Ikea nästa!!

Hej!! :)

Vet att jag är piss dålig på att uppdatera. Har ju inget internet än, utan bara på mobilen så de blir liite svårt ;)

Har iaf haft en bra dag i skolan! Lagat potatis och purjolöksoppa som va otroligt äcklig!!
Har också svarat på frågor i kemi och sen åkte man hem!
Men först följde jag med Carro till centrum en snabbis. Hittade massa snygga kläder till henne. Hon gillade dem dock inte lika mycke...

Men nu blir de Ikea för mamma och syster tjatar som fasen på att jag ska bli klar..

Så hej på dig!!

Carros snygga hatt som jag hittade *stolt!*


Skolfoto

Halloj, halloj!! (hemligt tecken..)

Nu sitter jag vart vall i köket, har precis ätit en god frukost, dragit på mig kläderna som jag ska ha på mig på skolfotot, och nu skare fixas lite mer så att man är helt klar!

Men somsagt så äre skolfoto igen. Hata!! Man ser ALLTID helt muppad ut på båda klassfotot och de enskilda kortet. Man ska först stå trångt bredvid alla i klassen och sen ska man köra på ett fakeleende.
Sen blir de enskit foto och om de va stelt och trist innan så är de inget imot detta. Fuuu!!

Men hinner inte skriva mer nu, så pöss!


270911

Oj hejsan!

Såg att besökarna ökat under dagen så ska väl vara söt och blogga nu då ;D

Idag i skolan har de varit en sån där trevlig dag. Läxa i idrott så vi börja halv elva. Utan killarna i klassen som då simmade. Vi hade diskution i engelska och skrev sedan en uppsats på engelska. Otroligt jobbigt när man inte är så bra på de där med språk. Speciellt engelska då.
Kollade på film på biologin som va för 8-11 år. Den va intressant. Haha. Och på SOn gjorde vi inte ett skit. Vi skulle diskutera i små grupper där med men vi hann inte och så hade vi typ inget annat att jobba med. Kul! -.-
Haha men jag och Astrid satt och visslade och hade skoj istället! xD

Nu ska jag plugga tyska till morgondagen. Olika byggnader. Mycke intressant! -.-


Liite Norrköping ;D

Äntligen!!

Ja äntligen har blogg.se kommit med en app för iphone, då blir man vääligt glad!! :D

Då antar jag att de blir mer bloggning!


Hahah och nej, bilden kan inte blir större nej... xD


Gammalt


Jag är med i tvspelsweb fototävling där temat är gammalt. Man kan vinna en valfri minneskortsväska. Om jag hade turen att vinna skulle jag vilja vinna denna.
Motivering: Jag valde bilden för att motivet är en gammal klassiker som funnits med länge! Sen tyckte jag att det blev något speciellt med färgen/ljuset som gjorde att den såg gammal ut :) 


25.te


Haha sjukligt att de är ett halvår sen idag nu!


250911

Hallo und gutentag!

Japp idag så är de en dag och de är fint väder ute. Emmi kommer hit om ett tag och här ska de pluggas!! Och fotas förmodligen. Alltid!!

Haha har suttit och svurit då jag läst att flera såg Erik Hassle på weekday igår. Jag tyckte att han borde varit där i förrgår då jag och Josse va där, men nej. Haha.

Sen ikväll sticker jag till mamma och sover i V-H för första gången. Sen blir förhoppningsvis mitt hår en annan färg. Tänker dock inte säga vilken, de får ni se imorrn ;D

Och så kan jag medela att mamma inte har internet där än, och utan internet blir det igen bloggning... Så ni vet ;D


Två busiga tjejer som har jävligt snygga kläder på sig!! Hahah och jag lånade bilden från EmmiPemmi! :)


Svala


Min kära ring jag köpte idag!
Den köptes på Indiska för 79kr

240911

Sitter i sängen med datorn i knät och skriver. Svårt är det också. Har köpt en enorm ring som täcker ungefär tre fingar. Men fin är den måste jag säga! Har alltid haft en viss kärlek för svalor.
 
Hade kollat upp fel tid så filip och fredrik började tjugo i två igår så orkade fan inte va upp längre, skulle ju upp skaplig tid idag för att åka till Farsta Centrum för att se Bulrik. Eller okej Ulrik Munther. Och nej jag skulle självklart inte se honom! Jag och mamma gick i centrum istället. Trevlans! Och där införskaffade jag mig då ringen med svalan, två par tights (behövdes verkligen!!) och så en ny hårfärg... Nervöst! Ah så imorrn blir de nog ny färg. Inte samma gång som förra och nu är de inte toning utan färgning. Är otroligt nervös. Tänk om de inte blir bra..  Men nej sådana tankar ska man inte ha!

Nu ska jag ta och kolla på film med pappa och Ida tror jag, så ses imörrn ;D


Mobilbild hej, hej!!

Josefine #2





JOSSEBOSSE!! :D

Södermalm #2






Mer hus och Josse hade vi där ;D Nu blir de att kolla reprisen på filip och fredrik!

En sån här kväll har jag haft...


Har suttit och chattat, eller pratat med Emmi i en timme nu typ. Hahah har haft en otroligt trevlig kväll måå jag säga!! :D


Nu väntar jag på att reprisen av breaking news ska börja!! Taggad tjej!

Coffie House




Efter en lång eftermiddag vandrande på stan gick vi och satte oss på ett fik och tog varsin cola och kall hallonpaj (den skulle vara varm..) Haha och jag är fullt medveten om att bilden inte är så, vad ska man säga, tilltalande? De ser lite ut som något som kommit upp igen, haha men ja, jag och fota paj är ju inget som passar bra ihop. Haha.


Men ivartfall, där hade vi jättetrevligt, satt och pratade massor och kollade på kort från dagen! :)

Josefine


Josse fick agera modell idag vilket hon va mycke bra på. Vacker flicka de där! Har som sagt massor med bilder på henne som förmodligen kommer att dyka upp lite här och där, då och då.
Btw, så har hon precis klippt lugg och hon är sjukligtfin i de!!


Och föresten, om någon kär vän någon dag vill agera modell så kan den gärna få göra de, för oj vad jag vill öva på porträtt bilder! :)
Ivartfall, kommentera, messa eller säg bara till mig, för oj vad glad jag skulle bli, haha xD

Södermalm








Alltså vet inte riktigt vad jag gjorde med redigeringen -.- Blev inte så nöjd med bilderna idag, de har varit bätte. Men dem bästa bilderna blev nog på Josse så nu vet ni vad som händer (och fötter..)

Hela världen är så underbar



Sitter och lyssnar på denna då när man redigerar bilder frånn dagen! Underbar´t! Hatade låten först, de va verkligen ett hat. Men man kan väl tacka Hassle då jag började lyssna på hans cover han gjort av denna låt ;D
Har dock haft låten i huvudet i två dagar lite till och från. Fråga bara min familj om hur många gånger jag sjöng på den igårkväll, höh (a)

Josse och jag i staden den 23 september 2011

Hej. Hej.

Tss, idag hade jag den här bra skoldagen. Två lektioner. Jag och Astrid va dock vääldigt flummiga. Ovanligt... Fast nää.
Kemi och jag och Astrid va jääätteduktiga och svarade på frågor xD Höhö.


Sen stack jag och Josse in till söder för att fota. Alltid lika mysigt. Jag älskar Söder! Först går vi runt och fotar lite och jag hade ett sånt jääävla skavsår. På båda fötterna! Huh, och jag skulle självklartgå och klaga över detta heela tiden, stackars Josse :$
Sen gick vi och kollade Monki. Haha och jag står och kollar på vad en människa har för skor då Josse prövade en jääätttefin jacka... Haha. Men de va ivartfall lika dana skor som mig fast låga, och så kollar jag upp mot ansiktet och ser att de e Oskar Linnros!!!!! Döör! Att jag ser dem som jag uppskattar så mycke jämt! Hah. Så de tyckte jag va fettcoolt!
Sen går vi vidare, jag tjatar om mitt skavsår och så ser vi heltplötsligt sean banan. På ett övergångsställe (alltid övergångsställen...) Haha.
Men vi sätter oss på ett mysigt fik och äter paj och dricker cola! Otroligt mysig dag!


Hihi!

Självporträtt






Höhö, lite ego så här va, man så får man va ibland! Eller typ alltid xD

En höstdag i september


Redo för att fota!




Mina älsklingar :* Som jag nu sparar till att köpa ett till par, ett par otroligt röda par!

Men hösten är så otroligt mysig. Lite mycke regn kanske. Men annars. Så mysigt!

This week


Flumm på mattelektionen... @Astrid, eller vad säger du?

...
Senare på eftermiddan forsätter man att vara flummig...


Vi hade orientering på idrotten, och ja vi skulle ta kort på saker. Inte solen dock, men de tog ju liksom 2sek att göra de xD

Kan ni utala laktos maten ? Haha, och så här kul har man när hela klassen har spanska...

Läxor och så har man gått i min myyysiga skjortaa!

JAG VILL HA RÖTT HÅR!!


KASS BILD JAG VET!


Ja, rödhårig vill jag bli igen! Nu genast. Vill inte längre ha de här blonda. De bestämde jag mig för någon vecka sen! Åh vet dock inte när vi har tid att fixa de rött. Sen vill jag klippa lugg men vet inte om jag vågar. Tänk om jag skulle vara skitful i de, och så går de inte att göra något åt saken för då har jag redan den där luggen... Fuu.
Men nej, jag ska inte dela detta med er, hej.

Höstrusk och orientering!

Tju!

Har ju haft orientering idag. Man kan konmma fram till att jag är värdelös på detta. Vi fick 1h och en kvart på oss att springa orientering. Eller gå orientering. Det fanns 6 kontroler och om man sprang rätt och på alla skulle de va 3,1km. Men de gjorde ju inte vi då, och vi är jag, Elin och Emmi.

Vi hittade en först. Men de va tydligen inte våran.. Sen sprang vi runt och försökte hitta nr 2, vi var fast bestämde med att vi skulle hitta den jäveln. Och tillslut, taddaaaa. Sen skulle vi ju samlas någon minut senare så ja, en kontrol. Mitt betyg i idrott kommer ju fan va skit bra! -.-


Aja, nu funtar jag på om jag ska ta kameran och gå ut och fota. Så himla mysigt höstväder. Men först blir de att äta! Är förbaskat hungrig!


Höstrusk! Och massor med löv på heela vägen..

1 september 2011



Ojj, fattade inte riktigt att de va så mycke folk... haha och någonstans där står jag och Astrid, haha. Men fan vad bra de var, och känslan när man stod där, ojj!

Idag är det torsdag

Hej!

Har orientering idag så vi börjar 12.10. Trevligt med sovmorgon. Vet dock inte vad jag ska göra i typ två och en halvtimme nu... FU!
Och sen så är the voice slut nu också *gråter*.
Haha men oh vad svårt de här va, jag brukar ju alltid ha så mycket att skriva, nu har jag ingenting.. *gråter igen*
Jo men idag va de ett år sen som jag babblade jättemycke med Carro på busen och båda va helt chockade över att Erik Hassle hade rört mig när han gick upp på scenen. Carros min när jag sa de liksom, öjj. Hahah så kul! De va då jag bestämde att jag aldrig skulle tvätta min jacka, #knäpptjej!


Men naj nu så, nu har jag kommit på vad jag ska göra så jag har dragit på tv4 och sitter och kollar på nationaldagen... Endast för att Erik Hassle är med. Hiiiihhhhhh!


Höhö...!


Fixat och trixat

Satt och fixade lite med designen här på kvällen va. Hoppas att ni ser de, men gör ni då inte de. Tryck f5.



Så här ska de se ut... haha om ni tänker bort från datagrejsen eller vad man ska säga...

Sjukt



Dumma bilder i olika storleker :@

 


Att det är ett år sen idag är sjukt. Helt sjukt. Tyckte inte att de va så länge sen som jag skrev att de va ett halvår sen. Men ja.
Dagen till ära drog jag på mig samma kläder som jag hade förra året och satt på samma stället på bussen #jajagärknäpp. Men ja, de e knäppt. Ett år.
Lite lätt uträknat så har jag haft min fina affish uppe i ett år, och jag hörde Last Rider och If it takes all night för första gången. Haha. 21 SEPTEMBER ♥

210911

Idag är det den




För er som inte fattar. Det är den 21 september idag...

Japp och dagen till ära så vaknade man och hade ingen lust alls att gå upp. De va otroligt segt. FY kan jag bara säga om den saken!

I skolan då så har man haft SO. Börjat jobba om hinduism (pinsamt att jag inte vet hur jag stavar detta...), hih men de va ganska kul.. :) SO är ju överhuvudtaget rätt kul!
Haft en skit seg håltimme. #jagdör. Ah, ätit en hyffsat god skolmat vilket inte är något som är vanligt. Man fick välja mellan lasange och persiljejärpar(?) hahaha och förra året den 21 september va de också persiljejärpar. Haha, och ja jag är störd som kommer ihåg detta... Ivartfall, tyska är inte kul. De har vi haft idag. Och matte e kul. Hihi! :)
Helt okej dag alltså! ;D

Nu när jag kommit hem har jag kollat på reprisen av breaking news där Erik Hassle va med igår. Att jag missade de. Fuu!

Har också sett att en ny säsong av topmodell kommer ibörjan av oktober. Överlycklig tjej!!

Och så kan jag ta och avsluta med att jag inte varit bra på att blogga, som tre personer även påpekat under dagen... Men jag skyller på läxor, och ja det är faktiskt även sant ;)



För idag har jag på mig detta, tralala!


Linne - Stadium
Skjorta-Från mamma
Tubhalsduck - Cubus?
Jeans - H&M
Strumpor - Stadium.

Haha! Så där ja! Nu kan alla bli glada och nöjda som tycker att jag ska lägga in "dagen outfit" Haha. Sen vet jag inte vad jag fick för smile på mittenbilden. Ganska bra fråga. Meen sminkat mig har jag gjort. Ordentligt! Haha.


180911

Hellu!

Söndag idag och det gillas inte. Varför går helgen alltid så jävla fort?

Idag nu så sitter jag ivartfall och gör klart SOn. Sen blir de även matte och Engelska som gäller. Får se om jag hinner med att göra lite svenska också ;)
Sen kommer farmor och Bangen på besök och fikar. Trevlans tycker jag!

Haha sen har jag kommit fram till något som inte stämde ett jävla dugg. Jo igår eller när de nu va tyckte jag att jag hade börjat bli duktig. Eller jag lyssnade inte på Mr.Hassle någonting, pratade knappt om honom. Ingenting. Men de stämde ju inte, haha. Lyssnat på honom i timmar idag. Pratat om honom i timmar och drömde även om honom inatt... (a) Hahaha.


Bild från Gårdagen... Oredigerad är den också.. ;)

En dag






Lite småsaker från lägenheten :)

170911

Hej!

Idag har flyttkalas gått mot V-H då. Det blev att gå upp tidigt och vid halv elva kom släkten som skulle hjälpa till med att flytta.
Det sprangs upp och ned i trappor med kartonger och möbler och sen blev de en biltur på en kvart, tio minuter och sen skulle man lassa igen. Att bo längst upp utan hiss. Det. Fast de e bara tre våningar, men de e jobbigt nog. Haha jag bar kanske inte jättemycket (de var ju så otroligt tungt!) så jag va kanske mer social. Haha xD


Har också gått till Ica med moster, Ida och en hund. Haha min mammas kompis hund. Åh vad jag gillar den. Jag som är ganska hundrädd, men för den. Icke sa Nicke. Den är otroligt snäll. Och fin, samt speciell. Man såg alla människors blickar mot hunden. Haha!


Jag har också råkat bita mig i tungan istället för tuggummit -.- Aj kan jag säga! Fasiken vad ont det gjorde, och ja, fyra timmar senare gör de fortfarande ont -.- #inteligentjej!


Men nu så står det ivartfall kartonger överallt, men nu e jag hemma hos pappa så här är det ändå hyffsat rent. Och nya soffor! :D Haha.


Gammal bild från Mariefred i sommras ! :) ... Jag gillar japanerna som "posar" längst ned på bilden.

Höst #2




Felicia Alsterhed 2011 ©
Kände att jag härmade Josse här med denna text i hörnet under bilden, så jag hoppas att detta var okej Josse!


Porträtt





Lite porträtt måste de ju va! :D

Hösten





Tycker att det är så otroligt mysigt att det har börjat att bli höst nu. Man ser nästan varje dag hur träden går åt gulare hållet. Otroligt fint!
Gillar dock inte att det regnar så otroligt mycket. Diss.

Ljung





Några bilder här som fotades idag. Blev faktiskt ganska nöjd måste jag säga (a) Som sagt, älska motljus! Hihi. Och ja, jag är fullt medveten om att namnet blidde lite konstigt på bildera men sådant får man tåla!

Fotograferat




Laddade kameran min i 15-20min och sen stack jag och Ida ut och fotade i "skogen" brevid oss. Sen hade jag sån jäkla tur att jag kom precis när solen höll på att gå ned. Vet att jag sagt det förut. Jag älskar att fota i motljus! Allt är så himelskt fint då!

När kameran är urladdad



Vill bara ta kameran under armen och springa ut och fota. Blev då otroligt besviken då jag såg att batteriet var helt urladdat...

160911

Trallalla och hej på dig!

Va ju som vanligt i skolan idag då. Hade de trevligt och började dagen med hemkunskap. Dock pratade jag och Carro oss igenom typ hela lektionen (a) men så går de om man icke pratat med varann på två dagar! Två dagar e ju nästan en evighet, eller?
Kemin. Alltså vad säger man. De är tråkigt. Kan inte säga så mycket mer. Haha, men sen va dagen slut och vi stack upp i matsalen för att äta en trevlig lunch iskolan. Haha.

Wäähh, nu så ska jag fortsätta med denna jävulska lista. Så ja, ni får två inlägg till idag.


Dag 12. Min bästa vän.

Ojsan, gud vad jag känner mig duktig med denna lista, men jag ska fan klarare! ;D

Men min bästa vän. Jag undrar vem de kan vara. Haha nää men de e ju självklart lilla Ljungbergskan, Carro, Lina eller vad man nu ska kalla damen.
Jag har då kännt denna lilla flicka i 10 år nu. Sen hon var 4 och jag 3 (ja jag skulle fylla 4 om ngr månader) Ivartfall. Hon är då en tjej som är extremt flummig, alltid! Om man inte hör hennes skratt i klassrummet är det allvarligt, eller så spelar hon angry birds. Haha xD
Hon är mycket kreativ och har alltid varit. Alltså hon pysslar, skriver, målar. Ja allt möjligt! Hon tycker om att kolla på project runway eller (tråkiga, enligt mig) program på fyran som jag inte har en aning om vad de heter. Hon säger otroligt mycket komplimanger hela tiden, säger annat tossigt samt kramas hela tiden. Hon klär sig oftast i tjolar och klänningar och så har hon ju alltid en hatt eller basker på huvudet.
Hon lyssnar på mycket musik och hon har sin favorit vilket är denna man med namnet Håkan Hellström. Sedan lyssnar hon på mycket annat bra!

Hm, men vad ska jag berätta mer förutom att hon är en underbar, snäll, fin, bästaste vännen jag har som jag älskar otroligt mycket!







En dag i Augusti





Hittade lite bilder från när jag var hos min mormor i augusti. Så redigerade några lite snabbt och resultatet har vi här då.
Och nej, jag bloggar inte på fotobloggen längre, det är endast denna som gäller.

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!



Hahahahaahhaahahhahahahahahahahaahha dog när Ida visade det här!!! Dryg Kille? Yes! Hahahaahahaahah!



Förlåt syster... Fast hon skrattar också....


150911


Halloj!! :D

Idag ser ni, då vaknade jag och kände mig mycket bättre. Men jag har ivartfall varit hemma idag då. Jag har fotat lite, mig själv dock. Haha (a) jag har NÖRDAT vid Instagram. Så jag på någe vis...
Aja, har ätit vindruvor också. Gröna var dem. Har varit på promenix på kvällen också och hängt med pappa och handlat. Trevlanss!!

Men imorrn ser ni, då blir de skola igen! :D Bara hemkunskap och Kemi. Ganska trevlig dag tycker jag! :) Men besviken är jag ivartfall. Ingen Birgit *GRÅTER!!!!* Ingen Hassle *GRÅTER!!!!!!!!!!!!!!"

Btw så är det ett år sen jag upptäckte att Mr. Hassle skulle spela på Kafe 44. Intressant? Yes!



Sommaren. var. fin.


En gammal mobilbild från sommaren.


140911

Halloj! :)

Hade ju då skoljogg idag. Två varv runt elljusspåret, ca 4,6 km. Kul. Fast de blev mer som en "skolvandring" Blev att jogga lite grann då och då däremot.
Regnade och blåste gjorde de jäävligt mycke också. Men så ska de ju va på en skoljogg!

När jag va på väg hem så kände jag däremot att jag började få sjukligt ont i huvudet samt att jag mådde skit illa och nej fy. Vägen hem var alltså en plåga! Jag skulle ju även tillbaka till skolan för att ha matte och tyska men jag skippade ju de då. Blir igen skola imorrn heller :/

Har också sett att Birgit Bidder spelar på radiohuset på fredag. Åh vad jag vill gå! Men jag kan inte. De e liksom 12:30. *Besviken tjej!!* Hahah men jag gillar att förra året på skoljoggen så såg jag att Erik Hassle skulle spela på Kafe 44. Nu blev de Birgit Bidder istället och på Radiohuset.


Besviken och sjuk tjej som inte kan se Birgit Bidder :'(

Tjejer som precis börjat åttan

Hittade några bilder som är ca 3 veckor gamla nu från när vi var i skolan, och jag hade kameran min i väskan och fotade lite. Så nu saa;









Haha! Fina och flummiga tjejor!! :D ♥

Dag 11: Min favoritfödelsedag

Hmm, min favoritfödelsedag. Vilken är det då. Jag har nog igentligen ingen riktig favorit. Jag har gillat alla liksom. Den där mysiga känslan när familjen väcker en tidigt på morgonen. Man äter en godfrukost med tända ljus på bordet. Traskar till skolan (oftast) där man får bamsekramar av sina kära vänner.
Man kommer hem, duschar, släkten kommer och de är bara almänt trevligt!

Så nej jag har ingen favorit. Jag gillar alla, hihi.


130911

Helusan!

Känner ju verkligen att jag tycker om tisdagar. Börjar ju somsagt 08:15 med idrott och slutar 16. Myyyys!
Aja, idrott e ju halvkul, jag och mina kära vänner Elin och Emmi traskade i skogen. Joggade gjorde vi ju lite då och då också.
Engelskan, usch!! Biologin va helt okej, läsa och svara på frågor e ju inte såå jobbigt. Samt SO, ganska kul. Dock bytte vi platser idag. Nicht roligt. Sitter liksom längst bak i klassrummet brevid universums pratkvarn. #jagdör.

Aja nu tror jag att jag ska kika lite på idol. Linköping idag. Linköping är en väldigt fin stad tycker jag. Regnar kan det också göra där...


Hahah bild från början av året. Klart att man ska vara allvarlig!

Detta fält måste fyllas i.

Ja men hej och godkväll!

Har blivit klar med läxorna mina som jag har till imorrn samt att jag nördat framför datorn min. Haha kul va? :D
Har också kommit fram till att vi nästan bara har torkade limstift hemma. 3/4 var torkade. Har aldrig heller varit så glad över att hittat ett papper. Ett engelska papper. De låg tydligen i min mattebok -.-

Haha där fick nu bara läsa intressanta saker och nu blir det ännu mer intressant för nu ska jag in och duscha samt leta efter mjukisbyxor till idrotten imorrn. Tjing!!


Dag 10: Mina drömmar

Jahapp, vad har jag för drömmar då? Men jo några har man väl såklart alltid ;D

- Att jag en dag då jag blivit ganska mycket äldre ska kunna jobba med någonting inom foto.
- Jag drömmer då också om att bli bättre på att fota!
- Jag drömmer om att jag ska få leva ett långt lyckligt liv med nära och kära!

Hahaha och där tog min fantasi slut då... Hahaha! xD


E-R-I-K H-A-S-S-L-E


Haha så himla söt bild jag hittade precis. Fiiina Hassle!

Sitter också och är otroligt sur då han spelar i stockholm någon dag väldigt snart(typ en låt dock), men man måste vara född år 96 för att komma in. Kul att man är född 97 dårå...

120911

Hellu :)

Fan vad segt det va att komma upp idag då. HATA SKOLAN och MÅNDAGAR!!! Började då dagen med matteprov. Va inte så laddat och hade inte pluggat så himla mycket, men ja det va ganska enkelt faktiskt! Braigt.
Fysiken tycker jag inte om alls, håltimmar är alltid sega. Tyskan rörig samt bilden ganska kul. Det är ju inte så att man verkligen måste anstränga sig otroligt mycket. Inte det vi gör iaf xD

Men nu ser ni, nu ska jag traska iväg till köket och äta middag. Och sen blir in i läxhelvetet!


Hiiihhiii!

Dag 9: Mina syskon

Den dagen skiter vi i helt enkelt då jag hade skrivit ett lååångt inlägg men de dög inte åt henne, så nej, det skiter vi i helt enkelt.


110911

Gutentag!

Har gjort bajs mycke matte iadg och det är inte kul ifall att ni inte visste det. Engelska har jag gjort också. Och det är precis det jag ska fortsätta med nu. Läxor. Kul. Fast nej.
Sen så ska jag laga mat också för det ska jag göra i hemkunskapen. Vad jag älskar skolan!

Sen kan vi tänka tillbaka tio år och tänka på dem drabbade or something.


Fail bild från gårdagen

Today #2



'

Oj vad det känns som att jag bloggat mycke nu ikväll. Det kanske blir så när man fotar mycket. Skulle tro att det är så.
Ivart fall så känner jag på mig att ni inte fattar er på mina redigeingar, men jag gillar när de blir lite överredigerat ibland. Och så ärt!

Dag 7: Min dag

Men vet ni vad. Jag har ju skrivit om min dag idag så om ni vill kolla, scrolla bara lite längre ned på bloggen. IStället då så kör vi Dag 8: Det här hade jag på mig idag.


Att folk ska tycka att det är så intressant att veta vad man har på sig. Aja, visst valde jag en bra bild? :D Hahaha...

En stol


Flumm




Familjen Alsterhed. Mormor och barnbarn. Vad ska man säga? Nej det vet jag inte..

Today







109011

Hellu :) <3

Denna dagen har ägnats åt i den nya lägenheten. Har då varit och besökt affären som ligger 2min ifrån oss också! Trevlans!!

Men tja vi har ätit där inne för första gången. Eller ja mackor men skit samma! Jag har också fotat ida. De va perfekt ljus inne i vardagsrummet så jag kunde inte motstå detta.
Men för er som undrar så blir det inflytt nästa helg. Då ska de vara tapetserat i alla rum typ. Så då ser ni! ;)

Men nu ska jag däremot ladda in en bild eller två i datorn. Funderar också på att ta bort fotobloggen. Eller låsa den då, bloggar ändå aldrig där så de blir bara en blogg som är tom, så de e inte kul.
Och då blir det som förut att jag laddar upp bilder här :)

Så grattar vi kusinen min som blir 7 idag! Stora tjejen! :)



Lite halv kass bild från idag då...

Awe-some



Lyssnar på lååten hela tiden. Fråga bara min familj. Jag hatade den första gången jag hörde den, men nu. Åh vad jag tycker att den är bra!
De tycker dock ingen i min familj så gissa om dem blir galna när jag lyssnar på den heeela tiden. Haha men jag vet inte, jag kanske bara är lite udda som gillar den. Jag vet inte :)

Hihihi

Godagens eller godkvällens kanske man ska sägarå!

Dagen idag har varit, ja skittråkig. Jävla läxor! Klar blir man inte heller. Fu. Ska ivart fall fortsätta i helgen nu för er som tycker de e intressant och bryr er om de...

Sitter nu i vart fall och nördar framför Instagram samt chattar med Jennie. Haha hon har fått mig att läsa om mitt horoskop och de e inte ett skit som stämmer. Haha lyckat!

Kollar på reprisen från idol idag gör jag också. Hahaha cicci Forss är ju fan helt underbar!

Ah men vet ni vad, nu har jag då inget alls att skriva, noll med fantasi... Pööss :*


Bild från jozzys.blogg.se


090911

Halloj där! :D

För er som inte vet de så är det fredag idag. Soligt är det också. De gillas. Att jag har bajs mycket läxor kvar att göra gillas däremot inte. Fu. Jag e så jäkla seg med att komma igång. Men klar ska jag bli ivart fall, så plugga gärnet idag och i helgen är det som gäller nu!

Hih, men nu sitter jag då och bloggar som jag tror att ni fattar då jag skrivit en massa saker ovan, men så
lyssnar jag på min underbara spotify spellista. Oj vad mycke bra musik man finner där!
Sitter i min fina Erik Hassle tröja gör jag också. Någon fantasi har jag inte heller var av nu kommer ni fatta att det här bara är onödigt att läsa och att precis hela inlägget också varit de, så hej på dig!


Gammal bild från arkivet... Visst har jag snygga röd byxor på mig??? :D

Dag 6: En första...

... En första kan ju va så otroligt mycket saker. Men vi kan väl kanske säga En första känsla

- När man kramar sina fina vänner som man inte träffat på länge.
- När man köper något man velat köpa så länge.
- När en konsert drar igång.
- När man träffar någon man verkligen saknat.
- När man vaknar och de de helt plötsligt är julafton.
- När man får likes på instagram (a)
- När snön börjar smälta på våren.
- När man varit hos frisören och helt plötsligt har mycket kortare hår.
- När man färgat håret och helt plötsligt ser sig i spegeln med ny hårfärg.
- När man ser att ett nytt inlägg gjorts på favoritbloggen.
- När man ser något otroligt fint och kul att fota.


Haha ojj här hade man kunnat skriva mycket. Men de blev dem här små sakerna då! :)


Ganska kass bild från Arkivet med de va de jag hade på datorn :/

First Time

Men bajsapa rå. Skulle precis publicera inlägget som jag blivit klar med och så ska jag vara så klantig så jag råkar klicka fel och pang så försvinner inlägget! Shiet!

Men jag känner mig stolt som nu gjort en liten sen engelska läxa och även skrvit en svenska text. Tjoo! Så jag är full igång nu så ska tamej fasikens fortsätta nu när allt är som bäst så pöss på er! :*


Haha så slänger vi in en helt random bild och så kan ni lyssna på låten First Time!! :D

-




Så gör jag när jag ska göra läxor.

080911

Tjo.

Har haft utvecklingssamtal idag då klockan nio på morgonen. Så de va gå upp tidigt som gällde. Men de sas väl samma saker som förra gången och som alla gånger innan dess typ.
Sen hinner jag alltid stressa upp mig och bli jäätte nervös innan -.- Smidig man är då!

Sen så har jag varit i nya lägenheten där de blir nya tapeter lite här och där samt att den äckliga ciggaretluckten äääntliigen är borta! #Gladtjej!
Nej men sen har mamma och jag hämtat ut en sak på posten som jag kanske visar bild på senare idag!

Men nu ska de göras läxor så de står härliga till. Kul va?


Någon överredigerad blomma av något slag..


Pics

Jag har varit så otroligt dålig på att uppdatera i bilder så de kommer som en liten resume från den senaste veckan nu.

Förra torsdagen så va jag och Astrifd flummiga iväntan på att se Oskar Linnros.

Mina kära vänner Carro och Jennie va flummiga och gjorde berättelser! (LÄSVÄRDA!)

Jag försökte ta kort på mitt öga på bilden vilket gick ganska misslyckat. Åt också ett väldigt gott rött äpple.

Jag har lyssnat på bra musik och gjort tråkiga läxor.

Haft tråkigt samt gått i mina underbara skor. (bra bild på skorna mina? Yeah!)


Dag 5: Ett ögonblick

Hoppade "Dag 4: de här åt jag idag" jag menar, går de att bli mer ointressant. Nej knappast.

Men ett ögonblick. De hände för 4månader sen (alla vet nu vad jag kommer skriva om). Jag va inne i stan, fotade med Emmi. Hade dragit på mig en tröja med trycket Erik Hassle för första gången. Hade bara haft den hemma eller med en kofta över innan. Men nu så kände jag att jag vågade ha den ute.

Då händer de, jag ställer mig vid övergångsstället och väntar på att de ska bli grönt, och då ser jag honom...


Visst va jag duktig på att skriva kort Btw, men de skulle ju bara vara ett ögonblick sååå.


Dag 3: Mina föräldrar

Japp, de blev lite försenat igår då, så vi kör på tre dagar idag ;)

Men ja mina föräldrar då. Kan ju börja med att säga att dem är dem bästa föräldrarna i världen. Och så är de och hör sen!

Men hur ska jag förklara/säga då. Jag har en mamma med namnet Caroline och en pappa med namnet Johan. Mamma som gillar att fota. Och pappa som gillar att samla på skivor.

Men båda två är iallafall hur underbara som hälst. Sure de e klart man e osamt ibland. Och småtjafs blir de ju nästan varje dag, men vad gör de? De ska vara så, de är konstigt om de inte är så.
Dem gör iallafall otroligt mycket för mig. För att ta ett exempel då, Erik Hassle. De började med att dem följde med mig. Väntade utomhus i kylan med mg för att jag skulle få se honom. De fortsatte, blev mer konserter. Vi åkte ned till Norrköping och Göteborg. Allt för att jag skulle få se honom. Är oerhört tacksam för detta må jag säga!
Men de e klart inte bara de, och jag skulle inte ens kunna säga allt. De blir för mycket helt enkelt, inlägget skulle bli enormt. Skulle kanske bli fler inlägg...
Men jag kan avsluta med att säga en sak Jag älskar er!


07.09.11

Hellu! :D

Ja som jag nu sagt ett antal gånger så har jag haft hemstudiedag idag. Och inte gjort ett skit. Har varit ruskigt trött idag och inte kommit igång så imorrn blir det att ta tag i alla dessa läxor och plugga.

Men annars så har jag då nördat framför mobilen och lyssnat på spotify i timmar. Mycke bra musik de finns igentligen! Hah, kom också på att de e fyra månader sen som jag såg Erik Hassle på ett övergångsställe. Hih (a)

Men har inte ett skit att skriva nu så, puss! :*


Your image is loading...
Hihi bara för att liksom xD


Instagram är farligt

För mig i vartfall. Jag fastnar vid den där jäkla appen. Jag sitter vid den hela dagarna. Inte bra alltså! Fast kul är de!
Så jag säger de igen, ni som äger en iphone, skaffa appen nu, genast!


Helt random bild, men de va den enda jag hade på datorn, haha!

06.09.11

Hej hopp! :)

Orsaken till att de inte blir så mycket bloggning är de där med skolan. Fuuu hatar den! Läxor hela jävla tiden. HATA! Har i vart fall hemstudiedagar veckan ut nu, så de gillas. Men jag har typ nio olika läxor. Men de är väl bara att jobba på skulle jag väl tro!

Skolan idagrå. Den va trist. Hade idrott tidigt på morgonen. Segt. Engelska, den va flummig. Eller vi va flummiga, vi skulle jobba i grupp och diskutera. Haha. Men vi blev ju klara med allt iallafall!
Hade ett litet test också och de gick ganska bra iaf, kändes de som i vartfall. På biologin hade vi kemi istället och de tycker inte jag om. Samt att på SOn va de diskutera i små grupper som gällde. Wo, kul dag -.-


Hahah bara för att vi är så snygga!

Dag 2: Mitt favoritminne

Men oj vad svårt de va! Man har upplevt så många saker som man tyckt om. Det är svårt att säga att man liksom har "ett favorit minne". Men jag ska försöka komma på och skriva om någon riktig favorit.

Men jo jag har ett. Jag vet att de kommer suckas djup när ni läser. Men de är ett sånt minne som jag blir glad över när jag tänker på det. De va en sån där bra dag. Då man hela dagen gick och längtade på att skolan skulle sluta, att man skulle komma hem, fixa sig och att det sedan skulle bli kväll och allt skulle vara sådär underbart!
Det var de verkligen. De va i maj iår. Den 11, för att vara exakt. På radiohuset. En liten "minikonsert" skulle man väl kunna säga, där Erik Hassle och Armand Mirpour sjöng.

Sen efter, när man fick träffa dem, och jag går fram till Erik och han känner igen mig och säger "Men va inte du här förra gången också?" Lyckan då va helt obeskrivlig och när jag svarar "Jopp de var jag :) och så träffade jag dig på stan i helgen" och som svar får "Jaha! De va du med tröjan va?" Ja man blev omöjligt ännu gladare då. Sen sades det några ord till. Och tre väldigt fina bilder togs. Haha!

make a gifs
Den blev lite liten nu däremot, men skit it! :D <3
Och varje gång jag ser dessa bilder ler jag lite för mig själv och tänker på denna underbara dag! Haha och ja jag vet att jag ser allmänt muppad ut på ALLA bilder!
Hahaha sen gillar jag att ingen kollar in i kameran på någon av bilderna...

04.09.11

Tjuue! :D

Nu så är de söndag och denna söndag har jag ägnat åt läxor. Åh vad man har saknat de! Fast nee. Engelska, SO, liite tyska samt två tal i matten. Myyys!
Nej men sen har jag nördat framför mobilen. Instagram. En skit kul app. Där man typ laddar upp bilder och så. Så jag tycker att mina kära vänner som har en iphone ska ladda ned den, för kul är den!

Vad jag också gjort är att jag kollat på Moreaus med mera. Åh vad jag gillade de programet. Jag och mamma kommer följa detta varje söndag. Åh jag gillade de verkligen! Sen längtar vi till oktober då Erik Hassle är med! :)

Men ja imorrn är de somsagt skola. Tisdag också. Resten av dagarna är de hemstudiedagar, de gillas!

Och idag är de den fjärde och ett år sen Mr.Hassle va med på nyhetsmorgon. Intressant? Oh yes.


Jag va liite busig i sommras och lekte "diskreta tanten"

Dag 1: Om mig.



Nej vet ni vad. Nu kör jag på det här. Om de blir långtråkigt sen, hälsa de till mig så vore ni ju gulliga ;)
Men idag så kör jag på dag 1 iaf då. Om mig.

Hmm, hur ska man börja en beskrivning om sig själv då? "Hej jag heter Felicia..." Ganska vanligt på något vis, men jag utgår nog ifrån detta iallafall. Felicia är mitt namn då för den som inte visste de. 13 år är vad jag är. Blir fjorton om två månader och 30dagar. Alltså den andra december.
Är en tjej som är lite "halvlång" är varken jättelång eller jättekort. Har ganska mörkblont hår och väldigt gröna ögon.
Jag brukar oftast gå klädd i ett par jeans och en skjorta-eller tshirt. Till detta sitter mig skinjacka fint och mina älskade Dr.Martens.

Men om man beskiver hur jag är då. Hur gör man de? Jag vet igentligen inte så mycke. Jag tror att dem som känner mig skulle göra de bättre så ni kan väl ifrågasätta de jag säger då om de verkligen inte stämmer.
Jag skulle nog säga att jag är en ganska glad person. Skrattar mycke, skämtar mycket. Pratar gör jag också väldigt mycket. Speciellt om min lilla "favorit" Erik Hassle. Han är cool må jag säga!
Envis är jag också, väldigt envis, har alltid varit och kommer nog alltid att vara. Är också ganska blyg. Inte riktigt lika mycket som jag va för några år sen, men ja blyg skulle jag nog ändå kalla mig själv. Är också väldigt dålig på att uttrycka mina känslor. Jag vet inte varför, men de är som att något bara sätter stopp för de... Varför vet jag däremot inte.

Annars då, jag älskar att fota. Det är det bästa som finns. Utan min älskade Kaj(kameran) vet jag inte vad jag skulle göra. Det skulle inte funka liksom.
Jag gillar också att lyssna på musik. Jag gör det alltid. Som man säger, "ett liv utan musik är inget liv" Men de är så sant så! Som jag skrev däruppe så jag ju min favorit, Erik Hassle. Ja alla vet väl om det redan. Men ändå.
Hihi, men honom har jag nu sett sju gånger sen juli 2010, samt träffat denna underbara människa 6 gånger, oj vad glad man varit då!
Men jag gillar ju då att gå på konserter. Inte bara Erik Hassle såklart. Lite allt möjligt som jag gillar liksom. Livemusik är ju så mycket bättre. De går bara inte att förkara varför. Det bara är så helt enkelt.
Men saker som går bra ihop är ju då fota, och konserter. Oj vad kul de är att fota på konserter. Sure, bilderna blir kanske inte alltid så bra. Men övning ger färdighet!

Men ja lite onödigt om mig då. Jag tuggar lite för mycket tuggummi, en nya vana. Jag blir också sjukt irriterad på folk som sjunger fel låttexter i låtar. Varför vet jag inte, men jävligt irriterad blir jag.
Jag har otroligt lätt för att komma ihåg datum. Spelar ingenroll vad de gäller. Men datumet minns jag! Jag är varken morgonpigg eller kvällspigg. Är både morgontrött och kvällstrött vilket slutar med att jag sover bort heela dagarna.
Jag gillar inte att kolla på skräckfilmer och har aldrig gjort det. Jag HATAR att åka saker på grönan. Folk kan då tycka att jag är ganska tråkig men då får dem väl tycka det. För nej jag åker inte någonting!
Hissar och båtar håller jag mig också ifrån. Men bra filmer på bio och fina vänner, de gillar jag då allt ;D

Ja. En beskrivning om mig själv. Lång. Men så är´t! ;D Om ni vill se hur jag beskrev mig förra gången, kika här då ;) 



Ikea

Hellu! :)

Visst har man varit bra på att uppdatera idag? Haha. Har då iaf varit på Ikea idag med mamma och mormor. Kan ju då berätta de här, vet ju inte riktigt vilka som läser min blogg ens, haha, så vet inte vilka som vet om de, men ja de e ju då så att mina föräldrar skilt sig så i torsdag blev den nya lägenheten våran.
Så där ska jag ju då bo med mamma var andra vecka (tror jag...haha)
Men japp så idag har de shoppats till mitt nya rum. Oj vad svårt de va. Men jag har nu bestämt vad jag ska ha för stil i rummet och så!
Så de blir bra! Nya rummet är mycke större än de hos pappa och så har jag en walking closet (heter de va?) hihi så då blir man glaá! :D
Dock stinker de ciggaretrök i hela jävla lägenheten. URK! Meen de ska bort, nya tapeter och lite saker, sen så! ;D


Bild ett är lite så jag vill ha de i mitt rum, haha och så har vi mormor där också... Bild två är då mitt rum som de ser ut nu... :)

Garderoben min. Ska också fixas rätt ordentligt alltså!

Gårdagen

Hade en otroligt mysig och trevlig dag igår måste jag säga! :)
Va i skolan och hade svenska och teknik, sen sprang jag och Astrid till pendeln i regnet och åkte in till söder. Där fotades de lite, vi åt en trevlig måltid samt flummade runt inne i butiker, speciellt H&M..
Vi gick till Slussen där vi tåg Djurgårdsfärjan över till grönan.
Så ja va skulle man göra på grönan i tre timmar då? Jopp äta sockervadd, fota och flumma ännu mer!

När klockan va åtta och vi stått och väntat vid scenen i en timme så började konserten och oj så bra de va! Mycke folk va de också.
Han avslutade konserten med Genom Eld som är min favorit! :D


Jag kände ett stakt behov av att fota mitt älskade övergångsställe ♥

Söta Astrid!

#fakesmile




Haha vadå överredigerad? :O

Hih (a)




Taaaack för en mysig dag/kväll! :* ♥

RSS 2.0