Vilja bli



Sitter och lyssnar på denna mannen just nu (haha) men åh så kul det ska bli imorrn och åh så bra han är! Och ja för er som missat de (tror jag skrivit om de och pratat om de väldigt mycke men iaf) så blir de att åka med Astrid och se honom! Skoj!
Men jag tycker iallafall att ni ska lyssna på hans underbara album. Klicka på länken så kommer ni dit ;)
Oskar Linnros – Vilja Bli

31.08.11

Hellu :)

Orkar inte. Att de bara är onsdag idag. Den här veckan masar sig verkligen fram. Jag kommer att dö när skolveckan slutar typ.
Den här dagen va ju iallafall helt okej. SO, tyska som iochför sig är universums tråkigtast ämne och jag kommer aldrig att ändra min åsikt om detta. Hade också håltimme i en timme när hela klassen hade spanska. Ja vad skulle man hitta på då? Stod helt enkelt och väntade untanför i en timme.
Matte har ju alltid varit kul. Haha och de här kapitlet är ganska lätt så de blir ju bra de! :D

När jag kom hem så satte jag mig och kollade i massa pärmar från dagis typ. En av sakerna jag hittade där va ett papper med en "intetvju" till mig då. Och sen så hade även läraren skrivit vad hon tyckte att jag var bra på och de va siffror. Hmm... Rätt knäppt, har ju alltid haft ett väldigt bra sifferminne och de där med datum har väl ingen missat?


Ehm jaa.... Hahaha!



Glad tjej!




Blev lite glad när jag kom hem idag och fann denna på skrivbordet. En Don´t bring flowers singel :D Köpte den på ebay förra veckan och idag kom den hem. Blev lite förvånad då en låt med namnet In for the Kill va med, för de hade jag inte en aning om. Men glad blev jag! :D


Genom Eld

Goddagens!

Sitter i soffan just nu och är trött som satan! Långa skoldagar tar död på en. Verkligen.

Började dagen med att ha idrott 8.15 och då skulle man ut och springa. Härlig start på dagen! Våran nya idrottslärare verkar vara väldigt bra iallafall!
Har haft engelska i timmar, och de gillas inte. Fast jag hörde någon använda ordet Hurtful för första gången. Två gånger till och med. Woow! Läxa fick man också.
Biologi är inte min grej och SO, hmm kruxigt... Läxa där också! Hääärligt!
Men när man kommer hem halv fem är man verkligen DÖD!

Åt trevliga pannkakor till middag och nu är det robinsson som gäller!


Storfot och Lillfot, haha! ♥


Haha och nej jag kom inte på någon rubrik, hahaha!


Här har vi lilla mig! (a)





Jag och Ida va ju ute och fotade igår och så blev de några bilder på mig så nu ska jag vara lite ego (som jag varit på några inlägg nu) haha och här hade vi då några bilder! :)

Hmm...?

Jag har inte så mycke att blogga om. Har ingen inspration riktigt. Men jag tänkte att jag kanske skulle göra en sån där lista igen. Vet inte om ni kommer ihåg men jag gjorde någon lista förra året. Och ja jag tänkte kanske göra den igen. Ja de e nästan ett år sen. Och så kan man liksom jämföra från förut. Om ni inte kommer ihåg såå

Dag 1 - Om mig
Dag 2 - Mitt favoritminne
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Ett ögonblick
Dag 6 - En första
Dag 7 - Min dag
Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
Dag 9 - Mina syskon
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - Min favoritfödelsedag
Dag 12 - Min bästa vän
Dag 13 - Den här månaden
Dag 14 - Det här får mig att må bättre
Dag 15 - Det här får mig att må sämre
Dag 16 - Mina rädslor
Dag 17 - Det här saknar jag
Dag 18 - 3 saker som jag verkligen älskar
Dag 19 - Ett till ögonblick
Dag 20 - Min vecka
Dag 21 - Mina vänner
Dag 22 - I min handväska
Dag 23 - Min favoritplats
Dag 24 - Det här saknar jag

Ja jag la till några saker, hihi. Men aja isåfall skulle jag börja med de den andra (september). Men ja om ni absolut inte vill säg till för annars kör jag på de här ;)


Så slänger vi in en till bild på mig rå (a)

"Det luktar majs!" :D

Hej! :)

Woho, då har man haft den första "riktiga" dagen i skolan. Tjohej! Hade matte, och ja de va faktiskt ganska kul. Man va väl lite seg i början, men sen så ;D
Fysiken missade jag då jag skulle vara matvärd, fan vad jag hatar de. Usch! Inte okej alltså! De roligaste va nog när några sexor ska gå in i matsalen och dem diskuterar vad de kan va för mat och en tjej säger Åh de luktar majs! Nej de va ingenting med majs. Haha, okej de lät roligt iallafall xD
En timmes håltimme, tyska (som vi inte pratade tyska på) och bild. Kul.

Inga läxor än så länge. Puhh! Tur man har ibland. Men nu ska jag nog lyssna lite på Oskar Linnros och tagga inför konserten på torsdag!


.


Lilla ärtan och syster spenat

Hej, hej! :)

Sista dagen på helgen och imorrn de är då det börjar på riktigt. Skolan. Nej jag vill inte. Inte alls. Slutar klockan fyra gör jag också. Kvart över fyra tillåmed. Inte okej!

Idag så har jag iallafall njutit av söndagen och hittat på massor med saker känns det som. Jag och Ida stack ut och fotade lite. Endast porträtt bilder. Dem finns på fotobloggen lite senare ;)
Sen har jag städat Skruttens bur flummig som satan och skrutten fick heta Lilla ärtan och Ida fick heta syster spenat. Tja de kan hända mycke saker när jag har tråkigt.

Nu ska jag iallafall redigera bilder och njuta av söndagskvällen ;D


Jag och Syster spenat


Vet ni vad?




Om du gillar dem här bilderna som min 11-åriga syster har ritat så tycker jag att du ska kika in på hennes blogg för att se mer bilder hon har ritat. Samt massa grejor om herr Munther om ni nu skulle vilja läsa om honom. Men klicka på länken för attt komma dit! ;D 


Kläder från dagen

Tog med mig mobilen in i rummet som spelade Oskar Linnros och fotade kläderna jag köpt. Jag fick själv agera modell. Och bilderna blev inte speciellt bra nej. Men de duger nog åt er (;


Röd klänning från H&M och svartprickiga strumpbyxor från BikBo

Jeansen är mina gammla men tröjan köptes idag på H&M

Vita tröjan är också från H&M och munkjackan är från Bikbok

Nej jag är inte helt förvirrad. Jag vet att jag la ut den tidigare idag. Haha, men här har vi skinjackan (nej den är inte äkta) men den köptes på Vero Moda

Och nupe fick inte en enda bra bild på min nya väska. Min gammla gick ju sönder, eller den möglade ju när jag glömmde att plocka upp en macka ur den och sedan hittade den 5 dagar senare... Öpps (a) Haha.
Sen orkade jag inte fota en annan klänning (också från H&M) den va jäkligt svår att ta på sig och jag orkade inte göra de... Lat tjej. Men skit it. Sen e ju inte strumpor så intressanta ;)


Bilder ska komma någon dag, väldigt snart


Heh, bara mååste ha en till bild på mina älsklingar! (ja jag är helt knäpp...)

Men iaf, svar till Jennie och Josse, bilder kommmer men jag måste bara fota allt först, hih ;D

Shopping på stadenstorg!

Tjofräs!

Är hemma från en dag på stan nu! Åkte med mamma och Ida in till city vid 12 idag för att gå på en shoppingrunda då de behövdes kläder och sånt till hösten nu.
Blev en runda inne på weekday först och där köptes de ett par svarta jeans. Såg dock inte att dem va väldigt vida nedtill och de e jag verkligen inte fin i så dem ska jag byta nu i veckan.
Sen blev de lite andra grejor också. Orkar inte riktigt lägga in bilder om ni absolut inte vill de, men de tror jag inte ;)
Är otroligt nöjd iallafall kan jag säga!


Med mina älskade Dr.Martens och min nya skinjacka som också blev införskaffad idag! :D

Om jag är en ägare till ett par Dr.Martens? Åh de e precis vad jag är!


Herregud så glad jag är! Åh idag införskaffade jag mig mina första Dr.Martens. Och jag älskar dem. Vääldigt mycke. Känner hur jag kommer bo i dem. Sköna är dem också (dock har jag fått skavsår nu) men åh. Glad är jag!

Felicia


Oskar Linnros


Pappa kom hem med den här igår woho. Glad tjej! Den ska lyssnas på mycke och sen ska jag ladda inför torsdag då jag och Astrid ska till grönan och se honom :D

Fredagen den 26 augusti 2011

Tjuu!

Idag är det fredag och den 26 augusti. Vad tycker vi om den 26 augusti då? Jo men i skolan va de väl helt okej. Kollade på en skittråkig film. Coraline. Animerat skit. Ärligt, lärare och välja filmer går inte bra ihop. Det funkar inte alls faktiskt...
Aja, jag och Astrid satt och flummade istället, åt två tanter i filmen. Hahaha jag dör!

Sen fortsatte vi och flummade uppe i matsalen. Med maten... Heh. Eller ja vi la bara på lite ärtor och skit på maten. För den va helt klart oätbar. För ovanlighetensskull typ, haha fast nää.
Sen spelade Astrid och Ljungbergskan kort och själv satt jag och babblade med Elin typ, haha :p

Sen eftersom att de e den 26 augusti fyller en underbar människa år. Erik Hassle. 23 blir han idag :)
Har faktiskt inte sagt de så många ggr idag 10-15 gånger bara. Inte så mycke för att vara jag *stolt!*

Pics från dagen min ;D





Astrids och mina favorittanter! Hahahahahah!


Sommaren 2011





Taack alla fina för en underbar sommar, pöss!


Djurgården

Vad ska man säga om denna dag då? Försov mig till kvart över sju, men hade ändå en timme på mig att bli klar, så de blev inte så problematiskt.

I skolan tog vi pendeln in till stan där vi tåg båten över till Djurgården. Och en lärdom från dagen är att inte stå längst fram på en djurgårdsfärja. De stänke så sjukt jävla mycke. Kläderna blev blöta kan och jag hade tur som hade dragit på mig kängorna då golvet va riktigt blött.
När vi väl va där skulle vi ha poängjakt och så blev vi uppdelade i lag. Fick inte ett bra lag och samarbetet funka inte alls. Tur att vi bara fick en timme på oss, för att va med de laget i flera timmar hade inte funkat!

Nu så ska jag gå och fixa mig lite varm chocklad har jag tänkt. Sitter i soffan och är trött och fryser, så tycker de låter som en bra idé!
Ska föresten ladda upp bilder på fotobloggen från i Söndags så kika in där vettja.





Hihi och sen så är det fem månader sen jag träffade Erik Hassle för första gången, hih.

Dag 3. Göteborg.

Ja men sista dagen då. Söndagen som spenderades nere i Göteborg. Somsagt en fin stad vare. Som jag aldrig besökt innan. Så de va ju kul! ;D

Vi går upp tidigt, eller ja klockan var väl halv nio. Vi går och äter frukost, går in och tar en dusch, samt fixar sig väldigt!
Sen va de dags att hitta upplevelsebyn, och ja där scenen och de låg. De va ju då inte så svårt. Vi kom dit och jag ställer mig längst fram vid lilla scenen med syster. För ja, på lilla scenen skulle herr butter spela (Ulrik Munther)
Vi får stå där i ca 1 och en halv timme innan han kommer in, kör en låt, och sedan sätter sig vid ett bord för att signera. Och fan så svårt de va att komma ut från stället där jag stod. Nej jag ville inte ha en autograf av honom, absolut inte, men de trodde ju typ alla andra att jag ville då dem inte släppte förbi mig eftersom att dem trodde att jag skulle trängas -.- Men tillslut så!

När Ida kommer och har fått en autograf blir de att ställa sig vid stora scenen. Näst längst fram. Och där skulle vi stå i ett tag. De va två och e halvtimme kvar till konsertstart och jag tycker att jag brukar ha bra tålamod. Men nej. När de började ta slut helt och hållet va de dags för soundcheck vilket räddade mig.
De va fyra stycken som uppträde och en av dem va ju då Erik Hassle! :) Glad blev jag, såg mig verkade han också göra... haha xD

Klockan fyra börjar de tillslut. Och jag tror att jag ska dö då ramsells (husbandet) håller på i 40 jävla minuter. Fan! Men jag står ut och näst, näst sist så kommer herr Hassle in på scenen och jag blir så häääär glad! Han körde tre låtar Hurtful, standing where you left me och Stay Away. Och ja, jag var den enda människan som stod och sjöng med till Stay Away. Dålig stil tycker jag, fuu! Haha, men ja under Stay Away just kollade han på mig i några sekunder iaf, haha och då blev jag vääldigt glad!
När han är klar har jag då allt ingen lust med att se Chris Medina så jag och Ida sticker och ska försöka leta reda på en viss person (a)
Haha men så ser vi hur många börjar samla sig i en klump bakom ett ställe och vi sticker dit och taaada. Där stod han. Haha åh så glad jag blev!
Men några andra tjejer går fram, tar kort och ja. Sen så är jag sist kvar där och ska ta kort med honom. Och de första han säger när jag går fram till honom är Hej, hur är det med dig då? Ehm, nä glad blev jag inte alls...
Fick också en kram. I och för sig så frågade jag för de gjorde dem innan också, men iallafall! :D Hahha.

Och oj vad långt de här blev, gissar på att ingen orkade läsa...


Ida som väntar på Herr Munther (Butter)

När han spelar...

Glad Ida

Sen skulle man vänta!

En Hassle på soundchecket... :D

Ramsells...

En bulrik igen...

Love Generation. Och fy! Bra va dem inte och stavar namnet vet jag inte heller...

Nicke Borg

Brooken Door

Andreas Johnson

Erik Segerstedt

En Hassle :D ♥

Och den här gick ju då inte att ladda upp i samma storlek som dem andra... Men oj så glad jag va då koret togs, herregud.

Tror ärligt att detta va de längst inlägget någonsin på bloggen...

Jiha!

Woho, dag tre i skolan nu, yeah! Idag skulle vi till ett bad men pendeltågen va inställda så istället blev de att gå till ett annat ställe ;D
Där blev vi uppdelade i lag och svarade på typ frågor (?) så de va jag och Astrid och en annan tjej från våran klass och så vare fyra nior och två sexor. Haha och vårat lag va ju grymt, självklart! ;D Fast vi kom faktiskt på en delad förstaplats, haha!

Sen kunde vi bara sitta och göra ingenting i några timmar vilket va ganska skönt!






Hittade den fiina bilder. Kaj. Har däremot sett den förut med inte fotat den, haha.

När ni inte har något att göra heller kan ni klicka på länken här och gilla de ;D

Klart att man klarat av två skoldagar

Halloj!

Andra skoldagen vare idag då. Vi fick skåp, fick äntligen ett överskåp, tack och bock. Vi skrev lite, och när man inte skrivit på en hel sommar. Hur slutar detta? Nej inte bra, hahah jag skrev verkligen som en kratta, visst jag gjorde de innan också men nu vare bannemej ännu värre.

Haha, vi har flummat en hel del, Jennie och Josse har druckigt korvvatten, gott va?

De har också varit en del betygsnack. Nej, jag ser inte fram imot åttan och betyg. Men de går nog de också ska ni se! ;)

Klassen var också som den ska vara. Inte tyst och så som brukar. Utan stökig, och ja knäpp?

Nu ska jag redigera klart bilderna från förra veckan samt ladda in bilder från helgen.


Dag 2. Linköping-Göteborg.

Yes på lördagen fortsatte vi turen mot Göteborg. Vid tjugo över tio så checkade vi ut från hotellet och gick ut på stan för att köpa ett par nya skor. Dock öppnade affären 11 och 11 hade dem inte öppnat så vi var tvugna att sticka mot tåget. Dem hade däremot en affär i gbg där de fanns Dr.martens som stängde 4 och vi skulle komma dit strax efter tre så de skulle bli lugnt.

Vi skulle ta ett tåg mot Katrineholm och där byta till de mot gbg. Och Katrineholms tåget va ju då försenat så vi kommer dit 2min innan att de andra tåget skulle gått. Men de va däremot också 30min sent så jag stod i Katrieholm och va glad över att vara där. Så mycke som jag såg så tyckte jag att de såg fint ut!

Vi kommer med ett försenat tåg till Göteborg strax efter fyra, så 50min sent va de, inga skor heller ;( Vi gick runt och kollade på stan lite för att hitta någonstans att äta men de slutade med vårat hotell. Och där va maten bra. Tycker jag iallafall xD

Haha sen e ju min pappa världens djurgårdare också, haha. Och när vi sitter och äter så ser jag helt plötsligt typ 20 (?) personer med djurgårdströjor gå in, så jag läser högt "djurgården" haha och pappa vänder sig och ba " De e ju dom, djurgården!" Haha han blev helt till sig, haha xD

Och sen så avslutades dagen med att jag och Ida satt och flummade på hotellrummet.


Bild 1: Gatan i Linköping där den fina skoaffären fanns. Bild 2: Jag som står och väntar på att skoaffären skulle öppna...

Bild 1: Ett tåg för den som inte visste de. Bild 2: Jag som va djävlusktglad i Katrineholm, men otroligt osmickrande bild däremot...

Tågbilder!

Min fina middag, haha.

...

En hiss och en fin himmel

Två flummiga tjejor...

Ja dag två va detta då! :D <3

Dag 1. Linköping.

Yes precis. I fredags klockan 10:20 gick tåget från centralen som gick mot Linköping. När vi väl kommer fram så öser regnet ned och då skulle hotellet tittas. De va dock inte så svårt.
Packar upp lite och sen går vi på stan i ett tåg och till stället där Ulrik Munther signerade. och nej de va inte jag som ville ha en autograf av honom, de va självklart Ida som är helt tokig i honom.
Vi står i dee ösande regnet i en timme och så kommer han 15min försent.
Vi går sedan iväg därifrån med en glad Ida.

Han spelade däremot på rix också, och jag har aldrig varit så blöt av regn i hela mitt liv. Att stå i regnet i över en timmes tid, nej de fungerar inte. När de drar igång så börjar dem ju alltid med "husbandet" och nej då funkade de inte för mig, jag var tvungen att gå. Och ja jag var otroligt blöt.

Vi avslutade dagen med en fin middag, "burger King" Haha.






Lite halvdåliga bilder, men skit it nu...

Första dagen i skolan

Hej! :)

Har ju inte bloggat på ett tag nu men de va ju för att jag varit i Linköping och Göteborg. De blir bloggning om de lite senare vettni! ;D

Idag så började ju då skolan igen efter ett lång sommarlov. De va ju kul att träffa alla igen, men de där med prov, pluggning och allmänt tråkiga skoldagar. De gillas inte.
Men de va bara upprop idag och de e inga riktiga skoldagar på hela veckan så de e skönt de.

Efter 45min i skolan hängde jag med Emmi hem, där vi nördade vid datorn i några timmar, haha lyssnade på musik. Duktiga vi är på att blanda, bara Erik Hassle och en annan människa som jag inte tänker nämna namnet på för honom gillar jag inte... xD
Fotade gjorde vi också och sjöng "we sing" som jag väldigt lyckat *host!*



Fotat med Josse!

Hej, hej! :)

Idag har jag haft de så otroligt trevligt med min fina vän Josse. Vi tog en buss mot en fin liten strand där vi fotade en massor, sen va de ju otroligt fint väder också!
Men när hungern tog över åkte vi bussen vidare och gick och tog varsin korv och satt och pratade länge, länge. Och så ännu mer fotande.
Vi hade också väldigt tur när vi skulle hem och när vi kommer till busshållplasten så ser vi hur bussen åker. Men vi hade tur då de va en väldigt snäll busskäfför som öppnar och låter oss gå på. Sen två min senare börjar regnet ösa. Ja vi hade tur.

Men nu redigerar jag bilder från dagen så kika in på http://alsterhedsfoto.blogg.se/ under dagen så tadaa!


Bild från dagen ;D

Mina tre dagar

Hej! :)

Har varit riktigt dålig på att uppdatera dem senaste dagarna. Men de kan bro på att jag inte suttit vid datorn sedan i söndags ;)

Lite resumering på vad som hänt då...
Måndag: Åkte till min kära mormor, hade tacokväll samt kollade på film.

Såg nu att bilden på tven va upp och ned, haha...

Tisdag: Då va Ljungbergskan hos mig och vi hade riktigt trevligt! Flummiga va vi också, speciellt jag. Jag fick henne att ha grillkrydda i moset. De va dock jag som hällde på de och sedan gömde de...
Sen åkte jag tillbax till mormor igen och kollade på sista allsången och spelade plockepinn.

Bild 1: Vad som skulle hända om Carro och Erik Hassle bytte ansikten... Haha. Bild 2: Carro och hennes kära Håkan Hellström. Bild 3: En flummig Fillan och en Carro som spelar spel...

Idag: Skulle jag gått på picknick med mina kära vänner men jag hade ingen lust eller ork så jag stannade hos mormor och sen vid fyra tog jag bussen hem igen ;D

Jag idag som är överallt!

Trevlans! Sen är jag också överlycklig då jag hittade duetten med Erik Hassle och Armand Mirpour på P3,s hemsida. Har letat och letat men inte hittat de. Men nu! Dock så lät de dåligt... Glömmer alltid att de kanske inte va Armands dag när han spelade där... Haha


Linköping och Göteborg

Fan, snart bara en vecka kvar tills skolan börjar igen. Åh så jag längtar. Fast nee. Ska iallafall bli kul att träffa alla igen. Men de där med betyg och allt sådant, usch!
Men man får ju ta och njuta av sista veckan och de ska jag fasikens! Imorrn drar jag och Ida till mormor och sover där tills på tisdag. Tisdag-onsdag blir de kanske att va med Ljungbergskan, torsdag vet jag däremot inte... Fredag åker jag till Linköping, lördag blir de Göteborg, söndag natt kommer jag hem från Göteborg.

Hihi och de bestämdes idag att vi skulle ta Linköping-Göteborg turen. Men de blir ett bra avslut på sommarlovet. Meeen på väg dit måste man dock byta tåg. I Katrineholm. Tjohej glad tjej!
Men i Linköping då så ska ju Ida se Rix-fm festival. Ulrik Munter ni vet. Och ja Ida har blivit tokig, pratar om människan hela tiden. Men struntsamma. I Göteborg då, då äre också rix med Ulrik Munter. Woho -.- Och sen kommer ju också en människa jag tycker om ganska mycke må jag säga. Visst han kommer sjunga typ två låtar men ändå, är riktigt glad för dä må ni tro. Hihi, då blir de att se honom för sjunde gången, wiie! Haha!


Helt misslyckad bild igentligen som inte passar till inlägget... 
Haha men glada var vi iaf, och även fast att man inte ser mitt ansikte så är jag 100% säker på att jag var glad, pratade mycke gjorde jag också...


Grattis Finis!




Idag så fyller den här fina människan 14, så ett stoooort grattis!


...


Två snygga tjejor...








Haha, jag va med min lilla söta vän Ljungbergskan igår. Vi började dagen med att spela mini-golf. Vi kan ju säga att jag vann iaf, heh...
Sen blev de att sticka hem till henne och vad hände? Haha

Bara för att

Hej, vaknade för någon timme sen så nu är man uppe och har ätit frukost, samt lyssnat på rix-fm där de spelades mycke trevliga låtar ;) En fin mix av Erik Hassle, Ellie Goulding och Veronica Maggio. Uppskattas otroligt mycke må jag säga!

Hihi, annars nu så ska jag fixa med bilderna frå gårdagen, haha. Sen måste jag ju fan redigera bilderna från förra helgen, fy på mig att jag inte gjort de än...


A W E S O M E



En låt man bara gillar liksom. Varför vet jag inte, men nää lyssnar på den om och om igen gör jag, hela tiden. Blev suuperglad då jag hörde den på JC i Norrköping.

Känner också att jag börjar bomba bloggen med musik. Igen. Va ju ett tag sen sisst, haha ;D

Tralala

Sitter och fixar med ngr mobilbilder som togs idag. Inte riktigt klar än och kommer inte bli de för nu ska jag minsan ta och sova, måste börja vända tillbax på dygnet igen...

Hihi, så bloggar mer imorrn ser ni ;)


Haha vad ska man säga...

Så va de en vecka sen som man stod och kollade på Erik Hassle. Den här tiden till och med. Men jag förstår inte, fan så snabbt de går...

Don’t you know smiling keeps you young so haha haha


Trevligt man kan harå!

Jag har de riktigt trevligt nu måste jag säga. Sitter och spelar hjärter samt lyssnar på denna otroligt bra låt I am not an island. Insåg nu att de va ett jäkla bra tag sen som jag lyssnade på den. Bra är den iallafall!



Haha och spela hjärter är inget för mig, förlorar hela jävla tiden. Haha. Kikade precis in på statistiken och såg att jag spelat 65ggr och vunnit tre av dem. Haha man är väl bra!



Bra sak!


11 augusti 2011

Hej! :)

Så är de torsdag och den 11 augusti. Vad har hänt idag då? Nää ingenting. Vaknade vid halv två, heh, ändå gick jag och la mig tidigt igår. Skit konstigt. Aja gick ju upp vid två och åt frukost och sen har ingenting hänt. Har spelat sims i ett tag, och är även förvånad då jag sitter och bloggar vid min sega dator :O
Annars sen så ska jag städa Skruttens bur. Oo så kul!

Jag har ingentligen ingenting att skriva, så då gör jag inte de...


Ett rubriklöst inlägg...

Hej! :)

Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Vaknar strax efter 12 med ett hemskt illamånende. Euw, men mer va re inte, tur man har ibland ;D

Men jag har iaf bara suttit och lekt med mobilen idag typ. Spelat fem i rad. Kul man kan ha. Oh yeah.
Imorrn har jag inga planer heller skulle jag tro. Fortsätta att rensa typ. Har en kartong kvar med endast teckningar -.- Önska mig lycka till!


Hahaha någe räcke i Norrköping där de satt massa plåster xD

Hemma från Farmor!

Kom hem från farmor och Bangen(plastfarfar) för ett tag sen. Gammelmormor va också där och vi hade dä jättetrevligt. Åt god mat, pratade massor, haha jag fick allihopa på min sida om att Ulrik Munther inte är bra, vi kollade på allsång, farmor dansade fint och gammelmormor hade bakat en jättegod äppelkaka till efterrätt. Trevligt!
Hade inte med mig min älskade kamera men mobilen följer ju alltid med ;D


Under middagen

Den goooda maten

Till vänster har vi farmor och Bangen, till höger pappa och gammelmormor

Jag fann även denna fina bild på farmors dator. Ehm, men ja när jag tänker på sekundrarna när kort tog så vill jag fortfarande försvinna...

Vi kollade på allsång på skansen och så tände vi ljus... Hihi.

Skulle laddat upp fler bilder men de gick inte :S


Hej

Hej! :)

Ny dag och så är de tisdag. Planerna för dagen är att jag snart ska ned till farmor och grilla. Trevlans.

Annars tror jag att jag ska dö. Ida har lämnat sin Tove Styrke period, nää hon lyssnar knappt på henne längre, hon pratar inte om henne. Meeen hon har hittat en "ny"... Ulrik Munther... FY FAN! Uhh, han har liksom typ tre låtar så gissa hur jävla många ggr jag hört dem -.-
Grr, måste t.ex följa med till Linköping om två veckor för att se honom eftersom Ida följde mä till Norrköping... Uhh. Men de hade ju kunnat vara värre ;)


En ganska gammal bild... Haha xD

Klar...

Hih, har redigerat bilder från Norrköping nu. Dem blev som dem blev säger jag bara... Haha. Men om ni vill se någon av dem, klicka på bilden nedan och kika in på fotobloggen där jag laddat upp några bilder ;D


Rensa gamla teckningar är inget jag rekomenderar...

Hade precis skrivit klart inlägget så blev de någe som gick fel så stängdes internet. Ooo så kul!

Men jag kan säga att jag hatar att rensa kartonger. Hata, hata, hata. De e nämligen de jag sysslat med idag. Rensat ut gamla teckningar, samt brev. Jag överdriver inte när jag säger att jag slängt (förlåt Carro...) 100-150 st brev från Carro. Och sen från massa andra också. Dör. Aja, två kartonger är klara, *stolt*

Så nu ska jag ge mig på att redigera bilder från i torsdags ;D


Mina skor som INTE är lila...

Norrköpings bilder.

Yes, här kommer några få mobililder från turen till Norrköping. Och nää dem är inte speciellt bra. Men sådant får man tåla ibland ;)


Vi åkte tåg och passerade Katrineholm samt något ställe med många bilar. Speciellt vita.
Jag var glad. Hade en vit prickig klänning på mig och mina röda "converse".

Jag va inne i en stencool skivaffär där jag hittade en fin affisch.

Jag satt i Knäppingsborg och väntade på att de hela skulle börja.

Sen var klockan kvart i åtta och gitarrerna på scenen va mycke fina.



Hemma!

Så va jag hemma efter två dagar ute i skärgården. Har haft de jättemysigt! Bra väder vare igår, dock inte idag, jag hade med mig fina Emmi, och det fotades massor! Jag har också fått ett nytt favoritord antiklimax så de säger jag lite då och då... :$ Har också fått en till fästing. Nummer sju i sommar... Svår att plocka bort va den också, och jag blir som vanligt helt yr i huvudet när den plockas bort.

Annars så kan jag säga att bilder kommer någon dag. Jag använder ju alltid mammas jobbdata då min är ur funktion typ. Så hon ska säkerhetskopiera alla hennes jobb. Men när hon gjorde de så kommer bilder, bra va?

Så de blir en gammal bild så länge ;)


Norrköping och Erik Hassle!

Hellu :)

Dagen igår alltså, fan vad bra han är alltså. Dör lite.

Men dagen började med att gå upp tiiidigt på morgonen och med de menar jag kvart i nio. Och ja för mig är de tidigt xD Sen går tåget från centralen vid ett och 14:13 va vi i Norrköping. På väg dit så passerade man Katrineholm också vilket jag tyckte va vääldigt trevligt!
Men när vi väl va i Norrköping så skulle vi försöka att hitta Knäppingsborg också (där han spelade) men dä va inte så svårt direkt. Haha eller så va de jag som kollade på en karta hela vägen dit xD

Men vid halv 5 så går vi tillbaka dit och sätter oss inne på innegården. Och där skulle man bli kvar länge. "Lilla sällskapet" som också spelade skulle dra igång vid 19 men dem börjar när den e typ tjugo över åtta. Så jag hann ju bli lite lätt stressad med tanke på att vi var tvugna att gå tio i tio för att hinna med tåget. Men Lilla sällskapet körde endast 3-4 låtar och alla va helt värdelösa...

Men sen klockan 21 så börjar Erik Hassle spela. Jag stod längst fram vid scenen, nästan i mitten och bara någon meter ifrån där han spelade. Haha de börjar ju bra för när han går upp på scenen så säger han Hej! och kollar på mig. Haha då dog jag lite grann kan jag ju säga...
Spelningen var för övrigt akustisk(vet inte hur detta ord stavas...) så de va bara han och Viktor som spelade gitarr. Mycke bra vare. Han började med Bump in the road som har varit min favvo låt i evigheter... OCh bra vare! Sen blev de några gamla låtar och några nya.
Fotade gjorde jag också. Men typ bara 50 bilder som blev värdelösa. Hihi, men sen när konserten va slut va den kvart i tio. Fatta vilken tur jag hade, jag hann se hela konserten! Men iaf, när allt är slut typ så går han rakt fram mot mig och sträcker fram handen, haha så nu har jag skakat hand med Erik Hassle (hahah säger man så?) hihi och sen gjorde han ju de till massa andra efter också, men iaf. Haha! Sen rörde jag ingenting med högerhanden på fyra timmar. Jag fick testa på att bara ha en vänster arm. Svårt vare, eftersom att man är högerhänt. Sms:a tog jävligt lång tid t.ex... Haha, men så äre.

Min dag va iaf jävligt lyckad och jag kommer leva på den här dagen läänge! ;)

(BILDER KOMMER KANSKE SEN )





Graaaaaaatttiiiiiiis! ♥







Idag fyller min superfina och söta lilla vän år. Lilla Carro! ♥ Ha en rikitgt bra dag nu så hoppas jag att vi ses någon dag! Pusspåre! ♥


Min dag i bilder...


Jag har tagit helt onödiga bilder...

Tagit mer onödiga bilder och spelat spel på mobilen...
Laddat in mer låtar på mobilen och lyssnat på spotify i timmar.

Samt tagit "Ego" bilder. Säger ingenting om bild 1...

Japp, sen så har jag ju såklart tänkt på morgondagen. Men jag blir ju liksom jävligt nervös när jag tänker på de. What, säger jag bara...


Ny design på lilla bloggen!

Så, nu är designen fixad lite granna va. Den är ganska lik sen innan, men ja, de finns många ändringar. Har lånat den från en sida där de är okej att ta designer eftersom att jag själv är rätt usel på de. Men jag har ändrat väldigt mycke kan jag ju säga... Hade tänkt att ha den "headerlös" eller vad man ska säga, men jag fick till de för någon minut sen *stolt tjej!* Haha.

Annars ikväll har jag laddat in låtar till mobilen. Så nu finns t.ex Erik Hassle, Kent och La Roux på mobilen. Imorrn fortsätter jag mä "projektet" och laddar in Oasis och Glasvegas (y)


Slänger in en bild från Enköping i Juli ;)

De va en trevlig tur till affären


1,2. Solen lös väldigt trevligt. 3. Jag fick använda mina fina bruna kängor!

2 AUGUSTI 2011

Hellu! :)

Oj så dåligt uppdaterat de var här då, upps... (a) Gjort någe idag har jag inte heller gjort. Gick väl upp strax efter 12 och satt och segade skit länge, fortsatte dagen med ett långt bad, hihi, och sen blev det en promenix till coop. Oh yes, ni läste rätt, jag har inte skrivit fel, ja vi handlade på coop. Kanska coolt, visst?

Annars så är de ett år sen som jag köpte mr.Skrutt (annat namn för lilla kaninen Skrutten), tiden går fort helt enklet. Så låter man som värsta tanten... Haha.

Sen så börjar jag få beslutsångest över vad jag ska ha på mig på torsdag. Fan vad svårt de kan va att välja kläder, skit också!


1 AUGUSTI 2011

Hej! :D

Idag har de som vanligt inte hänt någonting. Har börjat sortera, eller nää slänga saker. Mamma och pappa har börjat städa källaren så nu står de typ kartonger i hela vardagsrummet. I dessa kartonger är de bara mina och Idas saker, så nu ska vi rensa så vi bara har två kartonger var. Önska mig lycka till!

Seeen är bara 3 dagar kvar. Glaad! :D Men jag måste börja tänka på vad jag ska ha på mig och så, de kan ju ta tid liksom... Glad är jag iaf.



RSS 2.0