En november lista

Favoritfärg? - Jag tycker att vinrött är himla fint. Mörkblått är fint också.
 
Spelar du något instrument? - Nä men jag spelade gitarr när jag var yngre och skulle hemskt gärna vilja lära mig och spela igen vilket det ser ut som jag kommer att få göra, lite iallafall då vi ska få lära oss lite på musiken i skolan, (tokkul!! Ja även om vi nu endast får lära oss förenklade ackord.)
 
 
Vad gjorde du för 15min sedan? - Läste om planeter och planetsystem (fysik, tjohooo!!)
 
Rix FM eller P3? - Jag måste nog säga P3, jag tycker om P3.
 
Vad har du druckit idag? - Idag har jag druckit mjölk och vatten.
 
Har du förändrats mycket under senaste året? - Nä det skulle jag nog inte säga, inte speciellt mycket iallafall. Till utseendet ser jag nästan lika dan ut och till sättet är jag nog fortfarande precis lika knasig som jag var förra året, haha.
 
Nästan exakt ett år sedan, hihi. 
 
Vad köpte du senast? oj hjälp jag vet inte faktiskt.
 
Vad är det för färg på din ytterdörr? - Den är brun, otroligt spännande.
 
Charterresa eller tågluff? - Jag skulle tycka att det vore superkul att tågluffa någon gång och det är verkligen någonting jag vill.
Charterresa är inte riktigt någonting för mig. Är inte för värme speciellt mycket då jag bara tycker att det är jobbigt.
 
Vad är det för väder hos dig nu? - Det är mörkt och kallt, enligt termometern på datorn är det -1º. Sedan är det massor av snö då det snöat här sedan igår vid lunch.
 
 
Din favoritfrukost? - Hihi den när jag fyller år då vi brukar lyxa till det lite över det vardagliga.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ska väl vara så himla tråkig och säga nej på den.
 
Sover du tungt? - Hihi njää sådär.
 
Drömmer du mardrömmar? - Det händer men det är inte speciellt ofta. Som tur är.
 
Favoritklädsel? - Nu älskar jag att gå i mina blåa stentvättade jeans, min svarta sammetströja, min vinröda hatt och mina svarta älskade docs till det.
 
Favoritlåt just nu? - Som troget Erik Hassle fan måste jag nog säg Feather Rain från det nya albumet. Så läskigt braa.
 
Vad ser du om du tittar till vänster? - Min gråa och tråkiga vägg som snart kommer överbelastas med fina affischer och utklipp.
Jag ser även mitt sängbord som är fullt med massor av skräp som jag valt att lägga där.
 
Vad ska du göra imorgon? - Först ska jag iväg med skolan och på kvällen ska jag och Astrid se Urban Cone!!!!
 
 
Höger eller vänsterhänt? - Höger.
 
Kläder just nu? - Mina blåa stentvättade jeans samt en randig långärmad tröja i färgerna blått och brunt, hihi.
 
Morgon eller nattmänniska? - Inget av det, haha. Är mest trött hela tiden.
 
Vad är viktigast för dig? - Ojoj ingen aning faktiskt. Finns mycket som är viktigt.
 
Stjärntecken? - Skytt!
 
Föredrar du ditt rum stökigt eller välstädat? - Jag föredrar ju när det är välstädat men det är det väldigt sällan då mitt rum nästan alltid ser ut som ett bombnedslag.(fast det är faktiskt jättestädat nu, knasigt nog)
 
Bästa konsertminnet? - (Haha åh den frågan jag frågade Erik Hassle uppe i Östersund i sommras.)
Men just den konserten från Östersund när jag såg Erik är nog mitt absolut bästa konsertminne. Det var så himla mycket glädje och Erik var så sjukt bra och jag fick höra låtarna från nya albumet live samt att han bara är för himla snäll, hihi.
 
  
Tagen ifrån denna blogg.

Läsvecka

 
 Denna vecka har vi läsvecka i skolan vilket betyder att vi endast läser. Det är ganska skönt faktiskt men det blir lite långtråkigt att endast sitta på en och samma stol och läsa hela dagarna.
Jag har iallafall lånat denna bok ovan från skolan och jag tycker att det är himla bra, blir lite fast och vill inte sluta läsa. Men samtidigt har jag inte rikigt tid att fortsätta läsa efter skolan, synd.
 
Men dem senaste två dagarna har jag varit på två öppna hus på två olika skolor och jag tror (eller jag vet) att jag hittat mitt förstahandsval som jag ska söka till. Är så glad och peppad, men samtidigt så otrolig för att inte komma in.
(sen måste jag tillägga att jag passerat Tullinge idag vilket är en stor upplevelse för mig, okok? Har tjatat om Tullinge i över två år nu så ja)

Gymnasiemässa

Idag har jag sprungit runt på samma ställe som alla nior i Stockholmslän springer runt på under denna helg. Gymnasiemässan. Herregud säger jag bara. Det var helt galet.
Är hemma nu med en drös med olika broschyrer från olika skolor. Dem skolorna jag var mest intresserade av innan mässan är jag nu ännu mer intresserad av och att jag ska på öpptethus på just dem två skolorna nästa vecka känns himla bra.

221112

 
Just nu bloggar jag aldrig och jag är stressad mest hela tiden av alla dessa läxor så det jag gör om dagarna är att gå i skolan för att sedan komma hem och plugga tills att jag går och lägger mig. Lite kort om min vecka.
 
Idag är jag dock hemma och sjuk. Hostar mest hela tiden och känner mig allmänt seg. Hoppas dock på att jag är bättre imorgon då det blir gymnasiemässa med skolan. Ska bli himla spännande iallafall.

18 november 2012

 
Idag fortsatte då jag och mina små vänner med vårt engelskaproject. Nu två dagar senare är vi äntligen klara med att filma vilket känns himla skönt. Att vi dock har klippning och sådant kvar är väl inte lika kul men ajaa.
 
Hursom så har vi pysslat idag, vi har bakat pepparkakor och lussebullar samt druckit julmust, det är himla bra med engelska ibland med cooking som tema.
 
Ok nej men nu ser jag fram emot julen väldigt mycket efter vårt lilla julfirande idag. Trevligt nog är det 13 dagar kvar till första december och 14 dagar kvar till första advent (och min födelsedag, hähäh), wiie!!

Engelska projekt.

 
Denna bild ovan är tagen på Emmi för några timmar sedan då vi skulle filma ett litet engelska projekt till skolan (ja sen var även Carro och Astrid med men dem fick jag inga tjusiga bilder på). Hihi om det gick speciellt bra vet jag inte. Jag tror vi allihopa var lite oseriösa samt att det var otroligt svårt att lära sig alla repliker då ingen av oss övat innan. Vi ska iallafall träffas imorgon också för att filma och baka. Trevligt.

161112

 
Idag går jag och fantiserar om hur fin min vägg hos mamma kommer bli när jag satt upp alla bilder och affischer. Är så taggad på att fixa där, hihi!
 
Nu i helgen ska jag iallafall umgås med mina vänner för att spela in en film vi ska göra i engelskan. Utöver det ska jag äta massor av pepparkakor då vi ska baka det, så bra så jag dör.

En fin söndag

 
Känns som att det var år och dar sedan jag uppdaterade senast vilket det är också. Skolan tar över helt och håller endast på att plugga till prov och gör läxor och inlämningar.
Men i Söndags gjorde jag lite annat iallafall!
 
Ja för i söndags såg jag och Carro markus Krunegård, Laakso och Hets på Cirkus. Det var helt galet bra och jag vill mest tillbaka till den kvällen hela tiden. TOKBRAAAAA. (mhm himla vacker bild också, vet). Jag hade inte sett Markus live tidigare (inte för att jag sett Laakso eller Hets tidigare...) och det ångrar jag väl kan jag säga för att det var så fHJKDHFK bra. Ja nu ska jag sluta tjata om hur bra det var.
 
Efter spelingen var det iallafall signering och jag köpte en fin tygpåse och en affisch. Tygpåsen går jag med ca varje dag och jag tycker om den jättemycket. Sådäsååå.
 
Annars är jag glad för jag och min far ska beställa biljetter till Urban Cone idag eftersom att jag och Astrid ska se dem i slutet av månaden, dör.
 
 
 

Livemusik i mörka november.

 Hihi någon bild från när det fortfarande var sommar.
 
Nu och idag är jag mest pepp då det är den 11 november imorgon som jag väntat på sen i juli någon dag. Imorgon ska jag äntligen se Markus Krunegård med Ljungis, ååh det ska bli så kul.
 
Förövrigt kanske Astrid och Josse följa med mig och se Urban Cone i slutet av månaden så är tokglad. Vad hade jag gjort utan livemusik ens?

091112

 
Just nu lyssnar jag på Urban Cone omänskligt mycket. Något jag också gör är att jag panikar då jag inte har någon att se dem med när dem spelar i Stockholm om ett par veckor(mvh forever alone). Dör.
 
 

071112

en till bokbild i denna absoluta bildbrist.
 
En onsdag som den här sitter jag hemma uppkrupen i min säng med datorn framför mig för att bara skriva. Jag underhåller då mig själv genom att skriva en krönika till skolan. Åh jag tycker att det är så himla tråkigt (nu tycker jag dock att det mesta med skolan är tråkigt men iallafall), att jag är extemt dålig på att skriva skulle jag nog inte säga gör saken bättre.
 
Hihi nu är det iallafall bara fyra dagar kvar tills att jag och Ljungis ska på konsert och jag är himla taggad, iih!

Pojken i randig pyjamas.

Nu efter skolan ska jag underhålla mig med någonting himla roligt. Tvångsläsa en bok vi läser i skolan(ja jag hatar att läsa böcker). Känns himla bra att jag inte ens läst hälften av boken en och att den ska vara klar och utläst imorgon, tjoho. Önska mig lycka till!

041112

 
Just nu håller jag på att dö för att jag har så tråkigt. Har en himla jobbig engelska läxa om presidentvalet och det är så jobbigt och svårt och så himla trist och fy.
 
Förövrigt har jag fått reda på att Niki And The Dove (några av mina absoluta favoriter) ska spela i Stockholm om ett par veckor på mitt älskade debaser med den tjusiga 20 årsgränsen för andra gången i år. Så roligt va om man är 14. Jävla skit.
(så ne nu höll jag på att publicera en hel bibel om hur mycket jag hatar debaser men skippar det den här gången, hejdå)

Första November

 
Det är så galet att det är november nu. Helt galet. Nu idag är det alltså en månad tills det blir december och julkalendern börjar (ja jag är jättepirrig över detta med att det blir en mysteriet på greveholm 2), det är en månad och en dag tills att det är första advent och min födelsedag samt att det är 10 dagar kvar tills att jag och Ljungis ska på konsert och se Markus Krunegård. Är himla spänd och det ska bli så galet roligt, åh.

RSS 2.0