280213

Det här superfina armbandet från Indiska fick jag utav min fina mormor när vi var inne i stan i lördags. Hursom så tycker jag om det så himla mycket och lär använda det ca hela tiden, hihi!
 
Idag mår jag sämre än igår igen och blir sur över att min kropp inte vill att jag ska bli frisk, kewl.

Sjuk och sådant kul

Eftersom att jag har sån extrem himla otur har jag lyckats bli sjuk såhär lagom till sportlovet så sedan i måndags har jag legat i soffan och varit halvt död samtdigt som jag tittat på sjukt många filmer och serier.
Hursom så mår jag lite bättre idag och jag kan äntligen sitta upp utan att bli helt snurrig i huvudet, hejaa.
 
Annars har jag drömt fina drömmar om hur jag och Emmi träffat Erik Hassle på ett övergångsställe på Götgatan.Jag vet inte men jag tycker att jag känner igen denna händelse på något vis om vad som hände oss en dag för ett par år sedan på ett övergångsställe på Götgatan... Haha
 
 

240213

Ännu en såpbubbel bild på syster.
 
Denna helg har varit jättefin då jag igår (lördag) var på besök hos mormor. Vi åkte in till söder och gick i små affärer och fikade. Det roligaste var när jag skulle dra ned en crystal castles affisch med henne. Kan väl säga att hon var rätt skeptisk, haha.
På kvällen hade vi mys och åt pizza och tittade på melodifestivalen.
 

Tio till ett

 
Bara för att liksom (är hos min mormor hela helgen utan internet så ja, tidsinställt inlägg)
 
10 saker jag tycker om:
 
Våren och alla dessa fina körsbärsträd som blommar då
Dr.Martens
Halloumi (för det är bäst)
Fin musik som finns på min spotifyspellista (typ Erik Hassle, The Strokes, Niki and the dove osv)
Konserter
Hallonsoda
Min affischvägg
Allt som glittrar
Tjusiga gitarrer
Tumblr <3 (här är nu även en länk till min tumblr, klick)
 
9 saker jag tycker mindre om:
Debaser medis pga att dem bokar in allt bra samt att det är 20årsgränser på allt detta bra då
Åka skidor
Getingar (äckliga små saker)
Tandläkaren
Försenade bussar i minusgrader
Fysik för det är ett konstigt ämne
Morotssoppa
Detta med att jag inte finner min kameraladdare...
Drottninggatan i Stockholm för herregud så kaos det är där jämt.
8 bloggar jag läser:
Astrids
Josefines
Idas
Jennys
Maria och Kristinas
Julias
Amandas
Majas
 
 7 saker jag vill göra i framtiden:
Se The Strokes live
Lära mig att spela gitarr helt och hållet
Bo i London
Fota massor
Komma in på något fint och bra gymnasium
Bli 20 så jag äntligen kan få gå på konserter på Debaser (1773 dagar kvar bara, hejaa!!)
Färga håret blått eller lilaa!

6 filmer jag tycker om:
(oj jag tittar knappt på film meen)
Titanic
Fucking Åmål
Mysteriet på Greveholm (ok ja det är en julkalender men den finns på dvd så jag ser det som en film, så)
Mamma Mia (hihi ja den är gosig<3)
Lotta på bråkmakargatan
Tjenare Kungen
 
5 saker jag är rädd för:
Getingar, alltså herregud jag är verkligen livrädd för dem.
Hissar (även om det börjar bli bättre)
Att inte komma in på en fin och bra gymnasieskola
Skräckfilmer, euw
Spärrar till tunnelbanor och pendeltåg osv för dem är leeskiga (detta leder till problem eftersom att jag måste passera dessa varje dag.)
4 ord som beskriver mig:
Envis
Helt tokig
Negativ
Blyg (som satan)
 
3 saker jag ser fram emot:
Mars då The Strokes släpper nytt album!! <3<3<3
Våren, iiih
Sluta nian
 
2 snygga kändiskillar:
Erik Hassle
Julian Casablancas
 
1 bra låt:
We Dance - Erik Hassle
 
Ok jag gjorde även denna i april 2012 och inser att det knappt är någon skillnad alls, haha. Hursom kan man hitta den här

Fredaag.

Just nu har jag en sån himla bildbrist här så jag inte vet vad jag ska ta mig till och bättre blir det inte heller när jag inte hittar kameraladdaren till kameran som laddat ut, ehehehe. Hursom denna bild tog Ida på min i våras.
 
Men okokok nu är jag gladast för jag har sportlov och det är bääst. Nu ska jag förhoppningvis hitta på massa fint under denna vecka och letaletaleta efter den jävla laddaren som kan vara var som helst.
 

I en skidbacke

Min gårdag spenderades somsagt i en skidbacke och vad ska jag säga om detta ens? Jag hatar att åka skidor och så är det. En orsak jag vara att jag är livrädd för allt vilket kanske beror på min klumpighet.
Det första jag gjorde igår var iallafall att ramla i liften (en knapplift till en extremt liten backe dock men ändåå). hursom så där satt jag i en snödriva och kom inte upp.
Sedan var det tråkigt att åka och att ha mig i sällskap kan inte ha varit kul.
Så vi får nog tacka lilla Astrid som stog ut med mig heela dagen trots att jag sa att detta var skit och att jag vägrade åka.
Bussresan var iallafall trevlig. Carro har planerat min framtid och vi har tittat på film där folk dog hela tiden (busschafförens filmer var inte bra nej).
 
Sedan måste jag även tacka gudarna för att jag inte tog med min gamla kamera som jag hade planer på. Den hade nog inte fungerat efter mitt fall i snödrivan.

jag lever

jag skulle bara säga att jag faktiskt lever efter att jag åkt skidor idag (vilket är ett helt under!?!?!?!) och är inte skadad. Då är jag nöjd och glad. Hejdå
 
Btw så har The Strokes släppt deras nya singel idag och den ska ni lyssna på här. Pusshej

180213

bilder på Ida från jullovet
Idag har varit en sån måndag då jag och carro hittat fult klotter i skolan i form utav BD-fula äckel vilket gjorde oss ledsna så nu har vi strukit över det sista och gjort fina hjärtisar istället.
Idag har jag också haft slöjd och insett hur osmidig jag verkligen är, jag har ätit köttbullar till skollunch och lingonsylten såg mer ut som en lingonsås, sedan har jag lyssnat på massa fin musik och gjort en svenska uppgift om lejon.
Imorgon ska jag åka skidor för fjärde gången i mitt lilla liv och det är så himla nervöst. Jag håller mig fortfarande till barnbackarna och är rädd för att ramla i en lift, herregud.

Pluggapluggaplugga

Idag ska jag pluggapluggaplugga och det är tråkigttråkigttråkigt. Hejdå.
 
Någon gammal gif som egentligen går på tok för snabbt, aja.

Glitterkatter

Idag är en sådan dag som jag borde pluggat jättemycket då jag varit sjuk i två dagar men inte gjort det iallafall. Det var ju trevligt att slippa det idag men det blir väl inte lika trevligt imorgon.
Istället för att ha gjort läxor har jag då gått runt i min glittriga tröja med massor av små söta katter på, sedan har jag lyssnat på The Strokes och längtat så tokigt mycket till den 26 mars då albumet släpps, jag har tittat på min Kent affisch och hittat gamla bilder på min kamera i form utav en bild på en monki katalog.

Fototävling

Nu har jag bestämt mig för att vara med i Majas fototävling såhär i sista minuten. Temat är svartvitt och då valde jag den här bilden, hihi. Hursom så kan man vinna ett presentkort på sheinside.com där dem säljer jättemycket fint.
 

18.40

Idag är jag mest förstörd då min mobil fått för sig att ta bort 3000 bilder från min mobil, så ja min mobil är ca tom och dessa bilder har jag samlat på mig sedan sommaren 2011. Känns ju himla kul att allt detta är borta eftersom att jag inte säkerhetskopierat bilderna innan heller. Bajsmobil.
 
Annars har jag trott att jag skulle dö idag igen då jag höll på att bli uppäten av tre nakenhundar och två pudlar samt att jag labbade med syror och det var inte kul. Kan även tillägga att vår grupp misslyckades totalt, kulkul.
 
Jag kan väll dock glädjas lite åt att Kent, Lars Winnerbäck och Robyn ska inviga tele2 arena i sommar så nu ska jag tvinga med Carro på något sätt, önska mig lycka till.

Glitterregn och Norrsken

Idag är mest en sådan tisdag då jag är trött som bara den och vill att veckan bara ska ta slut nu. Tråkigt nog är det dag två denna vecka och lång tid kvar innan det ens är helg.
Sen ska jag åka skidor om en vecka och har panik inför detta då jag hatar skidor. Det roliga är bara bussresan dit och när vi äter mat som inte är god.
Sedan saknar jag att höra Erik Hassles musik live och det är tråkigt.
 

Framkallade bilder

Förra veckan framkallade jag och syster massor av bilder och nu har vi äntligen fått hem dem! Det känns så himla kul att inte bara se ens bilder digitalt på datorn. Vissa av bilderna har jag redan klistrat upp på min vägg och vissa av dem ska antagligen med på intagninsprov, hihi.
 
 

en händelselös söndag

Idag är en sådan dag som jag är raslös så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Detta har hursom slutat i att jag suttit och tittat igenom massor av bilder på datorn och försökt redigera dem, meen det gick väl inte direkt så bra som jag ville, haha.
 
Hursom denna vecka som kommer nu så ska jag försöka välja gymnasium då gymnasieantagningen stänger på fredag och det är så nervöst så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag har iallafall hittat tre gymnasium som verkar bra så i mars blir det tre olika intagningsprover som ska göras och det känns så himla läskigt, hjälp.

En ensam tupp

Idag ritade jag en häst och en tupp (även en massa fåglar och en nyckelpiga också!!) och dem är jättefina tycker jag, mhm!!
Haha nä men ok jag är kvar i fem års stadiet i både ritandet och efter för dessa sitter uppe i vår lägenhet nu.
 
Jag hade även nationella idag och det var så himla pirrigt och nervöst innan så jag inte vet vad. Hursom skrev jag en text om vad som är "tjejigt" och "killigt". Det var faktiskt ganska roligt ändå men nu hoppas jag bara att det gick bra, hihi.

Sommar

 
En dag som denna saknar jag sommaren.
 

Hela livet var ett disco

 
Idag har jag tittat på mina fina skivor på mitt skrivbord, jag har gjort min kalender fin med fina papper, en häst och en sjärna sedan har jag även funderat på om jag kanske bör börja läsa boken jag lånat på biblioteket.
 
Jag har också upptäckt att jag missat att Urban Cone varit gästredaktörer på P3 denna vecka, men jag har iallafall tittat vad dem spelat och dem verkar ha skött sig bra med att spela b.la Niki and The Dove och The Strokes.
 
Imorgon ska det andra nationella provet i Svenska skrivas och det är så nervöst så jag dör då det är uppsattsskrivning, herregud.

050212

Syster i söndags då det inte låg någon snö på marken.
 
Idag sitter jag lite pirrig då dagen med det första svenska nationella provet ska skrivas imorgon. Detta prov som alla har pratat om i tre års tid, pirrigt. Jag slipper iallafall kemin och att labba med syror så jag får väl iallafall se någonting positivt i det.
 

Sovmorgon

Igår satt jag och blåste såpbubblor och det var kul fast att jag var otroligt dålig på detta.
Jag fick dock massor av vårkänslor då jag satt på en liten plätt där snön försvunit och solen lös så himla fint. Mysigt.
 
Idag är jag glad för idag har jag sovmorgon till 12 så jag tycker nog att min syslöjdslärare kan vara i Falun varje måndag och ställa in vår slöjd.

första februari

Även idag har jag gått runt och glittrat men idag var det dock utav mina fina glitterstrumpor. Sedan gick jag i min Erik Hassle tröja och i min sammetskjol.
Efter att jag haft en skoldag från klockan tio till ett så gick jag hem och då började pyssla lite med min affischvägg som jag bara påbörjat litegrann. Hursom blev det inte så himla mycket gjort men jag fick upp lite tjusiga saker iallafall.
Samtidigt som jag höll på med min vägg lyssnade jag på fantastiska Niki and the dove och önskade att jag skulle få se dem live någon gång för det skulle vara så himla underbart.
 
Idag har jag även varit lycklig då jag börjat hoppats på vår. Solen har lyst så himla fint under dagen och på vissa ställen kan man nu se gräs vilket man inte kunnat sen i slutet av november och det är fint.

RSS 2.0