Glada tjejor!


301111

Hej, hoppas att allt är fint. Med mig är det iallfall awesome. Lite trött bara såhär i slutet av november. Jag fattar inte riktigt att de är december imorrn. Och julkalendern börjar. Ska bli mysigt att de vad de är iår. Något trevligt kan jag hoppas!


Idag i skolan hade jag först SO då, gick bra skulle jag tro.. Hade tyska där vi pratade betyg med läraren. Läskigt! Och hon är bara konstig. Och läskig. Haha!
Hade även matteprov som jag tror (hoppas) gick bra!


Efter skolan stack jag hem till pappa och gjorde hemkunskapsläxa. Tvättade. Duktig jag är! Satt också och kollade en bit av 2012. Haha den filmen är fan inte bra. Förstår inte riktigt hur folk sprang runt och sa Åh den är så bra! Åh en av dem bästa filmer jag sätt. Nä men de är bara min åsikt de i och för sig!


Nu har jag suttit och läst Sofies Mode där jag hittade två grejor som redan stod på min önskelista. Hehe. Och iöver morgon fyller jag år. Trallallaa!



-




Ja jag tycker om the strokes och så är det!

Mys.




- Älskar dessa tider innan jul. Så mysigt!


Felicia


291111

Halloj!

Eftermiddagen och kvällen har spenderats till att göra matte. Matteprov imorrn. Fu!


Skolan va trevlig. Idrotten var ganska kul faktsikt. Detta händer inte ofta... Körde lite olika grejor som var ruuliga! Hade engelska test som jag ändå tycker gick ganska bra! Engelska är ju kanske inte riktigt mitt favoritämne. Biologin va de genomgång inför provet nästa vecka och SOn blev inte av då Cicci (lärare) springer in helt stressad då hennes barn hade blivit sjuk eller någe sådant så hon var tvungen att sticka. Ska därför göra SO idag också...


Sen har Emmi fått mig att börja gråta. Av skratt. Hon härmade Natt när hon pratar med och om sin hund. Och nä då klarade jag inte av detta... Så ja, så kan de gå..


Men ska äta nu. Ha de bäst!



Döbra.



Mm de är de.

Under Cover Of Darkness




The strokes som är vääldans braaa! Att jag inte lyssnat på den tidigare... Fan vad jag har missat bra musik. Dem bäst. Eller nästan bäst iallafall. Inte helt bäst liksom.

Scared Of The Dark



Måste säga att jag gillar låten, Adam Tensta är fan bra. Dock låter den lite som en schlagerlåt... I början iallafall. Men den är awesoooommee ändååå! :DDDD

281111

Hallå Hallå!!

Ny vecka och nya tag! (hehe) En dag närmare till födelsedag och jul. Myys!


Skolan idag var dötrist skulle jag påstå. Hade matte genomgång så nu är jag fullt med på geometri! Hade fysikprov som gick bajs. Tyvärr. Hade pluggat mycke men nej, jag fattar helt enkelt inte så mycket inom ämnet fyisk. Fick iaf också reda på att min fyiskärare slutar efter jul, de va de bästa jag hört idag. Skitglad över detta!!
Hade tyska, fick tillbaka provet som gick bra skulle jag säga! Och så hade jag bild (HATÄMNE!) dock bara en lektion kvar denna termin nu, yejjjj!!!!


Kom såklart hem som vanligt. Pluggat lite engelska då jag har prov imorrn, och sen har jag lyssnat på awesome musik. Stay away alltså. De har varit min favvo i ett antal månader nu och de går inte att tröttna på den, trots att jag ett tag lyssnade på den från 10-20ggr per dag. Sick, ja vet...
Annars nu så ska jag lyssna på the strokes. Thihi! PUSS!


Bilden som inte ville bli stur... Jag och världens finaste Ljungberska förra sommaren!


Ida med grönt hår



-Ida sa i veckan att de var snyggt att ha grönt hår. Då gjorde jag hennes hår grönt. Hehe, och så bortser vi de från mina missar jag gjort... Hehe, men de va typ första gången jag lekte såhär med färger och så!
Nu vill hon iallafall färga håret grönt efter att hon tyckte att de detta var vääldigt coolt! ya! De vill inte mamma dock att hon ska göra...


Tjue

Halloo!

Sitter och gör skitläxor just nu. Hata. Har suttit och letat känslor till bilden. Hmm... Min blev väl, njaa, sådär, men har iallafall något att rita imorrn vilket känns bra!


Ska gå in och fixa iordning mig nu och sen ska jag sätta mig å läsa mitt käära fysikhäfte ett par gånger till så att jag är reda inför provet imorrn!
Så godkänner era kommenterer och svarar snarast någon dag. När jag får tid liksom.
Puss och hej!!


Hihihihhi!

271111



Sitter och gör heemska läxor. Menar verkligen hemska! Har gjort fysik i flera timmar, fattar dock fortfarande inte så mycke. Stor grattis till mig eftersom attt de e prov i de imorrn -.- Aja skulle få lite hjälp av Carro senare (räddaren!)
Nu sitter jag och underhåller mig med Engelska. Prov på tisdag. Och sen måste jag rita lite till bilden också då jag ligger efter där. Önska mig stort lycka till!


Svarar på och godkänner kommentarer senare, hej!

1 advent



- Tidsinsällt inlägg.
Men jag måste ju bara säga att jag tycker att det är så otroligt mysigt att de är första advent nu. Tiden går så jädrans snabbt! Så börjar ju julkalandern på torsdag. Alltid lika mysigt och spännande och se vad de är för nytt! Och så har jag julmarknad i skolan på torsdag. Myyyss! Sen blir de julhandling och gamla stan besök innan jul också! Ännu mysigare!


Matlagning

Idag så blev de jag och Ida som fick stå för att göra maten. De blidde bara att göra Tacos. Ida fick skära grönsaker och jag körde på att steka köttfärs. Gick awesome... Ganska iallafall!



Ida river ost...


Vi lyssnade på awesome musik!!!

Sen gick jag iväg och gjorde annat när köttfärsen skulle stå och puttra.. Ehmm jag brände den. Ida tyckte då att detta var väldigt rooligt. Vilket syns på bilden ^^


Men det var gott ändå!


- Nu ska jag minsan ta och sova för att orka upp tidigt imorrn. Puss!

261111

Halloj!

Äntligen helg! Superskönt må jag säga. Skulle påbörjat att göra lite läxor idag men de blidde bara lite fyisk så imorrn blir de att råplugga!

Har även blivit lite adväntsmys hemma tack vare min kära moder! Mysigt! Tänk att de är första advent imorrn. Tiden går så sjukt snabbt! Sen fyller ju lilla jag år och drygt 6 dagar, wuhuu! Fräsigt!
Men vad har jag annars gjort idag då...? Spelat spel på mobilen, alltid lika trevligt, fast nej. Lyssnat på trevlig musik, de är däremot trevligt... Sorterat läxböcker vilket behövdes, hade tyvärr nollkoll på allt men nu ni! Allt är organiserat och tjusigt!
Och sen så har jag fotat lite onödiga pryttlar (älsk på de ordet!) 

Så ja, så skulle jag väl kunna säga att min dag varit. Lång och ganska trist.



Myysigt!


Weheartit

Möjsigt! Det är julafton om en månad nu! Supermysigt är det till och med! Och så är det första advent på söndag, ännu möjsigare! Nu är det bara snön som ska komma så är allt perfekt! ♥


241111

Hej!

Har haft en fin dag idag! Svenska och Teknik i skolan. Svenskan gick sådär, Tekniken gick också sådär. Va ganska flummig (övertrött) på tekniken så ja, ehm stackars min grupp... Ritade lite giraffer och lejon som teknikläraren tydligen vekade uppskatta lite. Fick henne att skratta lite! Duktig tjej!


Har nu mailat min teknik till min lärare vilket känns som en lättnad och sen har jag pluggat massor av Kemi. Den var faktiskt inte så svårt, inte som jag trodde iaf. Ska läsa ett häfte ett par gånger till och sen sitter det nog!


Nu ska jag hitta på något innan jag ska sova, för att sedan gå upp och vara i skolan i en timme! :)

KRAM!


De va så jädra fint ute någon dag för ett antal veckor sedan!

Söt.





- Sitter nu och gör en jävla teknikuppgift. Hemsk. Skickar jag inte in den till imorrn så får jag en varning hem i teknik och en mentor i skolan som inte kommer att vara på toppenhumör...
Aja de går helt okej så det ska nog gå iallafall! :)
Bloggar kanske senare idag, får se. Blir mördad av läxor liksom. Men aja, puss!

Hest


Hittade en häst som jag ritat för ett antal år sen. Visst var man grym på att rita hästar? Haha, men de är ungefär sådana ritkunskaper jag har fortafarande, bland annat en orsak till att jag hatar Bild ^^

-


Satt och lekte lite med inställningarna på mammas kamera igår. Såhär kan de gåå...

231111

Hej superfina människor!

Sitter och lyssnar på riktigt trevligt musik just nu. The Strokes. Har funnit de bra med detta band. Riktigt bra är dem. Ni som inte lyssnat på dem borde göra de. Nu genast!

Va ivartfall i skolan idag, hade SO, tyskaprov som jag tror gick bra. Den svåraste biten var när man på svenska skulle skriva vad man lärt sig... Klurigt de där alltså, satt med den delen längst tid.
Hade matte också vilket nästan alltid är kul. Lite kruxigt är de ju däremot också.

Åkte sedan till centrum och köpte mig en grön vinterjacka (menar inte knallgrön nu!), en svart fin mössa samt en mysig kofta som jag har på mig nu.
Trevlans! Läxor blev de inte så mycke, va sjukligt trött när jag kom hem, men fick lite gjort ändå.Men får råplugga imorrn!


Bild som mamma tagit...


Tisdag - Brick Lane & Camden. 01/11-11

Denna dag började med att vi gick och åt en god frukost!


Minns inte vem av oss som tog bilden...


Vi tar sedan en buss mot något ställe som jag inte minns namnet på... hehe. Vi gick på någon marknad där det var trevligt och sedan så gick vi en bit och tadaa så var vi på Brick Lane. Vid Brick Lane ville jag hitta Miss Purple tack vare Erik Hassle. Det gjorde jag inte... Men där fanns det massor av secound hand affärer samt lite skivafärrer och lite sådant mys!




Sen gick vi och fikade på det svenska fiket Fika (Gosh många Fika i den meningen...) vi åt en kladdkaka som var väldigt god.

FEL NAMN PÅ BILDEN. JAG HAR INTE TAGIT DEN UTAN MAMMA HAR GJORT DE! :)





Vi tog sedan en taxi till Camden (!!!) och åh vad glad när jag kom dit igen. Älskar de stället. Kollade på marknaden där de idag inte var så mycket folk. Köpte mig två par fina solglasögon. Ett par svarta och ett par röda. Jättefina! Sen köpte jag mig en fin stickad tröja och en grön prickig skjorta!
Sen gick vi på en annan marknad där länge, länge. Det var så otroligt mysigt! Jag älskar Camden! ♥

Favoritaffären i Camden. Superfina kläder! ♥ Köpte faktiskt mest kläder där inne.. ;)






Vi åkte sedan buss hem som skulle gått till Landcaster gate, helt plötsligt ändrar den station till någon stor grej (gjorde oss ingenting), den stannade inte heller på någon hållplats vilket gjorde att det blev arga passagerare. haha!
Sen så gick vi i en affär på oxford street, sen orkade vi inte med de längre. Vi fick också se julbelysingen men den var inte så cool och speciell. Den här hemma är finare!
Vi åt sedan på en restaurang där vi sett att det varit väldigt mycket folk varje dag så vi tänkte att det skulle vara bra, jag tyckte då kanske inte att de var super men aja!
Vi satt och pratade med några andra svenskar från som kommit ned idag. Dem tyckte däremt att julbelysning på oxfrod street var riktigt fräck (dem använde de ordet..) haha ja så kan de gå! Trevligt var dem ändå, fast att dem använde ordet Fräck ;D <3

Someday


hajhdjahkhasjkd alltså ärligt fasikens vad bra låten är. Nyfunnen kärlek eller något sådant. En låt jag lyssnar på hela tiden. Nej så otroligt bra!

De va däremot denna då jag hade i huvudet hela dagen, de va dock irriterande...

221111

Hej!

Som sagt, dåligt uppdaterat... Min dag har ivartfall varit väldigt fin.


Idrott 8.15 som var ganska skoj! Engelska redovisning som ändå gick ganska bra, Biologi som gick bra samt SO som var kul! Bra dag helt enkelt.
Gillar dock inte att de är mörkt när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem. November är fan deprimrande...


Annars så har jag haft en låt på huvudet hela dagen. Ganska frustrerande. Låten är iallafall bra så detta var ju tur!
Sen så har jag ju då pluggat inför tyskaprovet som skrivs imorgon: Nervös som fan men klart att de ska gå! Har ju övat som en liten toka!

Puss och kram så blir de att ta en dusch för mig nu samt att antagligen måla naglarna i någon trevligt färg. Antingen svart eller mörkblått för den ny som bryr sig om detta!


Liten bild men så här skulle man nog säga att jag såg ut idag! :)


211111

Hej! :D

Det kommer bli dåligt med uppdateringar på vardagarna. Har så sjukt mycket att göra när jag kommer hem. Läxor eller prov i princip varje dag i tva veckors tid. Kommer fan avlida.

Skolan var trist som vanligt. Matten va kul. Fattade något för en gång skull (geometri är konstigt!!) sen hade jag fysik, där fattar man dock ingenting. Tyskan var trevlig. Hon var glad (första gången någonsin typ!!!) och jag redoviade, det gick skit däremot. Bilden gick också skit. Jättebra dag!

Kom hem vilade och sen blev det tyska! Drack också något slags te (?) köpt i London som är jättegod och mysigt! Sen är förpackningarna himleskt fina också! Älskar dem! ♥



Mysiga! Vet dock inte vilken av dem jag gillar mest... Båda helt enkelt!

Awesume

Eller så kan man ju alltid säga awesome... Denna låt är iallafall de;


Armand Mirpours nya singel. Älskar den! Fast live är den inte bra.... Ingen av hans låtar är tyvärr de, lite synd! Men tur att man kan njuta och lyssna på hans inspelade låtar. Dem är jävulskt bra då! 

Måndag - Många ställen. 31/10-11

Denna dag gick vi upp tidigt, väldigt tidigt och så tog vi bussen till något ställe... Det blev inte någon riktig frukost utan bara ett Marräng på ett fik lite senare!
Vi började ju då med att besöka Tate Modern. Där fanns det alltså modern konst som var 100 år gammal. Skit tråkigt tyckte jag. Jätteroligt tyckte mamma. Efter att ha gått där i en timme och efter att jag klagat på skavsår så lämnade vi byggnaden samt titade i den lilla affär som fanns där!








Efter detta så bestämmer vi oss för att knäppa av några bilder innan vi då vänder och går till en marknad som mamma hemskt gärna ville besöka. Oturligt nog hade hon inte riktigt kollat upp att de inte var öppet på måndagar, så ja det var stängt. Förutom en frukt och grönsaksaffär. Den var mysig. Vi åt också på ett ställe där det inte var god mat. Enligt mig, enligt mamma var det de bästa på hela resan...


Marknaden...


Sen va de ju haloween också...


Juicen på restaurangen var däremot väldigt god!



Vi fortsätter dagen med att traska runt i London. Ehm ja, mitt tålamod försvan efter att ha gått väldigt länge men det var trevligt ändå!

Mitt i allt fanns det en park..


Dessa finns överallt i hela London!
 
Vi besökte även HMW igen vilket var trevligt! Dock fanns ju inte den bra skivan kvar där längre för den låg ju på vårat hotellrum!

This is a Bump in The Road


hdjahkjdhakja SÅ BRA! Det var faktiskt denna låt som fick mig att gilla Erik Hassle vääldigt mycket! Sjukligt bra! Sen älskar jag ju videon också! Haha! :)


Nu blir det att göra läxor och uppdatering kommer inte vara bra... Hej! <3

Family Affair Cover


Sitter och lyssnar på min lilla favorit samt redigerar lite bilder från London. Trevligt måste jag säga! Så dag fem lär komma upp här om ett tag! 

Btw lyssna på låten. Underbart! Han är underbar. Så lyssna!

En färgglad Ekorre



Hmm måste väl varit på väldigt bra humör då jag fotade denna idag. Ida gav mig idén som undrade vad den gjorde på mitt sminkbord. Och det undrar ju jag också... Men den är ju så himla söt, hihi! (a)

Finiga!


Mina fina älskade Dr.Martens som jag älskar så mycket! Har nu tänkt att jag ska börja spara till ett par låga svara som är glansiga. Sjukligt fina! Fast vita låga är också väääldigt fina!

Rött


Hihi! Bild som jag fixat med så jag blivit rödhårig. Men de skulle nog vara fint, eller? :D


191111

Hej! :)

Ställde klockan på sju imorrse för att komma upp tidigt. Vid halv åtta drog jag mig upp besviken då de inte var någe frost ute. Det har varit de hela veckan förutom idag. Kul. Gick ut och fotde lite iallafall. Tog typ 20 bilder sen var de inte roligt längre. Nej men hittade inget roligt att fota. Men det var ju ganska fridfullt att gå där ute helt ensam.


Annars så har jag kollat på Dear John och Remember me. Superbra filmer båda två! Hade sett båda innan och åh! Vet inte vilken jag gillar mest faktsikt, gillar båda.
Nu så sitter jag då och kollar på i rymden finns inga känslor. Den har jag däremot sett väldigt många gånger. Haha, kan den i princip utantil! Den är också bra må jag säga! ;D Sen är de jäkligt mycket bra musik i filmen. Jag gillar (y)

Haha puss och kram!


Det är lite sånthär som finns i min "insprationsmapp"





We♥it/tumblr


Så dessa bilder finns i min "insprationsmapp" på datorn + en massor av andra bilder. Och ja inspration för mig är då foton, stilar och ja massor av annat fint! ♥


181111

Halloj!

Som ni förmodligen dök de upp lite tidsinställda inlägg idag. Tyckte det var lite bra då jag inte har sån möjlighet till att blogga mitt under dagen samt på eftermiddagen. Kvällen är mitt enda lilla bloggnings tillfälle under dagarna.


Jag besökte skolan som vanligt. Lagade mat på hemkunskapen som blev rätt god. Sen svarades de på frågor inom tvätt + städning.
Sen labbade vi på kemin. Duktiga vi var!


Sen stack jag med hem till Carro för att plugga teknik. Det blev kanske inte så mycket pluggning, mest flumm (kommer en film sen)

Btw gissa vad de är för datum och två veckor och gissa vem som fyller år dååå?? :DDDD


... pga bildbrist... Funderar däremot att ställa klockan tidigt imorgon för att gå ut och fota!

Jag älskar allt du gör



Det blir lite Kent här på bloggen idag. Men dem är så otroligt bra. Ni som aldrig lyssnat på dem. Gör det!

Vad vore jag utan dina andetag


Jag kan inte ens gå Utan din luft i mina lungor Jag kan inte ens stå När du inte ser på Och genomskinlig grå blir jag Utan dina andetag


Åh! En av mina absoluta favoritlåtar just nu. Den lyssnas det på om och om igen!

Åhhh!!!


Fortsätter med mitt titanic. Är glad! ♥


Jag kommer att få se titanic på bioduken ♥



Jag är så glad. Jag kommer att få se titanic på bio. Nästa år. Den 6 april 2012 är det nypremiär på denna underbara film. Klart att jag ska se den. Självklart! ♥
Fick reda på detta imorse och det gjorde min dag. Jag lovar att jag kommer att komma in i en titanic period igen. Åh är så himla glad!

Hjärta





Jag fann lite fotoinspration idag och tog fram kameran och fixade lite. Blev kanske inte så många bilder. Men en av dem är den ovan alltså! ↑

Svartvitt eller färg föresten? :) ♥


Älskar denna reklam på Facebook


Superfint!


171111

Halloj!! :)

Känner mig otroligt glad då det är torsdag nu. Bara fredag kvar sen blir det ledighet. Eller nja, ledighet då man ska göra läxor...


Idag hade jag ivartfall Svenska/so. Diskuterade lite om Romeo och Julia som vi såg igår. De gick awesome måste jag säga. Haha min grupp var ju väldigt duktiga! Och Astrid klämde ut sig att man var ond och elak när man har svarta kläder på sig. Tack Astrid! Gulligt sagt! :*
Hade också SO och då babblade men lärare på i 30min då hon hade glömt uppgiften vi skulle göra. Haha! :)
Hade teknik och ritade hus. Eller vårat hus som vi håller på med. De går också rätt bra skulle jag säga!

Kom hem, åt mellis, fotade lite småsaker i hemmet, lyssnade på bra musik samt gjort läxor. Kemi. Och nu är jag klar med den så den blir inlämnad redan imorgon (en vecka tidigt) men de e bra då kan jag öva på de provet jag har istället nästa vecka. Great! Puss och kräm!


Mina älsklingar, de är ärligt en av dem bästa sakerna jag har... ♥ Bilden är dock inte så bra...

Rött


Wehearitit

Åh vad jag vill bli rödhårig. Just såhär som hon ovan ↑ Men får fasikens sluta tjata om de och bara göra det istället, det vore trevligt. Sen måste jag säga att bilden och hon på bilden är stencool. Det är lite sådana bilder som jag har i en insprationsmapp på datorn. Fint!


161111

Hej! :)

Här sitter jag då och har det trevligt. Ska snart gå och ta mig en dusch! Intressant va?
 

Idag så kollade vi på romeo och Julia på svenskan/son (vet inte vad de va...) bra film måste jag säga. Fast klarar inte riktigt slutet. FY! Så ska de inte va ju...
På håltimmen pratades de om våran hemska tyskalärare. Usch för henne. Sen hade vi ju då henne i tyska. Skulle redovisat men alla han inte så ska göra de på måndag. Kul hade övat skit mycket...
Sen va de matte och jag fattar inte ett skit. Vi har också gått igenom läxor/prov och vi har sjuukt mycket. Jag kommer fan dö. Vecka 48, helvetets vecka eller något sådant...


Kom iaf hem och har gjort SO så är klar med de, yeahh!! I´m so fräsig! Eller något sådant. Hej!

5822514878_ee43fd4e54_z_large
We♥it
Så här kommer jag sitta i några veckor framöver nu då...


Mitt fina täcke



Mitt fina hjärttäckte som är så otroligt gosigt och mysigt! Så fint vitt och rött. Och det har varit mitt sedan jag var runt 6 år, men jag gillar det väldigt mycket fortfarande. Otroligt fint! ♥
Här satt och pluggade tyska igår. Roligt...

- Tidsinställt

Tack!

Jag vann en fototävling för några veckor sen som min supersöta kompis ASTRID hade. Och idag så fick jag mitt pris för detta då. Hade inte alls väntat mig det men det var jättegulligt!
Så när hon besökte London för en måndad sen ungefär köpte hon denna till mig ↓


Så nu har jag världens snyggaste mobilskal. Så ett stort, stort tack Astrid. Supergulligt! <3


151111

Helluu!!

Japp passar på att ha lite tid framför datorn min nu efter att ha pluggat järnet sen jag kom hem idag!

Stack ju som sagt hemifrån sju imorrse för att åka och ha idrott kvar över åtta. De tar ett tag att åka... Satt iallafall och kollade på idrotten då de inte kändes så bra att vara med eftersom att jag precis varit sjuk. Hade engelska i skolan sen. Ganska kul ändå. Har typ små pjäser i smågrupper. Trodde min grupp skulle vara katastof, men den va ganska bra faktiskt! För vi är så duktiga (y)
Hade biologi där de kollades på film och svarades på frågor om blod, och tillsist diskution på SOn.

Kom hem vid halv fem och sen har jag pluggat tyska. ÖhhH!! HATAR DET JÄVLA SPRÅKET!!!!! Gosh lär mig ingenting ändå sitter jag och pluggar som en galning! Aja, det ska väl gå imorrn iallafall när det ska redovisas. Hoppas jag.. Men a de ska gå!

Annars säger jag hej. Puss!


Bildbrist så blir en som jag lagt upp tidigare..

141111

Hejsan på denna usla uppdatering. Men skolveckan är igång nu igen. Har varit hemma idag också dock, men gjort  massor av läxor. Matten och tyskan är nu avklarad men har sjukt mycket kvar, roligt...

Men ska somsagt fortsätta med detta pluggandet nu samt lyssna på min superbraiga spellista på spotify! Hej!


The End



Hon är sjukt duktig. En av mina favoriter. Och låten. Dör lite, den har inte funnits på spotify, itunes osv men igår hittade jag den! Väldigt glad flicka blev det då. Den var självklart 9kr!

131111

Hej alla fina! :)

Söndag och sista dagen på veckan. Har sysslosatt mig med att sova bort hela dagen -.- Sen har jag kollat på Morden i Midsummer. Ett gammalt avsnitt. Och en som blev mördad i detta avsnitt är med i en av dem nya och är mördare. Kul när folk återuppstår!
Sen har jag påbörjat med dessa läxor och saker jag missat då jag varit sjuk. Gosh, jag dör, kommer aldrig komma ikapp! Har iallafall gjort lite matte tills jag inte fattade mer samt tyska som är skitknäpp. Roligt!!!!

Men tråkigt nog blir det att ta hem ännu mer då det inte blir skola imorrn heller. INTE KUL! Men ska bli frisk, och det ska bli trevligt den dagen!

Nu så blir det snart att äta middag. Pappas köttfärsfyllda paprikor, min favorit! Älskaaaar ♥ Dock var fetaosten dålig, men vad gör deeee?? :D

Ha det bäst! XX


Haha en trevligt random bild från nationaldagen som tillbringades på Skansen i sol i ca 6 timmar. Roligttttt!! -.-

121111





Lite såhär har väl min dag sett ut idag... Suttit vid datorn och chattat med min fina vän Emmi. Lyssnat på bra musik och redigerat lite bilder, alltid lika trevligt!
Annars så har jag instagramat. Haha åh älskar! Har haft en konversation nu med en tjej i min ålder fast hon är från USA nu då. Iaf jag har lyssnat på hennes favoriter Owl City. Och dem var riktigt bra faktiskt! Hon har ju då lyssnat på min favorit, Erik Hassle. Hon hade aldrig hört någon svensk musiker innan och så lyssnade hon på honom och var riktigt imponerad! Lite kul måste jag säga!

Annars så vaknade jag imorse som vanligt, men denna morgon var jag sämre igen, roligt -.- Är hes som fan och hostar och snuvar. Inte okej!?
Så imorgon väntar det läxor samt att jag ska försöka tillfriskna så jag kan besöka skolan igen på måndag! :)

Nu blir det att fortsätta med att lyssna på Owl City! :)

Ida



Bild från när jag fotade med Ida, fler kommer!


Ida blir fotad

Halloj!

Såhär på kvällen så har jag kollat på idol. Fel person åkte. Han skulle åkt nästa gång. Amanda P skulle åkt idag. Attans!
Amanda F och Moa är ju kvar och detta är ett trevligt faktum!


Sen sminkade jag systami som ville bli fotad! Kände ett så stort fotosug så kunde ju verkligen inte säga nej. Det är så sjukt roligt!
Sminkade henne lite då, svart ska det vara. Så säger jag bara. Men räätt coolt ändå! Sen fotades det. Lite halv svårt ljus, men riktade tusentals lampor mot modellen xD


Annars så har jag nysit mig igenom kvällen samt instagramat. Fått en tjej från USA att veta vem Erik Hassle är och hon ska nu leta upp och lyssna på Hurtful. Jag är så awesome!! Haha!


Men ska redigera en drös med bilder. Adjöö fina saker!


Liten sneakpeak. Bild från Mobilen som är redigerad i Instagram. Fan vad jag älskar den appen!

ffillann

Har varit sådär duktig och fixat twitter nu. Någon som har de? Kommentera och säg vad ni heter! :) Samt att ni kan följa ffillann!

Yes så nu sitter jag och försöker lära mig detta! Kruxigt...



Fint vaaa?? :D <3 fast nää...

Söndag - SOHO. 30/10-11

Eller okej, vi besökte inte bara Soho utan en massa annat också, kommer dock inte ihåg namnet på dessa...

Vi tog en kort busstur till någon suuperstor gata som jag inte minns vad den heter. Hehe (a) Där tog vi och besökte denna enoorrrmmaa leksaksaffär som finns i London som jag inte heller minns namnet på. Där köptes de julklappar till min kära Kusin Emma, samt den Kusinen som förmodligen ska komma i December.
Vi fortsatte sedan till Soho. Vi gick på små gator, fotade och gick i små affärer.


Vi gick förbi många söta och färgglada affärer! 


En affär med massor av söta kameror!


Efter att ha gått en längre bit började mitt tålamod försvinna igen och jag hann börja bli jävluskt irriterad, så mamma räddade det hela genom att gå in och fika så jag skulle få något i mig. Blev Starbucks för första och sista gången på resan. Jag drack ett trevligt glad med juice (dem har ALLTID fruktkött i deras juicer i England, har jag precis kommit på xD) och jag och mamma delade på en trevlig kaka som var enorm!




Sen så skulle man traska iväg till något museem eller någe sådant. Vi hade väl lite halvt problem med att hitta de, meen vi gjorde de!
Vi besökte också HMW (en skivaffär) där jag blev helt till mig då jag hittade Erik Hassles skiva Pieces. Jag var somsagt tvungen att köpa denna. Så skiva nummer 17 i min samling, väälkommen! Men jag hade dock redan två exemplar av denna skiva, så ja, jag har tre nu...
Somsagt, väl på museumet var det trist! Skit trist! Mamma tyckte det var kul, inte jag. Tavlor från 1400 - talet är inte det som intresserar mig.

PIECES!! ♥


Vi gick sedan till en liten turistbuss och åkte och såg lite sevärdigheter i London som typ Bigben. Detta var helt ointressant måste jag säga. Istället satt jag helt inne i musiken jag lyssnade på, den var bra den!
Vi kom sedan hem, fixade oss lite och så gick vi å åt på något grillställe. Gosh där var de jävligt livat och de tog lång tid med mat och beställningar. Gott var det iallafall!

111111

Hej finisar!

Sitter hemma och nyser och är otruligt snuvig. Har inte feber längre vilket är tur, men är fortfarande lite hängig! Men var hemma från skolan så att de inte skulle bli värre igen.
Jag har somsagt haft skittråkigt hela dagen samt fortsatt att kolla på alla Astrid Lindgren filmerna. Har nästan sett alla som finns på tv1000 nu :$ Hehe, men dem är fan bra ju!

Annars har jag lyssnat på trevligt och bra musik. Just nu är det the Strookes som gäller. Första gången någonsin jag lyssnar på detta band. Den låten jag hört är iaf awesome!
Sen så redigerar jag bilder från London så de kommer fler inlägg på dem sista dagarna!

Puss och hej leverpastej!


Bild WE♥IT
Annars så saknar jag London som faaan! Speciellt Camden. Åh! ♥


Duktig tjej



Tror knappast att det är någon som missat detta, men så duktig hon är. Helt otroligt! Får helt ärlig gåshud varje gång jag lyssnar på de.. Hoppas att hon vinner hela skiten sen! Eller så kan Amanda F göra de, hihi!

Jag har så jävla tråkigt...

... sitter hemma och är sjuk fortfarande -.- Orsak till detta nu.

OM MIG

Namn: Felicia
Smeknamn: Brukar bli många olika, men oftast Fillan eller Fillerill
Födelsedag: 2 december (22 dagar!!)
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Grööna!
Hårfärg: Vet inte. Mes brunt eller något sådand?
Längd: ca 170cm
Bästavän: Ljungbergskan
Höger- eller vänsterhänt: Högerhäänt
Stjärntecken: Skytt
Skor idag: Har inte direkt skor på mig, men om jag hade haft de är jag nästan säker på att jag skulle haft mina tjusiga svarta dr.martens på miig.
Mål för året: Året är snart slut? Så vet inte...


Lite så kan jag se ut en dag. Minen på bilden säger jag ingenting om...

ANTAL
Syskon: 1
Piercingar: Inga alls, men ska ta hål i öronen snarast, om de räknas som piercing alltså...
Tatueringar: Inga där heller ;D


FRAMTIDEN
Vill bli när du bli i framtiden: Något inom foto, ganska omöjligt kanske men ajaaa.
Drömjobbet: Samma som ovan ;)


Trevlig kamera, dock inte min.

FAVORIT
Mat: tacos
Sport: Fotboll eller basket skulle jag troo.
Djur: Hund, Lamor och okapis!
Glass: Svårt där...
Låt: STAY AWAY!!
Nummer: Har på tok för många, ajaa, 5,7,21 och 25
Tuggummi: Något trevligt med namn man inte kommer ihåg
Helgdag: Hmm menas helgdag typ som jul eller lördag?
Årstid: Våår!
Tandkräms-smak: Mint?


Trevlig vårbild!

HAR DU
Blivit dissad: Haha vaa?
Rymt hemifrån: Nä för jag är så duktig!
Sovit utomhus: I tält som står utomhus! :D
Spytt i skolan: Nej, tack och lov för de!
Velat bli modell : Haha nääruu.
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Haha vem har inte gjort de?
Sett en död människa: Nix!
Ätit sushi: Nää, kanske bör testa de någon gång...
Retats: Oo nej, aldrig! -.-


THIS OR THAT
Pepsi/Cola
Donken/Burger King
Choklad/Vanilj
Jordgubb/blåbär 
Tv/film
Gitarr
/Trummor
Adidas/nike
Kinesiskt/mexikanskt ?
Kakor/paj:
Mtv/vh1 (självklart!! har dock hört Erik Hassle på mtv...)
Ztv/the voice (vad är the vocie?)
Blind/döv


KAN DU

Gå ner i splitt: Nej...
Skriva med höger och vänster: Kan, kan ja väl men fint skulle jag väl inte säga att de blir!
Vissla: Mm, men bara på en konstigt sätt som ingen annan kan på :s
Blåsa en bubbla: Aaa
Ha dina ögon i kors: Jaa!! Precis lärt miggg!! Jag är såå duktiggg!!!
Nudda näsan med tungan: Näää D;


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du pratade med: Idaa
Du kramade: Mamma
Du skällde på: Oj vem kan de varit? Ida kanske...


SENAST DU
Skrattade: Aa alldeles nyss när Ulrik Munther svarat på min syrras logginlägg igen. Hahaha hon är typ döende!
Grät: Hmm när kan de varit tro? Vet inte riiktigt faktsikt..
Såg en film: Idag. Saltkråkan! Bra skit! :D
Tugga tuggummi: Igåår
Drog ett skämt: Idag förmodligen.
Sjöng en sång: Just nu...


VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: Fler hus, träd, cyklar, en sandlåda, klätterställning, grill, små trähus (?) tror inte att jag behöver fortsätta... (och a jag bor i lägenhet)
Du lyssnar på för musik: Svenskt mest faktsikt. Bra som Erik Hassle, Kent, Birgit Bidder (skit cool, lyyssna på henne!!) samt typ Oskar linnros. (massa annat också!)
Du har på dig: Pyjamas (a) Bör gå in och dra på mig någe annat faktiskt...
På din musmatta: Jo men de har jag ingen.
Smink du använder: Lite mascara ibland, kajal ibland, läppstift ibland, ögonskugga ibland. Ja lite olika!

Jaaaaa!! Nu har jag haft roligt i en kvart ungefääärrr!!

Tyresta by

Jag var ju med två kära vänner i en nationalpark för några helger sedan och fotade. Det var inte en av mina bästa fotodagar kan jag ju påstå. Men aja, some pics;






Mobilblogg - trött flicka

Halloj! Kör på en mobilblogg nu!
Ligger då fortfarande hemma och är sjuk, förkyld är jag och har förmodligen feber (om den inte försvunnit..) bra mår jag ändå inte.

Dessa dagar har jag kollat på sjukligt mycket filmer, allt från romantiska komedier till Astrid Lindgren. Åh så underbart, Karlsson på taket. Fan vilken underbar film, satt och skrattade mig igenom filmen. Haha! (och ni tycker att jag är knäpp, vet det.)

Annars sitter jag och lyssnar på min fina spellista på spotify just nu. Kent, utan dina andetag, de är trevligt det!
Samt att nu kom min gulliga pappa hem med en fototidning till lilla mig, nu blir de att läsa!<3

Hörs sen alla goa människor! <3

Trevlig tidning!

 


081111

Jo men här hemma sitter då jag helt utslagen. Vaknade med världens halsont imorrse, så stannade hemma. Mår inte dirket bättre nu skulle jag säga. Nästan värre. Inte okej riktigt.


Har då varit hemma och vilat en hel dag. Sett lite olika filmer, intagramat, lärt mig att man inte ska tappa smörkvivar på foten (läste blogg), och sen så hade vi bestämt i slutet av förra veckan att mormor skulle komma på besök så hon har varit här. Trevligt må jag säga! Hade inte träffat henne på ett tag märke jag när hon sa Men har du färgat håret igen för det är mycket mörkare nu...?  Och ja detta är ju nu en och en halv månad sen..


XX (stolt och efter flicka som precis lärt sig att fatta vad detta betyder...)


Oredigerad och inget namn.. Och ingen tar den. Tack och hej!


Btw så grattar alla min moster som fyller år idag!

Guten Nacht!



Tack och hej och så blir de att gå att lägga sig nu! Är döö trött och måste ladda inför en skoldag. Sticker hemifrån 7.30 för att sedan ha idrott 8.15. Hääärligt. Btw såg ni att jag använde mig av mina tyska tekniker på rubriken också. Duktig man är! Fast de är säkert fel ändåå...

Sen ska man inte ha den där ringen på sig (svalan(fågeln)) Den gjorde så att jag fick ett sår på finget idag. Elakt!


071111



Bra låt där! Har tyvärr varit lite mycke Hassle här på bloggen idag skulle jag väl säga... Men de kommer sådana dagar när de är så.

Annars så har jag ju varit i skolan så här första dagen efter höstlovet. Vad ska man säga ? Hemskt? Ungefär så. Trött var jag och hade ingen lust alls att gå upp. Åt frukost och segade mig till tåget.
Skolan var inte heller kul. Matte och Geometri. Jag är så körd! Hatar de jävla kapitlet. Funkar liksom inte. Fysiken är trist. Några killar i klassen ställde om klockan innan lektionen började så våran förvirrande fysik lärare med egen klocka på armen släpper oss 20min tidigare. Man tackar, man tackar! Haha! Tyskan skit trist och även bilden.


Annars nu har jag sysselsatt mig med läxor. Skulle välja en kärlekslåt till engelskan och ta med texten till den samt en ordlista. Och vad i helvete. Den jag tänkt att ta va en cover och där va texten omgjord. I den andra låten fanns de inga svåra ord, inte tredje heller, så slutade med att jag halkade tillbaka och tog min kära låt Stay Away där jag hittade ett intressant ord, som jag aldrig hört vad han sjungit. Vad de betyder vet jag dock inte...


Aja, puss och hej alla goaa och glada människor! <3


Smått tråkig och oredigerad bild... Orsak til att mitt namn inte finns med. Men de är som vanligt inte okej att sno, men de gör ni ju iallafall inte, ellerhur? :)

Nothing Can Change This Love



Ahh så fint och bra och åh! Fan vad bra männsikan är. Lyssna och njut nu!

För ett halvår sedan...

... Så var jag överlycklig. Fortfarande en av dem bästa dagarna i mitt liv, lätt! <3


Haha brusig bild och dåligt fixat! Och jaa jag vet inte hur mycke som jag tjatar om denna människa. Men man får stå ut helt enkelt (a)
Men det är fortfarande ganska sjuk hur man kan springa på Erik Hassle inne i stan när man har en Erik Hassle tröja på sig... Haha!


Jag tycker om mina skor! ♥







Mina fina röda Dr.Martens. Stoor kärlek till dem!!


Lördag - Felicia Alsterhed visits Camden Market. 29/10-11

Hehe va lite flummig med rubiken. Kommer från ett klipp från youtube, de kan ni kolla på här nedan ↓



Men denna dag bestämde vi oss då för att åka till Camden. Någon jag velat och tjatat om länge. Så gissa vem som var glad?
Så fort jag kom dit så kände jag mig så hemma. De va så jag. Allt var coolt. Affärerna var trevliga. Åh vad jag gillade de! Hah och blev glad när jag kände igen Camden Market från klippet ovan ↑. Hehe.

Annars så hade jag skrämt upp mig då min kära vännina Ljungis hade berättat för mig att Norra London var stökigast. Camden = Norra London. Sen så säger min mamma Ja men där är dem lite Anti. Hon brukar också förklara Kafé 44 och människorna där Anti. Ja jag var nervös. Haha men somsagt jag älskade och älskar Camden. Fiiiiiinnttt!!



Sen skulle jag minsan på jakt efter Dr.Martens. Världens (enligt mig) finaste skor. Det var inte svårt att hitta. Det fanns nästan överallt. Jag fick även beslutsångest över detta... Men efter att ha provat lite olika, så kunde jag bestämma mig. Jag fick med mig ett par fina röda hem! Jag var helt hyper då, otroligt glad!






Annars så var jag jävligt trött denna dag och på piss humör. Orkade inte med någonting riktigt. Marknaden gick vi igenom lite snabbt. Vi gick in i lite andra affären där jag köpte mig en jäättesöt klänning samt två t-shirtar. Blev kär i affären där jag köpte kläningen. Superfina saker! Den finns dock bara där i Camden. Känns inte helt okej :/

Men ja vi stack hem ganska snabbt därifrån och jag hann inte ta in så mycket saker från denna dag. Vi gick till hotellet och vilade samt att jag testa mammas röda läpstift. De slutade med att jag hade de i hela ansiktet. Hah! Jag är såå smidig!!

 
Men sen gick vi och åt på en italiens restaurang och jag åt en pizza som var vääääligt stark. Jag lyckades missförstå dem och menyn och ville ha chilli på, jag trodde inte att de skulle vara så stark... Haha (a)

Men jag fick då med mig detta hem:




Jag är så knäpp



Så fort de är någon som inte skickar gubbar så tror jag dirket att den personen är arg på mig. Varför är de såå!?
Haha och Emmi brukar faktiskt skicka jäättemyyckte gubbar annars... xD Men lite pinsamt e de väl ocksåå :$


Röd och vit.



Hihi denna köpte jag i en skitcool godis affär i Camden. Jag ville fota men de fick jag inte göra... ELAKT!
Hah men den va inte speciellt god ifall någon undrar. Men den var fin att fota! :D

It's okay not to be okay



Awesome låt, speciellt refrängen. Intressant för jag brukar inte ens lyssna på denna typ av musik... :S

Idag har jag haft en sådan dag





Gjort läxor då alltså. Lite fysik och Idrott samt tyska. Vad jag älskar livet! Har lite svenska, Kemi och hemkunskap kvar. Så kul!
Annars är jag hyyper över en sak, hihihihihi! Lägger upp imorrn för då finns de förmodligen på yt, finns bara på en annan sida nu och de går inte att kopiera. Men imorrn släpps låten såå laddar upp de dåååå!! :D

Fredag - The regent´s park. 28/10-11

Japp! Denna morgon började då vi vaknade och tittar ut genom fönstret och solen lyser in. Riktigt trevligt. Vi klär på oss lite snabbt och går till ett fik och äter frukost. Mackorna va inte goda. Osten smakade inte trevligt. Såg de trevligt ut gjorde de inte heller. Men fiket va mysigt däremot! När hotellet låg de också (max 2min att gå)



Vi fortsätter med en promenix och jag säger hela tiden Vart ska vi? och som svar fick jag varje gång jag vet inte...
Vi kom iallafall till en park. The regent´s park. Där smälte jag helt och hållet. Allt va så anorlunda med tanke på resten av London. Inget ljud av biler hördes utan bara barn skratt samt fågelkvitter. Mysigt!
Jag sprang runt med min kamera och fotade blommor och träd där löven nu var i mycket vackra färger. Härligt va de! Ekorrar fanns det också. Många. Jag skojar inte om jag säger att jag såg ca 30 styckna. Dem var typ tama och sprang runt överallt. Från början va det riktigt coolt. Men i slutet va de ju inte riktigt de längre... (fick tyvärr ingen bild till en början...)







Efter att ha traskat runt i ett bra tag va de dags att vila så vi satte oss på ett trädgårdskafé inne i parken. Jag åt en god bakelse och tittade på den fina gröna naturen. Vipps så dök de upp ekorrar och satte sig på bordet bredvid. Jag kallar dem verkligen tama!



Vi fortsätter att fota parken lite till innan vi bestämmer oss för att gå på Zoo.t som låg några minuter ifrån oss. De va coolt. Hehe. De fanns coola lamor och en cool okapi. Jättefina djur. Bilderna blev dock inte lika fina som djuren va i verkligheten...
Sen har jag sett lite giraffer, apor och pingviner också!








Vi tog sedan bussen hem till hotellet och lämnde lite grejor för att sedan gå ut och äta. De blev en grekisk restaurang där dem hade god Haloumi. Och god mat. Enligt mig, men inte enligt min kära moder.


Ljungbergskans Maskerad









Som sagt, inte dem bästa bilderna riktigt. Men skoj hade vi!


051111

Halloj där!

Sitter just nu sjukt trött hemma och om klockan inte bara varit 6 och att jag inte ätit middag än skulle jag lätt gå å lägga mig.

Kvällen hos Carro igår va riktigt trevligt! Åt gott, körde några lekar, lyssnade på bra musik, och flummade runt som bara vi tjejer kan göra!
Jag och Carro hade också disko med ögonen. Jag, Natta och Emmi stannade då hos henne och sov. Ehm, Natta och Emmi var trötta. Inte jag och Ljungis..
De va vi dock på morgonen när Emmi skulle väcka oss vid halv nio... INTE OKEJ!???!?!?

Tog lite bilder som inte blev så bra. Men de brukar alltid va skoj att se! Ellerhur? :D <3



Här va de sommar och alla var glada!

Btw så är de ett år sen och fyra månader sen jag såg EH på grönan. Tjuuhuue!

031111

Idag åkte jag och lilla Ljungbergskan in till söder för att kolla på bio. Den va jättebra. Fast nej. Fråga henne om vad vi såg. Hon valde skulle man kunna säga, jag var flummig(övertrött) igårkväll och gick med på detta.
Den va iaf bara en timme! Phew!!
Men vi fikade inne på muggen också samt att vi gick en trevligt promenad. Jag visade henne också de finaste övergångsstället i världen som hon inte sett någon gång (?!?!??!) och de e ett halvår sen nu. Sicckk!
Annars så har jag fått köttsår av mina nya skor. Haha nej bara skavsår men ont gör de fan!


Fina Carro inne på Kafeét!

Glada tjejor!

söt Ljungbergska!

Fillerill

Helt kassa bilder är de också. Attans!

Annars så sitter jag nu helt hyper då jag hittat två bilder på EH jag ALDRIG sett förut. Och otroooooligt fina va dem också!
Såå jaa ni kommer garanterat få höra mig tjata om dessa bilder imorrn...

Carro testar träningsformer i Naturen.

För några veckor sen i skolan så skulle vi alltså testa olika träningsformen i Naturen. Vi valde snabbt att Carro fick utföra dem och jag fota henne när hon gjorde detta!
Haha och snälla ni, ta de inte så seriöst. Vi var inte speciellt seriösa. Ni kommer se de på bilderna. Och dem är tagna med min kära mobil, så förvänta er inte jäättemycket.




 

Carro är duktig! :D






Hon är också duktig och försöker att göra armhävningar...


Sådär ja! Visst är hon duktig?? :D


Torsdag - Hejdå Sverige. 27/10-11

Dagen då resan började. Allt började på Arlanda. När allt skulle checkas in och fixas. Jag var som vanligt lika nervös när jag skulle gå igenom, ehm.. Ja vad de nu heter. När man går igenom någon stor sak och så piper de på vissa som har något speciellt på sig och på vissa piper de då inte alls. (Bra jag är på att beskriva...)
Ivartfall, ifall ni undrar så piper de om man har stålhätta i skorna. Mm.
Annars så satte vi oss och åt frukost. Eller mamma gjorde. Jag kan som vanligt inte riktigt äta frukost plus att jag gjort de hemma redan (anteckna detta!)


Mamma med sitt älskade kaffe, samt den vackra utsikten vi hade när vi åt. Fast nä.

Sen var det dags att flyga vilket jag inte tyckte var speciellt roligt. Jag hatar att flyga. Satt otroligt smänd när vi skulle upp i luften, men väl uppe var det ingen fara!
Jag satt och lyssna på bra musik och tog kort på en massa tråkiga saker. Pga av jag hade tråkigt. Detta kommer ni se på bilderna nedanför ↓





Sen när vi väl va framme besökte vi hotellet då som va väldigt litet. Vääldigt litet. Mindre än mitt rum hos mamma är. Men hotell i London va tydligen inte på toppklass riktigt. Rent och fräsht va de ivartfall! (kom på nu att jag inte har någon bild på rummet... ATTANS!)

Efter en check på rummet gick vi ut på stan. Till massa olika ställen. Men sen gick vi då ned till oxford street. Där va det mycket folk. Väldigt mycket folk. Och bussar. Samt taxibilar. Vi smet då in på Primark. Billigt och hysteriskt var det där. Köpte mig iallafall en pyjamas och sen var jag nöjd! Gick i lite andra affärer också. Bland annat New Look som jag besökte i Edinburgh och älskade. Det var två år sen nu. Jag älskar inte den affären längre. Rätt trista kläder om jag ska vara ärlig.



Sen va jag trött så vi åt en varsin macka till frukost och gick tillbaka till hotellet för att sova och ladda upp för en ny dag!


Haha så fin!


En Erik Hassle för tre och ett halv år sen.


Jag vill ha rött hår!



Ja åh vad jag vill ha rött hår. Inte som jag hade i våras typ kopparrött och absolut inte som jag har nu då de blivit helt konstigt och jäättefult! Utan verkligen rött. Som färgerna åvan ↑ Haha och ja, bilderna är ganska dåliga men vi ser ju alla vad de är för färger!
Gillar Mandarin mest tror jag! Har ni någon ni gillar mest av dessa! :)


Dr.Martens


We♥it

Jag gillar dr.martens. Dem är väldigt fina!


"En inställd spelning är också en spelning"


We♥it


Sitter hemma i soffan nu då lite smått sur pga inställd Rihanna konsert. Kul. Fast nej. Jag tyckte att de skulle bli riktigt kul fast att jag inte riktigt gillar hennes musik. Har aldrig varit på en stor konsert liksom. Men men. Inget att göra åt saken. Imorrn drar jag och Carro iallafall in till stan och kollar på bio och har de mysigt! De blir trevligt de.


Å Ä Ö

Där va beviset på att jag var hemma igen då. Attans! Vill inte. Jag vill vara kvar i London. Jag gillar London. Väldigt mycket till och med. Hittade min favoritdel i London också. Camden. Älskar´t!

Men jag har ju då haft de vädligt bra. Traskat runt i London väldigt mycket,  Shoppat, Ätit god mat samt kollat på en drös med trista tavlor.
Åkt tunnelbana har jag inte gjort men däremot buss. Vädligt mycket buss då också. Har inte hittat "miss purple" fast när jag kollat på klippet där "miss purple" va med så kände jag igen en lila vägg bakom, så antar att hon inte fanns kvar. Haha! Och ni som inte vet vad miss purple är so orkar jag inte förklara. Sök isådana fall på Erik Hassle personal tour around Brick Lane. Så va de avklarat.
Ehm sen har vi varit riktigt svenska turister och besökt Fika. Det svenska kafeét. Haha. Jag hade dock ingen aning om att de låg där de låg så blev lite förvånad, men då bestämde vi iaf oss för att fika där.
Annars så kommer alla dagar i olika inlägg för er som vill se bilder och är intresserade! :)

Hah men nu så ska jag då lägga in bilderna på datorn min och sen blir de Rihanna ikväll. Spännadeee!


Hihhihi! Bild från september någon gång :)

Föresten så fyller jag år om en månad! Wiiieee! :D

RSS 2.0