Ok tyckte att det behövdes lite girlpower här då jag ofta tycker att musikbranshen är väldigt mansdominerad. Om en tittar på festivalbokningar etc så är det ofta en majoritet av män, och tycker ofta det är så i musiksammanhang, vilket är väldigt synd då det finns så otroligt många bra kvinnliga musiker. Så efter lite inspiration av Emma Svensson så kör jag också på att länka massa asbra (kvinnliga) musiker. 
 
Miriam Bryant – Push Play
de här låtarna+lite annat finns på min spotifylista men ni får gärna tipsa om massa andra bra också för att utöka listan.

(är såna här musikinlägg roliga att läsa föresten? Bör jag fortsätta med det, att tipsa om massa musik alltså? <3<3)

Out of mind

jahapp ja, uppdatering från nuläget. Jag nyser och hostar stup i ett samt har inte lämnat soffan idag. Jag växlar mellan att spela mobilspel (är helt fast i Fruit smasher!! Bästa spelet ever) samt att titta på Grynet. Mer energi än så har jag inte, väldigt fint eftersom att denna helg verkligen varit en sån då en vill sitta inomhus.. Mhm vad jag (inte) älskar mitt immunförsvar ibland. 

I´m a ghost

Idas bild från några veckor tillbaka. 

Just nu är det så tomt och tråkigt här vilket jag är mycket medveten om. Jag vill mest ut och fota då jag har rätt mycket fotoidéer för tillfället, men samtidigt har jag inte tid och det vilket resulterar i ett överflöd med vardagsbilder istället. Men håll ut, lovar att jag ska bli bättre på det här snart. Puss <3

Rädd för allt

Sen sist så är jag en Kent biljett rikare, i måndags smsade nämligen Carro helt lyrisk och berättade att hon beställt biljetter i förväg till oss båda. SÅ snällt och jag är så jäkla pepp, 80 dagar kvar.
Jag har varit hemma för att först ha fruktansvärt ont i magen (laktostabletterna fungerade uppenbarligen inte så bra, synd) för att sedan få ont i halsen istället, kul </3 jag har därför tittat på massa filmer och mest sovit, och så lyssnat på Kent. Såklart. 

250314

om dagarna spelar jag gitarr mest hela tiden. Är helt lycklig då jag lärt mig spela ett förenklat F (vanliga F är ju nog svåraste ackordet någonsin, enligt mig) och det känns som att en helt ny värld dykt upp, ALLTSÅ kan ju spela låtar som Bump in the road nu, är jättelycklig <3
Gällande Erik Hassle så är det dessutom tre år sedan jag träffade honom efter en konsert för första gången, gahd denna fina dag ändå.

En andra födelsedag

igår firade vi ju Idas 14-årsdag igen, fast hos pappa då denna gång. Till fika så gjorde Ida och pappa bl.a en hallontårta som var jättegod!! Dessutom lyxade jag till det och tog laktostabletter dagen till ära så fick äta riktig grädde <3<3 alltså heaven. 
fin och glad syster!! 
som jag sa här, såklart en kaffebild trots att jag inte dricker kaffe.
sen så skulle syster öppna paket, i den här låg det ett par håkan singlar från oss!
av farmor fick hon b.la en muminbok och hon satt länge och ååååade över alla fina illustrationer.
och så fina farmor <3
 
fin dag.

11th dimension

igår åkte jag till pappa igen efter rätt lång tid, trevligttrevligt. De här bilderna är från i fredags dock! Är liite osäker på vad jag tycker om första bilden menmen. 
Idag ska vi fira Ida igen, fast hos pappa då och det ska bli jättemysigt! 

No strings

lyssnar på chlöe howl och tittar på bilder från popaganda, alltså <3
saknar förövrigt att fota på konserter, gah kan det snälla inte blir sommar snart så jag kan gå på massvis av konserter samt fota.
Chlöe Howl – No Strings

I live my life in black and white

hittade några bilder från i december någongång, som jag tog på syster. Jag tror dock att jag glömt bort att visa dem, så här!!

Ett födelsedagskalas

i söndags fyllde ju syster år och dagen började med att jag och mamma väckte henne genom att sjunga ja må du leva. Hon satt nyvaken och öppnade paket innan vi gick och åt födelsedagsfrukost. På bordet låg det konfetti och på väggen hängde det prickiga ballonger som Ida själv valt.
och så en girlang med my little ponny. Ibland kan vi fundera på om hon fyllde 4 eller 14 <33
på dagen blåste ida upp ännu fler ballonger. 
jag blir nästan helt lycklig i själen av hur fina de är, prickiga liksom!! gahd
sen kom släkten på mammas sida och Idas vänner.
Här är mormor!!
sen skulle vi fika. Ida hade fått en BD tårta dagen till ära!
kusin tyckte att chokladbollarna var goda, fini
världsfina blommor (de lilla iallafall!)
och så en obligatorisk kaffebild, trots att det inte ens är jag som dricker kaffet, ehehe. 
fin dag och jag tror att syster var mycket nöjd över sin födelsedag!

Goliat

hoppas att ni har en asbra tisdag, puss

Invisible

i fredags på vår fotolektion fick vi fota i studion för första gången någonsin vilket var skitkul! Jag hade egentligen inte sett fram emot det alls då jag varit otroligt negativ till studiofotografering (mja jag får för mig mycket konstiga saker, ja) men jag insåg rätt snabbt att det var roligt. 
Här är tre bilder på Jennifer hursom!!

14

grattis på 14-års dagen lilla lillasyster. Du är bra du.

160314

i fredags gick jag in till frisören och sa att "så här vill jag klippa mig!!" samt visade bilder på en fina gardinluggar från googels bildsökning. 30min senare så såg jag ut såhär ungefär. Jag kan ännu inte bestämma mig för om jag stormtrivs i det eller om jag hatar det. Men jag antar att det är någon vanesak eller något.
 
någonting som iallafall är askul är att jag köpt rekvisita vilket betyder att jag ska fota snart igen. Fyndade glittriga lösögonfransar på hemköp för en tia bl.a och är väldigt nyfiken på hur det kan bli! 

Alla för alla, en för en

ännu fler bilder från i helgen, tss!
Just nu sitter jag ännu en gång och väntar på att min gitarrlektion ska få börja (en timme kvar, kämpa). För tillfället så håller solen på att gå ned utanför de stora fönsterna och himlen fylls upp av en sån himla fin rosa färg som gör att jag vill spricka utav glädje. Minns att när den här terminen började så var det mörkt redan klockan 15.30. 
 
Hursom, idag så kan vi lyssna på några bra låtar!
Kent – La Belle Epoque, ingen kan väl egentligen missat att Kent släppte en låt igårkväll. Men den är så jäkla fantastisk så iiih.
Laleh – Sway. Igår fick jag nämligen för mig att lyssna på Laleh igen efter aslång tid och upptäckte den här låten från hennes nya album och den är ju fruktansvärt bra!!
Erik Hassle – What Is He Like, det är Erik Hassle. Vad mer behöver jag säga ens <3<3

All these smiling faces

lite såhär ser jag ut vissa dagar! I en utav mina favvisklänningar (mönstret+den röda färgen är ju så fin!!!). 

100314

bilder från igår!! vi fotade somsagt lite spontant vid vårt kära sophus (där vi fotade ca hela tiden förra våren) och bara det förstärkte våran vårkänsla massvis!! Ida har ju rätt självklart tagit bilden på mig!!
 
idag är jag rätt trött på att det är måndag igen, plz kan det inte vara helg jämt. 

I wear your crown of thorns

idag gick jag och syster till Ica i vårvädret för att handla passionsfrukt och äppeljuice. Jag hade jeansjacka och solglasögon samt att allt kändes som vår. Så himla underbart. 
På hemvägen var vi tvungna att fota lite för att det var så jäkla fint ljus ute och såhär blev det. Tycker sista bilden på Ida är så cute <3<3

8 mars

dagen till ära har jag spenderat med två utav mina absoluta favoritpersoner. Tycker om att fira kvinnodagen på ett sånt sätt. 
Har även funderat på vad jag egentligen tycker om den här dagen. ÄLSKAR att hela Sverige uppmärksammar kvinnor och att kampen verkligen tas upp i media och uppmärksammas. Samt att jag tycker att det är värt att fira hur långt feminismen tagit oss idag även om vi har så långt kvar. Ändå samtidigt, att vi ens ska behöva ha en sån dag. 1 dag på året är kvinnornas dag och resten av dagarna männens? Varför uppmärksammas kvinnan EN dag om året, och inte resten utav dagarna? </3 
 
hursom, utöver att ha pratat om dagen så har vi fikat kakor (FÖRSTA PICKNICKEN IÅR, har saknat det så ändå) , skrattat och klappat strumpyxor. Har kommit fram till att vi är seriösa 5% utav tiden vi ses och sen är vi mest knas all the time <3 usch vad jag gillar er 

Symmetri

idag har jag och Jennifer varit väldigt symetriska eller något, eh. 
Vi hade nämligen produktionsdag idag så vi fick jobba med fota HELA dagen, asbra ändå. Vår grupp (som även bestod utav ett par andra i vår klass) fick som uppgift att fota symetrisk. När jag och Jennifer fotade så tolkade vi det såhär. Tycker att det blev rätt coolt ändå. Bra dag
(Jennifer har förövrigt tagit bilden på mig, men vi har redigerat den tillsammans!!)

De senaste dagarna

under de senaste dagarna så har jag bl.a ätit tårta pga att min syster är så jävla bra. 
jag har velat läsa, men inte funnit någon tid för det. Synd ändå.
fotat mig i spegelbilder på tavlor. Jag har även haft på mig mina favvis jeans någonsin samt en asbra vanlig röd  tröja som jag köpte för en tjuga förra våren.
jag har pluggat massvis med matte (eh så i onödan uppenbarligen) och under tiden när jag tröttnade fotade jag massa ointressant hemma. Som denna växt på balkongen (även om den är rätt fin)
sen så har jag ätit världens godast apelsin, hihihi!
 
hoppas det är fint med er

Must remember to sleep, must remember to eat

idag har jag skrivit det värsta provet någonsin och bereder mig redan nu för att se ett F på pappret. Matte är nog inte min grej ändå, även om jag kan tycka att det är roligt. Nu har jag nog ingen energi kvar till någonting annat. Det som förgyllt den här dagen är Eriks EP som släpptes idag. Tror nog inte att han kan misslyckas med musik, för fan vad bra han är. Det var en sån ny musikupplevelse. Han är bäst <3<3

Keep in the dark

just nu håller jag på att på gå under pga matteprov imorgon. Hej vad jag inte tycker om algerbra elller geometri. Dör </3

Sleepyhead

-nä jag vet inte

RSS 2.0