Nyår

Sådär lite bilder nu bara. Ska stänga av denna maskinen men behövde lägga in bilder i datorn innan tolvslaget. Uss!







Halvkassa bilder men anyways. Gott nytt år på er istället!

Januari-Mars

Jo nu har jag tänkt att göra en såkallad "årsresumé" Kör tre månader i taget. Yej!

JANUARI:

Det var en månad på året då det inte hände ett skit. Kameran låg nästan bara på hyllan hemma och ingenting speciellt hände, men;


Jag och Emmi gjorde en gräddbomb för första gången!

Jag övade på att ta självporträtt.

Det var många fina solnedgångar.

Mormor kom hem till oss och virkade litegrann.

Jag ville ha sådan hårfärg ^^

Samt att jag var inne i den värsta Erik Hassle "perioden" ever. Pratade endast om honom HELA tiden! Drömde om honom fem gånger på en veckas tid gjorde jag också. Sjukt.

Februari.


Jag hade influensa i två och en halv veckas tid och det ända jag åt var paprika.
När jag låg hemma och var sjuk dök även denna man och låt upp på MTV. Det gjorde mig väldigt glad.

Jag köpte världens finaste tröja.

Jag fick reda på att Erik Hassle hade gjort en skiva med Kent som snart skulle släppas.


Jag åkte till Kungsberget med världens bästa klass.

Släpptes.


Jag hade en trevligt eftermiddag med Carro och Elin som hjälpte mig att fixa facebook som verkligen var på tiden! Samt att vi spelade "kung fu Panda" i timmtal!

Jag och Carro sprang runt på Söder i en timme dryg för att hitta Kafé 44. Efter att ha läst kartor och människor kom fram och frågade vart vi skulle då vi såg väldigt förvirrade ut så kom vi till kafét. Ingen av oss vågade dock gå in...

Mars.

Där började mitt år på riktigt skulle jag nog säga.


Jag sa hejdå till det blonda håret som jag hade haft i hela livet och sa hej till det kopparröda!

Desamma gällde systrami.

Jag fotade mitt lakan av någon anledning?

Jag gick in i ett solglasögon beroende.


Carro hade försenad fest. Vi alla gick runt i färgglada kläder och benvärmare.

Mariefred Sessions släpptes den 23 mars! Stains va favoriten i lång tid.

Jag, Josse och min far stack till Radiohuset den 25 mars.

Där såg vi Erik Hassle ♥

Jag träffade honom för första gången någonsin. Jag var glad, kunde inte andas och skakade som ett gris efteråt. Skills också att hela bandet är med i bakgrunden av bilden.

Fick med mig denna hem och levde lycklig länge!

Låten för mig under denna tidsperiod var denna:

311211

H-E-J!

Nyårsafton, hurra! Hatar dock dagen, ska jag vara ärlig så tycker jag att det är en av dem värsta dagarna på året. HATAR raketer. Är som en hund eller något annat djur.

Aja, mammas kompis + hund kommer om sisådär tjugo minuter och då ska vi ha det trevligt ska ni troo ;D Det blir god mat och trevligt sällskap som sagt. Vid tolv dock blir de väl två rädda saker hemma i lägenheten eller vad vi nu ska någonstans. Ska försöka ta en bild eller två däremot. Om jag vågar hehehe.

Annars idag har jag suttit och plinkat lite på min gitarr. Vill börja spela igen! Dock var min gitarr osämd som FAN. Har inte en manick att stämma den med så försökte utan, gick inte så bra. Dö på det. Haha.

Nu ska jag nog snart börja med en årsresumé här på bloggen. (om jag hinner)

Annars gott nytt år!



Hej hej.

G-R-A-T-T-I-S.










GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA GRODBAJSARE OCH VÄN. STORT GRATTIS PÅ DIN FJORTON-ÅRSDAG. HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN BÄST DAG OCH ÄTIT MASSOR AV NYCKELPIGA TÅRTAN, SAMT ATT DU FÅTT MÅNGA FINA GREJOR. KRAM TILL DIG!!!!!!

301211

Hejjjjj.

Idag har jag haft en otroligt trevlig dag. Hade trevligt sällskap av födelsedagsbarnet Emmi som fyllde 14. Grattade henne tusentalsgånger båda framför näsan på henne och via sms.

Sen stack jag till frisören. Mitt hår är nu rött och jag har pannlugg. Är väldigt nöjd må jag säga. Och så klippte jag topparna och frisören kapade inte halva mitt hår. Score!

Imorgon är det nyårsafton och alla är stressade över kläder och löften. Herregud. Jag väljer säker kläder imorgon strax innan vår gäst kommer och nyårslöfte har jag inte haft på år. Så nej fattar inte. Aja, ska jag göra någon slags resume på året sen. Laddar in lite bilder från hårddisken nu så ja, imorrn blir väl första delen kanske.


291211

Hej.

Sitter och tittar igenom lite bilder från året 2011 och ler lite för mig själv. Jag måste säga att jag haft ett väldigt bra år ändå. Tror aldrig att jag varit så glad som jag varit i år. Har hittat på så mycket saker som gjort mig själv glad. Och jag har världens bästa vänner som har gjort att jag fått ett sånt bra år. Älskar er allihopa. Bara så att ni vet det.

Idag har jag patrullerat på gator på Söder samt hälsat på Moster (hennes kille/man som vi kan kalla Morbror? fast nej det blir fel, så det tänker vi inte på nu.) samt min lilla kusin. Söt som satan. Ca två veckor gammal.

Idag har jag också fått reda på att någon såg Erik Hassle på söder igår (känner mig som en stalker men de e jag inte.) och ja, det är orättvist då jag också va på Söder igår. Dö på det!

Imorgon ska jag först bomba världens bästa Emmi med grattis sms innan jag träffar upp henne och har det trevligt med denna flicka. Sen ska jag till frisören. Kul.

Tack och hej.

Vårsol för ett år sen.

Vad jag tycker om.



Sådärja. Ett fint litet kollage på sådant jag tycker om. Bra musiker, dr.Martens, rött hår, balla kläder, fina foton, svartvita foton, Stockholm, London, gitarrer, kameror och sådant trevligt. Alla bilder är tagna ifrån Tumblr och We<3it. Tack och hej för mig och nu går jag och lägger mig.


We♥it.

A2_large
Saknar London litegrann just nu kan jag ju då gott tala om. Sitter och ler för mig själv då jag hittade denna på weheartit. I denna lilla "affär" i Camden gick jag i lääänge länge. Hade beslutsångest, men köpte en blåtskylt där det står Camden. Den är du fint placerad i mitt rum.


281211



Hej finisar!

Idag är det onsdag och jag är duktig så jag bloggar, hihi. Har haft lov i en veckas tid nu, lite drygt två veckor kvar till skolstart igen. Skönt som fan.

Idag besökte jag som sagt fotografiska. Skitball utstälning. Sevärd kan jag säga. Köpte och lite fina kort i deras lilla "shop" som jag nu ska sätta upp i ramar på väggen mitt rum. De blir nog tjusigt!
Gick också förbi ett svart och trist kafé. Som jag drömt om i två nätter. Trevligt.

Nu sitter jag och fixar min header. Min nu är inte fin. Den är ful rent ut sagt. Denna blir nog mer "Felicia" också. Men inget att förvänta sig för jag är inte bra på det där med att göra en header. Kort och gott.

Imorgon åker jag och besöker min moster + min en och en halv vecka gamla kusin, spänade. Hihi.


Ny header.

Sådärja, nu header. Vet inte vad jag tycker om den. Den är enkel iallafall och det gillar jag. Den är mer jag också. En kamera, en Erik Hassle (hähähäh) och Dr.Martens samt nästan svartvitt. Mm. Vad tycker ni andra då?
(om ni inte ser den, klicka f5)


-



Får inte skavsår av mina fina skor längre, lycka! ♥

271211



Trallalllaaa... Dags att blogga lite här igen dåå, död är jag inte heller, wihuee! Eller något sånt. Flummig är jag dock. Ivartfall när jag skriver.

Två mysdagar har de varit för mig råå, igår va jag på besök hos mormor och åt gott och hade det trevligt! Plockepin spelade vi också. Jag är fan grym. Vann stort båda gångerna! (y)
Vi skulle dock varit hos oss igår (hos mamma) men där var de strömavbrott, suuuurrtt!!

Idag dådåå, då har jag inte gjort ett skit rent ut sagt, skulle kanske va med Emmi, blev ändrade planer pga mig... Ehhm jag har varit på en promenix, fotat i mitt lilla rum (eller nu ganska stora) samt att jag läst en trevlig frisyrtidning.

Jag har också drömt konstiga drömmar, nej men jag har drömt typ samma dröm två nätter på en veckas tid. Har varit på Kafé 44 två gånger denna vecka och sett Erik Hassle. Synd att detta nu bara va drömmar. Man blir så jävulskt besviken när man vaknar. Kommer dock i efterhand ihåg känslan som jag hade när jag drömde detta, konstigt... Meeeennn änddååå, jag har ju upplevt denna dröm på riktigt en gång iallafall, så detta gör inte så mycket. (Jooo det gör det!!!)

Imorgon blir det fotografiska och boka klippningstid. Mitt hår är jävulsktslitet så nu blir det att klippa topparna sen, hoppas dock att dem inte kapar 1-1,5dm som dem jävla frisörerna alltid gör fast jag klart säger KLIPP SÅ LITE SOM MÖJLiGT! Bajs på dem eller något sådant.

Men nu säger jag tack och hej samt att äckligt mycket bilder väntar er. Hej.

251211

Ja hej. Nu tar jag minsann och bloggar lite grann, trevligt hoppas jag!

Igår så va de ju julafton för er som missat de... Hade de jättemysigt! Var hemma hos pappa och hela släkten kom, på både mammas och pappas sida då alltså.
Vi kollade på Kalle Anka, åt gott och hade de trevligt! Fick många fina saker som jag kanske lägger upp senare.
Lärde också nästan min gammelmormor på mammas sida vem Erik Hassle är. Att hon inte visste detta... Hmm...

Anyways idag då, har kollat på film. Mycke film. Någon som jag hyrde och inte minns vad den heter. Det var iallafall jättebra! Och sorglig dock. Har också kollat på Peter Pan, hähähäh, och nu står Trolltyg i Tomteskogen på. Flummfilm alltså! Haha.

Sen i förrgår va det ju en julkonsert på trean där Erik Hassle var med. Alltså åh vad bra det va. Kan säga att min mamma fick gåshud, och mormor ringde också och sa att hon hade fått de. Ni fattar att detta var bra. Stay heter låten och den är bäst efter Stay Away... Haha.
Btw så hittade jag konserten på tv3 play, vi har tv3 play på tven, min familj har sett detta framträdande X antal gånger nu...

Och fööörestten idag är det ett år sen som jag satt hemma och kollade på en Nordisk Julkonsert. Helvete vad snabbt detta år gått. Knäppt!


Ända bilden jag har på datorn tyvärr... (pappas dator alltså...)

God Jul!


221211


Halloj där!

22 idag, två dagar kvar till jul. Härligt. Massor av snö är det också.

Just nu så befinner jag mig hos min pappa. Åkte dit vid två idag för att ha lite julmys och fixa granen och göra lite godis och så. Japp nu har vi en fin julgran, gott julgodis och ett par julklappar inslagna!
Imorrn åker man tillbax till mamma igen och så blir det att göra samma saker där!

Innan jag stack till pappa införskaffade jag mig dem senaste julklapparna, härligt! Och det är klart att man ska vara sent ute. Fast förra året var de ännu senare...
Besökte också ett övergångsställe! ♥ Hähähä...



Yeah we know we ain't ever gonna happen



Alltså åh är helt upprymd då jag hittade detta klipp på yt igår. Från rix i Götet. Och åh får tillbaka sån lycka när jag ser det. Sitter och ler för mig själv... Vakterna som står där framför scenen känner jag igen så vääl (dem stod ju liksom framför mig i x antal timmar) och låten. Den bästa. Jag minns de så väl. Jag är den enda vid oss som står och sjunger med (hehehe) och sen mitt i låten kollar han på mig. Ja de gjorde han. I x antal sekunder, och jag var helt borta efter detta, haha. Minns var i låten de var, första refrängen... Alltså åh vad jag önskar att jag ska få se honom snart. De e liksom 4 månader sen nu (kom på de nu, de är ju exakt 4 månader sen, 21) men åhh.

"Buktalaren Emmi"


Haha alltsåå, vi var inte alls flummiga igår, inte alls...

Astrid










Sådärja, där hade vi en hel drös med bilder på fröken Astrid.

Och till Astrid, hoppas att du tycker om någon av bilderna annars får du säga till, kram! :)

Tjuvtitt.



Sitter och redigerar bilderna på Astrid nu men tänkte att jag kunde ta och dela med mig med en bild litegrann. Ärligt talat, titta vad vacker människan är. Perfekt modell att fota!

211211



Sitter och myser i mitt rum där julmusiken sprider sig. Mysigt att det snart är jul. Det är också mysigt då mitt rum hos mamma nu är klart. Äntligen! Har tänkt att lägga upp lite bilder på det så snart som möjligt!

Kan ju börja att säga ett par ord om gårdagen. Det var julavslutning, äckligt skönt! Fick också mina första betyg, läskigt! Men är nöjd! Speciellt i fysiken, haha.
Min kära klass var också inne i Kungsan och åkte skridskor. Dem flesta åkte iallafall. Jag stod på sidan om och fotade dem andra.

Idag så fotade jag min kära vän Astrid som behövde bilder till sin blogg. Och jag ställde ju såklart upp. Klickade av runt 70 bilder som nu ska redigeras och sen mailas till henne. Ni måste kika in på hennes blogg sen när det är klart! (länkar dååå)

Och ja nu bildredigering, har sjukt mycket bilder som måste fixas, önska mig lycka till!


Räddaren i Nöden



Idag räddade detta paraply oss från dem hemska snön som föll nedför himlen. Vår räddare i nöden. Kärlek till Astrids Paraply!

Vinter






- Bilder från idag :)

...?



Denna bild blev speciell? Man får iallafall tolka den hur man vill. Men för er som undrar så är det en suddig Astrid på bild.

191211



Halloj alla små fina människor!

D E T  Ä R  M Å N D A G. J A G  S L U T A R  S K O L A N  I M O R G O N!!! Fattar ni, jag får jullov imorrn!? Så skönt. Imorrn blir det att åka in till stan och åka skridskor samt gå på julmarknad. Jag skiter i skridskor och nöjer mig med att fota dem som ramlar istället...

Idag dåå, då var det städning som gällde. Alltid lika trist, haha. Sen blev det lunch och vi satt i ett konstigt rum hela klassen, resten av skolan satt och kollade in där jäävligt mycket. Speciellt några tjejer i sexan... Haha.

Sen har jag haft Taken for a fool i mitt huvud hela dagen... Jag kan en mening i den. Hjälp mig!

Efter skolan fotade jag och Astid. Det snöar ju för fullt nu, så nu har jag snart vinterbilder på datorn. Åhhåå! ♥
(bilder kommer alltså på bloggen senare)

Så jag ska sätta mig och redigera bilder nu! Adjöö!


181211


Bara en random blombild.

Halloj!

Idag kan man väl inte säga att det har varit en speciellt händelserik dag. Gick upp sent, kollat på musikhjälpen, budat på tradera (Höll på att vinna men någon jävel la ett bud typ sista sekunden. Fuck you!).

Vad har jag mer gjort dåå... Bestämt att jag ska fota Astrid på Onsdag, trevlans! Jag har lyssnat på jävligt bra musik vilket endast bestod av Erik Hassle och The Strokes idag.
Jag har gått runt i en tröja som är mysig och tänt det fjärde adventsljuset. Ja tänk att det är fjärde advent idag, julafton om 6 dagar, sjukt!

Nu ska jag fortsätta att sura över människan som budade över mig på tradera. Bajstant/gubbe. H E J D Å.


Du är bäst.


Ljungbergskan är den bästa. Så är det. Hon är bäst.

Taken For A Fool



Alltså DSFdsgfkdsgjdS jag har inga ord. Alltså helvete vad glad jag är över att jag började lyssna på The Strokes.
HELVETE vad bra dem är. Sjukligt. Får rysningar av denna låt av denna, vette fan hur.  Alltså åh. Älskart!

Hahah alltså.

Den blonda kvinnliga polisen var ute och patrullerade när hon fick syn på en blondin som stod och knackade på en lyktstolpe. Hon gick fram och frågade:
- Varför knackar du på lyktstolpen?
- Jag såg en lapp på stolpen om att de har ett rum till uthyres, men det är ingen som öppnar...
Den blonda polisen tittar upp och svarar:
- Men vad konstigt, det lyser ju...



En brunett går till läkaren.
- Vad kan jag hjälpa dig med?
- Jo, jag har så ont, jag tror jag har brutit varenda ben i kroppen!
- Men snälla du, det är ju inte möjligt, säger läkaren.
- Jo visst, titta här, svarar hon, petar sig på axeln och skriker till.
Sen petar hon sig på vänsterarmen och skriker till igen.
Hon fortsätter att peta sig lite här och var medan hon tjuter "Aj aj aj" och tillslut tystar läkaren henne och frågar:
- Du, du är blond egentligen eller hur?
- Ja, hur visste du det?
- Det är fingret du har brutit...


Alltså min humor är så dålig ibland, fast nej. Hahah så kuul!! :D
Tagna från denna blogg http://smiiileeeee.blogg.se/


171211

Okej jag orkar inte. Den där snön som man gått så länge och hoppats på ska komma, just den snön ligger på marken ute just nu. Den tycker jag inte om lika mycket längre. Den är kall och hemsk. Eller okej det är mer slask nu, men den är hemsk. Inne i stan alltså, hahah herregud vad jag skrattade. Medborgarplatsen, haha de var blött överallt. Jag menar överallt. Just där skulle vi gå. I vattnet. Haha och plask sa de när man satte ned fötterna. Carro var blöt sen, dock inte jag. Dr Martens är mina räddare! ♥

Anyways så va ju jag, nej VI och kollade på bio idag. Breaking Dawn blev det eftersom att vi alltid är lite efter. Bra var den. Dock lite långtråkig vid vissa tillfällen, men de är ju som boken då.
Vi fikade inne på twang, gick i Dr Martens affärer, svor över regn och snö samt gick på fina övergångsställen, härligt!



This Christmas

O K E J. Jag är äckligt jävla hyper just nu. Erik Hassle är bäst. Låten är bra, som satan. Släpptes typ nu. Siicckk. En cover, en jullåt. Jag dör.
Nu kommer alla vara så trött på Erik Hassle (fast de va ni nog redan dock... :( ) men det är inte jag, Erik Hassle är bäst. Helt klart.


Gamla Stan


171211

Hej!

Sitter hemma helt hyper typ. Lyssnar på en bra låt. Om och om igen. Varför ska människan vara så jävla bra hela tiden? Åhh.

Annars så kan jag tala om att jag fick en liten kusin i natt. Valentin heter han. Hihi!

Sen så ska jag snart dra mig iväg in till stan för ett bio besök med Ljungbergskan. Fan vad jag tycker synd om henne, hon lär bli bombad... (FÖRLÅT LJUNGIS!♥)


Btw kolla vad som finns på tradera!!! My gosh... Dock går allt musikhjälpen lägger ut upp till typ 10000:- men anyways. HIhihihihIH!!!! Hähähähä den hade han på Skansen, och på P3 och på övergångstället. Fast märket är påsytt nu! kjzdkfhk. Såå klart. HEJDÅ!!!


Stay



Alltså nej, åh. Jag dör. Jag menar det. Erik Hassle. Herregud. Jag orkar inte. Han är bäst. Stay.


Erik Hassle.



Åhhåhh. Så bra. Jag är döende nu. Bara så att ni vet det! Han är bäst. Helt klart. Världens bästa Erik.


Julmarknad






En väldigt mysig en också! Nu ska jag nog snart gå och sova för imorrn blir det att gå upp tidigt för att titta på musikhjälpen. Åh! ♥

161211


Jag och fina Astrid i onsdags!

Halloj där!

Fan vad skönt med fredag, slutet på veckan, awesuumee!

Skolan började nio idag och vi slutade vid kvart över 11, ganska skönt må jag säga. Utverderade första projektveckan, och valde vad jag ska jobba om veckan efter jullovet. De blidde minsann droger...

Följde också med min kära vän Emmi till Farsta när hon handlade lite julklappar. Och jag köpte paketpapper. Intressant, ellerhur?

Erik va inte heller med på musikhjälpen, han dök inte upp klockan sju. Det blev många förvirrade människor, meeen läste att han ska va med imorrn istället, wiie! Upp tidigt!

Sen blir det bio med Ljungisen imorrn!


I skolan





I min skola finner man dessa roliga saker. Och visst ser de roligt ut inne i skolan. Not. Vitt överallt, förutom i vårat klassrum, där finns alla färger som finns förmodligen.

Erik Hassle + Oasis = ♥


151211

Sitter och lyssnar på musikhjälpen som vanligt såhär på eftermiddagen och kommer på mig själv att jag sitter och sjunger med till Amy Diamond...Pinsamt... Ännu pinsamare är att hon snart är 20 och fortfarande ser ut som12....
Taggar till morgondagen som fan nu då Erik Hassle är med. Åh!


Aja anyways, idag så va det någonting som jag inte kommer ihåg vad de heter som gällde i skolan. Vi pratade stress och Yoga. Vi testade även på Yoga på eftermiddagen. Lärorikt.


Sen har jag kollat på tusen gånger starkare för typ hundrade gången. I slutet av filmen har dem gjort värsta misstaget som jag kom på för en vecka sen typ... Så nu sitter jag och skrattar åt detta. Busikt.


Adjöss, nu ska jag och min far snart äta middag. Tjohej!


Bild från gårdagen :)

Escapologist




Okej sitter och lyssnar på låten hela jävla tiden. Hela kvällen igår så lyssnade jag på denna. Den har tillhört min favorit i ett års tid ungefär. Jag dör så bra.
La nog dock ut den ett antal gånger förra året...

Viktor och Carl Norén.




Jag tror att jag måste ha någon förkärlek eller något för bröderna Norén. Åh dem är så bra. Båda två. Går inte att säga vem som är bäst.
Saknar dock bandet Sugarplum Fairy... De ryktades om att dem skulle släppa en skiva 2011... så verkar de ju inte bli, men de kommer väl kanske 2012. Awesome isåfall!
Btw så hittade jag en affisch på dem i en affär idag, hih! (a)

En Elin




Fin flicka som åker pendeltåg!

141211




Hej!

Idag så är det onsdag och nu är det bara 10 dagar kvar till jul. Så otroligt mysigt!


I skolan idag var det halvdag, lärarna hade betygskonferans. Men fram till lunch då så hade vi väl sexualkunskap... Ehm ja, man kan säga vad man vill om detta. Vi hade världens sämsta lärare, min gamla SO lärare som jag hade i sexan. Han kom ihåg vad nästan alla hette. Då blev vi förvånde.


Efter skolan stack jag ju som sagt in och fotade litegrann med mina kära vänner Emmi och Astrid. Jag har en fobi mot tunnelbanor. Jag åkte tunnelbana och de gick superbra. Hihih! :D
Vi fikade och fotade i Gamla Stan. Sen åkte Astrid hem, och jag och Emmi gick runt på Drottninggatan och julhandlade. Mysigt! Fick sån julkänsla!


Nu ska jag ta och redigera dessa bilder, ha de bäst!


Heavy Cross



BRA.

I will always be your soldier




Sitter och lyssnar på p3 och de är så sjukt mycket skön musik där. Lycka. Nyss spelade dem denna låt som jag inte hört förut, gillade den dock väldigt mycket!
Nu ska jag fortsätta att nörda p3. Hähähä

Armand Mirpour tog över glasburen



Armand idag! Så bra. Älskar låten också!


Och rubriken är flumm. Jag vet.


131211


Brist på bilder...


Halloj!

Lucia idag. Mysigt! Saknar snön bara. Luciatåg var det i skolan idag. Dem var duktiga. Fotade lite också men bilderna blir skit. Ska försöka att redigera någon iallafall.
Pratade också om droger heela långa dagen. Så nu har Cicci (lärare) lärt oss en väldans massa saker!


Missade också Armnad på p3. Fan. Teckningen försvann i skolan. Jävla skitskola. Är ,sajkhkF ARG! Får väl lyssna på hemsidan istället ;)
Annars så har jag skänkt pengar till musikhjälpen genom att önska en låt. Hähaä. 50kr är jag inte duktig. Tss...


Men nu ska jag redigera bilder och sen blir det luciamiddag hos farmen och Bangen. Då kommer jag även fråga ut min gammelmormor om gårdagen. Hähähäh.






Marsipanfigurer.

Idag var det marsipan figurer som gällde. Mysigt! Hoppas att dem är goda också! Haha jag skapade lite fantasi och gjorde en drös med tomtar. De spårade dock ut lite i slutet och de såg mest ut som rymdvarelser men de är ju fint de också!








- Nu ska jag däremot sova så att jag orkar upp imorrn. Adjöss!


Jag ska leta parkbänkar inne i stan

Ja det ska jag minsann göra. Ordentligt också. Hrmf, ja min gammelmormor såg Erik Hassle inne på en parkbänk i stan idag. Och vad gör hon? Jo hon går fram till honom och säger "Åh nu skulle mitt barnbarnsbarn varit här, hon lyssnar på dig hela tiden!" Alltså vad i helvete!? Jag dör. Arg!


Annars idag så har haft projektvecka i skolan. Woop woop! Hälsa stod på Schemat idag. Prat och uträkningar fram till Lunch och efter lunch va de boxning som gällde. Och det var skitkul. Så nu ska jag och två av mina kära vänninor kolla upp en boxningsklubb. Eller vi börja kolla idag. Jag tycker att en verkar fett awesome.. De kanske inte Emmi och Astrid tycker dock :/
Men efter boxningen i skolan så gjorde vi smoothies. Trevligt!


Stack hem till Astrid, va desperat, drack mer smoothie, kollade klubbar, låste in oss i garderober(låter fel...) och flummade. Som de ska va!






Nu har jag btw laddat ned en Sveriges Radio app på mobilen så jag kan lyssna på Armand imorrn. Woopp! När Erik är med så sänds de på tv så kommer sitta helt fastklistrad, hehe!

p3

Denna vecka så kommer jag att sitta fastklistrad vid p3 på morgorna. På tisdag besöker Armand Mirpour p3 och spelar Live musik, så de blir de att lyssna på, på väg till skolan...
Sen på fredag är Erik Hassle gäst och spelar live. Wihooooooooo!! Åh, klockan sju på morgonen, fy fan så grymt.

Missar dock Adam Tensta på Torsdag då jag är i skolan. Men ändå, Erik Hassle och Armand. Wihoo!

(sänds tydligen på tvåan också vid olika tillfällen på dagarna... Måste kolla upp detta! Hehe... )


HIhihihihi!!! Erik och Armand för dem som inte vet de. Btw så är detta sju månader sen idag (a)

Nu så ska jag sova. Lycka till. Är inte alls hyper. Hej!


111211

Halloj alla goa och glada människor!

Kan börja med gårdagen. Då var det julmarknad som gällde på en liten skärgårdsö. Mamma hade hyrt ett bord så hon stod och sålde läxor. De var väl meningen att jag skulle hjälpa henne. De gjorde jag inte. Jag frös. Och fotade. Massor. Med mammas kamera dock, och eftersom att jag e hos pappa i en vecka till, så bilder kommer om en vecka nu!
Det var ivartfall trevligt att gå runt och kolla vad dem andra sålde, de va dock samma sak som förra året men anyways! Sen gick jag och tog en promenad i det tysta. De ända man hörde var mina skor som slog i marken. Mys!


Idag var det julhandla som gällde, inne i city. Har införskaffat mig massor av julklappar så nu är det inte såå många kvar. Roligt!
Sen så införskaffade jag mig en ny klänning. Hihi. Fin var den!


De nya inköpet!

Flummtjejor #2







Flummtjejor!






JAAA!

JAAAA!! Äntligen vann en jag hejade på i idol! Fy fan vad skönt. Är så glad. Lite kul är de också då jag hejade på henne redan från audition. AWESUME!!
Amanda Fondell. Fan vad bäst! Yeah!

En kväll i december







Idag så va somsagt Farmor, Plastfarmor och Gammelmormor här för att fira lilla mig som fyllde förra veckan. Fick mycke fina saker, tack!


Imorrn är det julmarknad som gäller. Ska hjälpa min kära moder. Läskigt! Kameran får också följa med!

Jag har världens bästa farmor...

... som gav mig världens finaste skor idag (och Bangen också ofc (plastfarfar)). Åh dem är så fina!




Åhhh! Blir ju dock mycket längre nu så dem bör inte användas då jag går bredvid Carro... (hon är ca 20cm kortare än mig...)

That's The Way I Like It




 (y)

Idag...


... så har jag gått runt med ett par strumpor som inte passar till någonting

... så har jag haft på mig en fin skjorta som är införskaffad i London.

... så har jag haft på mig ett tjusigt armband från Carro!

091211



Ibland måste jag bara säga att jag älskar min skola. Fick börja 45min senare och slutade en timme tidigare vilket leder till att jag hade skola från 9-10:40. Helt okej alltså må jag säga!
Skrev iallafall hemkunskapsprovet och jag kan bara hoppas på att det gick bra, och så lämnade jag in svenskan. Skönt!


Nu så ska jag så småning om börja fixa lite på rummet då farmor och gammelmormor kommer ikväll. Mys! Sen är det ju idolfinal också. Hejar på Amandra. Robin ärligt talat. Vad är det som folket ser är bra hos honom? Han är så sjukt jävla dålig. Orkar inte.

First time



Har haft en såkallad "Erik Hassle" idag. Lyssnat på honom sjukligt mycket hela dagen. Fina och braiga Erik. Och den här låten. Åh!

Tjuhuee!



Tjupp, då har jag gjort alla frågor på hemkunskapen + att jag lärt mig alla frågor så pappa ska förhöra mig på den om ett liitet tag! Sen ska jag bara läsa häftet ett par gånger och sen är jag nog klar med hemkunskapen. Skönt! Sen så ska jag göra svenska också, och se Julkalendern. Hihi!

Bara för att han är bäst! ♥



Btw så är det nu två år sen som jag började inse hur bra denna man var genom att jag började lyssna på Hurtful! Och ärligt han är så sjukt jävla bra. Jag dör. Helt och hållet till och med.


-Nu ska jag sätta mig och lyssna på skön musik och göra läxor!

Sommar ♥


081211



Hallo! Känner att jag måste ta och uppdatera här lite då de varit dött här i ett tag. Skolan har verkligen tagit över hela mitt liv. Tyvärr.


Idag har jag lärt mig en massa saker. Att inte ha en tröja som luddar till ett par svarta jeans. Såg ut som ett jävla får efter en dag.
Jag har också halkat på årets första is. Det är så jag -.- Svider fortfarande på handen. Inte okej!


Hade också teknik redovisning som jag fasat över så lång tid. Det gick ganska bra förutom att jag var var så sjukt jävla nervös. Pratade tyvärr lite snabbt i de tillfället.
Gjorde också lite svenska som jag ska göra klart nu hemma och lämna in imorrn. Läskigt!


Och nu så ska jag öva på hemkunskap som jag har prov i imorrn. Jag är död.

061211

Hej de blir ett inlägg från mobilen nu då de är de jag har tid till. Tyvärr.

Anyways, har sjukligt mycket läxor i skolan. Kommer att ha avlidit när veckan är slut.
Hade biologi prov idag, har SO redovisning + inlämningsuppgift i SO.
Har svenska inlämning på torsdag. Redovisning i teknik på torsdag + inlämningsuppgift.
Sen hemkunskapsprov på fredag samt inlämning i fysik för att höja mitt betyg...
GOSH jag dör!!! Klarar ärligt inte detta! Och de är inte små uppgifter heller. Dör.


Så ja nu ska jag göra lite läxor. Ha det bäst.


041211


Bild från i sommras :)


- De blir ett tidinställt inlägg nu, för kommer antagligen inte ha tid med att blogga under dagen. Jag ska nämligen sysselsätta mig med ett gäng läxor! Svenska speciellt. Är nästan död när det gäller svenskan. Men det ska ju självklart gå!
Sen måste de bli lite biologi också, annars blir de kruxigt på provet på tisdag! Haha. Men ska inte tråka ut er med mina läxor.


Jag hoppas att ni får en fin söndag och inte tråkig med massor av plugg som jag råkat få!


Btw så är det sista riktiga skolveckan för mig nu. Yeeejjj!!!!

031211

Halloj!


Idag var det julhandla som skulle ske. Så tog pendeln in till Söder och traskade runt på gatorna där. Passerade även mitt kära övergångsställe. Höhö.
Har besökt en dr.martens affär också. Fiiiinn!!! :D
Annars då... Ehm hittade inga julklappar, men har fått lite ideér och sådant! Så dä är bra!
Vi gick och fikade på ett mysigt fik också där ett band soundcheckade. Vi orkade dock inte sitta kvar och vänta tills dem börja spela på riktigt.
Jag köpte mig också en lite väska och en eyeliner samt att jag fick ett par svarta jeans av mamma som hon lovat mg så länge!


Nu har jag lagt över bilder från gamla datan på en hårddisk. 8000 bilder. Trodde inte att det skulle vara så sjukt mycket bilder. Aja. Så kan de väl gå...





Mobilbilder tagna inne på fiket! :)

En dag i december









Supermysigt och trevligt!
Det kommer en väldans massa flumm bilder sen, vettni! ;D

Godnatt!

Bjuder på ett par bilder från idag ;D





FLER KOMMER IMORRN! <3

En gul blomma.



Hittade en ny redigering på picnik idag som jag inte testat innan. Gillar den. Så ja här är en av dem bilderna jag testat!
Vad tycks? :)

021211

Hejjjj! :DDD

Har haft en awesome dag måste jag säga! Tack allihopa som jag fått tillbringa denna dag tillsammans med! Ni är bääst! ;D


Börjar med att jag blir väckt av mammsen och Ida. Får lite trevliga saker. Klädur samt en the strokes skiva! Yeaahh!!
I skolan bakade vi muffins, dem blev brända. På mentrosträffen fikade vi ännu mer, skolsyster kom in och vi skulle fylla i en lapp, och sen pratade vi lite om ett kemi prov. Sen var det tack och hej och gå hem tjugo över 11. Fan så awesome!


Kommer hem och sover ett tag och vid sju kom vänner och familj. Vi åt tacos och hade de trevligt! Fick ännu mer fina saker av dessa söta människor!
Slutade med flumm gällande mig, Carro och Emmi. Haha! En helt perfekt födelsedag. Har tagit sjukt mycket bilder också som ska laddas upp sen någon dag! :D


Tack igen. Hej!



EN bild från dagen. Såhär såg jag ut litegrann!

Grattis.

Idag säger jag grattis till mig själv då jag blir 14. Hihih!



Godnatt.

Så nu ska jag sova och nästa gång jag vaknar är det den 2 december och min födelsedag.
Så nu ska jag lyssna på en låt som kommer vara den sista låten jag hörde som 13-åring.
Hej!


Fina skor tycker jag  (hemlig tecken som bara vissa människor ser. Höhöhö!!)


RSS 2.0