Haha det är någonting som jag gillar med den här bilden


31 maj 2011 klockan 15;59 ♥

Hej finisar :)

Är hemma från skolan nu och idag var det sista skoluppgiften som lämnades in, glad tjej! Aja men eftersom att jag blev klar med den så fick jag typ sitta och göra ingenting på lektionen, ganska skönt alltså.
Aja på engelskan kolla vi på ngn random film, jag kommer fan inte ihåg vad den heter... Och på NOn kolla vi också på film "I am number four" Tror jag att den hette, alltså den e rankad på topp 10 sämsta filmer jag sett, fy faan... Inte sevärd kan jag ju hälsa er! Haha just de, sen har jag lyckats lära Emmi vad alla i Erik Hassles band heter, haha. Hon satt och rabbla upp alla idag, haha.

Aja nu ska jag väl hitta på någe att göra! ;)


Så vet ju jag vad jag ska göra om en vecka!

Fillan är glad, Fillan typ skriker, Fillan vet vad hon ska göra på nationaldagen(om hon får för sin moder och fader) men om hon får så ska hon tidigt på morgonen åka till Skansen, och där ska hon senare se ett nationaldagsfirande där bland annat Erik Hassle är med. Glad tjej gånger, typ tusen?

Aja men nu ska detta inlägg uppdateras såhär 1 dag senare och jag kan ju tala om att jag inte ska åka dit. Ibland hatar jag mina föräldrar ärligt talat. Igår när jag sa de så säger dem "men nu kanske inte du får åka dit!"
Kvällen slutade med att jag låg och grät i över en timmes tid, sen blev det ledsna ilska kan jag ju säga...
Har inte pratat med dem sen igår när dem sa de, eller joo, jag sa en sak som inte va så snäll till min mamma imorrse...
Aja han spelar väl kanske här någon gång i tiden igen ♥

Var i centrum i helgen och fick denna med mig hem :)



Jag skulle ju kunna säga att jag hade tråkigt igår, men det säger jag inte!



Joo nu säger jag att jag hade tråkigt igår! Jag satte mig helt plötsligt på golvet och började med att locka håret, att jag sedan satt där och lockade de i en timme är ett bevis på att det inte fanns någe att göra...
Sen va det de svåraste som skulle göras, få håret att stå, precis som Erik Hassle. Hur tror ni själva att de gick?
Nu behöver ni inte fundera mer, det gick skit. Eller först så höll de sig, med maaaaaassa hårspray, sen åkte de ut, och mitt hår va då stenhårt, av alla hårspray. Detta ska inte göras om igen, nu vet jag vad som händer! ;)
Jag vet också vad som händer om jag ska rita Erik Hassles tatueringar, med vänster hand dessutom, haha de såg riktigt roligt ut.
Men det är ju tur att det finns tvål så att man kan tvätta bort de igen, annars vore jag död!
Haha men riktigt muppad hand på bild ett kan man ju säga...

Bilder från en dansuppvisning i lördags får du se nu





Take me to the place where you go where nobody knows, if it's night or day.

Hejsan hoppsan :p

E hemma från en skoldag nurå. Började dagen med att ha matte i typ två och en halv timme, segt! Men sista matten för terminen så de va ju possitvit ;)
På svenskan va de typ fritt val, så jag hade lust att skriva en berättelse.. Haha för Emmi fråga om man var tvungen att vara seriös och de behövde man inte, braigt! Fast aa de blev kanske inte så mycke gjort, öpps... Fast skrev ändå tre och ett halv A-4, sådäså ;)

Nu ska jag plugga SO som jag inte hade någon ork till igår! ;)


Oasis – Don't Look Back In Anger

Fin, fint ;D <3

Hejsvejs =)

Fan vad varmt de e alltså, sitter precis vid fönstret där solen kikar in, fan jag dör... Flytta på mig kan jag inte heller göra då min moder har alla jobbgrejor här inne...

Aja igår hade syster min iaf dansuppvisning, tog med mig Kaj(kameran) och fotade, ganska mycket.. Fast bilderna blev ju inte speciellt bra, men man måste ju öva ;D

Idag så är det plugga och morsdag som står på schemat, först SO kan jag väl gissa på. Mamma och pappa e och kollar på Ida när hon dansar även idag. Men aja lägger kanske upp ngn bild från igår om ett tag ;)

Puss hej :) <3


Haha jag kör på en favorit i repris, funderar på hur många ggr jag laddat upp den, haha :p <3
Fin, fint ;D <3

When your standing on the window ledge I'll talk you back from the edge





Igår va Carro här och enligt mig så hade vi det mycke trevligt. En eftermiddag/kväll med musik, pluggning för matteprov och massa skojjs.

Glasvegas – Geraldine

Everything I do, everything I said, everywhere I go it´s always been the same


Erik Hassle – I Am Not An Island

Jag har blivit helt kär i ett par skor, ganska sjukt igentligen...


Älskar ♥ Känns bara lite fel att köpa den nu när de nästan e sommar...


Och håller vi ut tills solen går upp igen, älskling jag lovar dig en vacker dag! En dag då allting blir bra!

Hej :)

E hemma från en skit usel dag i skolan. Jag vet inte men typ ingenting va bra... Matteprovet kommer jag bli jävligt glad om jag ens får fem rätt kan jag ju säga....

Men aja nu är det helg och jag ska ha det bra nu, Ida har dansuppvisning imorrn, och sen ska jag typ göra SO och tare lugnt! :)


Armand Mirpour – I hennes små skor

You don't know what you got till you're missing it a lot


Erik Hassle – Hurtful

You and I are gonna live forever


Oasis – Live Forever

Psalm from a heart

Hej :)

Sitter nu hemma och ska kolla på klipp från när Birgit Bidder spelade på nyhetsmorgon imorrnse. Jag upp en halvtimme tidigare för att hinna se en intervju.
Men annars så sitter pappa och spelar are you leaving på gitarr, vill också kunna spela...

Men aja i skolan hade jag den sista slöjdlektionen, skit bra! Jaa jag blev klar men min hylla eller vad fan de nu e, men tog inte hem den, antar att jag gör de imorrn.
Aja men mina kära vänner som redan var klara rita istället, och Emmi är såå sjukt jävla duktig men hon förstår de inte, jag blir irriterad här alltså... Hon ritade då av Erik Hassle, första bilden va ganska liten, men den va sjuukt fin. Sen ska hon göra en större och den e också sjukt fin, men så förstör hon den, uhh.
Jag undrar föresten vad den första tog vägen, om hon slängde den bli jag riktigt jävla sur ska jag säga...

Aja snart kommer Carro och så ska hon sova här, trevligt, trevligt :) ♥


Lånade bilden från Carro, hoppas att de va okej ♥
Birgit Bidder – Psalm From a Heart

Godmorgon solstrålar! :) ♥

Hej :)

Gick upp en halvtimme tidigare idag för att hinna se en 6 minuters intervju med Birgit Bidder, som nu precis varit. Det va trevligt, jag gillar att hon nämner Erik Hassle, det var det bästa med den intrevjun, hehe (a)

Men aja ska till skolan idag nu och ha sista slöjdlektionen fram till nian, sådant gillar jag riktigt mycke. Fan vad jag hatar slöjd... Men jajjja, sen så har jag musik, också sista fram till nian. Och så avslutar vi dagen med tyska, näst sista för denna termin, tjoo!

Aja nu äre voice som gäller! ;) ♥


Bilden e togs för ett halvår sen av Carro, men jag ligger bakom redigeringen :p

Tävling igen, hihi :) <3

Jaa vet ni vad, jag tävlar i Oliviasphotolife's fototävling , man kan vinna ett fiiiint smycke från Sanna's smycken , var med och tävla du med här!
Det finns ett tema i tävlingen och det är porträtt så jag valde den här bilden på min syster;


Och på halsbandet skulle jag vilja att det står, "Love you" :) <3


Tjooo vad jag e glad nu, ny äppelskärare, wii!



Någon som är avis? Det hade ju inte jag varit kan jag ju säga, algebra fyy fan!





Idag blir min fina lilla skrutt 1 år ♥


Rain and shine like the choice was ever mine. I live my life in black and white...

Hej alla fina :) ♥

Sitter hemma nu och har precis ätit mellis. Elr neää bara skoja de har jag inte alls de kom jag på, hahah.
Men fan vilket konstigt väder de har varit idag. Sol, regn, sol igen, och regn, sol och nu regn igen, skit konstigt. Jag måste ju säga att de e trevligare när de e sol, fast mysigare när de regnar på någe vis, iaf om man är inomhus. Aja har iaf ägnat eftermiddan åt att lyssna på sometimes when it rains, tyckte den passa. Haha neä men lite iaf ;)

Aja seg dag i skolan, tyska förhör som inte gick så bra.. Svenska där våran lärare var 30min sen, och idrrott där jag bara kolla på, pga av min rygg... Men aja de e bra nu iaf!
Haha men rasterna var bäst, spela kort och lyssna på musik. Elr aa bara Erik Hassle och Kent, trevligt alltså! Tyckte däremot inte Emmi som satt i rummet bredvid, haha.

Men nu äre plugga till matteprov som gäller. B-del i algebra på fredag, usch...


Erik Hassle – Sometimes When It Rains

Are you leaving, are you leaving me now? Are you telling me that this is the last time?


Erik Hassle – Are You Leaving

Bilder från rix-fm festival i helgen kommer här och nu!


Ola Salo som vi bara såg soundchecken av

Mohombi

Loreen(haha hur stavas de?:p)

Ulrik Munter

Andreas Jonsson(känner att jag inte borde få en poäng när de gäller att stava namn rätt kan jag ju säga, haha)

Milow

Tove Styrke

Och sist Martin Stenmark

Haha jag kan ju inte påstå att bilderna blev speciellt bra, Kaj fick inte heller följa med, det hade hänt någe så de gick inte att fokusera. Blev sjukt orolig kan jag ju säga, men igår insåg jag att de va objektivet som satt löst... Haha.
Aja det va iaf trevligt i söndags med Jennie. Sen blev jag skit glad när jag såg en tjej som har världens bästa blogg, de e rligt talat en av mina favvo bloggar. Den e helt awesome. Men de gjorde iaf min dag, hehe. Men gå in på den också! ;) http://jennifercarlsson.se/

Men aja har de bäst nu :) <3

I am a volcano, oh, oh, oh, oh. And I'm burning with power inside.

Hej, hej :) <3

Har då alltså precis kommit hem från skolan och sitter nu och laddar in bilder på datan från i helgen då jag och Jennie va och kolla på rix-fm festival :)

Annars idag så har vi påbörjat att göra serier i SOn vilket inte var roligt, redovisade också, tycker att de gick ganska bra förutom att min text var väldigt lååååång. Aja hade också engelska och NO.
På rasten kan jag ju säga att de blev lite flummigt sådär va. Mina kära vänner satt och kollade bilder på mobilen, vilket dem tyckte va väldigt roligt, haha.

Aja sen på rasten helt plötsligt fick jag så sjukt jävla ont i ryggen, det gjorde bara så jävla ont helt plötsligt, och har de även nu, och fan vad ont de gör, dör ärligt talat...


Armand Mirpour – I Am A Volcano

Lite nytt som åker raka vägen till garderoben! ;)



Yes det här e alltså mina senaste köp. Ähm köpte också en svart t-shirt men den har jag på mig så de blidde inge bra att fota. Haha och nu kom jag på att de köptes ett par sommarskor också.. Men aja dem fotas kanske ngn gång! ;)

Men Kavajen köptes på Lindex för ett antal kronor som jag inte kommer ihåg, och ringen köptes också på lindex för 49:-
Haha, någe kom jag ihåg iaf ! ;) <3


If a bird can sing with a broken wing You'll learn to bend when the wind blows

Halloj ! :)

Söndag äre idag och snart ska jag äta frukost, dra på mig kläderna och fixa mig och sen blir de att dra in till kungsan med Jennie. Rix-fm festival idag. Haha. Det ska bli riktigt trevligt. Kaj(kamera) har legat och laddat hela natten så den ska med ! ;) ♥ Hoppas på fina bilder kan man alltid göra!
Men aja sen när jag kommer hem måste jag göra maaaasor med SO, uhh. Aja puuss :) ♥


Erik Hassle – Bump In The Road

JAG HATAR RIX-FM!

Fan vad jag hatar rix-fm, jag satt och lyssnade på rix idag och så pratar dem och festivalen imorrn och så säger dem att dem att två av artisterna imorrn är Eric Saade och Erik Hassle, jaa gissa hur jävla glad jag hinner att bli. Aa men nu kollar jag på deras hemsida och tror ni att han ska spela eller, neää. HATA RIX-FM!

So baby don't you worry when they shoot their tiny arrows





Har haft det en trevligt dag med Carro idag, hehe vii va inte flummiga alls inte.. Hehe

Erik Hassle – Arrows

Sometimes when it rains




Jaa det var riktigt jävla skit väder ute idag, kul att vara ute i skogen då? Men aa de va det faktiskt, när man hade sällskap av dessa fina människor ♥ Fast natta ville inte visa Ansiktet och Astrid ville inte vara med överhuvudtaget, Emmi hade däremot inget problem att vara med! Det gillas.

Såå har Fillan ändrat sig igen då när det gäller musik...


Armand Mirpour är inte dålig längre, nej det är han verkligen inte! Lyssnar på hans musik för fullt nu, fan vad bra han är!
Mina tankar har börjat gå ifall jag ska se honom på grönan i sommar, det skulle vara fett!
Lyssna på hans EP på spotify genom att klicka på länken ;)
Armand Mirpour – I AM A VOLCANO EP


Men inget är bättre än världens finaste Erik Hassle... ♥

Haha fyy fan vad söt


En fyra åring som sjunger hurtful, snälla jag ber er titta! <3

Sonya är en fin liten hund som tycker om köttbullar.



If the lies don't touch you, the truth will

Jaa ibland kan ju skolan vara bra, riktigt bra till och med. Ja vi hade idrottsdag idag och då valde jag att gå en promenad med hund, jag har ju då ingen hund men Astrid hade ju sin Sonja, så idag har det traskats i skogen i regnet, myyyys. Men aa sen va de maassa hundövningar vilket va riktigt trist, så aa de sluta med att jag satt och fota för de fick jag göra, haha. Men de bästa va ju att de börja blixtra och åska så vi var tvugna att gå hem för att lärarens ena hund va rädd för de, så aa vi vi traska hem 11:40, sånt gillar jag! Haha. Men ska lägga upp bilderna sen så puss hej :) <3


Vi kör på en favorit i repris som blev väldigt liten :s Random de gick inte att göra bilden större men sånt är livet! ;) <3

Erik Hassle - The thanks i get


Don´t bring flowers after i´m dead





Bilderna togs ute på gården för en halv timme sen ungefär! ;) <3

Haha jaa så hette han ! :p

Haha jag vet då rakt inte varför men jag har börjat döpa alla mina grejor, jaa min systemkamera har jag fått namnet Kaj, haha och i förgår döpte jag även mobilen och min dator. Och haha jag älskar när jag berättade de för min pappa.

Jag "vet du jag har döpt min mobil och datan nu:D"
Pappa " Till vadå Erik och Hassle?"
Jag " Neää Birgit och Paronitti:D"
Pappa "Paronitti vad är de?"
Jag "Meh, gissa..."
Pappa "Nitti, är Erik Hassle född 90?"
Jag "Nej de är han ju inte om han är 22"
Pappa "Nehe, men neä jag vet inte"
Jag " Men tänk... Kaj, Birgit, vem kan då vara paronitti?"
Pappa " Vet inte "
Jag "Men Birgit spelade ju synt/keyboard eller vad fasen de nu e..."
Pappa "Neä vet inte vem de e"
Jag "Viktor Paronitti Janson -.-"
Pappa "Aha! Är de så han heter :O"

Hahaha, japp så hette han, nu vet han de, och ni också om ni nu inte redan visste de :P

Så snurra min jord igen, radion spelar vår sång. Stockholm ligger öde och världen håller andan.

Tjinenixens! :) <3

Sitter just nu och ägnar min tid åt att kolla massa saker om en gatufest i enköping som jag har lust att åka till som jag förmodligen inte får, haha :P <3 Mycke trevligt!

Naj men i skolan idag så har jag haft tyska, och tyska e ett random språk som jag inte förtsår! Sen har jag då haft svenska, skiiiit tråkigt. Vi läste bamsetidingar i 55min -.- Uhh, aa och så planerade Carro i och för sig min framtid. Haha. Aa och så hade vi orientering, fy fan -.- Men jag tycker att vi va duktiga! Vet i och för sig inte om våran idrottslärare hade samma åsikt däremot. Vi hade 20min att hitta en kontrol. Efter 10min hade vi en bit kvar så vi fattade att vi inte skulle hitta den så vi gick tillbaka och sa de, aa och jävlar vilken suck... BAJSGUBBAR(för vi hade två lärare. Rikitga och en i nian" Aja sånt skiiter vi i, sådäså!

Aja nu kanske jag ska göra ngn läxa, typ SO, eller så spar jag den tills på fredag och hittar på någe annat nu, hehe oskyldig xD


Pärlor-Kent
Helt awsome låt alltså, love it. Är i och för sig jävligt arg för att den inte finns på yt och jag måste ha mammas lösenord för att komma in på spotify... Om de blir kris får jag väl helt enkelt ta fram mobilen eller skivan, haha :p

If a bird can sing with a broken wing you'll learn to bend when the wind blows

Hej :) <3

Idag har det varit riktigt dåligt uppdaterat. Fyyyy på mig! Skräpning..
Men aja idag har varit som alla andra dagar. Går upp, trött som fan på morgonen, drar på sig kläder, äter lite snabbt och traskar iväg till bussen. Man har sedan en helt okej SO lektion, en helt okej engelska redovisning och sen har man en skit tråkigt NO lektion, man drar hem, sätter sig vid datan och kollar massa grejer, äter mellis, gör läxor, äter mat, gör läxor, tittar på tv, går och lägger sig.

Hahaha aa de va hur en typisk tisdag ser ut för mig! :p <3 Men aa redovisningen gick inte så bra, ganska misslyckat, dockteater you know, haha. Men aja vi kunde iaf allt utantill, haha :p



Erik Hassle - Bump in the road

If you give me something to remember you by, I'll be satisfied, just a soothing kiss will give me comfort for a, while. And I pray that just this once, it will be exactly what I want. Stay here...

Hej alla fina människor :) <3

Så vad de måndag igen då och första dagen på veckan, alltid lika trist dessa dagar. Fast de e ju trevligt att träffa alla efter helgen såklart ;p
Men aa mentorn was gone idag, haha neää men han va sjuk vilket ställde till de ganska mycke, NOn blev konstig då alla hade maaasa frågor och matten satt alla bara och prata på. Jaa och svenskan kolla vi på film. I taket lyser stjärnorna. Jag har sett den rätt många ggr men de e ändå bra :)

Aa men sen har de gjort engelska då jag har redovisning imorrn, de kommer nog gå super för mig och Duneris ;)

Haha men puuuuss :) <3


Foto; Emmi pemmi :) <3

Erik Hassle – Last Rider

Jag tog med mig kameran till farmor i lördags och de blev massa bilder!




Bild 18; En bild på min fritid


Lyssnar alltiiiid på Erik Hassle

26 dagar kvar till skolavslutningen, äntligen!


Måla naglarna, check! ;)


Haha mycke vackert alltså ;p <3

Neäää fan för att göra SO alltså, triangelhandeln, fyyy...

Usch, fy fan, sitter och jobbar SO men kommer igenstans, vi ska skriva ngn jävla berättelse om triangelhandeln, tror ni att de går bra eller? Neää de gör de fan inte.
Aa jag har väl typ kommit på en story men hon jag skriver om ska ju då bo i afrika och jag kan ju ingenting om afrika och jag vet absolut ingenting om afrika på 1700-talet -.-
Det här kommer att gå skit...


Bild 17; En ovanlig bild


Eller så ovanlig vet jag inte om den e, mest random :P <3

Haha när man ser den här bilden känner man sig väldigt vacker...


Haha neää då känner jag mig inte vacker, aa de va den bilden som togs på mig och världens finaste Erik Hassle. Jag antar att jag precis pratat och neä inte smickrande... Aja skiiit samma ♥
Bilden tagen från peentax.blogg.se ;) ♥

Nu så börjar de bli brist på att komma på rubriker, shiet... ♥


 


Och nu så kommer bilder från när jag fotade med Josse igår ♥


Armand Mirpour på Radiohuset onsdagen den 11 maj 2011





Armand Mirpour - I am a volcano


Jag har en väldigt fin vän ♥


Astrid i onsdags ♥ För att komma till hennes nya blogg klicka på bilden.

Bild 16; En bild på mig själv


Always too close or too far away

Hellojsan :) ♥

Så är det en fin, fin lördags eftermiddag nu och solen lyser in genom föstret lite då och då, annars så e de ju lite mulet och blåsigt, som de ska vara mitt i maj, fast jaa sol är ju inte helt fel.

Idag så är planerna iaf att kaanske göra läxor, får se om jag sparar dem tills imorrn, annars så ska jag städa skruttens(kanin) bur, och måla naglarna, haha de har jag planerat hela dagen, svart ska de va. Thehe xD

Aja blogga antar jag att de blir senare och så mååste jag lägga in bilder från i onsdags och igår :)

Puuuss ♥


Erik Hassle – Stay Away

Standing where you left me

Hej :)

Har haft en fin, fin dag idag :) Va i skolan som vanligt, hade matte, SO och engelska. Sen följde JosseBosse med mig hem. Vi skulle ju då hem och fota men aa Kaj(min kamera) ladda ju då ut efter fem minuter, lyckat...
Men aa Josse fota lite men sen blidde de kallt och då va vi hos mig i ett tag, och jag tycker iaf att vi hade trevligt, de måste vi göra om! :) <3

Men puuuus :) <3


Bilderna jag hann ta idag kommer senare, när jag väl laddat kameran ;) <3

Erik Hassle - Standing where you left me

Bild 15; En person jag vill vara med


Emmi, jaa vi hade de riktigt trevligt förra helgen! :) <3

Jag är "Hon med tröjan";D

Shit vilken underbar dag jag hade igår, va ju somsagt och såg Erik Hassle. Jag va där två timmar innan de började och de tyckte väl inte Astird va jätte kul, men hon har iaf sagt att de va värt att vänta ;)
Men jaa jag satt längst fram vid scenen och jag hade de riktigt trevligt! :) Han spelade alla låtar från mariefred sessions och en cover som är med på taken EP också ;)
Aa men efter konserten fick jag träffa världens bästa Erik igen, ahh två ggr på en vecka. Han kände igen mig den här gången! :D <3 Haha jag är alltså hon med tröjan :p
Haha aa de blev ingen bild, elr joo tre suddiga där jag pratar på alla... Haha, fast de gjorde ju Erik också på ngn så aja, haha men de konstiga va att jag va helt lugn, skaka inte eller någonting, duktig jag är :D












Bild 14; En bild som påminner mig om gamla tider


För den påminner mig om grönan och de va länge sen! :P <3

Tidsinställt inlägg

Jaa hej hopp, som ni läser på rubriken blir de ett tidsinställt inlägg. Just nu står jag förmodligen i kö för att få se Erik Hassle på p3 och så är jag nog riktigt jävla glad och nervös som jag jämnt ska bli :p Antar att jag också är trött i benen för att jag stått där i ett tag... Men aja kul vet jag att de ska bli ;D


Förra gången jag såg fiiiina Erik Hassle

Så var de ett år sen då ;O

Herregud, jag fattar inte att tiden går så jäkla fort, idag den 11 maj så var de första gången jag skrev om den underbara personen Erik Hassle på bloggen, shit vad snabbt allt går..
De har ju hänt ganska mycke på de året men iaf, för att komma till inägget klicka här

Puuuss <3


Bild 13; En bild på mig och en klasskompis


Gammal webbkamera bild med de va de ända jag hade :/

Är så sjukt taggad inför imorrn! ♥

Alltså gud, jag är så sjukt jävla taggat inför imorrn, det ska bli så sjukt kul alltså! Jag fattar inte att jag ska se Erik Hassle igen, iii! Fast jag är riktigt nervös, jag vet inte varför jag jämt ska vara de, liksom vad är jag nervös för?
Neää jag vet inte, men aa kul ska de ju bli iaf ;D

Sen så följer fiina Astrid med hem och sover här, guud vad trevligt de ska bli, hmm fast jag tror att Astrid kommer att bli ganska plågad(heh förlåt Astrid♥) men aa nu ska jag fortsätta att kolla på eurovision xD


Min fina vän ♥ Har förövrigt också kommit på att de e väldigt bra när man får fota Astrid för hon blir jämt suuper bra på bild ♥

Så sjukt underbar


Foto dagar med Emmi, del tre ! :) <3





Bild tolv; En bild på min vardag


Mitt klassrum, en ganska stor del av min vardag, här tillbringat många dagar i mitt liv..

Of all the lonely people, I wanna be loved by you

Hej och goddag, så va man hemma efter en skit seg skoldag då... Ähm jaa om man ska resumera de hela så hatar jag en person ännu mer, ärligt talat, varför ska killar va så jävla omogna, men ärligt talat hur tänker dem när dem går fram och ska fisa på folk, asså shit... Du hoppar de ut en jävla massa grodor i munnen kan jag ju säga, likadant när dem också kommit på att de e jävligt kul att säga Erik Kassler... Aa då hoppar de ut ännu mer grodor ur munnen, jävla idoter alltså....

Aa men iaf, SOn vare samarbete och läraren valde vilka vi skulle jobba me, kul, neää. För dem sitter bara och pratar och gör ingenting. Aa men på engelskan fortsatte jag och Elin med att skriva manus och till sist så hade vi NO och kollade på tusen gånger starkare, igentligen e ju inte de någon NO film men vi kolla på den iaf. De va ganska segt eftersom att jag hade sett den två ggr i helgen, men aja, övergångsstället där jag träffade världens underbaraste är ju med så... Haha.

Men aa längtar som fan till imorrn, shit vad kul de ska bli!


Erik Hassle – Wanna Be Loved

Don´t bring flowers after i´m dead


Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead

Foto dagar med Emmi, del två! :) ♥




´
Min fiiiiina vän Emmi ♥

OMG, dööööööööööör av lycka nu! <3

Sitter och gråter typ nu...
Erik Hassle spelar i p3 på onsdag och jag hade missat de... Men aa kom in på deras hemsida och för två veckor sen hade dem sagt att man kunde maila om man ville gå, så jag testar och nu fick jag ett mail...
Jag ska se Erik Hassle på onsdag!!!!!!! <3 <3 <3 Jag är så jävla glaaaaaad! Ahh, haha skrek när jag såg de och börja som sagt typ gråta, hehe xD
Men aa min söta vän Astrid följer me så nu ska hon också få se världens underbaraste! :D <3
Iiiiiii! <333


25 mars 2011 ♥

I held your hand, is this the thanks i get?

Halloj!

Japp nu sitter man här och är hemma efter första skoldagen såhär efter världens bästa helg, jag kan ju säga att det blev ganska mycke prat om vad som hände i lördag, hehe.
Men aa vi hade matte och vi fick tillbaka proven, gick sådär, en av felen va ett slarvfel, klant! På NOn hade vi tråkigt precis som på svenskan...
De sluta med att jag, Carro, Elin och Astrid bara satt och flumma, hehe... Inte lite heller, upps... Så har vi diskuterat vem som är snyggast av Erik Hassle och Eric Saaaaaaaaaaaaaaaaaade, jag och Carro tkr ju självklart Hassle men de tyckte ju inte Elin... Astrid hade däremot inte lust att svara för hon tyckte att båda va fula...
Haha vem tkr ni ?
Haha men jag antar att jag e på sånt humör nu också, men skiiiiit samma!

Aja de kommer fler bilder från helgen sen, så puss och kram! :) <3


Emmi och hennes konstverk som jag fick när jag fyllde år ;p <3

Erik Hassle – The Thanks I Get

Söndagen den 8 maj 2011, dagen efter den bästa dagen i mítt liv!

Hej ! :)

Jaa jag har ju då som sagt varit och fotat med Emmi som ni såg igår, jag berätta ju inte såå mycke om vad vi gjorde, någe annat blev de att skriva om.
Men aa vi stack väl in vid elva och började fota direkt, så vi sprang runt på söder med varsin kamera runt halsen.
Blev några bra bilder skulle jag tro.
Men aa sen blev de att äta på pizza hut och sen stack vi iväg till hm. Köpte en skjorta men har inge lust med att lägga ut någon bild :p
Aja och därifrån hände ju de underbara, hahah jag tror aldrig att jag kommer glömma den stunden jag ser att han är typ fem meter framför mig, helt sjukt...

Men aa sen sov hon här och jag förstår inte hur hon årkat, har bara pratat om vad som hände igår. Heh, men aa idag blidde de att fota ännu mer och sen e de ordkunskap som gäller.
¨
Men ha de bäst, puss! ;) <3


Foto dagar med Emmi!





Några av bilderna från igår och idag, fler kommer! ;) <3

Bild 11: En person jag kan berätta allt för


En person jag kan berätta allt för är min fiina vän Carro. Vi har snart kännt varandra i tio år och aa henne är de liksom lättast att berätta saker för, även om jag kanske inte säger så mycke, men om jag gör de så är de för henne jag säger de :p


Han sa att jag har en fin tröja ;D ♥ ♥ ♥

Hej och hopp, idag har jag alltså varit inne i stan med Emmi, har haft det sjukt bra alltså. Bilder kommer senare, imorrn ;) Men iaf haha jag har sett tre stycken som har samma frisyr som Erik Hassle. Har ju blivit fett chockad. Haha, men den sista, de va riktigt likt alltså, allt va likt med personen och gissa vem de va, jooo världens bästa Erik Hassle. Shit vad glad jag e. Haha jag och Emmi står vid ett övergångsställe och så säger jag bara "Emmi, Erik Hassle!" Hon ba "va?" Och jag "Erik Hassle" och så ser hon honom, woow. Fast de intressanta va ju att jag har min fiiiina Erik Hassle tröja på mig så helt plötslig så ser jag bara att han ler på andra sidan och wiii. Sen stannar ju jag kvar med Emmi fortsätter och traska och hör hur han säger "vilken fin tröja!"
Haha aa men sen så blidde de en liiiten konversation som såg ut typ såhär;

Erik - Vilket sammanträffande!
Jag-Hihi aa, kan inte jag få ta ett kort med dig?
Erik- Aa såklart.
Sen så säger hon som han va med att hon kunde ta ett kort så aa då gör hon de, sen fortsätter de hela
Erik-Vad heter du?
Jag-Felicia
Erik-vad trevligt att träffas
Jag- Aa de va trevligt

Sen va de inge mer med de, men jag stod och darra och va helt i chock i typ fem minuter efter, glaaaad tjej:D


Lite suddig tyvärr men aja, skiiit samma! ;D


Våren är här igen efter snön i veckan, guud så skönt!





Bilderna är lite suddiga, väntar på att dem utanför ska slå ut och då blir de mer bilder :)

Bild tio: En person som jag tycker är snäll


Emmi <3
Jag tycker ju att ni andra också är snälla men Emmi liksom, hon är så otroligt söt och snäll! <3 Hon kommer med små söta kommenater hela tiden som man blir alldeles varm i hjärtat av.
Jag älskar henne så mycke, söta Emelie ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

To start over regardless and stronger make this day what you want it to be that's not me





Bilderna togs igår hos gammelmormor :) <3

Erik Hassle – Back To Bed

Jag har gröna ögon, det har inte du! :p


Har haft det en fin, fin dag och solen den är här igen! <3

Hej! ;D Är på underbart humör just nu! Ni vet fredag, skola slut och spenderat eftermiddagen med min fiina vän Elin, det är fint väder igen, folk som grillar, sooooomar! Aa nästan iaf.

Aja hade matteprov idag, gick verkligen inte bra. Engelska, läsförståelse och fortsättning av eget projket som nu blidde dockteater för mig och Elin, hahaha.
På SOn gjorde vi inte så mycke :)

Men aa sen stack jag hem till Elin och vi fortsatte med vårat lilla projekt, så vi har lyysnat på massa intervjuer som jag redan lyssnat på så de va inge nytt xD Hahah. Men aa sen har vi bara haft det allmänt trevligt!
Tack underbara Elin! <3


Bild nio: En person i din släckt

Hoppa över dag åtta, finns ingen jag saknar som jag har bild på ;)


Ida blev de igen :p Haha

Ahh, vill ut och fota någon dag, någon som har lust att hänga på?


Bild sju: En bild jag aldrig lagt upp


En av dem första bilderna jag tog med Kaj ! :)


All the drugs in the world won't take me to your promise land

Tjínenixen! Såå har en till dag gått. Woow. Haha. Men nu är det onsdag och då är snart veckan slut! Haha. Men aa imorrn är de slöjd och de bra är att jag räkna idag, bara två slöjd lektioner kvar, fett bra.

Men idag så va tyskan tydligen inställd så va med på spanskan, skit tråkigt kan jag berätta att de va, fatta ju ingenting av de... Svenskan va tråkig som vanlig och på idrotten fick vi en hemuppgift fast den gjordes i skolan för min del. Lätt va den iaf.

Aja i eftermiddag är det bara matte som ska göras, prov på fredag vet duu. Men aa ha det bäst, puuuss :) <3


Erik Hassle - Stains <3

Bild sex: En bild på en person jag inte varit med på länge


Har inte varit med Carro på jääättelänge. Typ tre veckor..:s Men vi träffas ju såklart i skolan men liksom inte på friitiden. Måste ändras på de! Tycker jag iaf :) <3


Är med i veckans blogg på http://mallemusic.blogg.se !

Jag är med i veckans blogg på den här fiiiina bloggen. Önska mig lycka till :p

Besök den! http://mallemusic.blogg.se/index.html

I'll be the angel on your shoulder

Hej :) <3

Alltså neää fyy, jag trodde att de hade blivit vår nu. Träden är gröna, gatorna sandade, det är varmt, upp till 20 grader när det va som bäst, och så vaknar man... SNÖ! Och inte lite heller! De lägger sig ju för fan. Liksom snö i maj, hatar. Men aa den han ju inte lägga sig så länge, regnet tog över så nu är det bara blött överallt, tack för de!

Men skolan har varit ganska trög. Haha, som vanligt. Men aa SOn jobba vi om "jordens inre", Engelskan va de hörövning som gällde och så skulle vi komma på någe att jobba om, jag och Elin ska köra på dockteater. Haha. Men då så ska jag ta min Erik Hassle docka som Emmi satt och fixa med i två kvällar<3 Sen så ska vi typ ta en annan och så ska ett fan träffa honom. Haha. Men aa och NOn fixa vi med vårat "miljöprojekt" Haha aa en typisk dag i skolan. Och efter den typiska dagen så ska de göras läxor. Uuuu! Men aja snart är det sommarlov <3 Om fem veckor iaf x)

Puuuuuuuus <3


Föresten, jag förstår inte, haha bytte profilbild på fb igår och Jennie tycker att jag tagit inspration från denna..(tror att de va den iaf...xD) Men jag förstår inte, dem e ju inte lika :p Såå tycker ni som mig elller Jennie? x) <3

Glasvegas – Geraldine

Time is now and now is here

Hej, är hemma från skolan nu då, eller för en och en halv timme sen typ :p Aa men nu sitter jag iaf och lyssnar på en intervju för andra gången idag då, mycke trevligt! <3 

Annars idag då så har jag haft NO. Alltid lika tråkigt.. Heh. Matte, ganska kul, pratatde väl också i och för sig också bort sista kvarten, men om man inte kan konsenterera sig så kan man inte, haha men jag kan väl säga att jag inte är den enda. Heheh. Svenskan va skiiiit tråkig. Vi måste ha världens sämta svenska lärare ärligt talat. De börjar med att han läser i 30 min, sen ska vi läsa i 53min och så avslutar vi med att vi ska ha ordkunskap till onsdag. Fyyyyy!! Trodde aldrid att jag skulle säga de men jag börjar sakna vår gamla svenska lärare...

Aja inte så mycke mer att säga, puuuus! <3


Har föresten börjar sakna mitt långa blona hår nu...

Simon Hassle – Now Is Here

Bild fem: En gammal bild på mig själv


Inte tagit av mig nu då...


Jag har världens snällaste, gulligaste och bästa farmorn!





Jag är nu ägare till dessa skor. Älskar dem. Fick dock ingen bra bild på dem...
Men taack farmor :) <3


Bild fyra: Min största önskan


Min största önskan är ju såklart att se Erik Hassle igen, underbart vore det <3

Do you wanna see what I saw, know what i know, nothing at all.

Haj :D Japp nu så är det söndag och så är det skola imorrn. Men de är bara fem veckor kvar till skolavslutningen, wiii! Men vad ska göras idag då? Joo här ska de göras läxor eftersom att jag va sjuk i fredags, kul... Elr inte kanske. Men det är iaf inte så mycke.. Som tur e ;D Men aja uppdatering antar jag att det blir senare.
Puss och kram <3


Haha när man inte har någe att göra övar man på att skriva sitt namn!


De till vänster är hur jag vill skriva och de till höger e hur jag skriver. Alltså de går fasikens inte, sur. Jag får öva mer! Haha men halv f;et försvan när jag fixa collaget ;( Smidigt...

Sunshine like a knife cuts the shadows of our lives, it makes me feel so lonely I could die

Neää det här är inte bra alltså, riktigt dåligt uppdaterat har det varit här alltså. Fyyy på mig! Skärpning alltså...
Men aja idag är det valborg men det är inte dirket så att vi brukar fira det eller vad man ska säga. Vi hade tänkt att gå och titta på elden men så blidde de inte. Annars idag så har jag fotat, mig själv(ego) och marsgrisarna. Sen har det blivit en tur till en djuraffär där sågspån köptes och där jag såg världens sötaste kanin(eller lilla Skrutten är ju självklart sötare♥) men pappa tyckte inte att skrutten behövde en kompis, och så har jag ramat in det bästa jag har ♥ Oo och så har jag försökt att spela sims på min gamla sega data. Fick en chock när jag såg bakgrunden, hade glömt hur den såg ut. Men den va ju riktigt vacker alltså! Men att sen spela gick skit dåligt just för att datan är så jävla seg. Neä så nu har jag gett upp och satt mig vid mammas jobb data xD Haha och nu ska ni få en fiiin samanfattning i bilder!





De fiiinaste jag har! ♥

Sometimes when it rains - Erik Hassle

Juste, sen har Erik Hassle spelat i Örebro idag, elr igår blir de ju nu... Hoppas att de gick bra :D

RSS 2.0