010212

H-E-J.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag gör det ändå.
Sitter med en apkonstig känsla och jag är nervös för någonting. Men vad är det? Detta har jag ingen aning om och fattar ingenting.

Dagen har varit skit rent ut sagt. Har inte sett något possitvit över någonting och varit skit irriterad och sur på allt och alla. Saker som jag i vanliga fall inte orkar bli sur på då det upprepas väldigt ofta blev jag idag aaaapsur på och satt och tjurade med musik i öronen Vet inte varför. Detta har jag ju tyvärr tagit ut på mina kära vänner i stort sett. Kult. Tycker synd om er allihopa + min mor som jag också skällt ut.
Fast okej, nu låter det som att jag inte pratat eller varit glad alls, men det har jag varit, på SOn iallafall!

Annars då, skolan går runt och luktar skit. Några människor jobbar med någonting utan skolan som är något med eld iallafall. Igår fick vi gå hem ifrån SOn då det luktade i klassrummet då allt åkte ut i fläkten i vårt klassrum. Ehm jag satt kvar ett tag med ett par kompisar och vi luktade rök på väg hem.
Idag har det inte heller gått att jobba i klassrummet alls. Koridorerna har gällt för dagen samt trevlig musik i öronen.

Sen så har alla mina bilder hållt på att försvinna från min mobil. Alla försvann men kom tillbaka vilket var en lättnad. Oj så glad jag var då.

Okej, och detta blev ju ett apkul inlägg. Fast nej det blev det inte. Ni får fortsätta att ta vara på min toppen humör dag. Tackhej.



Funderar på vad jag hade gjort utan denna mans Musik dessa dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det är bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0