London dag 1

 
Nu är jag tillbaka i hemma efter några dagar i London och ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt rätt sämst. Jag har alltid tyckt om Stockholm, men nu känner jag mig bara så tom här, för det här är inte den plats jag vill vara på, inte alls, och det känns så himla dumt. Jag har konstaterat att London är en plats jag ska tillbaka till, och rädslan jag hade innan jag åkte, om att jag skulle bli besviken över att staden inte skulle välkomna mig lika bra som sist är helt bortblåst. Jag älskar London lika mycket fortfarande och det är någonting med den staden som tagit ett stadigt grepp om mig, för jag kan verkligen inte släppa det. Det är någonting som är så speciellt men jag kan nog egentligen inte sätta fingret på det, det bara är. 
 
Hursom, jag tänkte iallafall visa hur mina dagar såg ut, så vi börjar med i tisdags. Dag nummer ett.
efter en flygresa som kändes som världens längsta (trycket i luften var inte en helt bra i kombo med en förkylning) kom vi fram till London. Efter en tåg och taxiresa var vi framme vid lägenheten i Bayswater, som vi hyrt via airbnb (tips) .De här husen låg mittemot där vi bodde och det kändes så drömmigt när en kom dit då det satt människor på trapporna utanför portarna och såg allmänt filmiska ut. 
Här är systeryster (och en bil som nästan är yolo) som också var fullt upptagen med att fota. Även det här var på gatan där vi bodde och alltså, vi måste prata om husen i London (eller ja england överhuvudtaget), HUR FINT är det inte ens? Tror att det är en av många faktorer till att jag tokälskar staden. Men kombinationen med de avlånga tegelhusen och de vita husen som bara är allmänt fancy är så himla fint, och jag tror helt ärligt att majoriteten av bilderna jag har från den här resan är på hus.  
då vi landade i London på eftermiddagen någon gång så hann vi inte med så mycket under den här dagen. Vi gick ned till Hyde Park som bara var en gata ifrån stället vi bodde på, och promenixade till Oxford Street för att gå på primark :):) jag köpte ananasstrumpor och strumpbyxor och var nöjd sen. Dock var kvällen rätt jobbig pga ganska mycket ångest, men det verkar vara något som hör till varje gång jag besöker Oxford street för det var precis likadant sist, tråkigt ändå. Men när jag la mig på kvällen var jag nöjd ändå, för jag var ju ändå i min älskade drömstad. 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Har faktiskt aldrig varit i London, måstemåste verkligen dit snart, verkar verkligen så vackert och bra på alla sätt.

Svar: ja åh!! hoppas verkligen att du får chansen att åka dit för det är verkligen helt amazing! det är så stort så tror verkligen att du kommer hitta någonting att tycka om i staden.

2015-11-07 @ 17:09:27
URL: http://phics.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

Varför flyttar du inte hit då? X

Svar: jo, det har varit min plan i ett par år nu, men måste bara gå ut gymnasiet först samt jobba ihop pengar så att jag kan åka iväg! sen så!

2015-11-07 @ 19:23:08
URL: http://daniellachanelle.se/
Postat av: ISA

den kärleken du har till London har jag nog till LA. så kan relatera. Och jaaa, så vackra hus. Eller charmiga kanske? Kram!

Svar: men åh, har aldrig varit i LA, men har ju hört så mycket fint om det! det är så konstigt egentligen hur en kan bli så fäst vid en stad. jaa ellerhur!! så fint. Kram!

2015-11-07 @ 19:44:54
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Rebecca Wahl

åh snyggt!

Svar: åh taack!! <33

2015-11-09 @ 00:55:23
URL: http://fettmedfoto.blogg.se/
Postat av: johanna

tack snälla! och vilka fina bilder från en fin stad!

Svar: åh men tack så jättemycket!

2015-11-15 @ 17:02:22
URL: http://johannamontell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0