka Camden som jag tjatat om saaaa lange. Fint var det! Ah de va verkligen sa som jag hoppades. Otroligt fint! Kande ocksa igen mig efter en intervju med mr.Hassle som jag sett. Haha! (jag ar knapp!!)

Idag har jag akt nagon typ av turistbuss i London. Sett saker som man "ska" se. Typ big ben och sadant. Helt ointressant for min del. Satt konsentrerad och lyssnade pa bra musik istallet. Bra musik = Erik Hassle. Bra skit!
Sen har jag shoppat upp mina sista pengar typ pa en skiva jag redan har tva av. Sa nu har jag tre av den... Men jag blev sa glad nar jag sag den liksom. Pieces. Bra skiva de! :D

Men nu ska jag lasa bloggar dem sista minuterna! Kram! :)

Nationalpark



Blommor!

Woooppp! Ett tidsinställt inlägg nurå eftersom jag förmodligen är i London just nu och har det trevligt! Bilder från onsdagen den 26.te ;D




En liten tjej med hatt


Internet Kafe!

Hej!! :D

Haha jag och mamma smet in pa ett litet internet kafe har i London precis sa ja jag tankte att man kanske skulle ta och blogga lite for att kanske gora er alla glada och nojda. Great! :D

Igar sa kom vi ju da till England vid ett tiden och da skulle vaskor hamtas och lite sadant och sen gick vi ut pa stadens torg och kollade. Besokte Oxford street. Mycket manniskor! Haha och affarer!

Idag besokte vi en park i London vilket var mer Fillerill. Otroligt fint! Mycket fina blommor att fota! Samt att de var typ tama ekorrar overallt! Sa coolt! hihi. Sen ville jag besoka djurparken. Hehe. Dar var det ocksa otroligt kul! Me like. Mycket djur (ovanligt pa ett Zoo...) men jag blev foralskad i lamor. Sjukt coola djur!
Annars var girafferna fina ocksa, samt pingvinerna. Nar fjarilna skulle fotas dog kameran daremot. Kult!

Imorrn bar de av och gora nagot annat trevligt ocksa! Kanske blir mer internet nagan annan dag. De ser vi da. Puss och kram till alla fina dar hemma som har "A, A och O! Haha blir otroligt storigt for er att lasa, men de skiter vi i nuuu!! :D
KRAM!!!

Löv




Kort


Två glada fotonördar


Haha söta!

Hejdå Sverige!

Your image is loading...
Fillan säger hejdå till alla er fina människor! Har fixat lite tidsinställda så de kommer att dyka upp här under veckan. Gulligt va? :D <3


Böcker



Ida



...



Vad ska man säga om denna bild då? Jo men jag är snäll så bjuder på mig själv kanske, inte vet jag. Normal verkar jag ju inte vara iallafall...

För vem ska jag tro på?

Så nu är man tillbaka på banan igen då. Brist på bloggning har det varit här! Men den enda orsaken är läxor. Har pluggat dagar och kvällar. Har haft minst ett prov varje dag denna vecka + glosor och annat skit. Ibland älskar jag ju skolan!

Annars så fotades det lite idag, skoj! Bilder kommer att uppsöka bloggen lite senare idag, tur va? Och sen så drar jag till London imorrn! Oh yeah! Tjoo vad kul det kommer att bli! Första gången är det också. Kuul! Hah och gissa hur mycket fotande som blir av där. En hel del kan jag ju säga!

Btw rubriken, har den låten i huvudet just nu frustrerande. Och nej jag vet att den inte heter så.



Tvspelsweb - Höst

Ännu en gång så är jag med i denna tävling (jag ger aldrig upp, haha). Denna vecka så är temat höst så det var bara att rota i alla dessa mappar med bilder i och så fann jag denna som då blir mitt bidrag;



Motivering: Jag valde denna bild då temat som sagt är höst. Jag tycker den här stämmer in i allt med hösten. Löv, fina färger och varmt solljus!

Hade jag haft turen att vinna så skulle jag vilja vinna denna självutlösare http://www.tvspelsweb.se/irfjarr-olympus-rme1-p-2557.html

Sen kan ni självklart också vara med genom att klicka här, sen är det bara att leta i loggen, haha! 

Jag vill, nu!

Alltså usch, ärligt talat känner mig helt desperat. Jag vill gå på en konsert. Jag vill att någon bra person som jag gillar att lyssna på ska spela. Snarast. Spelar ingen roll vem riktigt. Fast helst Erik Hassle eller Birgit Bidder för båda dem är grymma live men någon annan trevlig för också gärna spela. För är sjukligt konsertsugen!

Dock ska jag se Rihanna i november men hennes musik tycker jag inte ens om...

Två bra människor! (bilden på Birgit Bidder blev tyvärr knasig så de skulle varit hon också...)

 

 


Svartvitt i Stockholm





Olympus E-450
Felicia Alsterhed


Haha de va inte meningen att alla skulle vara svartvita... Men nu blidde de såå. Sen en fråga som ni kanske ser så har jag lyckats att ha olika stilar på mitt namn. Men vilken av dem e finast?

-

Hejhej_145831443_large


EmmiPemmi och Fillerill


Olympus E-450
Felicia Alsterhed ©

Busikt

Jag var tokigtbusig igår och lekte diskreta tanten. Busikt!





Två dagar med fotografering!

Halloj!

Mina två dagar har sett ut så att jag varit i skolan (igår) och haft tråkigt. Kollade då på rent hus och dem filmade Radiohuset ♥ Hehe.
Sen hade vi kemi och så fick man gå hem. Jag och Emmi åt däremot lunch i skolan och sen så tog vi pendeln in till stan för att fota på söder. Mitt favoritställe. Åh vad jag älskar att vara där. Allt är så fint och mysigt. Husen är vackra, det finns fina och mysiga fik, samt trevliga affärer. Musikaffärer också. Som inte finns någonstans här där vi bor... Hihi så en sån besökte vi. Emmi gillade den inte dock och hon fick samma känsla som hon får utanför Kafé 44. Pfft.
Lite bilder blidde de som nu ska redigeras!

Sen idag så åkte jag, Emmi och Josse till en nationalpark med namnet Tyresta By. Otroligt mysigt! Älskar mysiga ställen. Haha. Men det blev fotande i skog och sen blev det att fika i det lilla fiket. Fint hus är det och åh vad mysigt (haha) det är!
Dock va personalen otroligt otrevlig samt att den varma chokladen inte var speciellt god!



Glöm inte att rösta på mig här i Olivias fototävling. Skulle bli så otroligt glad då! ♥ Tack på förhand! :*

Jag vill ha vinter ♥



Ja åh vad jag längtar till vintern just nu. Den där dagen då man vaknar och tittar ut och ett vitt snötäckte ligger tunt över gräset. Hur det vita lyser upp det mörka och man tänder ljus när man äter frukost.
När man sen känner paniken över att man verkligen vet att bussen kommer vara sen. Men att det igentligen inte gör så mycket!
Alla snöbollskrig som sedan bryter ut på rasten sedan. Glädjen. Och ilskan som sedan kommer från lärarna.

När snön sen börjar yra, och det kommer otroligt mycket. Man står med sina mysiga vantar och väntar på bussen med sina trevliga vänner.
Man pulsar i hög snö för att komma fram till saker och är sedan otroligt blöt. Men det gör inget, för de är så otroligt mysigt iallafall!

Och så längtar jag otroligt mycket till advent. Den där söndagen då imittfall familjen springer runt och städar som tokar för att allt ska bli klart just den dagen. Och så tänder man det första ljuset och dricker den första julmusten för året.
När det sen blir den 1 december och man går där och räknar ned alla dagarna till julafton. Och till födelsedagen (för mig).
Och när man går på dem mysiga julmarknaderna. Speciellt den i gamla stan. Och det luktar brända mandlar på lång väg och man går runt där och tittar på alla dessa ganska onödiga prylar som finns!
Åh vad jag längtar till det!


 Jag vill ha vinter, nu! ♥


Bilder: We♥it! :)

Fillan = arg. Emmi = desperat

Så här ser de ut just nu ungefär. Arg Fillan som är sur på Emmi då han sagt lite för mycket elakt om Erik Hassle, och Emmi som då säger Förlåt och är helt desperat för att jag ska bli glad igen...
Gammal bild dock...


Kärlek





Källa: Tumblr.com

Känner ett stark behov av ett till par dr.martens (a) Dr.martens nörd, oh yes! Dock blir det dyrt... Haha men ett par vita trur jag står näst på tur. Otroligt fina!!


Snövit


LYSSNA PÅ VAD JAG SÄGER NU!!!!

Är jätteglad då jag är en av finalisterna i Olivias fototävling! Verkligen suuperkul. Men skulle bli jätteglad om ni vill gå in och rösta på mig en gån varje dag fram till söndag. Så idag (fredag) imorgon (lördag) och så på Söndag!
Ni är verkligen jättegulliga dåå! Och ja bidrag nummer fem är det. Glad, mitt turnummer. Dock har jag ju ett antal men fem e liksom fem! ;D

RÖSTA NU! KRAM PÅ ER DÅÅ! <3

Tävlingen på Olivias blogg är nu avslutat ;)

Ny/Gamla bilder

Va med Emmi för drygt en månad sen och har redigerad några bilder nu, hah bättre sent än aldrig ;D


Haha åh tycker den här bilden är så otroligt söt på henne! Fin tjej de där vettni ;)

Snyyyggt!!

Flumm!!

Aja nu ska jag snart gå och lägga mig men först ska jag ringa denna dam som e på dem två första bilderna ;D

Under tiden då jag var sjuk...

... så satt jag och bläddrade mellan kanalerna.

 Och så såg jag minsann vilket program som skulle vara efter det de va då. Åh vad glad jag blev. Attans vad bra människan är! Trodde ärligt inte att de gick...
Ivart fall så va hans kusin Simon med på True Tallent på kvällen sen också. KUUUULL!!! :D


Ba´för att jag har tråkigt

Your image is loading...

Svalaaaa! Saknar dock mitt trasiga halsband som satan nu. Usch. Jag gillar ju mitt älskade svalehalsband. Fast imorrn så har jag klarat mig utan de i två månader. Sick!


Tävling hos Olivia!



Jag är med i Olivias fototävling där man kan vinna en valfri reflexskärm från tvspelsweb. Temat är bästa sommarbild så jag valde den här! :)
Reflemxskärmen jag isåfall skulle vilja vinna är denna I länk I
Vill du också vara med i hennes tävling klicka här

Bara för att jag har en smart pappa och syster!

HAHAHA älskar att pappa ska hjälpa ida med geografi läxan:


Pappa- Ida vart ligger Wien?
Ida- Vet inte... *skrattar*
Pappa- Det ligger i tjeckien...
Jag - hahaha nej det ligger i österrike -.-

Smart familj jag har. Jag vet!


Ida + pappa.. Haha Ida kommer bli rosenrasade på mig nu, men skit it! :D


201011

Hej alla goa och glada människor! :D

Idag så traskade jag då iväg till skolan och idag var det för en gångs skull inte så kallt ute. Ett under kanske? Hade svenska i två och en halv timme vilket är otroligt tråkigt! Dikter liksom. Inte min grej kan jag ju säga!
På teknikenfortsatte vi med att skapa våran egna drömbyggnad. Så snyggt! Das Wolkenkratzer! :D Haha nej!


Men imorrn så ska jag och Emmi in tä stan dirket efter skolan och fota. Superkul! Älskar att fota. Speciellt inne i stan. Gatufotografering är så otroligt kul. Haha men alla bilder blir alltid värelösa. Så kan det gåå!
Men sen ska jag förmodligen fota med Josse på lördag också så det blir otroligt skoj!! ;D


Bästa höstbild.

Okej, Astrid jag hoppas inte du tycker att jag härmar dig får då får du säga till.


För jag har nämligen tänkt att ha en fototävling här på min blogg. Jag har funderat på de i ett tag och nu så. Jag har också bestämt att den kommer att avslutas den 2 november (om två veckor) och så kommer jag förmodligen att lägga ut bilderna så är det bara att rösta på liksom. Om det är någon som är med...


Ivartfall, temat är bästa höstbild. Vi är ju i mitten av oktober nu så någon höstbild bör man ju fått till. Right? 

Och om du nu är med så är det bara att ni mailar mig på [email protected] (haha och jaa, jag har haft samma mailadress sen jag gick i tvåan. och ja jag bör skaffa en ny, ja) och i mailet så ska ju självklart bilden finnas! :)
Om ni inte fattar, FRÅGA!! :)

Ja kom igen, va med det är liksom bara för skojs skull. För er att visa era bilder liksom! Och nej... De blir kanske inte något riktigt pris om ni vinner. Haha men om ni har en blogg kan jag då allt lova er att ni får en länkning! :D



Lycka till! :)

Nu ska jag sysselsätta mig med detta



Massa lääxxoor! I vartfall SO, matte och lite Biologi som jag nästan kan. Haha xD

Felicia


Fjäril!

Your image is loading...

Hihi jag hittade den här lilla fjärilen idag som agera modell. Minns även mycket väl när vi gjorde den. De va på dagis när vi va på något museum(?) eller något liknade. Då fick vi göra dessa fjärilar + tiita på teater med sådana fjärilar. Minns att den teatern va otroligt tråkig också!


191011




Lite så här går jag runt hemma. Mina mysiga sockor samt mina favoritjeans som det nu är ett stoort hål i på knät.
Jag har ju då varit hemma från skolan i två dagar nu pga sjukdom. I måndagseftermiddag började jag känna mig dålig och ja vad ska man göra?
Men imorrn blir det skola igen! Är fortfarande lite hängig(?) och så men vad fasen, man klarar skolan ändå! Hah. Har dock missat två prov som varit i veckan. Känns inte riktigt helt okej. Men så ärt!

Btw så kan man säga att det endast är 8 dagar kvar till mitt höstlov börjar. Åker ju till London nästa torsdag. Otroligt kuul! :D

Vet ni vad?

- Jag bloggar från mobilen

- Jag har jävligt tråkigt

- Ibland önskar jag att jag kunde spanska

- Det var en som skrev på spanska till mig på ig.

- Ig = Instagram

- Jag drömde en bra dröm inatt och blev sur när jag vaknade

- I drömmen var jag inne på Erik Hassles hemsida och det hade kommit upp nya spelningar

- Det var 20-årsgräns i Stockholm men jag skulle kanske få åka till Linköping eller Katrineholm


Stay away

Då var lyckan gjord när man sett Hassle på Moraeus! <3


Öga


Två systrar



151011







Så grillades det för sista gången iår förmodligen. Myyss! :)



PANG!

how to make gif


Svartvit eller färg?


Såg nu att jag glömt att skriva dit namnet på bilden. Attans. Men ni tar dem inte, ellerhur? :)


Var ju då hos min kära farmor idag vilket var mycket trevligt och kul. Min lilla Kusin Emma var ju då också där vilket var kul eftersom jag inte sen i våras någon gång. Man saknar ju den lilla token då! Haha men efter en dag blir man riktigt trött och utmattad efter att ha varit med den lilla damen.
Fotade massor också men det blev ju inte så seriöst kan jag ju säga! Och så har jag tramat i kattskit -.- Inte kul. De låg på farmors tomt och farmor har ingen katt. Intressant. Stackars mina kära Dr.martens. Men tur som jag har så är dem vattentåliga och avsköljda riktigt ordentligt så ni behöver inte oroa er i skolan på måndag ;D

Haha och har inte en aning varför jag skrvit i kursiv men tyckte det var mycke finare på inlägget!

Sky



Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Är otroligt trött måste jag ju säga. Och imorrn blir de att åka till farmor och så har min underbara lilla kusin kommit ännda bortifrån landet. Hahah xD

I live my life in black and white


Arg tjej som tittar på idol och gillar låtarna ;D

Halloj!

Sitter och kollar på idol. Älskar att det endast svenska låtar. Maggio, Linnros och Krunegård. Precis vad jag gillar!

Är också halv sur då de e en kärring på instagram som säger att jag snott en bild. Fast nej det har jag ju inte... IDIOT! Haha.

Nu ska jag snart gå och poppa mig popcorn, haha!

Nu har jag varit duktig och skrivit vääldigt intressant!!


MIN BILD, INGEN ANNANS!!

The leaves may fall but the trees stay tall




141011

Gutentag!

Har varit lite snålt på uppdatering måste jag säga. Men de tycker jag att ni borde vant er med nu ;D

Va i skolan idag som vanligt som hade hemkunskap. Skulle bara kolla skillnaden på ekologiska och vanliga produkter. Inte så knepigt. Sen så lämnade vi även in ett arbete vi jobbat med sen vi började den här terminen. Lääskigt! :'|
Sen så "labbade" vi på  kemin. I grupperna vi fick på tekniken vilket var riiktigt bra grupper. Jihha!! :D

Och ikväll är det idol och Emil sjunger Jag är en vampyr. Attans vilken bra låt de är vettnii!! Han sjunger dock inte lika fint alltid. Men så är't...
Haha och så ska jag äta kanelbullar som pappa tjatat om sen vi kom till honom i onsdags :p

Glöm inte att klicka häääääärr och gilla!!!


Bild från daaagen! (va ute och fotade nämligen)

Snällaa <3


Okej jag vill att ni klickar häääääääärr nuuu!! Och väl där inne klickar ni på "gilla" under bilden. För jag skulle bli otroligt glad då. Okej, så snälla söta människor. Det går bara på några sekunder, snäällaa!! <3

Genom Eld



Faaan vad awesome!! Herregud. Oskar Linnros säger jag bara, dör lite tror jag! Sen är ju hon som spelar piano(?) jäävligt cool också.

En Alsterhedska och en Ljungbergska...


... för ett och ett halv år sen snart. Ganska osmickrande bild måste jag ju påstå.

Mjölk



121011

Halloj!!

Bloggar lite snabbt nuu för ska springa och äta typ nu ;)

Dagen till ära så har man haft so och där har man varit kreativ och ritat samt skrivit om buddism. Har också haft en jäävligt tråkig håltimme och pluggat inför tyska prov som man sedan hade efter lunch. Gick nog ganska bra hoppas jag! Sen blev det åka hem och plugga svenska. HEMSKT! Klar är jag inte heller. Sen har jag nu lagat mat inför hemkunskapen. Köttfärsfyllda paprikor. Stolt! Hoppas att det är gott nu också! Haha. Fota det ska jag också göra. Så puss, hej och leverpastej!

Och så går det inte att ladda upp en bild. Kul.


En Erik Hassle i fredags. Bild

.

Halloj! De blir lite snabbbloggnig nu alltså!

Har haft en trevlig dag iskolan! Har dock varit otroligt jävla trött. Fu!

Och nu ska jag då sysselsätta med med att göra läxor samt öva för tyskaprov som jag har imorrn. Kul...

Hihi en bild på lilla mig (a)


Ida




Två ögon på en människa


Lights



Jag idag.


Haha, ganska kass bild, men som jag brukar säga sånt får man tåååållaa!

Ett öga



Fotade Idas öga litegrann för ett liitet tag sen. Gick sisådär kan jag ju säga. Men övning ger ju färdighet, haha.

Just nu



Japp de här trevliga lyssar jag på samt att jag gör denna skit svenska! Jag hatar att skriva berättelser!


101011

Hej alla fina!

Woho. Härligt att den nya veckan är igång nu då! Tre veckor fram till höstlovet, tagga!

Just nu sitter jag hemma i min "mys" tröja, som är så otroligt ful, och så min gråa tubhalsduk. Älskar att elementen inte går på här hemma så det är svinkallt! Inte okej alltså.
Snart så ska jag då börja skriva min svenska deckare. Otroligt tråkigt. Men sånt e livet ;D

Idag va det ivartfall otroligt kul att träffa Astrid igen då hon varit sjuk i en veckas tid. (Det var inte heller okej)
Sen har vi börjat med geometri i matte och det är verkligen mitt "HAT" kapitel. Fattar inte ett skit. Fuu!
Har haft fysikprov som gick skit, samt en timmes håltimme då det va Erik Hassle musik som gällde. Fan va han är bra!
Och tyska. Bajsigt! Och bild som är hemskt! Haha.

Och nu tänker jag avsluta här. Och nya bilder blir de inte på ett tag då jag tappat bort laddaren till kameran. Hurra för mig!!


FLUMM!! :D

Gräddbombare!

Idag va jag ju då med min fina och knäppa vän Emmi. Vi skulle ju sälja newbody och mer tänker jag inte säga! Haha, men oj vi har väl hittat på en drös med grejor. Haha, vi har fått reda på att om man skickar en bild till Elin på Erik Hassle och Viktor så visste hon inte vem Viktor va, och frågar "vem av dem är Viktor?" Jag och Emmi blir då mycket chokade när inte damen visste hur Erik Hassle såg ut så att hon liksom kunde lista ut att de va Viktor. Mycket intressant med tanke på att jag pratat om denna Erik Hassle oavbrutet i ca ett och ett halv år... Haha.
Vi har gjort en gräddbomb. Mycket god!
Vi har tagit reda på att man hör väldigt mycke utanför när jag lyssnar i mina hörlurar (nej för jag ville inte lyssna på Eric Saaaaaaaaaaaaade som Emmi lyssnade på i sitt rum...)
Ja men ojj inget detta förstod man sig nog inte på. Men jag skiter i det! Emmi fattar ivartfall! xD



Vi köpte en marängbotten som va hel! :O Vilket då aldrig hänt mig...





Sådärja, en drös med suddiga bilder!

Stay here and take me to your hideout, one more time



Sitter och drogar låten just nu. Bra skit!


Josse och Roffe åker Rutschkana




Nu sitter jag och redigerar dem sista bilderna vilket är bilder på Josse, samt att jag dunkar hög och bra musik! En salig blanding mellan Erik Hassle, vincent och Tove Styrke. Haha knäppt!

Detaljer i en lägenhet





Hej.

Halloj. Ska va med Emmi snart och sälja newbody. Ska fixa till mig lite och så. Så nu vet ni! ;D

Men jag bloggar sen, vettja! Hejråå!!


Random bild på moáaa and sister.

Gamla bilder.

Hittade lite bilder från när jag var i Grekland för ca ett och ett halv år sen. Hade helt glömt bort dem! Men åh vad mysigt det va där alltså. Och otroligt fint!
Men tänk och fota där nu, med Kaj i handen istället för den lilla kompaktkameran. Det hade varit awesome!






Hahah och bilderna är somsagt helt väärdoo! Men vad gör det om hunda år?

Höst #2






En gitarr


Jag heter Felicia...


... och jag har bloggat hela kvällen.

En Felicia med rosa tjol...


Men HELEVETE. Hittade en bild från sexan. Vad hade jag för kläder på mig. Alltså jag vet inte riktigt. Och ja, vänster med rosa tjol är ju dåå sexan. Och den högra är jag nu ! :) Haha.

I luv my shoes




Ja tänk för att jag älskar dem! Sen sitter jag helt uppskruvad då dem spelade im am not an island på idol innan Emil skulle sjunga. Åh då råkade man visst ge sig ifrån ett litet tjut! :$
Är också lite besviken då han(erik hassle) spelade här i Stockholm idag men jag fick inte åka dit själv. Attans! :(
Men han va väl bra som vanligt skulle jag tro. Annorlunda frisyr hade han också. Chockerande! :O <3

Höst







Löv





Höstbilder från när jag fotade med Josse! :)


Ida och Julia




Foto: Jag (Felicia Alsterhed)
Kamera: En som jag inte har någon aning om vad den heter och så orkar jag inte kolla de.. (alltså inte min kamera utan mammas... xD)
Haha samma som över.
Oredigerade. (förutom namnet...)


Jag tog och fotade Ida och hennes kompis Julia för någon vecka sen. Och här har vi resultatet dårå ;)
Nu ska det redigeras bilder från när jag va med Josse i onsdags!

051011

Hej! :)

Blir att blogga lite snabbt nu då jag mååste göra läxor. Har inte gjort de än. Fyy skäms!

Efter skolan idag så stack jag och min kära vän Josse ut och fotade. Blev mest massor av löv samt porträtt bilder för min del!
Lånade också mammas kamera meen hennes kameraöverföringssladd va borta. Kul. Så här ska det letas!
Och ja då antar jag att ni förstår att de inte bilder nu. Utan en annan trevlig dag.
Så pusshej leverpastej!


Höhö jag idag. Och bilden ville då allt inte blir stuuur...


Jag.


Snabbt redigerad bild från idag! Lägg märke till min nya hårfärg nu vettjaa!! ;D <3

Gul och grön





Det blev inspulsfoto idag för moáaa och Emmi! På väg hem från pendeln blev detta bestämt så vi ladda med fil och så stack vi ut med Kaj och.... En namnlös kamera!
Så de blev några färgglada bilder och sen så ville inte kameran funka då de va mörk så då blev det misslyckade bilder!
Attans!!

021011

Hallloj!

Vad har man haft för sig idag då? Sovit länge har man gjort! Plockat och fixat! Fått en ny hårfärg samt övat matte inför matteprovet som skrivs imorrn. Läskigt!
Sen har man ju nördat instagram också men det tillhör ju vanligheterna! ;)'

Sen blir det brist med bilder då jag inte fotat på år och dar. Så kan de gå.


Gammliga saker :)
Men den kära tröjan hade jag på mig då allt.

Snart

Sitter helt spänd i soffan och väntar på att mamma ska bli klar med disken. För då, då blir snart mitt hår rött igen. Är otroligt nervös kan jag ju säga, men jag tror de blir bra! Förra gången blev dä ju det! ;D

Hihiiiii!!


Random





Lite bilder från Grönan när jag och Astrid va där :)

Redhead


Attans vad jag saknar det röda håret mitt! Fuu! Men imorrn ser ni, då blir det förmodligen denna förtjusande hårfärg igen! #Gladtjej!

Erik Hassle.


Min vecka.


Jag och Ljunig idag.

Film.

Liten bild på mig Ljunigs. Och ja dessa bilder är från dagen. Blev så många om alla skulle vara i slutet av inlägget.

Attans! Har inte bloggat "på riktigt" på så otroligt lång tid. En vecka nästan! Har bara blivit små mobilbloggar. Inte okej! Så en kort sammanfattnig.

Skolfoto som gick uselt, stod dessutom och inspekterade hennes fotoutrustning. Så kan det gå! Hade en låång håltimme på onsdagen också. Från 10.40 till 14. Kul -.- Bara för att jag valde tyska och läraren skulle vara sjuk. Bajs på henne!
Torsdagen, jaa inget speciellt. Och igår då. Lagade potatis och sparris soppa. Så jäääävla äckligt!! Fuu! Och så blev det ikea där man fann julsaker. Klart att man ska va igod tid! -.-
Idag va Ljungis här. Samt mammas ena kompis (på förrmiddan) samt min moster. Sen kom Ljungis då. Hon läste frida, jag låg på golvet. Sen kollade vi som sagt på Rosa the movie och Melodifestivalen 2003. Sen kom mammas andra kompis, samt hennes hund då. Magiskt nog så va inte Carro rädd för den. Kan ni förståååå!? Hon e liksom rädd för min lilla kanin...


Skolfoto

Fina ljus.

Bra musik.

Ikea.

Söta servetter.

Blomma!


Hittade en finig liten sommarbild i arkivet. Trevlans!

Film!

Jag och Carro tar dagen i sin ära genom att kolla på våran favoritfilm från när vi var runt 9 år :) "rosa the movie" kan man ju alltid lita på!


RSS 2.0