Påskhelgen och sådant

Okaj, nu ska jag börja detta med GLAD PÅÅSK!! pga har varit så himla dålig på att uppdatera här under påskhelgen.
 
I fredags var jag på besök hos moster och hennes mor. Där åt vi tacos, hälsade på katter och hade det trevligt.
Jag fick också ett påskägg där b.la. denna fina busskortsficka (ja jag använder det som det iallafall) fanns i.
Igår på påskafton började dagen med att jag och syster letade påskägg i lägenheten. Mamma hade skrivit massor av små ledtrådar men ledtrådarna var nog mest bara avslöjande, haha. Det var ändå en rätt fin start.
På kvällen åkte vi till mormor och firade påsk där. Vi åt god mat, satt med servetter på huvudet (mhm jaa), tittade på gamla foton från när mormor var liten samt att jag var tvungen att fota i hennes vardagrum pga hennes lampa är typ den finaste någonsin??
 
I helgen har jag även fortsatt med en stickning jag påbörjade i höstas och höll på att ge upp, jag har lyssnat överdrivet mycket på The Strokes och alltså gaah jag har skrivit detta så många gånger nu men jag orkar inte med hur bra dem är.
Och sedan till sist så har jag grattat Astrid tusentals gånger på hennes 16-årsdag som är idag!!
 
 

We dance

Hihi en bild från igår då jag gick i min älskade sammetskjol och en gosig röd tröjaa.
 
Tralala dem två senaste dagarna har varit fina och nu har jag äntligen påsklov <3<3<3 ok det känns så himla braa och gosigt. Jag ska hitta på massor av fina saker har jag bestämt.
Imorgon ska jag börja mitt lov med att fira påsk hos min ena moster, finigt!

260313

Idag är jag mest besviken då det blivit något fel vid beställningen av mina The Strokes skivor så dem skickas inte. Alltså ja kan ni förstå denna sorg hos mig just nu?? Detta kommer nu antagligen sluta med att jag får springa runt på Bengans och leta efter skivorna i veckan.
 
Sen har jag lekt smart under en mattelektion, skrivit prov i samhällsekonomi och dansat på idrotten, euw.

25 mars

Igår bestod min söndag av att gå på visningar med pappa, ida samt min fars nya tjej och son, vi har passat världens sötaste katt hemma och Ida har druckit te.
 
Idag är det en världsbäst dag dock då det först och främst är våffeldagen, sedan är det två galna år sedan jag träffade Erik Hassle för första gången <3<3 (haha mvh fangirl vaa, ok nej men det har gått så himla snabbt och gaaaah)
, sedan har grönan släppt världens bästa nyheter då Urban Cone skaaa spela dääär!!! Det är så sjukt jävla ap bäst. Sen ska lilla sällskapet också spela vilket är kul.
Så mhm 25 mars är fasikens alltid bäst.

Klädval

Igår såg jag ut lite såhär. Ida har tagit bilderna, hihi.

Vårens första dag

Denna lördag har jag spenderat med min fina vän Astrid. Vi började dagen inne i Gamla Stan där vi gick runt på turist gatorna och fotade, tihii.
Sen gick vi till Kungsträdgården och då fotade vi massor av fina svanar.
Sen gick vi in på Indiska för att värma oss lite och gaaah vad jag tycker om denna butik. Ok jag hittade så mycket fint såå.
Vi åkte till Söder och fikade samt letade en halsduk till Astrid innan vi sedan gick till bengans för att titta på skivor. Det bästa var väl när vi hittade en The Strokes skylt utanför affären.
Vi gick också till coctail som är en sån underbar butik med massa fint.
Innan vi åkte hem avslutade vi med att gå på Beyond Retro vilket är typ världens härligaste butik.
 
Förövrigt var det jättemysigt väder och det kändes faktiskt lite vårigt trots kylan.

Your song

jag fick för mig att lyssna lite på Ellie vilket jag inte gjort på ett par år och hon är så himla bra och gaaah.
Lyssnade på henne extremt mycket förut och ok denna cover är så bra och videon är mest jättefin <3<3<3

50/50

Denna vecka har varit så himla stressig i skolan och euw. Jag har haft tre nationella prov, ett i kemi och det var skitsvårt. Sen har jag även haft muntligt och idag var det matte och jag hade sån panik genom hela provet och satt och skakade av nervositet osv för att jag inte kunde någonting, lyckat :):):)
Förutom detta med att jag har pluggat så har jag tittat på dem två fina affischerna i mitt rum.
Sen har jag lyssnat på älskade the strokes. Förövrigt har man kunnat lyssna på deras nya album lite här och där denna vecka men jag har bestämt att jag inte ska lyssna på de förens det släpps på riktigt. Dock så klarade jag det inte längre idag när det kom ut på spotify och i-tunes. ok så jag måste bara VARFÖR MÅSTE DEM VARA SÅ BRA?? Ok ja albumet är så bra och jag orkar inte.
I veckan har jag också gått i min favoritskjorta <3<3<3
Förutom att jag lyssnar på the strokes idag lyssnar jag även på Mariefred sessions för den är bäst <3
Sen är bilden gammal och tagen för två år sedan precis på dagen då skivan släpptes, hihih.
Jag är även jätteglad då Erik äntligen uppdaterat lite om vad som händer och nu vet jag att han skrivit ny musik i LA i fyra månader och hoppas på att vara klar till sommaren, så eehh ja jag är glad.

If a bird can sing

Jag och syster i vårsolen i lördags.
 
Ida har tagit de på mig.

180313

Bilder från någon sysslolös dag, typ.

Vår osv

Idag är det en bra dag för idag kan man ha på sig jeansjacka utan att frysa.
 
Syster har tagit bilderna, hihi

Grattiis

Grattis grattis det lilla mongot till lillasyster!! Haha ok ne men grattis på 13-årsdagen. (btw klicka in på hennes blogg häär )

All the time

Älskade band, åh vad jag tycker om er <3<3.
Ja The Strokes har släppt sin video till All The Time och jag kunde inte sluta le alls första gången jag såg den (ok jag ler fortfarande varje gång jag ser den). Hursom så är detta det bästa som kunde hända denna fredag och jag är glad. Sen är det en vecka kvar tills att deras album släpps digitalt och jag vet inte vad jag ska göra för att jag är så lycklig. Bästa The Strokes <3<3<3

140313

Idag hade jag blå fabulösa glitterstrumpor på mig!
Sen var jag så hejdlöst glad att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta vägen vilket resulterade i denna tokbild. Hursom verkade mitt intagningsprov gå ganska bra idag, och fotoläraren som intervjuade mig sa att det var rätt stor chans att jag skulle komma in!! Iiih, så jag hoppas hoppas hoppas nu!
Mitt sängbord har också blivit fint idag med några tjusiga blommor!
Sen kom syster hem och då hade hon klippt håret jättefint!!
Sen hände världens bästa sak på hemköp då det var extrapris på halloumi vilket fick mig att nästan skrika av glädje (ja jag tycker om halloumi). Mhm tack hemköp!! <3<3<3

En discodansande enhörning.

 
Idag är jag så nervös så jag inte vet vad då jag ska på intagningprov imorgon, aah.
Hursom så har jag äntligen valt bilder och jag tror och hoppas att det ska gå bra iallafall. Det mest positiva är väl att jag missar tyskan (ehe mycket motiverad tyskaelev).
 
Aja dem två senaste dagarna har jag skrivit ett par prov, ett läxförhör, spelat in en låt med min lilla grupp i musiken som var så dålig så att jag skäms. Om glitter, enhörningar och konfettiregn handlar dem om iallafall och det är ju faktiskt fab.
 

En tisdagskväll

Idag har varit en dag då jag suttit på mitt rum och pluggat fysik hela kvällen och eftermiddagen och det är så tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Svårt är det också.
 
Jag har dessutom upplevt en dålig dag då jag var tvungen att dansa på idrotten, ok jag hatar dans. Att vi ska dansa fram till påsklovet gör mig ännu ledsnare och min idrottslärare är knäpp.

En fin lördag

Igår vaknade jag upp till att det luktade scones i hela lägenheten vilket är bäst då jag älskar scones.
Så då hade vi en mysfrukost då vi åt just scones och en fruktsallad som bestod utav päron och äpple. Väldigt gott måste jag säga.
Sedan gick jag och syster ut ett tag och det var så himla skönt då jag inte varit utomhus på typ år&dar. Sen blev jag så glad då jag hittade en blomma utanför porten vilket känns väldigt konstigt med tanke på hur mycket snö det är ute (vilket syns på bilden på mig, haha). Men det var en fin blomma iallafall och lite vårkänslor fick jag då allt av att titta på den.
 
Igår var jag även ytterst upprörd över att Robin vann melodifestivalen, jag var ledsen över att jag inte såg Crystal Castles men glad för att Markus Krunegård var fin på trean då han besökte Plura i Spanien.

080313

Idag är en sådan dag som jag fått sällskap av min fina lilla kanin och han är bäst. Så är det.
 
Sen är jag jätteglad då jag insåg att det är långfredagen om endast tre veckor?? Så himla bäst och underbart för jag tycker om påsk.

050313

Idag tänker jag endast sura då min kropp fortfarande vill vara sjuk och jag är så himla less på detta nu.
Saken blir inte heller bättre av att jag ätit för mycket köttbullar så jag har extremt ont i magen (men dem var såå himla goda). Ja det händer så mycket i mitt liv just nu va.

Blommor i fina färger

Jag livar upp snöiga mars med gamla och färgglada fina plastblommor. Så kan man göraaa om man vill.
 
Jag har föresten fått hem en kallelse till en intervju och intagningsprov nästa vecka och jag är så glad och nervös så jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag har väntat på den här dagen sen i september då jag hittade denna skola och nu är det äntligen dags, iiih.

21.01

Hihi jag satt och tittade på fina bilder från Östersund nu ikväll och jag saknar dagen så mycket så det inte finns. Åh vad jag vill se Erik live snart.
 
Utöver det så har jag surat över att jag kände mig så bra på dagen tills jag skulle följa med ut och handla och kom hem helt död ungefär, tjohej. Denna försylning (influensa kanske det är föresten) verkar inte alls vilja försvinna ifrån mig </3.
Nu har jag druckit varm dricka och hoppas på att bli pigg och orka skolan imorgon.
 
(hahah och mina rubriker är så tråkiga och jag har så lite insperation till dem. Synd)

030313

Idag går jag i min älsklingsklänning från Monkiii bara för att den är så himla bäst <3<3<3
Jag har målat naglarna med fyra olika lack så nu är mina naglar jättefina. Vissa glittrar, vissa glänser och andra är bara i en svart matt färg.
Sen gick jag på besök till systers rum som ligger vägg i vägg med mitt, haha.
(ja hon har tagit den på mig)
Sen kvittrade fåglarna utanför fönstret och var fina.
 
Haha ok mina läxplaner gick extremt bra då jag inser att jag tagit med fel läxor till pappa. En är väl alltid lika smidig vaa.

I'm falling in love with your favourite song

Idag satt jag i systers rum vid hennes tjusiga vägg med hennes solisar på mig (ok är så avis på dem för dem är fett fab).
Idag mår jag lite bättre vilket syns på bilderna och ska därför sysselsätta mig med läxor som vanligt såhär sista dagen på lovet. Så idag ska jag skriva ett debattinlägg om hur globaliseringen påverkar urbaniseringen och jag fattar ingenting.
 
(ok ja sen har syster tagit alla bilder, tackhej)

Psalm from a heart

Idag är det den andra mars och utanför mitt fönster yrde snön som vanligt. Jag börjar (eller börjar och börjar) härmed att bli tokig på denna snö och vill helst att det ska vara vår när jag vaknar imorgon.
Men sen så var ju mina fina kameler i fönstret så fina så då blev jag ju liteglad iallafall!
Sen var min kånkis fab på min dörr.
Sen satt jag och gömde mig bakom en jättebra skivaaa.
(bara 20 dagar kvar till deras nya album släpps nu!!!!!)
 
Annars mår jag bättre men hostar ca varannan minut och det blev ju inte bättre av att jag skulle sjunga med i One way trigger och tappar rösten totalt. Skyller på Julian Casablancas som sjunger så ljust (haha ok ne han är fin <3<3<3)
Annars har jag lyssnat på Birgit Bidder jättelänge idag och nu ska jag sura över att vi inte har godis hemma. Hejdå
 

Hösten 2011

Jag hittade några bilder från hösten från 2011 som jag glömt bort totalt. En orsak kan väl vara att jag inte tittat på dem då jag fotade i raw och glömde göra om filen och inte lyckades redigera dem då.. Ehm hursom så lyckades jag göra det nu och tralala.
Hursom så är det så himla roligt att titta på gamla bilder.
 
Sen är det ju Mars idag, hurra!

RSS 2.0